Kusturica neće otići sigurno.Rule_hz je napisao/la:avenija je napisao/la:Ovo ce se isto desiti Sarajevu kada Tanu dosadi igracka , ali ako nista rjesili su dugove .
mi molimo Allaha da se to desi zato ih i tjeramo motikom i svim mogucim sredstvima jednog smo otjerali otjerat cemo i ove samo polahko
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,insider
- Incognito87
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
Tetka teco tetka teco, valja sisat, kosa upada u oci. Kaze hrenovka. Ma kaka hrenovka. Ustaje rmpalija ovoliki. Cija majka crnu vunu prede.
Kusturicu cemo morati na stolici iznositi, drugacije taj ne izlazi. Smijesno, ali je fakat tako.Incognito87 je napisao/la:Kusturica neće otići sigurno.Rule_hz je napisao/la: mi molimo Allaha da se to desi zato ih i tjeramo motikom i svim mogucim sredstvima jednog smo otjerali otjerat cemo i ove samo polahko
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
- Thetraphak1921
- Kontakt:
Lahko je Kusturici kad Sarajevo nema Jasmina Imamovica.
- Incognito87
- Kontakt:
Njegova priča je da bi on sada otišao, ali pod jedan radi odličan posao, pod dva ne želi da izda Tana. Ja oplakopasica je napisao/la:Kusturicu cemo morati na stolici iznositi, drugacije taj ne izlazi. Smijesno, ali je fakat tako.Incognito87 je napisao/la:Kusturica neće otići sigurno.Rule_hz je napisao/la: mi molimo Allaha da se to desi zato ih i tjeramo motikom i svim mogucim sredstvima jednog smo otjerali otjerat cemo i ove samo polahko
A što se Slobodanke tiče, ide jedna prigodna fotografija

Tetka teco tetka teco, valja sisat, kosa upada u oci. Kaze hrenovka. Ma kaka hrenovka. Ustaje rmpalija ovoliki. Cija majka crnu vunu prede.
Ne zeli da ostane bez primanja, skresali platu u banci, a velika rata za kredit. A doduse i Tan bi se bas nasekirao 
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
ŽIVJELI KUSTURICA, FARAON I KANTARDŽIĆ!
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
. . care moj. Nijedan navijač Slobode ne priželjkuje ovo što se dešava Veležu. Budi siguran u to. Nemoj tražiti džabe nečije postove, jer uzaludan ti trud. . . pojedini jedno pišu, a u stvarnosti drugo misle. Pisao sam i ja, ali ne mislim tako.let3 je napisao/la:Uvježbana tuzlanska demagogija.Tuzlak04 je napisao/la:. . .na stranu zajebancija, ali liga bez pojedinih klubova gubi na kvalitetu (Velež, Borac, Čelik, Sloboda . ko je sledeći). Ako je nekom to draže, ondaFaustinoAsprilla je napisao/la:Na stranu zajebancija , ali radovati se izglednom strmoglavom padu slobode je van pameti .
Taman je liga pocela licit na nesto .. . .
Kad su ispali u cvajtu prije par godina, kmečali su, krivili sve oko sebe za svoje ispadanje, najviše Želju i Velež, a najmanje sebe i svoj neuspješni tim koji nije mogao ni da remizira u zadnjem kolu protiv Slavije - zaboravljali da ih trpao ko je stigao.
Potom su ismijavali ispadanje Veleža, naslađivali se godinu dana sa tim, istu sudbinu priželjkivali Želji ...I sad kad je Sisoje odlucio ugasti svjetlo u najnetrofejnijem kluba svijeta, ponovo se poteže ista ona jeftina demogija od prije par godina.
. .ništa. Ako ti je dobro, uživaj u Krupi, Jajcu, Kaknju
I Grande Miske!shzna je napisao/la:ŽIVJELI KUSTURICA, FARAON I KANTARDŽIĆ!
- Incognito87
- Kontakt:
Od prošlosti se ne živi.
Vidiš kako Široki i Zrinjski nemaju prošlost a guraju fino.
I Miske, naravno. Da što duže ostanu tu gdje jesu.Memara je napisao/la:I Grande Miske!shzna je napisao/la:ŽIVJELI KUSTURICA, FARAON I KANTARDŽIĆ!
- MocMahale444
Slobodini navijaci se nama keslali normalno uz pomoc jufki, ja licno necu njima da stavljam sol na ranu. Steta sto ode Aza Kamikaza sad im je fajront. Karma je kucka i samo kara bh klubove 
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Tuzlak04 je napisao/la:
. . care moj. Nijedan navijač Slobode ne priželjkuje ovo što se dešava Veležu. Budi siguran u to. Nemoj tražiti džabe nečije postove, jer uzaludan ti trud. . .pojedini jedno pišu, a u stvarnosti drugo misle. Pisao sam i ja, ali ne mislim tako.
I onda je došao zvizac i zamotao čokoladu
De ti malo pogledaj šta su sve tuzlaci pisali o Veležu, baš na ovoj temi
Thetraphak1921 je napisao/la:![]()
. .et ja živim u piički materini i nemam pojma šta Tuzlaci misle. . . Jel ti sad duša na mjestu . . .let3 je napisao/la:Tuzlak04 je napisao/la:
. . care moj. Nijedan navijač Slobode ne priželjkuje ovo što se dešava Veležu. Budi siguran u to. Nemoj tražiti džabe nečije postove, jer uzaludan ti trud. . .pojedini jedno pišu, a u stvarnosti drugo misle. Pisao sam i ja, ali ne mislim tako.
![]()
kako da ne. De ti malo pogledaj šta su tuzlaci pisali o Veležu, baš na ovoj temi
informiši se prvo
I onda je došao zvizac i zamotao čokoladu.
- Incognito87
- Kontakt:
Imamović je vođa Fufara!shzna je napisao/la:Thetraphak1921 je napisao/la:![]()
Dragi Azmire, draga Slobodo kakve ti komplekse nabi glavnom gradu. Ne vjerujem kakve komplekse citam ovo nisu istine. Hendikepirani Celik vise uradio protiv azmirove Slobode od oba sarajevska rivala zajedno. E sad shvatam taj kompleks!
Vidi Džasmina,mumin praviThetraphak1921 je napisao/la:
Podrska istinskom zaljubljeniku u jedan od vecih tuzlanskih klubova !
Ti si zapoceo sa onim sto niko do ovog momenta hrabrosti imao nije, otjerao si jednog od najvecih grobara nasih klubova. Kapa dole, majstore !
Fukare, hocete li da vam mi placamo vodu?
Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
- TobeYarabi
- Kontakt:
KenoRob je napisao/la:Dragi Azmire, draga Slobodo kakve ti komplekse nabi glavnom gradu. Ne vjerujem kakve komplekse citam ovo nisu istine. Hendikepirani Celik vise uradio protiv azmirove Slobode od oba sarajevska rivala zajedno. E sad shvatam taj kompleks!

TobeYarabi je napisao/la:KenoRob je napisao/la:Dragi Azmire, draga Slobodo kakve ti komplekse nabi glavnom gradu. Ne vjerujem kakve komplekse citam ovo nisu istine. Hendikepirani Celik vise uradio protiv azmirove Slobode od oba sarajevska rivala zajedno. E sad shvatam taj kompleks!
MRŠ yebo te Hakala radioaktivni
Svi u napad jedan je Hase!!
E moj tuzlaci kako vas ljudi koriste za pribavljanje politickih poena
Sta cete kad postane tuzla zelena
Sta cete kad postane tuzla zelena
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.