FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers
Re: FC Bayern München
Bio je u loži ...

Zališe i Pepa pa mu salatara ispade iz ruku.

MIA SAN MIA
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- gerdmuller
- Kontakt:
Solidna utakmica.U obrani je cijela momcad odlicno radila i Švabe nisu imale niti jednu ozbiljniju sansu u cijeloj utakmici.Odlicnu partiju je pruzio moj drugi najdrazi igrac Bayerna-Hojbjerg.Pizarru novi ugovor
Bayern München wird im Vorfeld der neuen Saison ein Freundschaftsspiel in Duisburg bestreiten!
Der MSV Duisburg war vor der Saison wegen des fehlenden Nachweises der wirtschaftlichen Leistungsfähigkeit die Lizenz für die zweite Liga entzogen worden - der Zwangsabstieg in die dritte Liga folgte.
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/ ... 1632_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false; za one koji sumnjaju u nase mlade
Bayern München wird im Vorfeld der neuen Saison ein Freundschaftsspiel in Duisburg bestreiten!
Der MSV Duisburg war vor der Saison wegen des fehlenden Nachweises der wirtschaftlichen Leistungsfähigkeit die Lizenz für die zweite Liga entzogen worden - der Zwangsabstieg in die dritte Liga folgte.
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/ ... 1632_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false; za one koji sumnjaju u nase mlade
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
Kad se igra finale kupa?
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Dresovi su uzasni. Ovosezonski je bio boli glava.
madridist je napisao/la:Kad se igra finale kupa?
17.05
Thx,želim vam da osvojite.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
- Omerbavarac
- Kontakt:
Nek smo ih pobijedili pa nek ide sve dovraga.
Fakat su me Svabe nervirale, previse sjeckanja igre i previse ostrih startova koji su prouzrokovali povrede Schweinija i Mandze plus velikodusna pomoc sudije koji im je izlazio u susret u skoro svakom duelu sa Bayernovim igracima.
Pizza nije za starog gvozdja to je vec sada kristalno jasno ali pored Mandze i Lewe ce igrati jos manje nego ove sezone.
I na kraju...

Trebao si mu Pep dodatno opaliti jednu samarcinu, da mu se sve zavrti u glavi.
Pored Mullera, Kroos je odigrao najlosiju partiju.
Ako nista, barem smo vidjeli da je Hojbjerg veliki potencijal i da komotno moze zamijeniti ili Svinjceka ili Kroosa.
Fakat su me Svabe nervirale, previse sjeckanja igre i previse ostrih startova koji su prouzrokovali povrede Schweinija i Mandze plus velikodusna pomoc sudije koji im je izlazio u susret u skoro svakom duelu sa Bayernovim igracima.
Pizza nije za starog gvozdja to je vec sada kristalno jasno ali pored Mandze i Lewe ce igrati jos manje nego ove sezone.
I na kraju...

Trebao si mu Pep dodatno opaliti jednu samarcinu, da mu se sve zavrti u glavi.
Pored Mullera, Kroos je odigrao najlosiju partiju.
Ako nista, barem smo vidjeli da je Hojbjerg veliki potencijal i da komotno moze zamijeniti ili Svinjceka ili Kroosa.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- BavaracZenica
- Kontakt:
A eto Lewa najbolji golgeter, sta ce tek u Bayi radit
ja kazem da ce dic ljestvicu bar na 25 golova
Zavisno od minutaze vidjecemo
Nooo zavrsila i ova sezona.. Bundesliga odbranjena, ostaje zal za Ligom prvaka al nije kraj svijeta, sljedeca sezona je nasa sto se tog trofeja tice ..
Idemo kup uzet
Nooo zavrsila i ova sezona.. Bundesliga odbranjena, ostaje zal za Ligom prvaka al nije kraj svijeta, sljedeca sezona je nasa sto se tog trofeja tice ..
Idemo kup uzet
FC Bayern !!!!!
- anelbavarac
- Kontakt:

Cini cuda i u hladnoj vodi.
Jos kup, i sezonu moremo' proglasit uspijesnom.
- el-fighter
- Kontakt:
Utakmica dosta teska za gledanje, jer su igraci Stuttgarta stalno sjeckali igru. Nisam gledao zadnjih 20-ak minuta, a samim tim nisam vidio ni gol. Pizzaro sve vise daje do znanja upravi da zeli novi ugovor i mislim da bi trebao ostati. Covjek je ubica klasicni.
Neka je i ta titula vise proslavljena. Sada su misli usmjerene ka finalu Kupa i sa pobjedom u tom mecu i ovu sezonu mozemo proglasiti uspjesnom. Ljeto ce biti jako zanimljivo.
Neka je i ta titula vise proslavljena. Sada su misli usmjerene ka finalu Kupa i sa pobjedom u tom mecu i ovu sezonu mozemo proglasiti uspjesnom. Ljeto ce biti jako zanimljivo.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
po ko zna koji put ponavljam: da je pica mladji 10 godina, ne bi se levat i mandzo naigrali. igracina.
sto se tice finala kupa, predvidjam ubjedljivi poraz.
ova igra nije ni za 3. lige.
sto se tice finala kupa, predvidjam ubjedljivi poraz.
ova igra nije ni za 3. lige.
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."
- anelbavarac
- Kontakt:
Jbt mi ganjamo neke napadace neke Levandovske Mandzukice, a Pizaro igrac svjetske klase
lola zabija ko u najboljim danima 
Mia San Mia
- moustapha
- Kontakt:
- Omerbavarac
- Kontakt:
Mandzo je jedva hodao po onom balkonu, ocigledno da je dobio udarac u zglob lijeve noge jer je na istu sepao, no kasnije je skakao tako da vjerujem da ta povreda nije ozbiljna.
Javi me odusevio salom na kojem je bila poruka podrske Ulliju.
Neuer je pravi cigo sa onom plavom kosuljom. Mora on imati nesto plavo na sebi.
Javi me odusevio salom na kojem je bila poruka podrske Ulliju.
Neuer je pravi cigo sa onom plavom kosuljom. Mora on imati nesto plavo na sebi.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- GazijaKalesija
- Kontakt:
Ne znam jel ko spominjao, al' kakva je perverzija ovaj golmanski dres
Tipa onaj plavi od prošle sezone 
U legendu je odavno ušao transparent koji se pojavio tada, „Volimo Jureka, više od Bureka“.

Javi mi je ovim potezom još više prirastao srcu,bravo kralju.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.