Sve si ovo fino objasnioThranduil je napisao/la:Uprava treba izbalansirati između niža cijena-veća posjeta i viša cijena-manja posjeta, kako im više odgovara,kako misle više zaraditi.
Na stadion većinom ide ta "radna klasa" i što se starijih tiče a i ovi mlađi, onu gotivu s parama većinom i ne zanima fudbal a pogotovo ne PL, također većina neće otić na stadion bez da ima još za čašu piva ili košpe... treba o svemu tome razmišljati i naći najbolju soluciju.
Po mom mišljenju pošto ekipa nema nikakvih ambicija, tačnije samo opstanak ja bi ostavio ulaznice kakve su i bile 3 i 5 kako bi imali što puniji stadion (možda i privukli neke sponzore), kada uprava odluči da napravi iskorak sa rezultatima tako i povećati ulaznice.
Ljudi na stadion i dolaze radi malo druženja i ljubavi za klubom jer da se dolazi zbog samog fudbala, gledajući kvalitet istog u BiH klubovi bi trebali gledaocima na ulazu trebali djeliti cenera.
I ja sam da cijene ostanu iste u ovoj sezoni, a kasnije kako ambicije rastu nek raste i cijena