FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

fukarezv
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la fukarezv » 03 avg 2014, 16:56

Thranduil je napisao/la:Uprava treba izbalansirati između niža cijena-veća posjeta i viša cijena-manja posjeta, kako im više odgovara,kako misle više zaraditi.

Na stadion većinom ide ta "radna klasa" i što se starijih tiče a i ovi mlađi, onu gotivu s parama većinom i ne zanima fudbal a pogotovo ne PL, također većina neće otić na stadion bez da ima još za čašu piva ili košpe... treba o svemu tome razmišljati i naći najbolju soluciju.

Po mom mišljenju pošto ekipa nema nikakvih ambicija, tačnije samo opstanak ja bi ostavio ulaznice kakve su i bile 3 i 5 kako bi imali što puniji stadion (možda i privukli neke sponzore), kada uprava odluči da napravi iskorak sa rezultatima tako i povećati ulaznice.

Ljudi na stadion i dolaze radi malo druženja i ljubavi za klubom jer da se dolazi zbog samog fudbala, gledajući kvalitet istog u BiH klubovi bi trebali gledaocima na ulazu trebali djeliti cenera.
Sve si ovo fino objasnio :clap:
I ja sam da cijene ostanu iste u ovoj sezoni, a kasnije kako ambicije rastu nek raste i cijena :D
JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA SLOBODO IGRAJ I HRABRO BORI SE...

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 03 avg 2014, 16:57

Pa poneses desetku, imas ulaznicu, sok ili pivo i kospe i uzivas. :mrgreen:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

firefirefirely
Kontakt:

Post Postao/la firefirefirely » 03 avg 2014, 17:02

Coraco je napisao/la: Znači i mi smo tu negdje sa cijenama, mada se svi slažu da se cijena treba prilagođavati protivniku. A i to je teško jer kod nas jednom plati 7 KM svi bi mislili da je tako svaku utakmicu.
Ja mislim da je to pogresno.. Jedino (aBd) Evropa, ili neka prijateljska sa nekim atraktivnim bas protivnikom pa da se stave vece cijene, ali za ligu UVIJEK drzati iste cijene karata ;)

KrojcicaHills
Kontakt:

Post Postao/la KrojcicaHills » 03 avg 2014, 17:10

SaltCityAttack je napisao/la:
KrojcicaHills je napisao/la:ajde da se razumijemo da bi dobili licencu morali bi rijesiti dugove prema igracima..... ti dugovi nisu veci od para sto bi dobili kada bi izasli u evropu.....tako da sam ubijedjen 99 % da ce azmir preko noci to zavrsiti ako bi mi bili na nekom mjestu sto vodi u evropu........ zato nemojte dzaba svi pricati dzaba evropa kad nema licence i ta sranja :D

inace svaka cast za pobjedu ovu prvi ja sam bio siguran da cemo jedva remi izvuci :D i drago mi je da cemo ove sezone konacno ici na pojedina gostovanja a da znamo da nismo unaprijed izgubili :mrgreen:
Da I igras u Zenici kao domacin ilI neso bog u ugljeviku :)
pa vidis da cemo uskoro imati licencu za stadion.......repka dolazi i vec ce se sad poceti stadion sminkati tako da su ta vremena prosla kad smo isli u ugljevik

Mostarac1971
Kontakt:

Post Postao/la Mostarac1971 » 03 avg 2014, 17:13

Čestitke za pobjedu :thumbup: :bih:
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA! RA1981

fukarezv
Kontakt:

Post Postao/la fukarezv » 03 avg 2014, 17:20

Mostarac1971 je napisao/la:Čestitke za pobjedu :thumbup: :bih:
Hvala, cestitke i vama za vasu pobjedu :D
JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA SLOBODO IGRAJ I HRABRO BORI SE...

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 03 avg 2014, 17:22

Čestitke momci! Šteta što ne mogu svi velikani našeg nogometa u isto vrijeme biti u nekoj solidnoj situaciji. Žao mi je Čelika pravo jer su među najodanijim navijačima u državi. Slijedi i vaš derbi, nadam se da će to da bude jedna fina utakmica, pa nek' bolji pobjedi. Pozdrav!
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 03 avg 2014, 17:23

samocelik je napisao/la:Imal bujrumaaa? :D Ako se dođe privatni aranžmanima u obilježijima valjda me niko ne nalupa :D a možda see ostane i poslje tekme malo da se bolje upoznamo :D i da gdje se smještaju sada gostujuci navijači? Nekad je bilo gdje vam je sada ova nova tribina :D

Ma uvijek će biti da kažem budala koji će nešto dobaciti,opsovati i sl.tome,a Bujruma uvijek ima ;) Kao što Zodiac objavi sliku,bit ćete smješteni na "A" tribini odn.gdje piše ovo FK.Vjerovatno će se u skorije vrijeme tu staviti kao neka zaštitna ograda zbog gostujućih navijača,vidjećemo.

A ako vrijeme posluži dođeš do 12:00 u Tuzlu malo do Panonskog jezera okupaš se onda pod tuš i od jezera do stadiona Tušanj taxijem za 1,50KM dođeš za 5-7 min. :cool:

:bih:
Pobjeda je bolja od orgazma!

Tuzlak04
Kontakt:

Post Postao/la Tuzlak04 » 03 avg 2014, 17:34

Opet treba razmišljati da sponzori dolaze zbog gledatelja, a ne nužno da pomognu. S toga treba raditi da se kako tako privuku gledatelji jer bez njih nema ni sponzora. Nije problem za mene, jer ja nikad u životu nisam ušao džabe na utakmicu, a šta je sa ostalim. Možemo mi puknuti cijenu i 20 KM a onda niko neće doći a ni sponzori jer nemaju interesa.Ni onaj veliki sponzor ne pukne milione što voli veliki klub, nego zato što je sport promocioni kanal u kojem ostvaruju svoje interese.Sve se svodi na interes i nema tu neke ljubavi. Mora se napraviti taj balans između sponzora i gledatelja.
Treba se uvesti praksa da ženama, djeci, omladincima FK, KK Slobode (oni će privići i one koji moraju platiti) omogući besplatni ulaz jer bolje je pogledati popunjen stadion nego prazan jer tad i onaj ko želi da plati nema volju jer atmosfera je ono što privlači kospičare,simpatizere pa i one koji ne prate sport (to je tako).Istinskih, pravih navijača (Fukara) je uvijek malo, a od njih nema hljeba (novca a novac je ono što sve pokreće). Kad već znaju reći da se ne može preko noći Sloboda izvući, onda treba reći da se ne može preko noći privući navijači . Navijači (kospičari ovi, oni. . .. ) će kasnije doći zbog atmosfere, a onda možemo udarati cijene kakve hoćeš. Stvari se trebaju postaviti kako treba . . .

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 03 avg 2014, 18:02

L'Avvocato je napisao/la:Malo je nezgodno doći sa strane i dati 7 maraka za kartu ... lahko je nekome ko je tu, ko plati 7 maraka i to je to. Ali kad moraš nasuti goriva u auto, ili platiti kartu za bus da dođeš na Tušanj e to te obavezno izađe na 25-30 maraka. Puno brate za naše prilike.

Ali opet shvatam i klub, ne može se tek tako poslovati normalno, a da cijene ulaznica budu 2-3 marke.
ako ti ne paše, nemoj ni dolazit', drkaj na Juve :salut:

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 03 avg 2014, 18:43

Chinaglia je napisao/la: ako ti ne paše, nemoj ni dolazit', drkaj na Juve :salut:
:mrgreen: :mrgreen:

Pa kad se nema para onda i ne dođem, kad imam dođem i to je to :P
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 03 avg 2014, 18:47

Nemoj tako brate covjek nije reko nece doci nego da je za momke sa strane puno izdvojiti 30 km dnevno pa bruka je nasih koji tricu nedaju ako hocemo cijeli kanton zu slobodu moramo i o Tome razmisljat puno je 7 km tuzla je ovo desetine hilj nezaposlenih
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87

fukara1919
Kontakt:

Post Postao/la fukara1919 » 03 avg 2014, 18:53

Chinaglia je napisao/la:
L'Avvocato je napisao/la:Malo je nezgodno doći sa strane i dati 7 maraka za kartu ... lahko je nekome ko je tu, ko plati 7 maraka i to je to. Ali kad moraš nasuti goriva u auto, ili platiti kartu za bus da dođeš na Tušanj e to te obavezno izađe na 25-30 maraka. Puno brate za naše prilike.

Ali opet shvatam i klub, ne može se tek tako poslovati normalno, a da cijene ulaznica budu 2-3 marke.
Jarane da ti ja kazem lahko je tebi izdvojit 5 KM(i to u 15 dana, jer gostovanja ocigledno ne posjecujes) i prec grad i doc do stadiona, sta ce neko ko mora platit gorivo ulaznicu hranu, i plus imas momaka koji idu i na gostavanja i sa strane su. I onda neki pametnjakovic ko ti dodje i kaze mu idi drkaj na Juve.

Thranduil
Kontakt:

Post Postao/la Thranduil » 03 avg 2014, 18:55

Chinaglia je napisao/la:

Ti to dolaziš na Tušanj da bi drko na Slobodu :wtf:

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 03 avg 2014, 19:00

@Advokat je moj brat sa pdf Serie A i shvatio je da to zajebancija ;) šta se ložite beze :lol:

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 03 avg 2014, 19:11

Nemojte napadati ba čovjeka, voli on tako da provocira s vremena na vrijeme :mrgreen:

Ali, realno, zna se kakva je situacija u državi ... pogotovo kod nas na kantonu. Patnja za svaki cener, imao neko posao ili ne. Tako da fakat razumijem ljude koji kažu da im je puno 7 ili 10 maraka za ulaznicu, a kamoli nešto više od toga zbog popratnih troškova.

Meni je teško dolaziti na svaku domaću, ali se jednom mjesečno obavezno navrati. Drugačije ne ide, jbg.
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 03 avg 2014, 19:26

evo jedan izvjestajcic :D
mogu rec da sam poslije sedmosatnog truckanja nasim putevima zaista bio ponosan na nase momke i moram priznat odusevljen njihovim zalaganjem i htijenjem...utakmica solidna za nase prilike...zabili smo tri,doduse 2 sa 2 igraca vise ali pobjedi ne treba gledati u zube jer su kartoni cisti kao suze....iznenadila me je al pravo fizicka sprema ekipe i i igra od noge do noge...poznato je da do skora nismo mogli 3 pasa uvezat..pogotovo na gostujucim terenima...odigrali smo iskusno i mirno,nismo srljali i iskoristili svoje sanse...mogli smo pred kraj do vrha natrpat travnik al su se onda igraci malo uskurcili i svako je bio sebican ko ker i htjeo da zabije... :D :D ....ima tu jos nedostatak al smo se bar na kratko odmorili psihicki od igre izbij,nabij...najbolji je bio mali mujic i radovanovic mada je kompletna ekipa odigrala dobro...CAK I KUDUZ DOBAR BIO :o :D :D ..travnik los,nervozan,krvnicki startovi....klasika...nas sasvim dobra cifra od 120,150 glava...navijali konstantno i jako...malo palili izraelske zastave malo skandirali palestini....uglavnom jaka podrska i vjetar u ledza igracima...gerila isto predobra...mal kop al konstantno navijanje svih 90 minuta i kad su gubili 3 razlike...dobro je da su se vratili...nadan se dobroj posjeti u subotu da se pomogne Slobodi da ovjeri ova tri boda iz travnika..
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 03 avg 2014, 19:29

ma meni je samo drago da igrači trče i da se bore, daju sve od sebe, a navijač jednog kluba više od toga i ne može tražit' :D dakle, neka nastave tako i neće biti problema :D

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 03 avg 2014, 20:08

Infa radi, momci iz udruzenja su vec pricali sa klubom na ovu temu i otprilike smo predlagali sve sto je vec receno od forumasa. Pricat cemo opet, ali kako god klub odluci treba postovati. U zadnje dvije godine je napravljen pomak da od 300prodatih ulaznica dodjemo name brojku od 8 hiljada. Po meni je veci to bio izazov. Zakljucak je da ljudi prepoznaju iskrene namjere.
p.s.Chinaglia, kolko je tebi godina?
tuzlanska Sloboda

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 03 avg 2014, 20:12

Čestitke tuzlaci dijelimo liderstvo :)

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.