FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Komsije cestitike na prolazu i odlicnoj igri. 
Je li istina da je jedan navijac preminuo kojem je pozlilo na sjevernoj tribini ? Tako mi je reako jedan uposlenik
KSCU-a kada sam sa rodjakom isao po auto. Kaze da je momak bio 1978.godiste.
Nadam se da ovo nije istina sto sam napisao, jer bi bila stvarno velika steta.

Je li istina da je jedan navijac preminuo kojem je pozlilo na sjevernoj tribini ? Tako mi je reako jedan uposlenik
KSCU-a kada sam sa rodjakom isao po auto. Kaze da je momak bio 1978.godiste.
Nadam se da ovo nije istina sto sam napisao, jer bi bila stvarno velika steta.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Ako kojim cudom ovi pitari dodju do grupne faze igraju u Ze, jel tako ? 

fanatic je napisao/la:Ako kojim cudom ovi pitari dodju do grupne faze igraju u Ze, jel tako ?
Sto bi igrali u ZE

Fakat.Patrik sa Sirokim igrao jos sat vremena poslije.NEZALAGANJE je napisao/la:Pametnjakovicu vidi kad su parovi editovani,a bilo je i utakmica koje su zavrsile poslije Sarajeva,pa su svi parovi ok!powerplay je napisao/la:Pa da , to je sve napisao negdje oko 22h kad je naše drugo poluvrijeme počelo. Pa pogledaj naš rezulat nema izvještaj samo strijelci i kartoni. Baš ovi iz UEFE čekali da završi Sarajevo u 23h pa da pišu tekst i parove.NEZALAGANJE je napisao/la:Smiješni ste, pa ovaj tekst je napisan prije nego se naša utakmica završila,
Sacuvaj me boze onih  navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
						-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Titova-Juga
- Kontakt:
Čestitke od Rođenih od srca  

- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Svaka cast ekipi Sarajeva, utakmica za uzivanje.. svaka cast navijacima, mada stadion kakav je takav je (na momente se samo cuo pravi dio atmosfere) 
Drago mi je zbog uspjeha i lijepo je imati jedan klub tako blizu europe, ali nemojte sad da euforija pobijedi
Nemojte vec smatrati da ste u play-offu nego mirno i isto ovako pametno odigrati sljedeci dvomec pa onda uzivati u prilici

Drago mi je zbog uspjeha i lijepo je imati jedan klub tako blizu europe, ali nemojte sad da euforija pobijedi
Nemojte vec smatrati da ste u play-offu nego mirno i isto ovako pametno odigrati sljedeci dvomec pa onda uzivati u prilici

Pa radi stadiona, ne zadovoljava uslove on je ona predzadnja kategorija, a za EL treba bit' nivo iznad Koseva, odnosno nivo ispod BP-a..alacious je napisao/la:fanatic je napisao/la:Ako kojim cudom ovi pitari dodju do grupne faze igraju u Ze, jel tako ?
Sto bi igrali u ZE

Vidi stvarno, možda nas suspenduju pa je to zato takoNEZALAGANJE je napisao/la:Pa da , to je sve napisao negdje oko 22h kad je naše drugo poluvrijeme počelo. Pa pogledaj naš rezulat nema izvještaj samo strijelci i kartoni. Baš ovi iz UEFE čekali da završi Sarajevo u 23h pa da pišu tekst i parove.NEZALAGANJE je napisao/la:Koji text?Mislis na ono sto sam ja postavio?Nije ni bitan on,bitni su parovi 3.runde!!!powerplay je napisao/la:Smiješni ste, pa ovaj tekst je napisan prije nego se naša utakmica završila,
Pametnjakovicu vidi kad su parovi editovani,a bilo je i utakmica koje su zavrsile poslije Sarajeva,pa su svi parovi ok!
U novi boj...
						- Emir ZENICA
- Kontakt:
Samo da pitam hoce li doci do odgode prvog kola ?

Volim te Celik ! ! !
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
						"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
ako ste pravi ljudi i izađete u susret, hoćeEmir ZENICA je napisao/la:Samo da pitam hoce li doci do odgode prvog kola ?

FORZA MARŠAL !!!
Treba ovo iskoristit' pa im nabit' drugi tim na kosevuEmir ZENICA je napisao/la:Samo da pitam hoce li doci do odgode prvog kola ?
 Moze se odgodit' samo ako celik pristane, a iskreno se nadam da nece..
  Moze se odgodit' samo ako celik pristane, a iskreno se nadam da nece..Re: FK Sarajevo
Hoce.Emir ZENICA je napisao/la:Samo da pitam hoce li doci do odgode prvog kola ?
Dobar dan,Mi smo Sarajevo,izvolite se braniti !
						- hule_barca
- Kontakt:
"Kad si najsigurniji u pobjedu, tada si najslabiji". 
Čestitke Sarajevu, srce mi je lupalo nenormalno Uglavnom ne smijemo se opustiti, i idemo pokazati Montenegrianima da smo bolji od njih i da usput osvetimo i Borca. Sramota će biti ako nas ljenčuge dva puta izbace ove godine
 Uglavnom ne smijemo se opustiti, i idemo pokazati Montenegrianima da smo bolji od njih i da usput osvetimo i Borca. Sramota će biti ako nas ljenčuge dva puta izbace ove godine  

Čestitke Sarajevu, srce mi je lupalo nenormalno
 Uglavnom ne smijemo se opustiti, i idemo pokazati Montenegrianima da smo bolji od njih i da usput osvetimo i Borca. Sramota će biti ako nas ljenčuge dva puta izbace ove godine
Mes Que Un Club
						- Titova-Juga
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
MARJANE KRALJCINO ! HAHAA

MARJANE KRALJCINO ! HAHAA
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Sarajevo - Zeta          	2 August 	9 August
Znaci prva na Kosevu, druga u Podgorici..

Znaci prva na Kosevu, druga u Podgorici..
- ZlatnaDolina
Svaka čast komšije, iskrene čestitke   

nepamtim da sam gledao bolju utakmicu bilo kojeg bh. kluba u zadnjih par godina, od prve minute pa do zadnje imalo se sta vidjeti, meni licno najdraze da je dijete Srebrenice dalo drugi gol i tako utisalo fašiste, eto zaradili ste oko 400.000 eura vec sada samo da ostanete cvrsto na zemlji bez dizanja u nebesa mogli bi doci i do play offa i da nebude rasprodaje igraca, realno poslije Evrope Husejinović i Torlak se moraju prodati pogotovo ovaj drugi i tako ce te stabilizovati klub min. slijedece godinu dvije
 samo da ostanete cvrsto na zemlji bez dizanja u nebesa mogli bi doci i do play offa i da nebude rasprodaje igraca, realno poslije Evrope Husejinović i Torlak se moraju prodati pogotovo ovaj drugi i tako ce te stabilizovati klub min. slijedece godinu dvije  

nepamtim da sam gledao bolju utakmicu bilo kojeg bh. kluba u zadnjih par godina, od prve minute pa do zadnje imalo se sta vidjeti, meni licno najdraze da je dijete Srebrenice dalo drugi gol i tako utisalo fašiste, eto zaradili ste oko 400.000 eura vec sada
 samo da ostanete cvrsto na zemlji bez dizanja u nebesa mogli bi doci i do play offa i da nebude rasprodaje igraca, realno poslije Evrope Husejinović i Torlak se moraju prodati pogotovo ovaj drugi i tako ce te stabilizovati klub min. slijedece godinu dvije
1921'
UEFA = MAFIJA
OPROSTA I ZABORAVA NEMA !!
Dželo samo da znaš, neću glasat za tebe, ofiran si !!
						UEFA = MAFIJA
OPROSTA I ZABORAVA NEMA !!
Dželo samo da znaš, neću glasat za tebe, ofiran si !!
E ako ste prava raja necete odgoditi utakmicuKonfucije je napisao/la:Hoce.Emir ZENICA je napisao/la:Samo da pitam hoce li doci do odgode prvog kola ?

Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
Svaka čast, osvjetlali ste obraz bh fudbala. Pozz iz Bihaća SN96

- legenda reala
- Kontakt:
Imali još igrača osim Čomora da im prijeti suspenzija ??? mislim na ove bitne Said,Asmir,Torlak,Sesar   ostali se mogu nadoknaditi
 ostali se mogu nadoknaditi  

hodža hoćemo na utakmicu protiv Zete

hodža hoćemo na utakmicu protiv Zete

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.