FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers
Re: FC Bayern München
Jan Aage Fjortoft @JanAageFjortoft 12h
Reports in Germany: HSV -YoungStar, Hakan Calhanoglu, could go to Bayern. Building for the future
Reports in Germany: HSV -YoungStar, Hakan Calhanoglu, could go to Bayern. Building for the future
- anelbavarac
- Kontakt:
Kakvi pokreti...
- Stefan Effenberg
- Kontakt:
Znači prema TZ-u dovodimo 5 novih igrača, uključujući Lewandowskog. Rode se nigdje ne spominje iako bi i njega trebalo uračunati, ili?
Jeremy Mathieu nas odbio.
Navodno 2 stopera nova bi trebala doći, koja bi naravno trebala biti brza, imati dobro otvaranje igre i k tome po mogućnosti igrati više pozicija. Kakav zahtjevan trener.......
Dolje piše da je Martinez sretan sa drugim naslovom prvaka i da se fokusira potpuno na klub. Šaćiri je također rekao da glasine nemaju temelje.
Što se tiče pojačanja, realno, ako odu Buyten i Contento mi trebamo pojačanja u obrani znajući da će i Badstuberu trebati dosta vremena da uhvati staru formu, ako će uopće to i moći s obzirom na težinu ozljeda. Tako da ovo ima smisla da kupimo 2 stopera od kojih bi vjerojatno jedan bio i lijevi bek po mogućnosti. Luiz Gustavo mMn?
S druge strane, ako dovedemo 2 stopera, plus još jedan vezni, Rode i Lewandowski, dolazimo do brojke 5 novih igrača. Ako odu samo Buyto i Diego, znači da ostanu svi ostali igrači, ovo će definitivno biti prevelika konkurencija u svim redovima.
Stoga, realno, kad se razmisli, nekako ne vjerujem da bi kupili 5 novih igrača a da nikoga ne prodamo, nema mi to smisla nikako.
Jeremy Mathieu nas odbio.
Navodno 2 stopera nova bi trebala doći, koja bi naravno trebala biti brza, imati dobro otvaranje igre i k tome po mogućnosti igrati više pozicija. Kakav zahtjevan trener.......
Dolje piše da je Martinez sretan sa drugim naslovom prvaka i da se fokusira potpuno na klub. Šaćiri je također rekao da glasine nemaju temelje.
Što se tiče pojačanja, realno, ako odu Buyten i Contento mi trebamo pojačanja u obrani znajući da će i Badstuberu trebati dosta vremena da uhvati staru formu, ako će uopće to i moći s obzirom na težinu ozljeda. Tako da ovo ima smisla da kupimo 2 stopera od kojih bi vjerojatno jedan bio i lijevi bek po mogućnosti. Luiz Gustavo mMn?
S druge strane, ako dovedemo 2 stopera, plus još jedan vezni, Rode i Lewandowski, dolazimo do brojke 5 novih igrača. Ako odu samo Buyto i Diego, znači da ostanu svi ostali igrači, ovo će definitivno biti prevelika konkurencija u svim redovima.
Stoga, realno, kad se razmisli, nekako ne vjerujem da bi kupili 5 novih igrača a da nikoga ne prodamo, nema mi to smisla nikako.
- Bayern@heart
- Kontakt:
Saurman je napisao/la:
Javi mi je ovim potezom još više prirastao srcu,bravo kralju.![]()
btw
befaubeovac Reus pod znakom pitanja za finale DFB Pokala kao i naš Bastian.
- Omerbavarac
- Kontakt:

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- gerdmuller
- Kontakt:
https://scontent-a-mxp.xx.fbcdn.net/hph ... 4542_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Radovi na prosirenju juzne tribine su upravo poceli.
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
- Stefan Effenberg
- Kontakt:
Pošto nisam u toku, moram pitati. Kako misle proširiti stadion? Po ovoj slici se da naslutiti da će teren spustiti, ili sam u krivu? I da, ide se na 75k, ili?gerdmuller je napisao/la:https://scontent-a-mxp.xx.fbcdn.net/hph ... 4542_n.jpg
PS.
Gotze jedva čekao da pobjegne iz Dortmunda, čini se da je našao svoj dom.
- gerdmuller
- Kontakt:
http://www.miasanrot.de/suedkurve-wird- ... er-modell/" onclick="window.open(this.href);return false;Stefan Effenberg je napisao/la:Pošto nisam u toku, moram pitati. Kako misle proširiti stadion? Po ovoj slici se da naslutiti da će teren spustiti, ili sam u krivu? I da, ide se na 75k, ili?gerdmuller je napisao/la:https://scontent-a-mxp.xx.fbcdn.net/hph ... 4542_n.jpg
PS.
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
Reus za njih veliki hendikep, a Basti za nas itekako pojačanje.Bayern@heart je napisao/la:befaubeovac Reus pod znakom pitanja za finale DFB Pokala kao i naš Bastian.
No kako god, opet su favoriti,
uzdamo se u sreću i njihovu slabu noć.
Što se pojačanja, odlazaka i dolazaka tiče, preciznije transfera, prepustićemo se sudbini, samo neka plovi.
Jos jednom cestitke nasim igracima
Nadam se da se igraci nece previse opustiti nakon ovog slavlja,jer ima neko ko se ozbiljno priprema za subotu i vreba iz prikrajka,a svi znamo koliko je tesko procitati celinu taktiku
Sto se tice dresova,meni su prelijepi i podsjecaju me na neka stara vremena
Nadam se da se igraci nece previse opustiti nakon ovog slavlja,jer ima neko ko se ozbiljno priprema za subotu i vreba iz prikrajka,a svi znamo koliko je tesko procitati celinu taktiku
Sto se tice dresova,meni su prelijepi i podsjecaju me na neka stara vremena
Ma joj yebo ove igrace ko Gotze napustit ce nas kad zagusti i kad nam bas zatrebaju.Omerbavarac je napisao/la:
Sreca pa smo nogometna institucija kojoj nema ravne u svijetu, pa smo se osigurali za buducnost, ali uvijek ce mi biti drazi igraci tipa Lahm i Bastian.
Ko moze zamisliti Bastiana u drugom klubu ili zeli njegov odlazak nek se

Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
Sta pise ovo majke ti, jel samo prave onu opcuju da mogu stajati navijaci na domacim utakmicama pa zbog toga pikaju prosirenje, ili konkretno idu nove stolice?gerdmuller je napisao/la:http://www.miasanrot.de/suedkurve-wird- ... er-modell/" onclick="window.open(this.href);return false;Stefan Effenberg je napisao/la:Pošto nisam u toku, moram pitati. Kako misle proširiti stadion? Po ovoj slici se da naslutiti da će teren spustiti, ili sam u krivu? I da, ide se na 75k, ili?gerdmuller je napisao/la:https://scontent-a-mxp.xx.fbcdn.net/hph ... 4542_n.jpg
PS.
Volim te Zeljo!!!
- Stefan Effenberg
- Kontakt:
Hvala na odgovoru.gerdmuller je napisao/la:http://www.miasanrot.de/suedkurve-wird- ... er-modell/" onclick="window.open(this.href);return false;Stefan Effenberg je napisao/la:Pošto nisam u toku, moram pitati. Kako misle proširiti stadion? Po ovoj slici se da naslutiti da će teren spustiti, ili sam u krivu? I da, ide se na 75k, ili?gerdmuller je napisao/la:https://scontent-a-mxp.xx.fbcdn.net/hph ... 4542_n.jpg
PS.
U jbt kako sam promašio sve....
Znači situacija je slijedeća, ako sam dobro shvatio: sada stadion prima 71k, od toga 68k za internacionalne tekme bit će prošireno na 70k za internacionalne zbog našeg kandidiranja za EURO 2020 i zahtjeva UEFA-e za minimalno 70.000 mjesta. Znači ta mjesta, 2.000 će se ugraditi ispod krova na 3. katu.
Sudkurve, dodatno će se ugraditi prema Stuttgartovom modelu ove stolice koje se mogu spustiti i na njima se može stajati a za internacionalne tekme se samo dignu "kutije" i eto stolica. Odlična ideja, puno jeftinija i funkcionalnija nego da se stavljaju posebno stolice pred svaku tekmu, odnosno vade van.
Stajaća mjesta idu od bloka 109-117 što je jedna fenomenalna stvar za navijače, baš sam sretan i zadovoljan što će tako napraviti stajaća mjesta, stvarno će Sudkurve onda biti još duplo jača u svakom pogledu, brojčanom, glasovnom, navijačkom.
I da, ovo je odlično:

U nekoj daljnjoj budućnosti, proširenje stadiona bi bilo fenomenalno a ova slika je fascinantna.
anelbavarac je napisao/la:
![]()
ne moze ga covjek ne voljeti, bas zbog njegovog odnosa prema igracima. Harizmatican trener a harizmaticni ljudi su cesto i tvrdoglavi ljudi
- Omerbavarac
- Kontakt:
Jbt koliko smo dominantni da nam igrac iz juniorske ekipe ide na SP.
Green je fakat zasluzio profesionalni ugovor kao i forsiranje naredne sezone jer u ovom igracu sigurno mozemo traziti novog Riberya.
Finale protiv BvB-a nam sudi Meyer, tako da ocekujem barem jedan penal u nasu korist.
Green je fakat zasluzio profesionalni ugovor kao i forsiranje naredne sezone jer u ovom igracu sigurno mozemo traziti novog Riberya.
Finale protiv BvB-a nam sudi Meyer, tako da ocekujem barem jedan penal u nasu korist.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- Omerbavarac
- Kontakt:
Hojbjerg pozvan u Dansku reprezentaciju za prijateljske utakmice.
Stvarno imamo najezdu igraca u mnogim nacionalnim selekcijama, nije ni cudo sto u zadnje vrijeme osvajamo ovoliko trofeja.
Ribery danas trenirao dok je Robben postedjen ali ce obojica biti spremni za Berlin i okrsaj za zutim.
http://www.****.de/de/fussball/fussba ... 90675.html" onclick="window.open(this.href);return false;
U clanku Rummennige naglasava da ovog ljeta najvjerovatnije nece biti prodaje igraca.
Edit:
Stvarno imamo najezdu igraca u mnogim nacionalnim selekcijama, nije ni cudo sto u zadnje vrijeme osvajamo ovoliko trofeja.
Ribery danas trenirao dok je Robben postedjen ali ce obojica biti spremni za Berlin i okrsaj za zutim.
http://www.****.de/de/fussball/fussba ... 90675.html" onclick="window.open(this.href);return false;
U clanku Rummennige naglasava da ovog ljeta najvjerovatnije nece biti prodaje igraca.
Edit:
Arjen Robben je napisao/la:Prelazak iz Reala u Bayern je nabolja odluka u mom zivotu.
[youtube][/youtube]
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
- gerdmuller
- Kontakt:
Matthias Sammer potvrdio interes Bayerna za stopera Rome,Mehdi Benatiu(27)
"Naravno da mi znamo šta on može .. sada moramo prvo sjesti i razgovarati".
Nadam se da ce nam Benatia doci uz pristojnu cifru i da ce sa Danteom ciniti stoperski par.
"Naravno da mi znamo šta on može .. sada moramo prvo sjesti i razgovarati".
Nadam se da ce nam Benatia doci uz pristojnu cifru i da ce sa Danteom ciniti stoperski par.
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
Po meni je Benatia najbolje moguće rješenje za mjesto stopera.
Mislim da se i kolega Saurman slaže sa mnom.
Mislim da se i kolega Saurman slaže sa mnom.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ja sam jos uvijek pri svom misljenju da bi nam Luiz bio bolje rjesenje ali ako je isti nedostupan onda definitivno treba probati sa Benatijom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.