Iako nisam za Barbareza bez iskustva, sve je bolje od ovog kretena. Barbarez je barem posten i ima obraza. Vjerujem i da zna osnove fudbalske taktike.Greivis je napisao/la:Kruze price da ako ne bude rezultata dolazi Barbarez.
Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- DonCorleone
- Kontakt:
Brinu me rupe na sredini terena koje su sa ovim igracima i ovom formacijom neminovne. Izgledamo previse ofanzivno na papiru, defanziva izgleda nece ni postojati.zgembo89 je napisao/la:"U napadu će igrati Edin Džeko i Vedad Ibišević, u sredini terena vjerovatnije Haris Medunjanin, Muhamed Bešić, Miralem Pjanić i Tino Sušić, a u zadnjoj liniji Mensur Mujdža, Toni Šunjić, Anel Hadžić i Senad Lulićopet bez krila sigurno umjesto Sušića je trebao ići višća,a umjesto Ibiševića Hajrović ovako daj Boze da cemo imati širinu u igri i da cemo imati loptu bojim se da ce se Lulic i Mujdza istrositi zbog tog famoznog "dijamanta"
Dzeko i Ibisevic ce biti istureni u samom napadu. Medunjanin je veoma slab u defanzivnom segmentu, Tino Susic sa onim nogicama isto tako. Ostaje defanzivni segment igre na Besicu i Pjanicu, stim da ni Pjanic nije posebno jak u def. duel igri.
Imacemo dakle probleme kada moramo oduzeti loptu, preko krila da ne pricamo (bice rupetine), jer cemo se nabiti jedan do drugog na sredini terena i igrati 'od noge do noge', a kontre ce sjevati sa svih strana, Besic sam ni u snu cijeli teren izmedju veze i odbrane ne moze pokriti.
Ako Wales nadje recept da brzo prenese loptu prema nasoj odbrani, mi cemo biti rijeseni sutra za 25 minuta, da im igraju svi igraci, ne bi sutra izvukli ni remi sa ovom postavom.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
Ko ga je pozvao? Sam se pozvao u Zenicu? Daj budi jednom realan i objektivan, pusti se mržnje.Virtu4l je napisao/la:Džaba pokušavaš. Eto vam kapitenabagrcavi je napisao/la:Safet ponovo dokazuje svoju maloumnost.neću ni komentarisati, sve ste shvatili.
DRUG NEBI TI PUNCA
Samo zato što volimo Barbareza kao igrača i bivšeg kapitena, ne znači da je on ikakvo rješenje. Onaj koji bude mjenjao Safeta treba neko da bude sa iskustvom i znanjem u trenerskom poslu.Cartman je napisao/la:Iako nisam za Barbareza bez iskustva, sve je bolje od ovog kretena. Barbarez je barem posten i ima obraza. Vjerujem i da zna osnove fudbalske taktike.Greivis je napisao/la:Kruze price da ako ne bude rezultata dolazi Barbarez.
Ne mogu biti objektivniji. Pozvao ga je selektor, on je napravio farsu od poziva. Sve se moglo jednostavnije riješiti. Iskreno se nadam da će ovo biti posljednji put da je u centru pažnje. Da pojednostavim, nije se odazvao pozivu kad je najviše trebao svom timu, nije se udostojio obavijestiti navijače o svom statusu i situaciji (sa navodnom povredom). Sad čeka rasplet ovog dvomeča pa će onda da vidi kako će se okrenuti. Jadnik u pravom smislu te riječi.bagrcavi je napisao/la:Ko ga je pozvao? Sam se pozvao u Zenicu? Daj budi jednom realan i objektivan, pusti se mržnje.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- invincible1921
- Kontakt:
Avdiju mogu podnijet jes da je los , al ruku na srce na toj poziciji smo stvarno deficitarni pa et neka ga u rosteru. TSS ruku na srce nije toliko los igrac sad to sto je stilic za njega izmislio fudbal je vec sto put ispricana prica na kraju krajeva AMIDZA je u pitanju pa haj i to mogu skontat zasto je to. Međutim OTKUD HADZIC
ZNACI JEDINA STVAR O KOJOJ SAM CUO ZA OVOG LIKA JE TA DA JE PLACO CLANKE PO AVAZU I PORTALIMA .....Protiv Irana svi dobri bili jedino on los 
Za spahu je bilo sta je bilo, novinari su pretjerali , ali ja dajem desnu ruku da je pola onoga istina. Ne bi ga nikad pozvao jer jednom kad odes nema poziva nazad taman da si ronaldo sacuvo bi obraz i dostojanstvo. Pogotovo sto je spahic sklon svom egoizmu i sad kad bi se vratio bila bi prica BEZ MENE SVI CE UMRIJET OD GLADI U BIH, BEZ MENE REPKA NECE POSTOJAT JA ZELIM DA IGRAM DO 56 GODINE....
ruku na srce uz duzno postvanje Spahi donio bi vise stete nego koristi
Jos nesto za spahica da doam za ove sto su veliki postovaoci njegovog lika i dijela. Ja sam do sad cuo na TV,PORTALIMA,NOVINAMA itd bar 7 8 ozbiljnih optuzbi na racun spahica koje su ti koji su ih iznejli potkrijepili prilicnom dobrim argumentima i dokazima dok recimo od Spahica jos nijednom nisam cuo da se bar pokusao odbraniti od takvih stvari. Njegov glavni odgovor je bio JA SAM KAPITEN KAKO VAS NIJE STID DA ME NAPADATAE
hvala ti za sve st osi uradio , al neka te ziv bio sto dalje o repke, sto rece virtual farsa koju je napravio oko poziva dovoljno govori

Za spahu je bilo sta je bilo, novinari su pretjerali , ali ja dajem desnu ruku da je pola onoga istina. Ne bi ga nikad pozvao jer jednom kad odes nema poziva nazad taman da si ronaldo sacuvo bi obraz i dostojanstvo. Pogotovo sto je spahic sklon svom egoizmu i sad kad bi se vratio bila bi prica BEZ MENE SVI CE UMRIJET OD GLADI U BIH, BEZ MENE REPKA NECE POSTOJAT JA ZELIM DA IGRAM DO 56 GODINE....

Jos nesto za spahica da doam za ove sto su veliki postovaoci njegovog lika i dijela. Ja sam do sad cuo na TV,PORTALIMA,NOVINAMA itd bar 7 8 ozbiljnih optuzbi na racun spahica koje su ti koji su ih iznejli potkrijepili prilicnom dobrim argumentima i dokazima dok recimo od Spahica jos nijednom nisam cuo da se bar pokusao odbraniti od takvih stvari. Njegov glavni odgovor je bio JA SAM KAPITEN KAKO VAS NIJE STID DA ME NAPADATAE

Zadnja izmjena: invincible1921, dana/u 10 okt 2014, 00:53, ukupno mijenjano 1 put.
=\_1921_/=
Dajte ljudi,ne dozvolite da vas opet levate sa pricom o neiskustvu Sergeja Barbareza,to su vam kriminalci spinovali a vi opet nasjeli.
Iskustvo nije nevazno ali kod selektorskog posla,pogotovo u zemlji kakva je nasa,ima puno vaznijih stvari od toga.
Moral,postenje,transparentnost,nepotkupljivost,patriotizam,financijska nezavisnost,posten i korektan odnos sa igracima,tada ce atmosfera i medjuljudski odnos unatar tima i na relaciji selektor-igraci biti na vrhunskom nivou a to je najvaznije od svega.
Ovo sve je vaznije od iskustva a to Barbarez ima sve nabrojano+sigurno zna osnove moderne igre koje sadasnji selektor ne zna,profesionalac je koji je stekao njemacke navike+plus plebiscitarnu podrsku javnosti,izuzimajuci neke sarajevske novinare i dio pitara.
Ne dozvolite da vas opet veslaju.Ko je cuo za Joakima Leva prije nego je postao selektor Njemacke,covjek je prvak svijeta.
Iskustvo nije nevazno ali kod selektorskog posla,pogotovo u zemlji kakva je nasa,ima puno vaznijih stvari od toga.
Moral,postenje,transparentnost,nepotkupljivost,patriotizam,financijska nezavisnost,posten i korektan odnos sa igracima,tada ce atmosfera i medjuljudski odnos unatar tima i na relaciji selektor-igraci biti na vrhunskom nivou a to je najvaznije od svega.
Ovo sve je vaznije od iskustva a to Barbarez ima sve nabrojano+sigurno zna osnove moderne igre koje sadasnji selektor ne zna,profesionalac je koji je stekao njemacke navike+plus plebiscitarnu podrsku javnosti,izuzimajuci neke sarajevske novinare i dio pitara.
Ne dozvolite da vas opet veslaju.Ko je cuo za Joakima Leva prije nego je postao selektor Njemacke,covjek je prvak svijeta.
Bubnjas zvani prdimahovina.Napise svasta nesto i onda ode da zavrsi svoju domacu zadacu iz poznavanja prirode i drustva.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
A ni ti vala,mister koride u Han Pijesku nisi daleko od toga... Ko papagaj,samo ponavljaš! De nas prosvijetli ko ima koliko škole... 

Sarajevo, Mostar, Tuzla, Goražde
Višegrad i Foča s tugom osviće
junak do junaka, sada stoje svi
na braniku Bosne znaj te dušmani!!!
Opet gravce o Han Pijesku,mora da se ud'o sa brda 

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Joj klanova ovdje, da se musliman prekrsti.
Mislis klonova,ti mozes i sa dva.....prsta.HariTz je napisao/la:Joj klanova ovdje, da se musliman prekrsti.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
To čemu se Virto i Haris smiju,pa to ni jedan psihijatar još nije dokučio ! 

Tebi gravce ,cuj kome se smijurishaaa je napisao/la:To čemu se Virto i Haris smiju,pa to ni jedan psihijatar još nije dokučio !

-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Problem i jeste u tome sto ti mislis da se meni smijes
Al' ne mo'š ti to skontat nikad,još 20.000 postova da napišeš 

Jest vala,ti dodjes do stotog posta i onda te banuju.Pa haj ti Marinko Jovo nanovorishaaa je napisao/la:Problem i jeste u tome sto ti mislis da se meni smijesAl' ne mo'š ti to skontat nikad,još 20.000 postova da napišeš

-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Bilo bi zanimljivo da određeni forumaši izađu na kafu malo. Naravno da nose majce da svojim nickom koji koriste ovdje. Bilo bi zanimljivo 

- tuzlak1987
- Kontakt:
Ne mogu da spavaju izgleda veceras, kontaju se cijanid ili ricin 

Ali prijeHariTz je napisao/la:Bilo bi zanimljivo da određeni forumaši izađu na kafu malo. Naravno da nose majce da svojim nickom koji koriste ovdje. Bilo bi zanimljivo

-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.