ma k'o da su godine bitne, duša je mladazlajci je napisao/la:Chinaglia, kolko je tebi godina?

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
ma k'o da su godine bitne, duša je mladazlajci je napisao/la:Chinaglia, kolko je tebi godina?
Mislio sam da Ordagić nije destruktivac,gledo sam baš Gradina-Čelik,kad je baco igrače Čelika po terenu,dobar sa tehnkom.ultrasstyle_tz je napisao/la:pa da se mi zajebajemo sa 70.000![]()
ei malac bi ekstra pojacao konkurenciju na sredini terena...samo sto nama ne treba jos jedan destruktivac nego mozda jedan kreativan igrac prema naprijed![]()
ko zna koliko cemo morati cekati Anicica da uhvati neku formu i kad uhvati gdje ce igrat jer Mujic je izgleda pravo krenuo u sezonu...jedino dje nama skripi je desno tamo gdje je Dzafic, tu bi godio jedan dobar kreativan igrac i da ekipa bude solidno popunjena u skladu sa ambicijama..
Brate znam mi bi u Zenici igrali nefali nama nista bili bi podrzani od Robijasa ali ipak nije nama isto igrat na svom stadionu ili Zenici..nije to to ebiga I svakako da nebi u Sarajevo da igramo nema sanse tek tad ebo tu evropu.MrHc je napisao/la:Sta fali Zenici ? Pa doslo bi 7.000 ljudi samo iz Zenice ... mi se pozelili Evrope ne pitaj !! A plus ste industrijski grad kao mi, gadi vam se Sarajevo kao i nama, radnicki grad i grad svih religija kao i nas, boja dresa ista, ispravljamo krive drine i kola se na vama i nama lome godinama ( u svim sferama zivota ) i bili bi i vise nego dobro dosli u ZeSaltCityAttack je napisao/la:Da I igras u Zenici kao domacin ilI neso bog u ugljevikuKrojcicaHills je napisao/la:ajde da se razumijemo da bi dobili licencu morali bi rijesiti dugove prema igracima..... ti dugovi nisu veci od para sto bi dobili kada bi izasli u evropu.....tako da sam ubijedjen 99 % da ce azmir preko noci to zavrsiti ako bi mi bili na nekom mjestu sto vodi u evropu........ zato nemojte dzaba svi pricati dzaba evropa kad nema licence i ta sranja![]()
inace svaka cast za pobjedu ovu prvi ja sam bio siguran da cemo jedva remi izvucii drago mi je da cemo ove sezone konacno ici na pojedina gostovanja a da znamo da nismo unaprijed izgubili
P.s. moze li se kako dogovoriti sa ovim vasim 3 za 3 ? Jer ako bude posteno ode nama 6 bodova ove sezone od vas![]()
Fakat vam je ova slika vrh.Da Bog da vam vazda vako bilo.Stvarno ovog fali u PL.Chinaglia je napisao/la:znači, ovako protiv Likčea, nema labavo![]()
druga slika ...VRH...u onom grotlu mi izgubit nemozemomiladije87 je napisao/la:
Evo jos slika![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.