FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Chinaglia
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Chinaglia » 03 avg 2014, 20:13

zlajci je napisao/la:Chinaglia, kolko je tebi godina?
ma k'o da su godine bitne, duša je mlada :D to je bila šala, takav sam, stalno se šalim :D al' napisao sam post u takvoj formi da je izgledao kao da sam ozbiljan, tako je zanimljivije :mrgreen: zna me @Advokat dobro sa pdf Serie A, šale, podjebavanja, provociranja :cool:

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 03 avg 2014, 20:24

Ko uređuje fksloboda.ba ,trebalo li makar ubaciti novi roster za sez. 14/15 .

intercontinental
Kontakt:

Post Postao/la intercontinental » 03 avg 2014, 20:31

Joj dobro bi nam došo ovaj Amer Ordagić iz Zvijezde ,da pojača konkurenciju :D
Benjo šta misliš da li bi došo u Slobodu kada bi ga ko pozvo?
u transu pjesma nek zagrmi
SLOBODO gazi sve do pobjede

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 03 avg 2014, 20:34

pa da se mi zajebajemo sa 70.000 :P

ei malac bi ekstra pojacao konkurenciju na sredini terena...samo sto nama ne treba jos jedan destruktivac nego mozda jedan kreativan igrac prema naprijed :D

ko zna koliko cemo morati cekati Anicica da uhvati neku formu i kad uhvati gdje ce igrat jer Mujic je izgleda pravo krenuo u sezonu...jedino dje nama skripi je desno tamo gdje je Dzafic, tu bi godio jedan dobar kreativan igrac i da ekipa bude solidno popunjena u skladu sa ambicijama..
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

intercontinental
Kontakt:

Post Postao/la intercontinental » 03 avg 2014, 20:39

ultrasstyle_tz je napisao/la:pa da se mi zajebajemo sa 70.000 :P

ei malac bi ekstra pojacao konkurenciju na sredini terena...samo sto nama ne treba jos jedan destruktivac nego mozda jedan kreativan igrac prema naprijed :D

ko zna koliko cemo morati cekati Anicica da uhvati neku formu i kad uhvati gdje ce igrat jer Mujic je izgleda pravo krenuo u sezonu...jedino dje nama skripi je desno tamo gdje je Dzafic, tu bi godio jedan dobar kreativan igrac i da ekipa bude solidno popunjena u skladu sa ambicijama..
Mislio sam da Ordagić nije destruktivac,gledo sam baš Gradina-Čelik,kad je baco igrače Čelika po terenu,dobar sa tehnkom.
Benjo koja je njegova prirodna pozicija?
u transu pjesma nek zagrmi
SLOBODO gazi sve do pobjede

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 03 avg 2014, 20:41

Može igrati sve u vezi ,zna sjajno povuci prema naprijed ,jak na lopti ,brz davno sam ga ja spominjao na temi ,bio bi odlicno pojacanje.

Evo i video koji to dokazuje :mrgreen: .

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 03 avg 2014, 21:02

MrHc je napisao/la:
SaltCityAttack je napisao/la:
KrojcicaHills je napisao/la:ajde da se razumijemo da bi dobili licencu morali bi rijesiti dugove prema igracima..... ti dugovi nisu veci od para sto bi dobili kada bi izasli u evropu.....tako da sam ubijedjen 99 % da ce azmir preko noci to zavrsiti ako bi mi bili na nekom mjestu sto vodi u evropu........ zato nemojte dzaba svi pricati dzaba evropa kad nema licence i ta sranja :D

inace svaka cast za pobjedu ovu prvi ja sam bio siguran da cemo jedva remi izvuci :D i drago mi je da cemo ove sezone konacno ici na pojedina gostovanja a da znamo da nismo unaprijed izgubili :mrgreen:
Da I igras u Zenici kao domacin ilI neso bog u ugljeviku :)
Sta fali Zenici ? Pa doslo bi 7.000 ljudi samo iz Zenice ... mi se pozelili Evrope ne pitaj !! A plus ste industrijski grad kao mi, gadi vam se Sarajevo kao i nama, radnicki grad i grad svih religija kao i nas, boja dresa ista, ispravljamo krive drine i kola se na vama i nama lome godinama ( u svim sferama zivota ) i bili bi i vise nego dobro dosli u Ze ;)

P.s. moze li se kako dogovoriti sa ovim vasim 3 za 3 ? Jer ako bude posteno ode nama 6 bodova ove sezone od vas :plac: :guz:
Brate znam mi bi u Zenici igrali nefali nama nista bili bi podrzani od Robijasa ali ipak nije nama isto igrat na svom stadionu ili Zenici..nije to to ebiga I svakako da nebi u Sarajevo da igramo nema sanse tek tad ebo tu evropu.
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 03 avg 2014, 21:32

znači, ovako protiv Likčea, nema labavo :cool:
slika

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 03 avg 2014, 21:35

Chinaglia je napisao/la:znači, ovako protiv Likčea, nema labavo :cool:
slika
Fakat vam je ova slika vrh.Da Bog da vam vazda vako bilo.Stvarno ovog fali u PL.
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 03 avg 2014, 21:40

de ako još neko ima ovakvih slika (ima sigurno, samo treba nać' :mrgreen: ), iz ove perspektive, neka postavi :D

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 03 avg 2014, 21:47

Bajraktarević: Igru protiv Travnika ponoviti i protiv Čelika

Nogometaši Slobode nakon dvije sezone igranja u Prvoj ligi FBiH vratili su se u društvo najboljih ekipa u BiH, gdje im je sigurno i mjesto.

Ambiciozni predsjednik kluba u narednim sezonama želi Slobodu vratiiti u vrh nogometa u BiH, a kako se stvari odvijaju u posljednjih godinu dana, crveno-crni su na dobrom putu.

Jučer su izabranici trenera Denisa Sadikovića na otvaranju prvenstva gostovali na Piroti jednom od najtežih gostovanja u Premijer ligi, Sloboda je može se kazati protutnjala kroz Travnik, te sa tri gola u mreži Nurkovića osvojila vrijedna tri boda na otvaranju sezone.

Jedan od najboljih igrača u jučerašnjoj pobjedi bio je i pojačanje iz zeničkog Čelika, 27-godišnji Semir Bajraktarević, koji je već u prvoj utakmici u novom klubu pokazao da će biti nezamjenjiva karika u veznom redu ekipe iz Tuzle.

O sjajnoj igri i pobjedi na Piroti, te očekivanjima u nastavku prvenstva, ovaj rođeni Sarajlija govorio je u razgovoru za SportSport.ba

"Sezonu smo otvorili na najbolji mogući način, sjajno smo ušli u u utakmicu, postigli rani pogodak i poslije nam uz isključenje dvojice igrača Travnika nije bilo teško rutinski privesti utakmicu kraju u našu korist. Tri boda iz Travnika su svakako velika, jer će na ovome terenu teško koja ekipa odnijeti bodove. Svi su jučer odradili ono što je od nas tražio trener u svlačionici, a naravno da moram pohvaliti i naše navijače, koji su nas bodrili čitavu utakmicu", kaže sjajni veznjak Slobode.

Naredno kolo Sloboda na Tušnju dočekuje zenički Čelik vaš bivši klub.

"Neće nas zavarati što je Čelik remizirao s Vitezom kod kuće, znamo da im je nedostajalo nekoliko igrača, te da je dosta igrača došlo pred početak prvenstva, tako da sigurno nisu još uigrani. Kakva god ekipa bila, Čelik je veliki klub u kojem sam proveo dvije prelijepe sezone i nikada to neću zaboraviti. Ako ponovimo igru iz Travnika protiv Čelika, uz vjerujem pun stadion ne sumnjam da ćemo ostvariti pobjedu. Vjerujem u uspješnu sezonu i plasmanu kluba u gornjem dijelu tabele", kazao je za SportSport.ba Semir Bajraktarević bivši veznjak Sarajeva i Čelika.

sportsport.ba
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 03 avg 2014, 21:51

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

:cool:

miladije87
Kontakt:

Post Postao/la miladije87 » 03 avg 2014, 21:57

slika
slika
Evo jos slika :D :D :D :D
Hiljade duša najluđih samo tebi odanih ! FUKARE TUZLA 1987

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 03 avg 2014, 22:13

Ove slike koje vidimo najbolji su dokaz koliko je bitno napraviti dobar rezultat.Znam da je tu bilo i onog emotivnog naboja,u smislu da Sloboda kao veliki BH klub prozivljava teske trenutke,pa ljudi odu na tekmu onako iz prkosa,inata itd.Slicnu sam sudbinu licno prozivio pa to mogu razumiti.Al definitivno na posjetu najvise utice rezultat.Fino ste otvorili prvenstvo,dobili ste gdje ce mnogi samo sanjati bodove.Msm da vam je ovo sansa da ponovo punite Tusanj i uzivate.Ja sam bolesni navijac svog kluba i meni rezultat nije primaran(naravno uvjek je pozeljan)tako da sam cesto na stadionu iako sam podaleko od Mostara.Pamtim fudbal prije rata,pa bih volio bar malo da se priblizimo slavi iz tih vremena pa da i ova mladja raja uziva uz svoje klubove.Kod vas ovo zasad strasno dobro izgleda i iskreno vam zelim da istrajete.Tuzla i Tuzlaci zasluzuju jaku Slobodu,a svi mi zaljubljenici naseg fudbala zasluzujemo vise ovakvh klubova
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 03 avg 2014, 22:23

miladije87 je napisao/la:slika
slika
Evo jos slika :D :D :D :D
druga slika ...VRH...u onom grotlu mi izgubit nemozemo :tokralju: :tokralju: ...a na likceu ce bit brat bratu 5,6 milja
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 03 avg 2014, 22:34

Trebalo bi iskoristiti priliku i oboriti rekord stadiona što se tiče posjećenosti, ali neka realna situacija je 6 hiljada ako uzmemo u obzir prenos na BHT. Nadam se da ipak griješim.
slika
Zadnja izmjena: NKMramor, dana/u 03 avg 2014, 23:25, ukupno mijenjano 1 put.

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 03 avg 2014, 22:51

Derbi del rossoneri :opaopa: .

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 03 avg 2014, 22:53

nije ba :D mi smo Rossoneri, oni su Nerorossi :mrgreen:

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 03 avg 2014, 22:57

Suština je bitna :mrgreen: .

Inače ja bih bio nezadovoljan sa 5000 posjetom to je 2 milje na sjeveru i 3 na zapadu malo jbg :? ,sve ispod 7000 ne priznajem :kafa: .

Tuzlak04
Kontakt:

Post Postao/la Tuzlak04 » 03 avg 2014, 23:15

Jel bio prilog na TV. J e b i g a, ja ne pogleda . ..

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.