Ja i onda zavrsiti 10 u ligi,gdje cemo mi bez Torlaka i Husjeinovica igrat ovu nasu ligu.. porpali bi ko zeton,nek Sedin i Said uzmu titulu pa nek onda idu tako bi ljepse bilo...ZlatnaDolina je napisao/la:Svaka čast komšije, iskrene čestitke![]()
nepamtim da sam gledao bolju utakmicu bilo kojeg bh. kluba u zadnjih par godina, od prve minute pa do zadnje imalo se sta vidjeti, meni licno najdraze da je dijete Srebrenice dalo drugi gol i tako utisalo fašiste, eto zaradili ste oko 400.000 eura vec sadasamo da ostanete cvrsto na zemlji bez dizanja u nebesa mogli bi doci i do play offa i da nebude rasprodaje igraca, realno poslije Evrope Husejinović i Torlak se moraju prodati pogotovo ovaj drugi i tako ce te stabilizovati klub min. slijedece godinu dvije
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Vi bi na forusamocelik je napisao/la:E ako ste prava raja necete odgoditi utakmicuKonfucije je napisao/la:Hoce.Emir ZENICA je napisao/la:Samo da pitam hoce li doci do odgode prvog kola ?![]()
![]()
A ovi sto nesto za uefa pricaju evo ljudi parova 3 pretkola http://www.uefa.com/uefaeuropaleague/se ... index.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Prva na AFH 2.08 a druga u podgorici 9.08
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
- Emir ZENICA
- Kontakt:
I ja se iskreno nadam da Celik nece pristatifanatic je napisao/la:
Treba ovo iskoristit' pa im nabit' drugi tim na kosevuMoze se odgodit' samo ako celik pristane, a iskreno se nadam da nece..
Volim te Celik ! ! !
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
u Crnu Goru ?legenda reala je napisao/la:Imali još igrača osim Čomora da im prijeti suspenzija ??? mislim na ove bitne Said,Asmir,Torlak,Sesarostali se mogu nadoknaditi
![]()
hodža hoćemo na utakmicu protiv Zete
FORZA MARŠAL !!!
Nego nesto se grohotom sad nasmija,kad one gare iz Levskog zaigrase cocansko, grdne rane
.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
- legenda reala
- Kontakt:
Ako hoćešhodža je napisao/la:u Crnu Goru ?legenda reala je napisao/la:Imali još igrača osim Čomora da im prijeti suspenzija ??? mislim na ove bitne Said,Asmir,Torlak,Sesarostali se mogu nadoknaditi
![]()
hodža hoćemo na utakmicu protiv Zete![]()
Zeta igra na stadionu u Podgorici večeras nije bio nešto popunjen
Ovu Zetu je Široki nekad rastavljao na proste faktore jelde
Haj nek Sarajevo minimalno slavi
Da li oni imaju suspendovanih jer su oni odigrali 4 utakmice do sada Pjunik i ovi Finci??
Zadnja izmjena: legenda reala, dana/u 27 jul 2012, 02:18, ukupno mijenjano 1 put.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
[youtube][/youtube]harishp je napisao/la:Nego nesto se grohotom sad nasmija,kad one gare iz Levskog zaigrase cocansko, grdne rane.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
jes ,jes hahhhaharishp je napisao/la:Nego nesto se grohotom sad nasmija,kad one gare iz Levskog zaigrase cocansko, grdne rane.
samo sve je to ok,al kako odigra Sunjaveric..woowwww
nemam sta vise reci,a sta reci a da nekog igraca ne ureknem ili ne pohvalim premalo ehehhe..
Comor bruku pogresnih pasova haahha
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
[youtube][/youtube]
Marijan legenda !!!
Marijan legenda !!!
Iskrene cestitke Pitarima na odbrani naseg grada. Rodjeni sam Manijak al danas mi je srce puno za FKS. Svaka cast, zelim vam srece da prodjete dalje.
shandrlike-tandrlike
Imal gdje snimke poluvremena i Said je stvarno zvjer od igrača šteta što je prokockao šansu u Bundes ligi,a vidi se da ima ono nešto u sebi..
Kad malo skontaš ko će sve igrati u istom krug kao i Sarajevo: Marseille, Inter Milan, Liverpool FC, Anzhi (sa Eto'om), Hannover...
Obzirom da će, svi se nadamo, Sarajevo proći u play off - tek će tu blještiti od atraktivnih protivnika. Sarajevo će mnogo dobiti ovime... Sretno vam komšije.
Obzirom da će, svi se nadamo, Sarajevo proći u play off - tek će tu blještiti od atraktivnih protivnika. Sarajevo će mnogo dobiti ovime... Sretno vam komšije.
Osim - drugo ime za Želju !
Ali smo se kao Bosanci i Hercegovci pravo pokazali ova dva dana nakon onih zalosnih NZSrebrenica - svi su dobili. Ovi Sofijski firauni izbaceni od naseg Sarajeva, 5 Manijaka prebilo onu ološ slovensku a onda istu vece u Zenici im robovi polupali autobus kako su i zasluzili.
pozz iz Zenice.... ne diraj nikog a nedaj se Bosno.... volim vas sve ........ pozzz
pozz iz Zenice.... ne diraj nikog a nedaj se Bosno.... volim vas sve ........ pozzz
Zadnja izmjena: bparena, dana/u 27 jul 2012, 02:38, ukupno mijenjano 2 puta.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
-
ragazzidelsud1987
- Kontakt:
POTPIS !reptile je napisao/la:Iskrene cestitke Pitarima na odbrani naseg grada. Rodjeni sam Manijak al danas mi je srce puno za FKS. Svaka cast, zelim vam srece da prodjete dalje.
GLORY GLORY MANCHASTER UNITED !
Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !
Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !
karaj levskog alee
- Bordostrik
Svaka cast na postu! I nama je sada srce jos punijereptile je napisao/la:Iskrene cestitke Pitarima na odbrani naseg grada. Rodjeni sam Manijak al danas mi je srce puno za FKS. Svaka cast, zelim vam srece da prodjete dalje.
Neka frka, a?!
Neznam sta da pisem, grlo me boli, srce udara ko ludo, ujutru radim a nema sna, gledam tekmu na FACE TV ponovo i skacem ko da uzivo. Opet kazem nemogu nista da pisem jer neznam sta reci osim:
Ljudi moji, nemamo puno vremena al vec sutra treba da pisemo peticiju opstini centar i ovim neznam sad ni kako se zovu sto se pitaju za stadion, neki zavod za sport i rekreaciju da se sto prije raspise konkurs tj. tender za stolice za tribinu zapad. Ljudi moji treba nam samo 500 stolica da zamijenimo a to mi kao klub nemozemo i nesmijemo da radimo bez dozvole tj. tendera koji treba prije toga da se raspise. Tender je bio al su ga oborili iz neobjasnjivih razloga, al zato znamo koje su posljedice toga a to je da smo veceras izgubili desetine hiljada maraka. Neznam kako al treba da dignemo sve medije od sutra na ovu temu, novine, tv sve da se to uradi da bi imali na raspolaganju jug ako Bog da. Hvala svim dobrim ljudima na cestitkama veceras a citao sam zadnjih 20 stranica a njih je veceras 99% uz par nekih sitnih hajmo reci bezveznih postova koje mogu progledati kroz prste. Volim ovaj grad, volim svoju Bosnu a jos vise svoj klub....volim te SARAJEVOOOOOOOOOOOOOOO
Ljudi moji, nemamo puno vremena al vec sutra treba da pisemo peticiju opstini centar i ovim neznam sad ni kako se zovu sto se pitaju za stadion, neki zavod za sport i rekreaciju da se sto prije raspise konkurs tj. tender za stolice za tribinu zapad. Ljudi moji treba nam samo 500 stolica da zamijenimo a to mi kao klub nemozemo i nesmijemo da radimo bez dozvole tj. tendera koji treba prije toga da se raspise. Tender je bio al su ga oborili iz neobjasnjivih razloga, al zato znamo koje su posljedice toga a to je da smo veceras izgubili desetine hiljada maraka. Neznam kako al treba da dignemo sve medije od sutra na ovu temu, novine, tv sve da se to uradi da bi imali na raspolaganju jug ako Bog da. Hvala svim dobrim ljudima na cestitkama veceras a citao sam zadnjih 20 stranica a njih je veceras 99% uz par nekih sitnih hajmo reci bezveznih postova koje mogu progledati kroz prste. Volim ovaj grad, volim svoju Bosnu a jos vise svoj klub....volim te SARAJEVOOOOOOOOOOOOOOO
znaci ovo nije podvig, vec ko da je liga evrope vec osvojena, stvarno svaka cast, izbaciti Levski iz Sofije...........
matere mi drago ko da je borac uzeo
svaka cast znaci, nemam rijeci 
matere mi drago ko da je borac uzeo
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
hvala ti pasa na cestitkamadelko je napisao/la:znaci ovo nije podvig, vec ko da je liga evrope vec osvojena, stvarno svaka cast, izbaciti Levski iz Sofije...........![]()
matere mi drago ko da je borac uzeosvaka cast znaci, nemam rijeci
Učinili ste me ponosnim kao i bezbroj puta do sad. Hvala vam momci.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin
Profesionalnitenis.com
Profesionalnitenis.com
Trenutno korisnika/ca: fanaticoszg i 14 gostiju.