[youtube][/youtube]
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
Razmisljajuci tako, isto se moze reci i za Xavija.ceze je napisao/la:Dani Alves je precijenjen u zadnje vrijeme.
Trebate ga prodati dok još ima kupaca koji će dati velike pare za njega.
Najsmješniji igrač u onom izboru najbolji 11 FIFA-e.
Poslije ovog produživanja ugovora Adriana, ja veće šanse dajem Abidalu da će otići.M4kaveli je napisao/la:To mi se svidja, ali mi se ne svidja to sto bi Alves sada mogao otici.mandraX je napisao/la:Adriano produžio ugovor do 2017.
mandraX je napisao/la:Poslije ovog produživanja ugovora Adriana, ja veće šanse dajem Abidalu da će otići.M4kaveli je napisao/la:To mi se svidja, ali mi se ne svidja to sto bi Alves sada mogao otici.mandraX je napisao/la:Adriano produžio ugovor do 2017.
Xavi je druga priča, on je dokazan fudbaler koji je na visokom nivou igrao 10 godina, i njegov pad u igri je uzokovan njegovim godinama. Niko za njega ne može reći da je precijenjen zbog toga što je ovu sezonu odigrao nešto lošije, to je više neki prirodni put, mada lično mislim da može odigrati još par sezona na visokom nivou.M4kaveli je napisao/la:Razmisljajuci tako, isto se moze reci i za Xavija.ceze je napisao/la:Dani Alves je precijenjen u zadnje vrijeme.
Slazem se da nije zasluzio naci se medju naboljih 11 ..
Velike su sanse da ode na ljeto sada kada je sigurno da Adriano ostaje.
Nemoj mi reci.ceze je napisao/la:Xavi je druga priča, on je dokazan fudbaler koji je na visokom nivou igrao 10 godina, i njegov pad u igri je uzokovan njegovim godinama. Niko za njega ne može reći da je precijenjen zbog toga što je ovu sezonu odigrao nešto lošije, to je više neki prirodni put, mada lično mislim da može odigrati još par sezona na visokom nivou.M4kaveli je napisao/la:Razmisljajuci tako, isto se moze reci i za Xavija.ceze je napisao/la:Dani Alves je precijenjen u zadnje vrijeme.
Zenit svoje karijere je doživio u Alvesovim godinama.
Alves je imao više bljesak nego konstantu igranja na visokom novou, njegova prednost je bila što je igrao u Barceloni koja je mogla dati puno više golova, nego što je mogla da primi.
Čim je napadačka realizacija pala, njegove slabosti su došle do izražaja.
Prodati ga dok ima ovih šeikova u Monacu
Glavni kandidat je Luis Enrique a Valverde je zelja Zubizarete.Donnie Darko je napisao/la:Sta ovo citam Valverde glavni kandidat da preuzme Barcelonu, jer bi Vilanova mogao odstupiti zbog zdravlja.
Ceze, standardno i tradicionalno u pravuceze je napisao/la:Xavi je druga priča, on je dokazan fudbaler koji je na visokom nivou igrao 10 godina, i njegov pad u igri je uzokovan njegovim godinama. Niko za njega ne može reći da je precijenjen zbog toga što je ovu sezonu odigrao nešto lošije, to je više neki prirodni put, mada lično mislim da može odigrati još par sezona na visokom nivou.M4kaveli je napisao/la:Razmisljajuci tako, isto se moze reci i za Xavija.ceze je napisao/la:Dani Alves je precijenjen u zadnje vrijeme.
Zenit svoje karijere je doživio u Alvesovim godinama.
Alves je imao više bljesak nego konstantu igranja na visokom novou, njegova prednost je bila što je igrao u Barceloni koja je mogla dati puno više golova, nego što je mogla da primi.
Čim je napadačka realizacija pala, njegove slabosti su došle do izražaja.
Prodati ga dok ima ovih šeikova u Monacu
Ko to kaže?M4kaveli je napisao/la: Abidal je vec otisao, njega i ne brojim.
Kazu provjerene informacije, ali znaci 100%. Ponudit ce mu neku ulogu u klubu.mandraX je napisao/la:Ko to kaže?M4kaveli je napisao/la: Abidal je vec otisao, njega i ne brojim.
Još niko nije otišao, pa ni Valdes.
Jbt kao da diskutujem sa Zubizzaretom, a ne sa tamo nekim bosančerosima.![]()
Ne mogu da vjerujem šta čitam, ni u ludilu...čuj Alves nije imao neku konstantu, već je to bio samo bljesak.
De ljudi, pretjerašte tako mi Boga.
Alves neće otići sve dok se ne dovede neko dobro pojačanje za tu poziciju, Montoya to (još) nije.
Neces ispasti donji, ali si se ovdje zayebo.ceze je napisao/la:Ja sam to napisao za Alvesa, evo zašto:
Rekao sam da je to bilo više bljesak nego konstanta, i da ne mogu da nađem pravu riječ kojom bi to opisao.
Dakle, nije samo bljesak.
Ko je htio da shvati šta sam želio da kažem ovim, shvatio je.
I sve to u kontekstu igranja na vrhunskom nivou.
Drugo, u Barcu je došao sa 25 godina i već sa 29 godina ( toliko je imao igrajući ovu sezonu ) njegova forma je u padu.
Možda je to vama konstanto igranje na visokom nivou, meni nije.
Pravi primjeri su Xavi, Iniesta, Lampard i drugi.
I nemam namjeru da se više raspravljam sa vama jer pišem na vašem podforumu a nisam navijač Barce, samim time ću ispasti donji kako god okreneš