Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Admir_Sa je napisao/la:djeca nam se smiju moj reufe
I da, samo se nadam da će Liverpool na ljeto uspjeti prodati Suareza recimo PSG-u za fine pare. Počinje mi se gaditi taj momak.Bertrand je napisao/la:Liverpool žalosna klasika. Jedino pozitivno je naravno debi Sterlinga, koji je odigrao i više nego korektno. Sasvim sigurno je u 12-ak minuta pokazao više od Kuyta i Hendersona zajedno.
Također, pomalo. Mislim, kakvo moraš biti đubre u duši da slaviš gol postignut rukom i to kao da je ključni u finalu SPa? Karakter užasan. A po viđenom, izgleda da se uopšte ne radi na pronalasku vrhunskog psihologa koji bi ga mogao smiriti. A malo mu zaprijeti neigranjem i on će zaprijetiti odlaskom. Mislim, pretpostavljam.reds je napisao/la: I da, samo se nadam da će Liverpool na ljeto uspjeti prodati Suareza recimo PSG-u za fine pare. Počinje mi se gaditi taj momak.
Glupost na kvadrathanniz je napisao/la:Raspad sistema.
Sve se svodi na tome dodati loptu Suarezu ili Gerrardu, i naravno saigrači očekuje neku njihovu čaroliju. Izgubio sam povjerenje u Carrolla, vjerovao sam mu da može, da nije imao sreće... Ali protiv ovakvog jadnog tima, ovako loše odigrati.![]()
Gerrard pred završetkom karijere, Suarez sigurno neće ostati u ovom "sranju", Agger stalno povrijeđen, Henderson nasljednik Gerrarda!King sa taktikom iz 90ih... Camolli... da ne nabrajam dalje. Bit će bolje naredne sezone.
Ja mislim da može samo gore od ovog'.
Ti se samo šali, ali King će odvesti Liverpool na pravi put, živi bili pa vidjeliAndyCarrol je napisao/la:Ja mislim da Kenny moze odvesti Liverpool na pravi putJust kidding
Ako ovako nastavi teško.Carlo je napisao/la:Ti se samo šali, ali King će odvesti Liverpool na pravi put, živi bili pa vidjeliAndyCarrol je napisao/la:Ja mislim da Kenny moze odvesti Liverpool na pravi putJust kidding
Fakat, kako mozes toliko čovjeku da vjeruješ, pa ja mislim da i on sam zna da mora dati otkaz nakon ovogaCarlo je napisao/la:Ti se samo šali, ali King će odvesti Liverpool na pravi put, živi bili pa vidjeli
Kako ti vjeruješ Wengeru, nije ništa osvojio 7 godina ?vedofeelgood je napisao/la:Fakat, kako mozes toliko čovjeku da vjeruješ, pa ja mislim da i on sam zna da mora dati otkaz nakon ovogaCarlo je napisao/la:Ti se samo šali, ali King će odvesti Liverpool na pravi put, živi bili pa vidjeli
Zašto mu ne bih vjerovao? Čovjek je vratio trofej na Anfield poslije 6 godina, a ima šansu i za drugi u istoj sezoni. Samo treba biti strpljiv, uspjeh ne dolazi preko noći.vedofeelgood je napisao/la:Fakat, kako mozes toliko čovjeku da vjeruješ, pa ja mislim da i on sam zna da mora dati otkaz nakon ovogaCarlo je napisao/la:Ti se samo šali, ali King će odvesti Liverpool na pravi put, živi bili pa vidjeli
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.