Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 24 mar 2012, 18:14

Hvala bimbrlica :lol: :lol: :mrgreen:

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 24 mar 2012, 18:14

Admir_Sa je napisao/la:djeca nam se smiju moj reufe
:lol: Što bi rek'o doktor Arsla... :mrgreen:

Tuga, jad, čemer, bruka, sramota, komedija... . Mislim da je sve izglednije da King ma kolika legenda bio nije pravi čovjek za Liverpool. Na početku sezone je bar bila dobra igra, stvarale su se šanse, a sada... . Neću da se zamaram.
Bertrand je napisao/la:Liverpool žalosna klasika. Jedino pozitivno je naravno debi Sterlinga, koji je odigrao i više nego korektno. Sasvim sigurno je u 12-ak minuta pokazao više od Kuyta i Hendersona zajedno.
I da, samo se nadam da će Liverpool na ljeto uspjeti prodati Suareza recimo PSG-u za fine pare. Počinje mi se gaditi taj momak.
FK Pjetlovi

Bertrand
Kontakt:

Post Postao/la Bertrand » 24 mar 2012, 18:20

reds je napisao/la: I da, samo se nadam da će Liverpool na ljeto uspjeti prodati Suareza recimo PSG-u za fine pare. Počinje mi se gaditi taj momak.
Također, pomalo. Mislim, kakvo moraš biti đubre u duši da slaviš gol postignut rukom i to kao da je ključni u finalu SPa? Karakter užasan. A po viđenom, izgleda da se uopšte ne radi na pronalasku vrhunskog psihologa koji bi ga mogao smiriti. A malo mu zaprijeti neigranjem i on će zaprijetiti odlaskom. Mislim, pretpostavljam. :roll:
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 24 mar 2012, 18:27

Ja od prethodne utakmice vise nemam namjeru da gledam EPL, jer se samo nerviram bezveze, a paščadija nastavlja po svome...Nek uzmu FA, tek toliko da smanje ovakva razocarenja :!:
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

hanniz
Kontakt:

Post Postao/la hanniz » 24 mar 2012, 18:32

Raspad sistema.

Sve se svodi na tome dodati loptu Suarezu ili Gerrardu, i naravno saigrači očekuje neku njihovu čaroliju. Izgubio sam povjerenje u Carrolla, vjerovao sam mu da može, da nije imao sreće... Ali protiv ovakvog jadnog tima, ovako loše odigrati. :x

Gerrard pred završetkom karijere, Suarez sigurno neće ostati u ovom "sranju", Agger stalno povrijeđen, Henderson nasljednik Gerrarda! :lol: King sa taktikom iz 90ih... Camolli... da ne nabrajam dalje. Bit će bolje naredne sezone. :lol: Ja mislim da može samo gore od ovog'.
you'll never walk alone!

NIHAD ĐEDOVIĆ!

peppo_owen
Kontakt:

Post Postao/la peppo_owen » 24 mar 2012, 18:34

Ja nezz sta se vi tolko nervirate,sezona je ionako propala sto se lige tice,ostaje nam jos FA cup.Wigan po meni zasluzio pobjedu,dosli su da se nadigravaju,nisu se zatvorili i bili ravnopravan protivnik.Vec sam pisao da ima igraca koji ne zasluzuju nositi LFC dres,ne bih o tome ponovo..Ja sam ipak zadovoljan ovom utakmicom prvenstveno sto je konacno Sterling zaigrao,veliki talenat,po meni sigurno treba dobivat vise sansi,jbt ko vjetar malac,ne moze ga kamerman snimit kad uzme loptu :D Shelvey takođe treba vise sansi dobivat,dobar je,bolji od mekusca Hendersona.
U zadnje vrijeme me Enrique nervira,uzme loptu,obori glavu i dok ne udari u reklame nezz stati.Vidim neki spominju otkaz KD,ja za to nisam,treba coeka ostaviti do kraja sezone(iako msm da ce ostati jos jednu sezonu,zbog osvajanje CC),pa tek onda vidjet sta i kako.
ko igra za raju i zanemaruje tatiku,zavrsice karijeru u nizerazrednom "Vratniku"

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 24 mar 2012, 18:36

što se živcirate, izvući ćete se , znam iz iskustva :mrgreen: .
da je sramota što ste izgubili od wigana, jest' :roll:
Vođa zna.

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 24 mar 2012, 18:41

hanniz je napisao/la:Raspad sistema.

Sve se svodi na tome dodati loptu Suarezu ili Gerrardu, i naravno saigrači očekuje neku njihovu čaroliju. Izgubio sam povjerenje u Carrolla, vjerovao sam mu da može, da nije imao sreće... Ali protiv ovakvog jadnog tima, ovako loše odigrati. :x

Gerrard pred završetkom karijere, Suarez sigurno neće ostati u ovom "sranju", Agger stalno povrijeđen, Henderson nasljednik Gerrarda! :lol: King sa taktikom iz 90ih... Camolli... da ne nabrajam dalje. Bit će bolje naredne sezone. :lol: Ja mislim da može samo gore od ovog'.
Glupost na kvadrat
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

AndyCarrol
Kontakt:

Post Postao/la AndyCarrol » 24 mar 2012, 18:50

Ja mislim da Kenny moze odvesti Liverpool na pravi put :D Just kidding :)

Ibischa
Kontakt:

Post Postao/la Ibischa » 24 mar 2012, 18:55

Jel opet ADAM kriv

LS7
Kontakt:

Post Postao/la LS7 » 24 mar 2012, 19:07

Nisam ni ocekivao pobjedu.Vjerovatno cemo zavrsiti na najgorojoj poziciji u zadnjih 5-10 godina.Deseto mjesto je reala... :twisted: Bojim se sta ce nam sledece kolo Svrake uraditi,ako se ponovi igra iz zadnjih 5-6 kola..
Valjda Kenny,Henry,Comolli i drustvo znaju sta treba uraditi,za dobro L'poolu .. :(
"Neki ljudi misle da je fudbal pitanje života i smrti. Vjerujte mi, fudbal je puno ozbiljniji od toga." - Bill Shankly

trxel
Kontakt:

Post Postao/la trxel » 24 mar 2012, 19:07

Postali ste prosjecna ekipa EPL...Znam da Liverpool zeli vise al ne moze u ovom momentu...Imate solida golmana,Gerrarda koji mora da nosi ekipu,al ocito ne moze,i Skrtela koji je dobar odbrambeni...Ostalo plus-minus dibidus...Mozete koliko ocete dizat Suareza,od njega vam u ovoj koencidenciji nema nista...Ima tu neki dosta talentovani igraca,ali Liverpoolu treba iduce sezone najmanje 5 tu i tamo kvalitetnih igraca ako oce neki veci domet...
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´

Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 24 mar 2012, 19:24

AndyCarrol je napisao/la:Ja mislim da Kenny moze odvesti Liverpool na pravi put :D Just kidding :)
Ti se samo šali, ali King će odvesti Liverpool na pravi put, živi bili pa vidjeli :D
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 24 mar 2012, 19:43

Šta je reći momci?
Ne pratim nešto posebno igru ni utakmice Liverpoola ali nikada ne volim vidjeti jedan legendarni engleski klub sa ovako slabim rezultatima.. valjda će biti bolje...
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 24 mar 2012, 19:53

Carlo je napisao/la:
AndyCarrol je napisao/la:Ja mislim da Kenny moze odvesti Liverpool na pravi put :D Just kidding :)
Ti se samo šali, ali King će odvesti Liverpool na pravi put, živi bili pa vidjeli :D
Ako ovako nastavi teško. ;)

bimbrlica
Kontakt:

Post Postao/la bimbrlica » 24 mar 2012, 19:56

Prije ce se desiti povratak Isusa na zemlju nego sto ce KD nekoga vratiti na pravi put.
necu se prestati kladiti dok milione ne dobijem xD

vedofeelgood
Kontakt:

Post Postao/la vedofeelgood » 24 mar 2012, 20:17

Carlo je napisao/la:Ti se samo šali, ali King će odvesti Liverpool na pravi put, živi bili pa vidjeli :D
Fakat, kako mozes toliko čovjeku da vjeruješ, pa ja mislim da i on sam zna da mora dati otkaz nakon ovoga :roll:
If you do not believe you can do it then you have no chance at all.
Arsene Wenger

Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 24 mar 2012, 20:27

vedofeelgood je napisao/la:
Carlo je napisao/la:Ti se samo šali, ali King će odvesti Liverpool na pravi put, živi bili pa vidjeli :D
Fakat, kako mozes toliko čovjeku da vjeruješ, pa ja mislim da i on sam zna da mora dati otkaz nakon ovoga :roll:
Kako ti vjeruješ Wengeru, nije ništa osvojio 7 godina ?
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Juventus (32) ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Sebastian Vettel (4) ¤ ¤ ¤ ¤
Jose Mourinho (7+4+1+2) + * # + ★ + + * + + * ★ * +

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 24 mar 2012, 20:31

Nisam bio u prilici gledati Liverpool, tako da ne mogu komentarisati igru, ali ovaj rezultat je bruka za jednog prosječnog premijerligaša, a kamoli Liverpool. Jedan Wigan da nosi bodove sa Anfielda. Fuj. Ne znam da li vrijedi gledati snimak, nakon ovog rezultata.
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 24 mar 2012, 20:31

vedofeelgood je napisao/la:
Zašto mu ne bih vjerovao? Čovjek je vratio trofej na Anfield poslije 6 godina, a ima šansu i za drugi u istoj sezoni. Samo treba biti strpljiv, uspjeh ne dolazi preko noći.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.