Prkosni i ponosni za sva vremena.NeretvanskaPastrmka je napisao/la:
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA
Prkosni i ponosni za sva vremena.NeretvanskaPastrmka je napisao/la:

Gdje si bola Sreto lisico mostarskaNapadac69ToSre je napisao/la:Pozdrav Raja. Evo me opet prosli put majke mi moje se napio pa zaboravio ovu zaporku ili mi ovi brnjasi nisu dali nazad sa mojom jedinom rajom i jedinim klubom.
Idemo sada jaci nego ikad vratiti Velez tamo gdje pripada. Cuo sam majke mi moje svasta se dogadjalo oko kluba ali drago mi je da su fekalije od ljudi koji su nam gotovo unistili klub otpali i da nesmiju vise primsrditi.
Bjeri bola kakvi olimpici i simini hanovi iako sam jednom prilikom majke mi moje u siminom hanu dobro omastio brk nekad sredinom osamdesetih kad mi se stojadin pokvario gore za putu u Tuzlu otisla mi lamela bila i upoznam se sa mladom majke mi moje to je bila ljubav na prvi pogled. Mlada je stvarno dobra bila cesto je se sjetim. Ako ima iko ovde iz Siminog Hana neka mi puno pozdravi Mirsadu od Tosreta.
Puno Pozdrava mome drugu Pastrmki i ostalim drugovima. Idemo jaci nego ikad sada prema premier ligi vrijeme je vise da svima naplatimo ovih zadnjih dvadeset godina ponizavanja majke mi moje nikome netrebamo ostati duzni.
Ako neko zna Ibru ovdje sa foruma neka ga upita treba li mu uz ovog brazilca gore jedan klasicni napadac da deremo mreze. Ja jos imam skok igru majke mi moje a sad sam jos celaviji nego prije i neupada mi vise kosa u oci svaka je moja u 16 metara zakucajem svaku pod precku.
Sutra do pobjede.
Volim vas sve majke mi moje.
Forza Velez Jedina Ljubavi Moja!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.