Kako on u svom ovom rasulu: besparica,nema dovoljno igrača,suspendovani,kasne plate,dugovanja se nagomilavaju,stadion propada itd....
I on u svemu tome ostane pozitivan i misli da će biti bolje,ja stvarno ne bih mogao

@braco,svaka čast

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Pa jel neko misli da se teren sam održava... treba i to platiti... a to baš košta i mislim da ovi ne mogu platiti ni 1 m2Cunami87 je napisao/la: ↑29 jun 2021, 12:40Ti ko da imas neki fetish na travnatu podlogu,ima i terenu 3 godine.Muki15 je napisao/la: ↑29 jun 2021, 12:32
Samo da se prisjetimo kako je nekad izgledao teren,neka je sramota svakoga ko je učestvovao u ovom uništavanju terena.
Ja sam se odavno pomirio da mi imamo katastrofalan travnjak,zašto lagati sam sebe ako hvala Bogu vidiš svojim očima.
Oni ne mogu struje platiti a kamo li da nekako stvore 20.000 za renoviranje travnjaka
Bogami iz dana u dan je ovo sve žalosnije u svakom pogledu
Sto peglash toliko oko terena,ako je Mbappeu odlican,sto nebi bio Subasicu.
Mora neko davati pozitivne vibracije kad je sve crnoMuki15 je napisao/la: ↑29 jun 2021, 12:41Meni je @braco najfascinantniji
Kako on u svom ovom rasulu: besparica,nema dovoljno igrača,suspendovani,kasne plate,dugovanja se nagomilavaju,stadion propada itd....
I on u svemu tome ostane pozitivan i misli da će biti bolje,ja stvarno ne bih mogao![]()
@braco,svaka čast![]()
Neću da budem pesimist,ali ove slike ne daju lijepe prizore o aktivnom odrzavanju
Sutra se raspušta kompletna Skupština. To nam ne znači ništa ako već sada ne postoji barem 30-ak novih ljudi koji joj pristupilo i 10-ak ljudi koji bi popunili mjesta u upravnom i nadzornom odboru.braco je napisao/la: ↑29 jun 2021, 12:59Mora neko davati pozitivne vibracije kad je sve crnoMuki15 je napisao/la: ↑29 jun 2021, 12:41Meni je @braco najfascinantniji
I on u svemu tome ostane pozitivan i misli da će biti bolje,ja stvarno ne bih mogao![]()
@braco,svaka čast![]()
Od sekiracije nema ništa, iako i ja nekad kukam ali ništa ne mogu promjeniti s kukanjem yebiga. Evo sutra je skupština i nek' to bude neki fin početni korak za neku ljepšu budućnost kluba.
Tako je, nadam se da ćemo naći neke sposobne ljude. Gledajmo to ko napredak jer ko god da dođe ne može biti gori od ovih trenutnihDejan1921 je napisao/la: ↑29 jun 2021, 13:04Sutra se raspušta kompletna Skupština. To nam ne znači ništa ako već sada ne postoji barem 30-ak novih ljudi koji joj pristupilo i 10-ak ljudi koji bi popunili mjesta u upravnom i nadzornom odboru.braco je napisao/la: ↑29 jun 2021, 12:59Mora neko davati pozitivne vibracije kad je sve crnoMuki15 je napisao/la: ↑29 jun 2021, 12:41Meni je @braco najfascinantniji
@braco,svaka čast![]()
Od sekiracije nema ništa, iako i ja nekad kukam ali ništa ne mogu promjeniti s kukanjem yebiga. Evo sutra je skupština i nek' to bude neki fin početni korak za neku ljepšu budućnost kluba.
Pričali smo prošle sezone tako za igrače, samo neka idu, gori ne mogu doći. Bojim se da ako već nije nešto dogovoreno teško da će na pozitivno izaći...braco je napisao/la: ↑29 jun 2021, 13:09Tako je, nadam se da ćemo naći neke sposobne ljude. Gledajmo to ko napredak jer ko god da dođe ne može biti gori od ovih trenutnih![]()
Ali od ovih iz uprave fakat ne mogu gori doći, bukvalno zera.Dejan1921 je napisao/la: ↑29 jun 2021, 13:14Pričali smo prošle sezone tako za igrače, samo neka idu, gori ne mogu doći. Bojim se da ako već nije nešto dogovoreno teško da će na pozitivno izaći...
Napisao bih ti nešto i oko toga, ali bolje da ne crnjačimo raju
Tesko drugplavousrcu je napisao/la: ↑29 jun 2021, 13:25Nama trebaju u Skupstini i u UO ljudi sa mudima koji ce za mjesec izaci sa nekim izvjestajem i reci ljudi dragi i nama je tesko i zao samo realnost je da prodaja pomocnog terena ili veliki kredit sa stadionom kao pokricem je jedini izlaz. Ima li iko muda da to uradi, prizna sebi i nama da je tskva situacija vidjet cemo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.