FK Željezničar

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

U sezoni 2025/26. očekujem:

1. Borbu za titulu
37
23%
2. Borbu za Evropu
82
50%
3. Sredinu tabele
26
16%
4. Borbu za opstanak
19
12%

Ukupno glasova: 164

AjkulaCekicarka
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la AjkulaCekicarka » 02 okt 2023, 09:45

Moguće je da će tzv. sudije večeras podapinjati Širokom, jer su ovi konkurenti za prvo mjesto.
Jedino tako vidim neki pozitivan rezultat za nas.
Igrom nema šanse...

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 02 okt 2023, 10:20

Zašto igrom nema šanse?

Nas na Grbavici ove sezone niko nije nadigrao, neće valjda ni športski.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

MrAmarOsim
Kontakt:

Post Postao/la MrAmarOsim » 02 okt 2023, 10:40

Loše sam volje jutros usto, evo i danas nikakvog raspoloženja. Hajde Željo obraduj svog paćenika kako god znaš i umiješ!
Ovi pitari što bi nekakve bojkote pravili, vaši ljudi sjede u savezu a ne naši, naš čovjek kada je sjedio u savezu je pokrenuo proces čijim ćemo rezultatima igrati na Svjetskom 2014.
A isto tako se sjetite kada ste nam uzeli korona titulu, pa kada su nas sudije klale od proljeća 2020. Kako ste se podsmijavali, dženaze klanjali, u tabut nas trpali i nadali se našem gašenju. I nakon svega toga da sa vama bojkot pravim? Pa manje zla mi je trenutni predsjednik saveza nanio u svom mandatu nego vi pitari u tom istom periodu. Zato, lijepo fino kulturno SIKTER OD NAS!
"Ovi igrači za koje se plaćaju enormne sume novca su prije svega životinje fizički."
Najtrofejniji trener PLBiH - Amar Osim

AjkulaCekicarka
Kontakt:

Post Postao/la AjkulaCekicarka » 02 okt 2023, 11:23

MrAmarOsim je napisao/la:
02 okt 2023, 10:40
Loše sam volje jutros usto, evo i danas nikakvog raspoloženja. Hajde Željo obraduj svog paćenika kako god znaš i umiješ!
Ovi pitari što bi nekakve bojkote pravili, vaši ljudi sjede u savezu a ne naši, naš čovjek kada je sjedio u savezu je pokrenuo proces čijim ćemo rezultatima igrati na Svjetskom 2014.
A isto tako se sjetite kada ste nam uzeli korona titulu, pa kada su nas sudije klale od proljeća 2020. Kako ste se podsmijavali, dženaze klanjali, u tabut nas trpali i nadali se našem gašenju. I nakon svega toga da sa vama bojkot pravim? Pa manje zla mi je trenutni predsjednik saveza nanio u svom mandatu nego vi pitari u tom istom periodu. Zato, lijepo fino kulturno SIKTER OD NAS!
Svaki pravi Željovac zna ko su nam najveći dušmani...

AjkulaCekicarka
Kontakt:

Post Postao/la AjkulaCekicarka » 02 okt 2023, 11:28

Raonffa je napisao/la:
02 okt 2023, 10:20
Zašto igrom nema šanse?

Nas na Grbavici ove sezone niko nije nadigrao, neće valjda ni športski.
Zato što je Široki vrlo dobra ekipa a mi smo jako loši...
Igman, GOŠK?
Nisu nas nadigrali ali su dobro parirali, ovi drugi odnijeli puni plijen.

Najsretniji bi bio da me demantuju...

Amidzatvojnajdrazi
Kontakt:

Post Postao/la Amidzatvojnajdrazi » 02 okt 2023, 11:37

Koliko god Mekic nekad isao na zivce, on nama nosi igru i kad je los, bez njega smo druga ekipa. Nema igraca koji nesto moze odigrati, prenijeti loptu. Nadam se da ce Basic imati muda da pocne sa Al Jaberom iza Stilica, po meni jedini koji moze odgovoriti takvom zadatku. Upariti ga s bilo kim. Ako bude neko izmisljanje sa dva defanzivno orijentisanja veznjaka, bice patnja zesca.
1921

MrAmarOsim
Kontakt:

Post Postao/la MrAmarOsim » 02 okt 2023, 12:09

AjkulaCekicarka je napisao/la:
02 okt 2023, 11:23
Ne znam na koga impliciraš, ali po meni ti ne može biti veći dušman od onog koji te od 47' hoće ugasit ili od tebe napraviti niželigaški klub.
"Ovi igrači za koje se plaćaju enormne sume novca su prije svega životinje fizički."

AjkulaCekicarka
Kontakt:

Post Postao/la AjkulaCekicarka » 02 okt 2023, 13:19

02 okt 2023, 12:09
AjkulaCekicarka je napisao/la:
02 okt 2023, 11:23
Ne znam na koga impliciraš, ali po meni ti ne može biti veći dušman od onog koji te od 47' hoće ugasit ili od tebe napraviti niželigaški klub.
:thumbup:

19vendetta87
Kontakt:

Post Postao/la 19vendetta87 » 02 okt 2023, 13:23

Yebo ove nase manekene, veceras gledam Begana protiv Ronalda, zasluzio je momak vise nego ovi antitalenti iz nase ekipe :rol:
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎

Azzuri
Kontakt:

Post Postao/la Azzuri » 02 okt 2023, 14:28

SedrenikHz je napisao/la:
01 okt 2023, 23:28
GIBRA je napisao/la:
01 okt 2023, 23:19
SedrenikHz je napisao/la:
01 okt 2023, 23:17

Ljudi halalite na upadu, ali je vakat reagovat. Sutra cemo izgubiti titulu cerit cete se vi nama, mi cemo vama jer se vrtite po sredini, cetalj se smije, ne mogu vas u isti kos stavljati sa cetaljima, nikako. BOSNJACI SMO SVI REAGUJTE ZOVITE RAJU ZNAM DA VAS OVDE IMA PRVIH EKIPA S JUGA REAGUJTE, bar vi ste desni !!!
Evo sve letimo da podržimo toplu crveno-bordo braću koja se smijala kada je isto ovo Njegomirovic radio nama
Zadnji moj post.
Smijali ste se nama? Jeste.
Smijali se mi vama? Jesmo.
Klub mi je finansijski stabilan, titulu nece osvojiti, tvoj nije? Trebam se sada nasladjivati dok cetalj gazi prema titulu.
Mozda nam je i bolje ovako, da se slavi titula tamo gdje se skandira protiv nam JEDINE DRZAVE.
Ne znam drug, kontamo ovo promijeniti iz temelja da dozivim da se dva najveca sarajevska kluba bore za titulu, puno Kosevo, Grbavicu. Hajcanja pred derbi jednu placu od tuge jedni od radoati, ali izgleda da ima kome nije u interesu. Ziv ti meni bio drug i halali na upadu :bih:
MRS, ugasili se sutra dabogda :plac: :rol:

MrAmarOsim
Kontakt:

Post Postao/la MrAmarOsim » 02 okt 2023, 14:32

19vendetta87 je napisao/la:
02 okt 2023, 13:23
Yebo ove nase manekene, veceras gledam Begana protiv Ronalda, zasluzio je momak vise nego ovi antitalenti iz nase ekipe :rol:
Jaka :rol:

Mamba21
Kontakt:

Post Postao/la Mamba21 » 02 okt 2023, 14:37

Marin Galić, Irfan Jašarević, Edin Biber, Joseph Amoah i Allyson imaju dva žuta kartona. Prvi put da ne strahujem ko će propustiti derbi :rol:
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!

dubioza144
Kontakt:

Post Postao/la dubioza144 » 02 okt 2023, 14:40

Kada ce biti registrovani Selimovic i Boljevic
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!

Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.

elSaik
Kontakt:

Post Postao/la elSaik » 02 okt 2023, 15:29

Mi u ovoj ligi nemamo prijatelja i ni sa kim se ne treba bratimiti niti udruživati. Pogotovo ne "naši Bošnjaci" koji bi nam prvi klub ugasili da mogu.

Večeras aBd da uz makar 5 hiljada Željovaca pokažemo kičmu i muda pa da prekinemo niz.

ZAUVIJEK ŽELJEZNIČAR!

zeljovolimte
Kontakt:

Post Postao/la zeljovolimte » 02 okt 2023, 15:53

Kakvo bratimljenje i zajednicka borba. Ne nasjedajte na tu matricu predvodjenu sa FKS. Ko da zamjeni Vicu?
Demidzic, Mirvic, Dino Selimovic?
Unazad godinama je sve funkcionisalo perfektno.

Svi veceras na Grbavicu! Yebo njih i njihovu nemoc.

TigerWoods
Kontakt:

Post Postao/la TigerWoods » 02 okt 2023, 16:05

zeljovolimte je napisao/la:
02 okt 2023, 15:53
Kakvo bratimljenje i zajednicka borba. Ne nasjedajte na tu matricu predvodjenu sa FKS. Ko da zamjeni Vicu?

ciju? :D

BarbareZeljin
Kontakt:

Post Postao/la BarbareZeljin » 02 okt 2023, 16:11

zeljovolimte je napisao/la:
02 okt 2023, 15:53

Godina su oni imali savez pod svojom sapom. Lako se zaborave te stvari.
Oni sada imaju srece sto Mirvic ulaze svoje pare da nesto napravi.
Da je drugacija situacija,za goli zivot bi se borili.
Jer politika je ta koja rukovodi svakim aspektom nase zemlje.
SNSD i HDZ su napravili svoje klubove,preko kojih direktno unistavaju Sarajevski sport.
Zenicki i Tuzlanski je gotovo unisten od ranije.
Nasa nesposobna i podanicka bagra,nije toga ni svjesna jer se zabavljaju vlastitim foteljama.
Unistavanjem sarajevskog,zenickog i tuzlanskog sporta,pa i istocno mostarskog,unistavaju bazu i temelj sportske BIH. Ostaje ti dijaspora,koja sve vise gleda interes za sebe,jer kako se bore ovi nasi,sve im jasno i potpuno ih razumijem.
Milan Tegeltija ti otvoreno kaze bice Borac sampion.
Vico ti otvoreno sere po svemu. Smiju se i pljuju u lice cijeloj naciji,drsko,bezobrazno...
Niko ne reaguje ni u jednom segmentu. Jer ovo je jos jedan korak ucijenjivanja i urusavanja BiH od strane Srba i Hrvata.
Hrvati to rade hinjski i "ugrozeno". A ovi ti direktno i jos ako samo probaj da se suprostavis. Bice istupamo iz lige.
Razumijete li vi koliko su se oni osilili.
E za sve ovo i porpast naseg sporta je iskljucivo kriva jedna stvar BOSNJAK i njegov pohlepni karakter. Nema Bosnjaka trenutno koji gleda dobrobit nacije. Gledaju samo sebe i kako da iskoriste 4 godine.
Bagra je dopustila da ruse drzavu na svim poljima.
Bosnjak ce se zadovoljiti sitnicom i vlastitim dobitkom.
Kako se to reflektira u sportu.
Evo bordo Bosnjaci su se zadovoljili titulom,a sad im neko ne valja....
Zato sto mogu uloziti jos 10 miliona, ali ne mogu prije Zrinjskog i Borca.
Uzivajmo braco Bosnjaci.

Semper
Kontakt:

Post Postao/la Semper » 02 okt 2023, 16:24

Danas bi bod bio premija, ipak je Široki ekipa koja se bori za Evropu. Do kraja prvog dijela trebamo osvojiti bar još 7 bodova da ne zaostanemo puno u borbi za opstanak.

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 02 okt 2023, 16:33

Dobro je kiksali su Igman i Zvijezda.Sabane mrtvi sta doceka da pratim rezultate Igmana Sloge i slicnih.Sram vas bilo.Je.. se vama sta ko ovdje pise.

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 02 okt 2023, 16:38

elSaik je napisao/la:
02 okt 2023, 15:29
Mi u ovoj ligi nemamo prijatelja i ni sa kim se ne treba bratimiti niti udruživati. Pogotovo ne "naši Bošnjaci" koji bi nam prvi klub ugasili da mogu.

Večeras aBd da uz makar 5 hiljada Željovaca pokažemo kičmu i muda pa da prekinemo niz.

ZAUVIJEK ŽELJEZNIČAR!
Tačno tako, mi smo sami i bratimljenja nema, kada su po nama udarali i titule korona proglašavali, kupove poništavali neki su nam dzenaze po gradu klanjali, da bi ti isti dogodine namjestene kupove slavili i teren u butmiru ustupili istom ovom Borcu.

Veceras sta god da bude nasu ljubav prema klubu niko uzeti ne moze.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Odgovori

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Pact1921 i 49 gostiju.