tu informaciju su plasirali mediji, a znamo kakvih se sve gluposti napise na kraju sezone i u prelaznom roku

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
A jesi li se zapitao da li to obican nemar ili je to namjerno urađeno tako da nema određenu kvotumandraX je napisao/la:Majke mi trenutno najmanje razmišljam o Neymaru, golmanu, stoperu...samo mi se vrti po glavi kako je ta glupa uprava dozvolila da se ovo vrti oko Thiaga sad...nevjerovatno.
Prvenstvo riješeno ima 3 mjeseca jbt, zar se u tom periodu nije mogla namirit' ta kvota utakmica koje Thiago treba odradit' da ne dođe do smanjenja te klauzule.![]()
A ne čudi me ništa od njih, ne bi se iznenadio da ga prodaju sad za tih pišanih 20M, pa da ga za 2 godine kupe opet za 60M....tikvani.
Ma ne znam šta da ti kažem, upravu si što se toga tiče, mislio sam ja i o tome...al' prodaju li ga na taj ili na ovaj način, svejedno je, past' će žestoko u očima navijača...bluemania je napisao/la:A jesi li se zapitao da li to obican nemar ili je to namjerno urađeno tako da nema određenu kvotumandraX je napisao/la:Majke mi trenutno najmanje razmišljam o Neymaru, golmanu, stoperu...samo mi se vrti po glavi kako je ta glupa uprava dozvolila da se ovo vrti oko Thiaga sad...nevjerovatno.
Prvenstvo riješeno ima 3 mjeseca jbt, zar se u tom periodu nije mogla namirit' ta kvota utakmica koje Thiago treba odradit' da ne dođe do smanjenja te klauzule.![]()
A ne čudi me ništa od njih, ne bi se iznenadio da ga prodaju sad za tih pišanih 20M, pa da ga za 2 godine kupe opet za 60M....tikvani.
pa da imaju vadionu za transfer.... pa mislim, profesionalci su, nije Gradina Srebrenik u pitanju - vec Barcelona... jbm mu mater to se prati valjda u profi klubovima , to se moralo znati šta ce se desiti ako ne namiri predviđena kvota utakmica.
to sto je santos odbio i drugu ponudu je cista demagogija i sibicarenje, trecu nece odbiti sigurno, sve to kad se sabere, nece nas kostati vise od 30 miliona kako je i planirano
10% drži Santos, 40% je u vlasništvu kompanije Grupo Sonda, 50% prava ima babo.soxx je napisao/la:Sta pise ovo Neymar je 55% od Santosa. Ciji je ostalih 45?
Tacnije 34, pauzirao je oko mjesec dana sredinom sezone....falilo mu je 6 utakmica da održi klauzulu i Tito mu je mogao i morao to dati, zašto nije - ostaje pitanjeM4kaveli je napisao/la:Thiago je odigrao 33 takmice ove sezone ( u svim takmicenjima ) a po toj klauzuli, da bi ostala 88 miliona, trebao je lafo odigrati 40.
Ako u obzir uzmemo i povrede koje je imao dodjemo do zakljucka da je odigrao pristojan broj utakmica.
Mislim da ce ostati.
Jesi siguran ?Raul_64 je napisao/la:10% drži Santos, 40% je u vlasništvu kompanije Grupo Sonda, 50% prava ima babo.soxx je napisao/la:Sta pise ovo Neymar je 55% od Santosa. Ciji je ostalih 45?
ceze je napisao/la:Ako neko zna 100% tačno, neka napiše.
Da igra u Rusiji, sigurno bi neko posjedovao 130% prava nad Neymarom.Santos only owns 55% of the rights to Neymar. DIS owns 40% and Teisa owns 5% of the rights.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.