"Nismo imali srece" Pape
"Sudija nas je ostetio" Pape
"Bale je jedan od najboljih igraca na svijetu" Pape
Itd, Nije tesko pogoditi sta ce izjaviti?

Skoro svi igraci su podbacili. Oni od kojih se najvise ocekuje oni su najvise podbacili. Kada bi opet igrali opet bi izabrao istu taktiku i iste igrace. Sebi nista ne predbacujem. Bejli nas je iznenadio svojom brzinom.Clutch je napisao/la:Svi igrači su podbacili.Batko je napisao/la:"Igraci nisu ispunili postavljene zadatke, Bale je previse bio osamljen i u praznom prostoru" Pape
Nema razloga za paniku, u igri su jos 24 boda. Protiv Belgije bih bio zadaovoljan bodom, iako i minimalan poraz ne bi bio los.Ajax je napisao/la:Skoro svi igraci su podbacili. Oni od kojih se najvise ocekuje oni su najvise podbacili. Kada bi opet igrali opet bi izabrao istu taktiku i iste igrace. Sebi nista ne predbacujem. Bejli nas je iznenadio svojom brzinom.Clutch je napisao/la:Svi igrači su podbacili.Batko je napisao/la:"Igraci nisu ispunili postavljene zadatke, Bale je previse bio osamljen i u praznom prostoru" Pape
odigrao 1 i po prijateljsku utakmicu za HSV.Donnie Darko je napisao/la:aha, zvao ga dok je bio u HSV-u, fakat niko nije znao za njegaharixs je napisao/la:Jesil ti glup ili samo treniras ?Neutral je napisao/la:Čovjek koji nije htio zvati Bešića u kvalifikacijama,![]()
Muhamed ne bi i dalje igra za reprezentaciju da nije bilo pritiska sa svih strana. Trener svih trenera,
Covjek je momka zvao jos kad ti nisi ni znao da postoji Muhamed Besic..![]()
kako ga je pronasao uopste u jednoj tako malenoj ligi, svaka mu cast.
IKO IKAD
Kao da citam izvjestaj veceras.hogarstrasni je napisao/la:Nema razloga za paniku, u igri su jos 24 boda. Protiv Belgije bih bio zadaovoljan bodom, iako i minimalan poraz ne bi bio los.Ajax je napisao/la:Skoro svi igraci su podbacili. Oni od kojih se najvise ocekuje oni su najvise podbacili. Kada bi opet igrali opet bi izabrao istu taktiku i iste igrace. Sebi nista ne predbacujem. Bejli nas je iznenadio svojom brzinom.Clutch je napisao/la:Svi igrači su podbacili.
nije lud ... al je seljacina, neznalica i **** od covjeka koji an sve kritike i osude samo spusti glavu i nastavi po svom boli ga ka.ra za sveplavipatriota je napisao/la:čovjek je lud, oca mu jbm!
Ja sigurno nisam premlad, a znam da Nermin Šabić nije bio odbrambeni igrač nego klasični vezni igrač, tzv. radilica-vodonoša koji je bio odličan i u defanzivi ali i u ofanzivi.djokica je napisao/la:A sta mislite ako npr. Hadzic odigra vrhunsku utakmicu veceras?
Ovdje se sralo po Safetu i vecini novih igraca koje je pozivao ( Sunjic, TSS,Besic... )pa su uglavnom svi ( osim golmana ), pokazali da ipak treba da budu u reprezentaciji!
Zar to ne govori da selektor ipak razumije i vidi fudbal malo bolje nego mi.
Mi se jos uvijek palimo na to gdje ko igra, a odbrana nam bila najbolja kad su igrali redom:
Besirovic ( Osijek ), Konjic (Zagreb- Cirih ), Hibic ( Hajduk) i Sabic( Dinamo - Zadar ).
Samo su neki ovdje premladi da se toga sjecaju
E pa dobro mozda se ne sjecas, ali prije nego je Music poceo standardno igrati tu poziciju, Sabic je vecinu utakmica u reprezentaciji igrao na beku. ali nije poenta u tome, nego da je to bila dobra odbrana, a sastavljena iz hrvatske lige.Trigger je napisao/la:Ja sigurno nisam premlad, a znam da Nermin Šabić nije bio odbrambeni igrač nego klasični vezni igrač, tzv. radilica-vodonoša koji je bio odličan i u defanzivi ali i u ofanzivi.djokica je napisao/la:A sta mislite ako npr. Hadzic odigra vrhunsku utakmicu veceras?
Ovdje se sralo po Safetu i vecini novih igraca koje je pozivao ( Sunjic, TSS,Besic... )pa su uglavnom svi ( osim golmana ), pokazali da ipak treba da budu u reprezentaciji!
Zar to ne govori da selektor ipak razumije i vidi fudbal malo bolje nego mi.
Mi se jos uvijek palimo na to gdje ko igra, a odbrana nam bila najbolja kad su igrali redom:
Besirovic ( Osijek ), Konjic (Zagreb- Cirih ), Hibic ( Hajduk) i Sabic( Dinamo - Zadar ).
Samo su neki ovdje premladi da se toga sjecaju
Beka je mogao igrati samo ako je tadašnjem selektoru bilo to nužno (a Šabić je 'za nuždu' mogao i tu poziciju korektno odigrati, ali...), samo se toga baš ne sjećam...!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.