Safet Sušić - Pape

Batko
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la Batko » 10 okt 2014, 13:46

"Imali smo mnogo povreda u zadnjoj liniji zato nije bilo za ocekivati da novi igraci mogu preko noci odgovoriti zadatku" Pape

"Nismo imali srece" Pape

"Sudija nas je ostetio" Pape

"Bale je jedan od najboljih igraca na svijetu" Pape

Itd, Nije tesko pogoditi sta ce izjaviti?
:kafa:

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 10 okt 2014, 14:00

Clutch je napisao/la:
Batko je napisao/la:"Igraci nisu ispunili postavljene zadatke, Bale je previse bio osamljen i u praznom prostoru" Pape :kafa:
Svi igrači su podbacili. :kafa:
Skoro svi igraci su podbacili. Oni od kojih se najvise ocekuje oni su najvise podbacili. Kada bi opet igrali opet bi izabrao istu taktiku i iste igrace. Sebi nista ne predbacujem. Bejli nas je iznenadio svojom brzinom.

hogarstrasni

Post Postao/la hogarstrasni » 10 okt 2014, 14:08

Ajax je napisao/la:
Clutch je napisao/la:
Batko je napisao/la:"Igraci nisu ispunili postavljene zadatke, Bale je previse bio osamljen i u praznom prostoru" Pape :kafa:
Svi igrači su podbacili. :kafa:
Skoro svi igraci su podbacili. Oni od kojih se najvise ocekuje oni su najvise podbacili. Kada bi opet igrali opet bi izabrao istu taktiku i iste igrace. Sebi nista ne predbacujem. Bejli nas je iznenadio svojom brzinom.
Nema razloga za paniku, u igri su jos 24 boda. Protiv Belgije bih bio zadaovoljan bodom, iako i minimalan poraz ne bi bio los.
SAFET SUSIC, PROPAST BH REPREZENTACIJE - BOJKOT !!!

bilalx

Post Postao/la bilalx » 10 okt 2014, 14:37

exkluzivno iz cardiff-a...vizionar izvodi veceras 11 igraca na teren...ali ovaj put probace bez golmana...Begovic se naime seli u vezni red, rame uz rame sa pjanicem, tinom, prcicem a po potrebi ce im se prikljuciti ostalih 7 igraca :mrgreen:

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 10 okt 2014, 15:33

Je li šuškavac spreman?

Idi više Safeta, da te ne gledamo. Uživaj u Parizu i PSG-u, okani se Bosne i Hercegovine. Od legende fudbala do klauna, Sir Safet.

harixs
Kontakt:

Post Postao/la harixs » 10 okt 2014, 15:52

Donnie Darko je napisao/la:
harixs je napisao/la:
Neutral je napisao/la:Čovjek koji nije htio zvati Bešića u kvalifikacijama, :lol:

Muhamed ne bi i dalje igra za reprezentaciju da nije bilo pritiska sa svih strana. Trener svih trenera, :rol:
Jesil ti glup ili samo treniras ?
Covjek je momka zvao jos kad ti nisi ni znao da postoji Muhamed Besic..
aha, zvao ga dok je bio u HSV-u, fakat niko nije znao za njega :rol:

kako ga je pronasao uopste u jednoj tako malenoj ligi, svaka mu cast.
odigrao 1 i po prijateljsku utakmicu za HSV.

sa 18 je bio na rosteru A rep. i onda je Neutral saznao iz pouzdanih izvora (seljacko bosansko krezavih) da ga nije htjeo zvat u kvalifikacijama.

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 10 okt 2014, 15:53

IKO IKAD :lol: :lol: :lol: :lol: JEDAN JE BAKA :bih: to je bila repka i vremena, ne zna se ni ko sta igra, svaku tekmu 7 8 novih u ekipi, hladno smo bili spremni pobjedit spaniju u spaniji i isto tako na guzove dobit san marina znaci zamalo kiks :lol: :lol: :lol: al igralo se srcem , svi za jednog jedan za sve :)
=\_1921_/=

Pirke
Kontakt:

Post Postao/la Pirke » 10 okt 2014, 15:59

hogarstrasni je napisao/la:
Ajax je napisao/la:
Clutch je napisao/la:Svi igrači su podbacili. :kafa:
Nema razloga za paniku, u igri su jos 24 boda. Protiv Belgije bih bio zadaovoljan bodom, iako i minimalan poraz ne bi bio los.
Kao da citam izvjestaj veceras.

Na sta smo spali...

Stvarno se nadam da me laze moj pesimizam...
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.

plavipatriota
Kontakt:

Post Postao/la plavipatriota » 10 okt 2014, 16:01

čovjek je lud, oca mu jbm!

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 10 okt 2014, 16:02

Nek nam je bog na pomoci veceras i nadajmo se svi pobjedi abd. :bih:
04.10.2009 !!

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 10 okt 2014, 16:03

plavipatriota je napisao/la:čovjek je lud, oca mu jbm!
nije lud ... al je seljacina, neznalica i **** od covjeka koji an sve kritike i osude samo spusti glavu i nastavi po svom boli ga ka.ra za sve
=\_1921_/=

djokica
Kontakt:

Post Postao/la djokica » 10 okt 2014, 16:17

A sta mislite ako npr. Hadzic odigra vrhunsku utakmicu veceras?

Ovdje se sralo po Safetu i vecini novih igraca koje je pozivao ( Sunjic, TSS,Besic... )pa su uglavnom svi ( osim golmana ), pokazali da ipak treba da budu u reprezentaciji!

Zar to ne govori da selektor ipak razumije i vidi fudbal malo bolje nego mi.
Mi se jos uvijek palimo na to gdje ko igra, a odbrana nam bila najbolja kad su igrali redom:

Besirovic ( Osijek ), Konjic (Zagreb- Cirih ), Hibic ( Hajduk) i Sabic( Dinamo - Zadar ).
Samo su neki ovdje premladi da se toga sjecaju
FKS❤️1946

Trigger
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Trigger » 10 okt 2014, 16:25

djokica je napisao/la:A sta mislite ako npr. Hadzic odigra vrhunsku utakmicu veceras?

Ovdje se sralo po Safetu i vecini novih igraca koje je pozivao ( Sunjic, TSS,Besic... )pa su uglavnom svi ( osim golmana ), pokazali da ipak treba da budu u reprezentaciji!

Mi se jos uvijek palimo na to gdje ko igra, a odbrana nam bila najbolja kad su igrali redom:

Besirovic ( Osijek ), Konjic (Zagreb- Cirih ), Hibic ( Hajduk) i Sabic( Dinamo - Zadar ).
Ja sigurno nisam premlad, a znam da Nermin Šabić nije bio odbrambeni igrač nego klasični vezni igrač, tzv. radilica-vodonoša koji je bio odličan i u defanzivi ali i u ofanzivi.
Beka je mogao igrati samo ako je tadašnjem selektoru bilo to nužno (a Šabić je 'za nuždu' mogao i tu poziciju korektno odigrati, ali...), samo se toga baš ne sjećam...!!!
Bosno moja poharana....

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 10 okt 2014, 16:28

Safet i Borce diskutuju taktiku:

slika
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 10 okt 2014, 16:34

Tad je reprezentacija i bila u skladu sa igracima i ligama iz kojih su isti dolazili. Sad reprezentacija je bila 15. na svijetu, a igraci da budu iz istih liga? Smijesno. Treba Tin igrat, treba i Avdija, ako zelimo vratiti reprezentaciju na to prije kad bi jedva dobili male ekipe.
Celik!3,2,2.

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 10 okt 2014, 16:36

Muzurovicu odlazi, sramotan izbor igraca! Dokle vise?

djokica
Kontakt:

Post Postao/la djokica » 10 okt 2014, 16:49

Trigger je napisao/la:
djokica je napisao/la:A sta mislite ako npr. Hadzic odigra vrhunsku utakmicu veceras?

Ja sigurno nisam premlad, a znam da Nermin Šabić nije bio odbrambeni igrač nego klasični vezni igrač, tzv. radilica-vodonoša koji je bio odličan i u defanzivi ali i u ofanzivi.
Beka je mogao igrati samo ako je tadašnjem selektoru bilo to nužno (a Šabić je 'za nuždu' mogao i tu poziciju korektno odigrati, ali...), samo se toga baš ne sjećam...!!!
E pa dobro mozda se ne sjecas, ali prije nego je Music poceo standardno igrati tu poziciju, Sabic je vecinu utakmica u reprezentaciji igrao na beku. ali nije poenta u tome, nego da je to bila dobra odbrana, a sastavljena iz hrvatske lige.

Neko ima manje a neko vise srece u zivotu, pa ne igraju svi u vrhunskim klubovima. ima dobrih igraca i u slabijim ligama.

uzmimo primjer tog Sabica, kad je imao ponudu Benfice, Zadar trazio previse love, na kraju zavrsio u Dinamu kao vrhuncu karijere. A da je otisao u Benficu....
FKS❤️1946

bvb
Kontakt:

Post Postao/la bvb » 10 okt 2014, 16:55

Frajer je uspio otkloniti nervozu i iscekivanje pred utakmicu reprezentacije kod velikog broja navijaca.
Ovo je prije bilo skoro nezamislivo.
Svaka cast Pape!

DzemoVoliMarmeladu
Kontakt:

Post Postao/la DzemoVoliMarmeladu » 10 okt 2014, 16:59

Yebes balanc na terenu i krilna igraca. Trpaj CM-ove Pape. Fino smo sa tom formacijom protiv NIgerije i Kipra prosli.

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.