Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo

Saurman
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Saurman » 24 mar 2012, 23:06

VolimLiverpool je napisao/la:Iskreno ,ovako nešto sam i očekivao i uopšte mi nije žao zbog ovog poraza.Uopšte se ne nerviram.Treba napomenuti da smo pobijedili zadnje dvije utakmice ,bili bi 7 bodova od Tottenhama i 2 boda od Chelsea,a s obzirom da Tottenham je sve lošiji i lošiji ,Chelsea dočekujemo ,LP ne bi bila tako nerealna.

Uzeti FA cup i biti zadovoljan jer već na početku sljedeće sezone imamo šansi za još jedan trofej i to sa Unitedom ! :P
Da su babi damu , da ste dobili zadnjih 10 tekmi sad vi vjerovatno borili za titulu, da su itd.......
1974---1975---1976---2001---2013---2020

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 24 mar 2012, 23:32

Ako se ne osvoji FA Cup ova sezona će biti jedna od lošijih. :mrgreen: Everton mnogo na dobitku sa Jovetićem, kada se sjetim koliko smo ga samo odbijali, momak je odličan.

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 24 mar 2012, 23:36

OTNYS_YNWA je napisao/la:Ako se ne osvoji FA Cup ova sezona će biti jedna od lošijih. :mrgreen: Everton mnogo na dobitku sa Jovetićem, kada se sjetim koliko smo ga samo odbijali, momak je odličan.
mozda jelavic ? :D

VolimLiverpool
Kontakt:

Post Postao/la VolimLiverpool » 25 mar 2012, 00:56

Kenny se izvlači na umor :roll:
You'll never walk alone.

Shanks
Kontakt:

Post Postao/la Shanks » 25 mar 2012, 00:58

VolimLiverpool je napisao/la:Kenny se izvlači na umor :roll:
Za ovo nema opravdanja, ako ćemo realno.
Divovi 1946

You'll Never Walk Alone

mighty_reds
Kontakt:

Post Postao/la mighty_reds » 25 mar 2012, 01:04

Uprkos svemu, mislim da će Kenny ostati na klupi i da neće dobiti otkaz (however, ne isključujem da bi on mogao ostavku podnijeti). A iskren da budem, bojim se kako će transfere na ljeto uraditi i dal su mu oči otvorene sa engleskim propalitetima ove sezone.
The status of being a Liverpool player keeps our players motivated.'
- Bill Shankly

R.I.P. Haris Arapović (hary_ynwa) You'll never walk alone

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 25 mar 2012, 04:32

[youtube][/youtube]
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

StevieG
Kontakt:

Post Postao/la StevieG » 25 mar 2012, 09:22

Nakon ovakvog sramotnog poraza svi komentari su suvišni.

Mišljenja sam kako je LFC današnjim porazom izgubio sve šanse za to četvrto mjesto koje vodi u CL, jer doista ako ćemo biti realni nismo to ni zaslužili. Wigan je odigrao dosta dobro, te je zasluženo odnio puni plijen kući.
Remember friend, as you pass by.
As you are now, so once was I.
As I am now, you soon shall be.
So, prepare for death, and follow me.

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 25 mar 2012, 09:25

Wigan fans singing: ‎'How shit must you be - we're winning away.'
:lol:

Ne pije vode to Kennyevo vađenje na umor igrača, ako je mislio da su umorni, nije trebao Gerrarda stavljati da starta ovoliko puta za redom, ni Kuytu također. Izmiče mu tim iz ruku, to je sigurno. Nadam se da će časno otići na kraju sezone, jer nikad nije lijepo otpuštati legendu.
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

Bertrand
Kontakt:

Post Postao/la Bertrand » 25 mar 2012, 10:02

StevieG je napisao/la: Mišljenja sam kako je LFC današnjim porazom izgubio sve šanse za to četvrto mjesto koje vodi u CL, jer doista ako ćemo biti realni nismo to ni zaslužili. Wigan je odigrao dosta dobro, te je zasluženo odnio puni plijen kući.
:lol:

Daj realno, mi smo izgubili šansu za četvrto mjesto ima 10-ak kola. A trenutno smo u borbi da sačuvamo 7. mjesto pošto su za isto opasno zagrizli Sunderland, Everton i Swansea, mada ni Norwich nije bog zna šta daleko. 8-)
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history

StevieG
Kontakt:

Post Postao/la StevieG » 25 mar 2012, 10:09

^Znam, al' ipak je svako u sebi imao tu nadu za CL. Jučer su se po meni ugasila ta očekivanja. ;)
Remember friend, as you pass by.
As you are now, so once was I.
As I am now, you soon shall be.
So, prepare for death, and follow me.

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 25 mar 2012, 11:30

Sinoć je Aquilani i zvanično postao novi član Milana jer je odigrao 25-tu utakmicu u sezoni za Milan, takvu klauzulu ima u ugovoru. Sada Milan mora kupiti Aquilanija za 6 miliona eura.
Joe Cole je izjavio u francuskim medijima da mu se siđa život u Francuskoj i da bi volio tamo ostati. Njegova cijena se procjenjuje na 5 miliona eura. Ako tome još dodamo da on ima 100 000 funti sedmičnu platu i da idalje 60% Liverpool plaća njegovu platu, onda je zaključak da će transfer Cola ostaviti 8 do 9 miliona eura u kasi Liverpoola.
Prema tome, samo od ova dva transfera Liverpool će uštedjeti ili zaraditi oko 15 miliona eura što ostavlja dovoljno prostora za pojačanja.

I jedno pitanje, je li i vama bolji Shelvey od Hendersona?
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 25 mar 2012, 11:40

Henderson je napisao/la:Sinoć je Aquilani i zvanično postao novi član Milana jer je odigrao 25-tu utakmicu u sezoni za Milan, takvu klauzulu ima u ugovoru. Sada Milan mora kupiti Aquilanija za 6 miliona eura.
Joe Cole je izjavio u francuskim medijima da mu se siđa život u Francuskoj i da bi volio tamo ostati. Njegova cijena se procjenjuje na 5 miliona eura. Ako tome još dodamo da on ima 100 000 funti sedmičnu platu i da idalje 60% Liverpool plaća njegovu platu, onda je zaključak da će transfer Cola ostaviti 8 do 9 miliona eura u kasi Liverpoola.
Prema tome, samo od ova dva transfera Liverpool će uštedjeti ili zaraditi oko 15 miliona eura što ostavlja dovoljno prostora za pojačanja.

bolji sam ja od hendersona brate a ne shelvey. ja necu da komentarisem jos jel king treba ici ili ostati dok se ne zavrsi FA kup...

nek nastavi sad u ligi davati sanse mladim igracima ja cu mu biti vjecno zahvalan :D
You are someone else I am still right here

Bertrand
Kontakt:

Post Postao/la Bertrand » 25 mar 2012, 11:45

Henderson je napisao/la: Joe Cole je izjavio u francuskim medijima da mu se siđa život u Francuskoj i da bi volio tamo ostati. Njegova cijena se procjenjuje na 5 miliona eura. Ako tome još dodamo da on ima 100 000 funti sedmičnu platu i da idalje 60% Liverpool plaća njegovu platu, onda je zaključak da će transfer Cola ostaviti 8 do 9 miliona eura u kasi Liverpoola.
Zayebavaš se, zar ne? 8-9m eura za 30-godišnjaka sklonog povredama? Mislim, to bi bio najbolji posao ikada ali je realnost takva da će Lille ponuditi maksimalno 3-4m eura, što bi bio posao ljeta, te platu od možda 35.000 eura.
Greatness dies

artemis77
Kontakt:

Post Postao/la artemis77 » 25 mar 2012, 11:49

fera je napisao/la:
Henderson je napisao/la:Sinoć je Aquilani i zvanično postao novi član Milana jer je odigrao 25-tu utakmicu u sezoni za Milan, takvu klauzulu ima u ugovoru. Sada Milan mora kupiti Aquilanija za 6 miliona eura.

bolji sam ja od hendersona brate a ne shelvey. ja necu da komentarisem jos jel king treba ici ili ostati dok se ne zavrsi FA kup...

nek nastavi sad u ligi davati sanse mladim igracima ja cu mu biti vjecno zahvalan :D
takodjer :)
Kad bi jedno 2-3 igraca iz akademije koristio sad u ligaskim dobili bi vise konkurencije za tim, jos na to dovesti trojicu kvalitetnih igraca od prodaje Kuyta, maxija, i ovih sto su na posudbi (znaci dovesti krilo, veznog, i neku polu-spicu) i nadati se da cemo pogoditi manje stativa i precki slijedece sezone :)
Walk on, with hope in your hearts.

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 25 mar 2012, 11:53

Bertrand je napisao/la:
Henderson je napisao/la: Joe Cole je izjavio u francuskim medijima da mu se siđa život u Francuskoj i da bi volio tamo ostati. Njegova cijena se procjenjuje na 5 miliona eura. Ako tome još dodamo da on ima 100 000 funti sedmičnu platu i da idalje 60% Liverpool plaća njegovu platu, onda je zaključak da će transfer Cola ostaviti 8 do 9 miliona eura u kasi Liverpoola.
Zayebavaš se, zar ne? 8-9m eura za 30-godišnjaka sklonog povredama? Mislim, to bi bio najbolji posao ikada ali je realnost takva da će Lille ponuditi maksimalno 3-4m eura, što bi bio posao ljeta, te platu od možda 35.000 eura.
Kako si ti shvatio da će Lille Liverpoolu platiti 8 do 9 miliona eura ne znam slika

Ostaju još samo dva momka da se proguraju u prvi tim: Coady i Suso.

--------------?--------------
-Flano-Kelly-Coates-Jack-
-----------Coady------------
---Henderson---Shelvey---
-Suso--------------Raheem-
--------------?----------------

Hendo je dobro odigrao protiv Evertona, uostalom kao i Gerard :mrgreen:
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 25 mar 2012, 11:58

po meni od mladih igraca wisdom bi trebao dobiti priliku, bolje da igra on nego carragher. suso bi mogao naci mjesto ima bolji pas od skoro svakog igraca liverpoola koji je juce bio na terenu. coady je nekad dobar a nekad kao da i nije na terenu al mogao bi i on dobiti sansu jednostavno koliko god da se rizikuje i da se pokazu losi ti igraci u nekim utakmicama mnogo je veci dobitak za liverpool da igraju oni nego ovi stari i poprilicno istroseni igraci.
a u akademiji ima dosta igraca koji mogu igrati kakvu takvu ulogu u prvom timu liverpoola posebno ako pogledamo kakvi su sve igraci igrali u prethodnih par sezona...

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 25 mar 2012, 12:10

Coates umjesto Carraghera, desno Flanagan ili Kelly, Shelvey umjesto Hendersona, Suso umjesto Adama i Sterling umjesto Kuyta. Tako do kraja, manje ću se nervirati. :lol:

Bertrand
Kontakt:

Post Postao/la Bertrand » 25 mar 2012, 12:23

Henderson je napisao/la: Kako si ti shvatio da će Lille Liverpoolu platiti 8 do 9 miliona eura ne znam
Dobro, znači ti kontaš ovako: Za početak, plata mu je 90.000 a ne 100.000. Ako Lille plaća 40%, onda je to 36.O00 funti mjesečno od strane Francuza. To na kraju ispada 3.240.000 eura za cijelu sezonu (od septembra do maja) + iznos za transfer, je l' tako? I onda ti uzimaš tržišnu vrijednost sa transfermarkta, ustvari, sa neke druge stranice pošto je na ovoj vrijednost 8.5m eura :lol: i dobijaš 8-9m ukupnu sumu?

Pa dobro, moram priznati da sam se malo syebo. Ako je istina ovih 40%, onda je i bilo kakva prodaja određeni profit.
Greatness dies

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 25 mar 2012, 13:06

Bertrand je napisao/la:
Henderson je napisao/la: Kako si ti shvatio da će Lille Liverpoolu platiti 8 do 9 miliona eura ne znam
Dobro, znači ti kontaš ovako: Za početak, plata mu je 90.000 a ne 100.000. Ako Lille plaća 40%, onda je to 36.O00 funti mjesečno od strane Francuza. To na kraju ispada 3.240.000 eura za cijelu sezonu (od septembra do maja) + iznos za transfer, je l' tako? I onda ti uzimaš tržišnu vrijednost sa transfermarkta, ustvari, sa neke druge stranice pošto je na ovoj vrijednost 8.5m eura :lol: i dobijaš 8-9m ukupnu sumu?

Pa dobro, moram priznati da sam se malo syebo. Ako je istina ovih 40%, onda je i bilo kakva prodaja određeni profit.
i ja sam vise puta naisao na info da mi placamo 60% plate joe coleu.

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.