Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Da,ali bez baklji,mislim da bi trebali već stati u kraj tim bakljadama,samo štetimo klubu....miladije87 je napisao/la:Ma protiv Celika ocekujem ovako nesto haha
VolimTz je napisao/la:Pošto je karta za film ?
Vjeruj ti meni da policija ima slike sa navijackih tribina gdje ti se na licu vide najmanje bore.Gorki je napisao/la:Momci kad postavljate slike sa tribine i sl.,stavljajte sa cenzurom gdje se ne vide lica
Pa nismo kriminalci da cenzurišemoGorki je napisao/la:Momci kad postavljate slike sa tribine i sl.,stavljajte sa cenzurom gdje se ne vide lica
pa i sam se mogu tu svrstat al cvrsto vjerujem da su sve i jedan clan udruzenja to zasluzili ( i sam sam se par puta kanio uclanit al ne znam gdje zape da li pare ili papiri )tuzlak1987 je napisao/la:Najgore mi je ovo, pratim slobodu ko konj kad god mogu, a pozivnice dobije neko ko nije nikad na utakmicu otisao![]()
Pjesma je super
zlajci je napisao/la:Momci što se tiče pozivnica za premijeru, jednostavno je tolika potražnja da je kapacitet dvorane 1000 mjesta bilo bi malo. Kod premijere se moralo voditi računa o sponzorima, gradu, klubu,medijima, članovima udruženja te svim ostalim likovima i likušama koji su sudjelovali u stvaranju filma, a to je znači muzika, grafiti, dizajn, photoshop itd itd.
Zato tko ne dođe do pozivnice za premijeru bujrum u 20h ili u 21h