FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Dotakao sam se sezonskih čisto zbog dizajna, tehnički aspekti me ne zanimaju, sa čipom, bez, nije bitno. Bitno je samo da su lijepo i kvalitetno urađene. Za dizajn je bilo ljepših prijedloga, ovo je po meni možda malo i jednostavno, ali ako se svima sviđa ja sam zadovoljan.
Za ulaznice sa elektronskim kodom je i bilo vrijeme, pa sada aBd u skoroj budućnosti i da oborimo rekord stadiona što se tiče posjećenosti.
Radi se solidno kao i uvjek, nema odmora dok traje obnova. 
Pošto je karta za film ?
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
-
intercontinental
- Kontakt:
Da,ali bez baklji,mislim da bi trebali već stati u kraj tim bakljadama,samo štetimo klubu....miladije87 je napisao/la:Ma protiv Celika ocekujem ovako nesto haha
u transu pjesma nek zagrmi
SLOBODO gazi sve do pobjede
SLOBODO gazi sve do pobjede
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
VolimTz je napisao/la:Pošto je karta za film ?
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
-
wienultras
- Kontakt:
otkada se sjeverna tribina zove bht
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87
Stalo se bakljama davno u kraj upravo iz tog razloga pomoci klubu, ali kad je specijalna prilika kao ova na slici vrijedi sve zaciniti i bakljadom.
Ko god je u prilici uzet sezonsku, treba polako stvarat tu naviku, nema vece pomoci klubu kad bi dosao na nivo da proda 2000 sezonskih karti.
Ko god je u prilici uzet sezonsku, treba polako stvarat tu naviku, nema vece pomoci klubu kad bi dosao na nivo da proda 2000 sezonskih karti.
...Io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato...
Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !
Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !
Momci kad postavljate slike sa tribine i sl.,stavljajte sa cenzurom gdje se ne vide lica 
Pobjeda je bolja od orgazma!
Vjeruj ti meni da policija ima slike sa navijackih tribina gdje ti se na licu vide najmanje bore.Gorki je napisao/la:Momci kad postavljate slike sa tribine i sl.,stavljajte sa cenzurom gdje se ne vide lica
1946
Pa nismo kriminalci da cenzurišemoGorki je napisao/la:Momci kad postavljate slike sa tribine i sl.,stavljajte sa cenzurom gdje se ne vide lica
Ja posudio sliku sa Slobodinog sajta, rubrika stadion
. Sve legalno
.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Najgore mi je ovo, pratim slobodu ko konj kad god mogu, a pozivnice dobije neko ko nije nikad na utakmicu otisao
Pjesma je super
Pjesma je super
Svaka čast momci na brojnosti, tako se voli i podržava svoj klub!
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Re: $: FK Sloboda Tuzla
pa i sam se mogu tu svrstat al cvrsto vjerujem da su sve i jedan clan udruzenja to zasluzili ( i sam sam se par puta kanio uclanit al ne znam gdje zape da li pare ili papiri )tuzlak1987 je napisao/la:Najgore mi je ovo, pratim slobodu ko konj kad god mogu, a pozivnice dobije neko ko nije nikad na utakmicu otisao![]()
Pjesma je super
I kakva je ovo glupost Bh telecom sjever. Olosu iz BHt treba zabranit da spominju ime i brend Slobode a kamo li da tribine ili ndb stadion nosi njihov prefiks.
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
- Omerbavarac
- Kontakt:
Da ne listam prethodne stranice jer ne znam jel' se pisalo ali me zanima koja je cijena te sezonske karte?
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
60 KM sjever
80 KM zapad
80 KM zapad
Momci što se tiče pozivnica za premijeru, jednostavno je tolika potražnja da je kapacitet dvorane 1000 mjesta bilo bi malo. Kod premijere se moralo voditi računa o sponzorima, gradu, klubu,medijima, članovima udruženja te svim ostalim likovima i likušama koji su sudjelovali u stvaranju filma, a to je znači muzika, grafiti, dizajn, photoshop itd itd.
Zato tko ne dođe do pozivnice za premijeru bujrum u 20h ili u 21h
tuzlanska Sloboda
zlajci je napisao/la:Momci što se tiče pozivnica za premijeru, jednostavno je tolika potražnja da je kapacitet dvorane 1000 mjesta bilo bi malo. Kod premijere se moralo voditi računa o sponzorima, gradu, klubu,medijima, članovima udruženja te svim ostalim likovima i likušama koji su sudjelovali u stvaranju filma, a to je znači muzika, grafiti, dizajn, photoshop itd itd.
Kolika je zainteresovanost raje,bolje će biti da se premijera odradi i srijedu/četvrtak i petak u 3 termina
Pobjeda je bolja od orgazma!
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Secerovic, Anicic, Lukic, Jankovic, Saric na ovu ekipu iz Travnika. Mogli bi mi biti dobri..
[youtube][/youtube]
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.