Raonffa je napisao/la:Kad krene nova sezona i kad vidimo igrača u službenim utakmicama, onda ćemo vidjeti ko je bio upravu.
Šta je u planu iduće nakon njega i Contija?
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Raonffa je napisao/la:Kad krene nova sezona i kad vidimo igrača u službenim utakmicama, onda ćemo vidjeti ko je bio upravu.
Navodno je dogovoren dolazak Kjaera kao rezervnog stopera, čime će se zatvoriti i kompletirati taj defanzivni dio tima.SiamoNoi je napisao/la:Raonffa je napisao/la:Kad krene nova sezona i kad vidimo igrača u službenim utakmicama, onda ćemo vidjeti ko je bio upravu.![]()
Šta je u planu iduće nakon njega i Contija?
Sjećam se pisanja o Pjaniću prije par godina, igrač koji ništa osim tog šuta nema. A 4-5 godina kasnije skroz druga priča..BuffonGigi je napisao/la:Rezultati govore sami, ne trebamo se mi raspravljati uopste. Hakan je zanimljiv, ali daleko od sigurne investicije, samo vrijeme ce pokazati koliko je dobra kupovina.
Ne mora značit da je netko loše radio sa transferima ako je imao lošu sezonu.tuzlak1987 je napisao/la:Vidjeti cemo maja. 2018 kako je ko radio.
Što u maju?tuzlak1987 je napisao/la:Vidjeti cemo maja. 2018 kako je ko radio.
Zavisi, vecinom ekipe nemaju strpljenja sa igracima, a igrac pokaze u prvih 20ak utakmica jel to to sto se ocekuje ili nije. Kada ulozis dosta novca onda vecinom ides na instant uspjeh i vrh tabele. Ja od Milana i Intera ocekujem LP ove sezone lagano, nema izvlacenja. A i red bi bio da konacno Italija posalje sve velike ekipe u LP za sezonu 2018/19.SiamoNoi je napisao/la:Ne mora značit da je netko loše radio sa transferima ako je imao lošu sezonu.tuzlak1987 je napisao/la:Vidjeti cemo maja. 2018 kako je ko radio.
Naravno da ako uložiš skoro 200M da se smatra potpunim krahom ne plasman u LP-a.Ali svi mi znamo koliko je Serie A specifična u mnogočemu, i da se neki igrači ne mogu odmah snaći i da im je ponekad potrebna i cijela godina prije nego počnu pokazivati kvalitet. Ali pred nama je pa ćemo da vidimo.tuzlak1987 je napisao/la:Zavisi, vecinom ekipe nemaju strpljenja sa igracima, a igrac pokaze u prvih 20ak utakmica jel to to sto se ocekuje ili nije. Kada ulozis dosta novca onda vecinom ides na instant uspjeh i vrh tabele. Ja od Milana i Intera ocekujem LP ove sezone lagano, nema izvlacenja. A i red bi bio da konacno Italija posalje sve velike ekipe u LP za sezonu 2018/19.SiamoNoi je napisao/la:Ne mora značit da je netko loše radio sa transferima ako je imao lošu sezonu.tuzlak1987 je napisao/la:Vidjeti cemo maja. 2018 kako je ko radio.
Ma ne znam za proslu sezonu ali sjecam se da je najgori igrac bio EURO-a. Bas bezbojan igrac.SiamoNoi je napisao/la:Meni isto.Nema previše osim tog udarca i prekida.Nekonstantan do bola.Neće im vjerojatno instant pojačanje bit,al mlad je još...moze nesto od njega ispast.Al dobro,bit će pojačanje s obzirom na one koji su im do sada igraliPuma je napisao/la:Ovaj Hakan je bezveze igrac.
Osim Rodrigueza meni je ovaj napadač Andre Silva kojeg su doveli najzanimljiviji.
Par medija je objavilo informaciju da će Di Maria zaista u Milano, ali ne u Inter.BuffonGigi je napisao/la:Nama niko ne treba a vi ne mozete dovesti nikog. Ali i dalje pricate price o Di Mariama, Naingolanima i mazete sebi oci s nekim kineskim budzetima. Iduce sezone vam je i kup UEFA utopija. Doso djavo po svoje odavno...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.