Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo

artemis77
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la artemis77 » 26 mar 2012, 13:05

Kada Carroll proradi Liverpool ce bit u bitci za naslov (ili neko ko ce zabit 20 golova po sezoni)
Na ovu ekipu fali jos rezervni lijevi bek i jedno krilo.
Walk on, with hope in your hearts.

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 26 mar 2012, 13:23

Ovoj ekipi trebaju Glen, Agger i Lucas. A napad će se svakako pojačati. Ne vjerujem da su "stručnjaci" zadovoljni realizacijom.

hanniz
Kontakt:

Post Postao/la hanniz » 26 mar 2012, 14:30

OTNYS_YNWA je napisao/la:Ovoj ekipi trebaju Glen, Agger i Lucas. A napad će se svakako pojačati. Ne vjerujem da su "stručnjaci" zadovoljni realizacijom.
Al' za sedmo mjesto. Ovom timu treba još dosta toga za četvrto mjesto.

Ne bih imao ništa protiv toga da dođe Džeko, idealan napadač, koji bi tako zamjenio Carrolla. Kupiti Džeka/Cavania i Hoilleta, volio bih da zadržimo Aquilania, ali šanse da se to desi su male. Kao što reče @YNWA, Aquamana poklanjamo Milanu.

---------------Reina---------------
Glen---Skrtel---Agger---Enrique
--------------Lucas----------------
-----Gerrard-------Aquilani------
Hoillet------Džeko--------Suarez

http://www.metro.co.uk/sport/football/8 ... -keep-tabs" onclick="window.open(this.href);return false;
Robben. :o :lol:
you'll never walk alone!

NIHAD ĐEDOVIĆ!

trxel
Kontakt:

Post Postao/la trxel » 26 mar 2012, 16:15

Neka zvucna pojacanja otpisite...Nema LP,nema imena...Okrenut se EPL i vidit sta ima probrati,a ima sigurno igraca za Liverpoola...Mozda nekog igraca iz brazlikse lige za bek il krilo,i nadat se ako nista da se iduce sezone ode u kvalifikacije.... ;)
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´

Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."

artemis77
Kontakt:

Post Postao/la artemis77 » 26 mar 2012, 19:03

Kad bi mogli stovirti konkurenciju pravo jaku, znaci prvo par juniora stavljat da dobiju iskustva do kraja EPL, dovest par polu-pojacanja od kojih bi uvijek bio neko u formi, a to bi mogli naci u igracima tipa Clint Dempsey, Gamst Pdersen, S. Larsson i sl. , znaci igraci sa vec stecenim iskustvom u EPL i dovest jedno zvucno pojacanje od jedno 25-30 miliona funti i bez problema bi bili medju 4
Walk on, with hope in your hearts.

Shanks
Kontakt:

Post Postao/la Shanks » 26 mar 2012, 19:18

artemis77 je napisao/la:Kad bi mogli stovirti konkurenciju pravo jaku, znaci prvo par juniora stavljat da dobiju iskustva do kraja EPL, dovest par polu-pojacanja od kojih bi uvijek bio neko u formi, a to bi mogli naci u igracima tipa Clint Dempsey, Gamst Pdersen, S. Larsson i sl. , znaci igraci sa vec stecenim iskustvom u EPL i dovest jedno zvucno pojacanje od jedno 25-30 miliona funti i bez problema bi bili medju 4
Ma dosta je tih prosječnih igrača.Treba dovoditi pojačanja, znači igrače koji će značajnije unaprijediti igru 'Poola.Ako ćemo dovoditi igrače poput ovih koje si naveo, ja bih radije da opet ne poslujemo.

A za boldano se apsolutno slažem.Treba slijediti primjer Barcelone i prvo gledati u svoje dvorište, pa tek onda trošiti silne milione.Debi Sterlinga, Eccleston na klupi...to mi se sviđa.Nadam se da su Coady, Wisdom i Suso sljedeći.Svakako nemamo šta izgubiti u EPL. :roll:
Divovi 1946

You'll Never Walk Alone

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 26 mar 2012, 19:58

artemis77 je napisao/la:Kad bi mogli stovirti konkurenciju pravo jaku, znaci prvo par juniora stavljat da dobiju iskustva do kraja EPL, dovest par polu-pojacanja od kojih bi uvijek bio neko u formi, a to bi mogli naci u igracima tipa Clint Dempsey, Gamst Pdersen, S. Larsson i sl. , znaci igraci sa vec stecenim iskustvom u EPL i dovest jedno zvucno pojacanje od jedno 25-30 miliona funti i bez problema bi bili medju 4
svi ti nisu nikakav kalibar za titulu i bili bi isti slucaj kao downing, jedino taj larson mislim da bi bio nešto bolji, za njega bi se jedino dvoumio. Iz malo slabijih klubova jedino sto mi sada pada na pamet jeste onaj Tiote, al nije tip igraca koji nam treba. Hoilet je ok i dobra perspektiva
nema potpisa

Bertrand
Kontakt:

Post Postao/la Bertrand » 26 mar 2012, 20:03

Admir_Sa je napisao/la: svi ti nisu nikakav kalibar za titulu i bili bi isti slucaj kao downing, jedino taj larson mislim da bi bio nešto bolji, za njega bi se jedino dvoumio. Iz malo slabijih klubova jedino sto mi sada pada na pamet jeste onaj Tiote, al nije tip igraca koji nam treba. Hoilet je ok i dobra perspektiva
Kako ba? Pa ti si uvijek govorio kako Lucas nije kalibar za Liverpoola. :?
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history

King Kenny
Kontakt:

Post Postao/la King Kenny » 26 mar 2012, 20:04

Ne znam zbog čega se "pogled baca" samo na igrače s otoka :roll: ,ako Kenny i kompaniju nisu uvidjeli da se tu teško može naci kvalitetan igrač (za normalnu cijenu) onda je situacija kritična,dok je bio Rafa dovodili se maltene samo Španci sad kad je tu Dalglish uglavnom englezi i ostali otočani,dokle god bude tako nema "nama" napretka :roll: .
Ljubav prema crveno-crnoj boji ~Fk Sloboda~ ~Ac Milan~

YNWA!

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 26 mar 2012, 20:05

Od ovih slabijih ekipa definitivno treba obratiti pažnju na 4 igrača: Boudebuz i Marvin Martana iz Sochauxa, Mosesa iz Wigana te Hoilet iz Blackburna. To su mladi igrači koji se za male pare mogu dovesti a mogu postati dobri igrači uz zdravu konkurenciju i pravi trening.

Reina, Glen, Agger, Skrtel, Enriqe, Lucas, Gerard, Downing, Kuyt, Suarez, Carrol nisu odigrali nijedne minute zajedno :(
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 26 mar 2012, 20:24

Bertrand je napisao/la:
Admir_Sa je napisao/la: svi ti nisu nikakav kalibar za titulu i bili bi isti slucaj kao downing, jedino taj larson mislim da bi bio nešto bolji, za njega bi se jedino dvoumio. Iz malo slabijih klubova jedino sto mi sada pada na pamet jeste onaj Tiote, al nije tip igraca koji nam treba. Hoilet je ok i dobra perspektiva
Kako ba? Pa ti si uvijek govorio kako Lucas nije kalibar za Liverpoola. :?
tacno, to i sada mislim. ovo gore se odnosilo na to da ima dosta više priuriteta od ove pozicije, a takvih u engleskoj ligi medju ovim slabijim klubovima ne vidim. kad bi bilo zamjena lukas-tiote uvijek bi pristao
nema potpisa

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 26 mar 2012, 20:28

Treba dovesti pojačanje na lijevog beka, pa rotirati i odmarati Enriquea. Kako je počeo, u zadnje vrijeme mi se čini da umor definitivno odrađuje svoje. Jedino se za Hoiletta slažem što se tiče tih relativno slabijih igrača, ostalo... :roll: Koliko je tačna informacija da Kenny ima dovoljno novca na ljeto? Ne bih ja bio baš siguran. No, i ako bude imao, nadam se da će ih pametnije utrošiti. Ovo što je do sada uradio i nije za neku pohvalu. :) Ne shvatam kako neko može nešto prigovoriti Lucasu, čovjek i dan danas - pored 4 mjeseca odsustva ima najviše presječenih lopti. A koliko je to važno za odbranu tima neka kažu kompetentniji ljudi od mene. Odbranu ne čine samo stoper i bekovi. 8-)

Phill Jackson
Kontakt:

Post Postao/la Phill Jackson » 26 mar 2012, 20:33

OTNYS_YNWA je napisao/la:Treba dovesti pojačanje na lijevog beka, pa rotirati i odmarati Enriquea. Kako je počeo, u zadnje vrijeme mi se čini da umor definitivno odrađuje svoje. Jedino se za Hoiletta slažem što se tiče tih relativno slabijih igrača, ostalo... :roll: Koliko je tačna informacija da Kenny ima dovoljno novca na ljeto? Ne bih ja bio baš siguran. No, i ako bude imao, nadam se da će ih pametnije utrošiti. Ovo što je do sada uradio i nije za neku pohvalu. :) Ne shvatam kako neko može nešto prigovoriti Lucasu, čovjek i dan danas - pored 4 mjeseca odsustva ima najviše presječenih lopti. A koliko je to važno za odbranu tima neka kažu kompetentniji ljudi od mene. Odbranu ne čine samo stoper i bekovi. 8-)
mogu oni koji nemaju blage o fudbalu

He's still Top 20 of best tacklers amongst all 5 Top Leagues (52 succesful) this term, from just 12 games.

Long-ball (accuracy): Lucas 133 in 12 games (82% accurate). Gerrrad at 69%, Spearing 63%, Adam 61% (361 in 35 games), Hendo 57% (143 in 38 games).

Forward passes as % of total passes: Lucas 62%, Gerrard 60%, Spearing 54%, Adam 53%.

prosle sezone je imo najvise uspjesnih startova od svih igraca iz liga petice al dzaba sve to,opet on nije klasa za nas prema nekim "strucnjacima"..iz ove statistike se vidi kako se ti strucnjaci provaljuju kad kazu kako on ne zna dat dugu loptu i kako je samo nazad vraca :roll:
http://liverpool.bosnianforum.com/

It's Always Sunny in Philadelphia

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 26 mar 2012, 20:37

To je to Phille, ali izgleda da većini treba sve fino nacrtati. Ne znam zašto je teško promijeniti mišljenje o nekome, a jasno se vidi koliko Lucas bijaše važan Liverpoolu, i još dugo će biti inšAllah. :)

Phill Jackson
Kontakt:

Post Postao/la Phill Jackson » 26 mar 2012, 20:40

OTNYS_YNWA je napisao/la:To je to Phille, ali izgleda da većini treba sve fino nacrtati. Ne znam zašto je teško promijeniti mišljenje o nekome, a jasno se vidi koliko Lucas bijaše važan Liverpoolu, i još dugo će biti inšAllah. :)
to je najveci problem ovdje,neki nikad nece promjenit misljenje,dzaba ti milion dokaza..svi znamo kako lucas igra protiv najjacih i ako to nije mjerilo onda stvarno ne znam sta je
http://liverpool.bosnianforum.com/

It's Always Sunny in Philadelphia

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 26 mar 2012, 20:53

Ali fali ono da snosi krivicu kada god Liverpool kiksa, a gotovo uvijek bijaše igrač utakmice.. Pa i sezone. :mrgreen:

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 26 mar 2012, 21:00

tevezito je napisao/la:
fera je napisao/la:
OTNYS_YNWA je napisao/la:Šanse da dovedemo Džeku su jednake onima da budemo prvi na tabeli do kraja ove sezone.
ma treba kenny pozvati manchinija na pice i onda kad se talijan ubije nagovoriti ga da se mijenjaju nama džeko njima carroll :P
Ma sto se mene tice odmah bi to potpisao.Iako od Carrola ne vidim neke koristi ali et.Joj mogu mislit te situacije kad bi forumasi poceli napadat Suareza Gerarda, Adama i kompaniju kako ne daju lopte dijamantu.Ali barem bi ovdje imali dobru opoziciju ima vas vise pa bi pravi rat izbio na temi.Jos bi King Kenny bio izglasan na goal.com kao flop of the match.
Baš zbog toga i ne želim da Džeko dođe. I siguran sam ako bi Carroll prešao u City da bi postigao i više od 20 golova jer tamo ima i Silvu i Nasrija, te odličan vezni red i krila - to je ono što njemu najviše treba. Ne može on proraditi uz Downinga, Adama i Hendersona, budimo realni...
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 26 mar 2012, 21:07

Carlo je napisao/la: Baš zbog toga i ne želim da Džeko dođe. I siguran sam ako bi Carroll prešao u City da bi postigao i više od 20 golova jer tamo ima i Silvu i Nasrija, te odličan vezni red i krila - to je ono što njemu najviše treba. Ne može on proraditi uz Downinga, Adama i Hendersona, budimo realni...
pa covjece on kao vrijedi 35mil funti :roll: ako bi on uz te igrace zabio 20 i vise, crauc bi zabio 50 i vise, realno
nema potpisa

StevieG
Kontakt:

Post Postao/la StevieG » 26 mar 2012, 21:09

Čitam kako neki spominju Džeku kao akviziciju u narednoj sezoni, ali očito nekim osobama je jako dosadno pa moraju ovakvu šuplju pričati. Big Ed i ako bude išao iz Cityja najvjerovatnije će i otići iz Premiershipa, jer ne vjerujem kako mu se dopao Otok. Kada već spominjemo napad i pojačanja za narednu sezonu ja bih lično doveo Hoilleta iz Roversa, te Dembu Ba iz Njukaša.
Remember friend, as you pass by.
As you are now, so once was I.
As I am now, you soon shall be.
So, prepare for death, and follow me.

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 26 mar 2012, 21:27

Admir_Sa je napisao/la:
Carlo je napisao/la: Baš zbog toga i ne želim da Džeko dođe. I siguran sam ako bi Carroll prešao u City da bi postigao i više od 20 golova jer tamo ima i Silvu i Nasrija, te odličan vezni red i krila - to je ono što njemu najviše treba. Ne može on proraditi uz Downinga, Adama i Hendersona, budimo realni...
pa covjece on kao vrijedi 35mil funti :roll: ako bi on uz te igrace zabio 20 i vise, crauc bi zabio 50 i vise, realno
admire, ne seri više, eto molim te. i on je sam rekao da ne vrijedi toliko čim je potpisao.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Venom i 17 gostiju.