Asmir Begović
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
- majestic24
- Kontakt:
Re: Asmir Begović
Bolje za nas sto Begovic ima konkurenciju u reprezentaciji. Imati ce veci motiv da se sto bolje dokaze da zasluzuje "jedinicu" na dresu
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Daj nek neko postavi sve intervencije Begovica u ovoj utakmici, ovaj klip je nista...
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
gdje je bio za vrijeme cirine ere? svi ste mi neki znalci i strunjaci, mujdza,zahirovic,besic, stila dobio vecu minutazu, kod mikada bi medunjanin jos igrao muratovic umjesto medunjanina, miske umjesto pjanica, hasagic umjesto begovica, koji ste vi znalci...hege je napisao/la:samo kod papka susica bi jedan los golman nekog istanbula branio ispred asmira begovica koji je samo jednu klasu ispod world class golmana,ali to bi se moglo brzo promjeniti
ima istine i u tome,stoke je stvarno bunker ekipa koja se strasno dobro brani,ali asmir je extra extra golman!!pogotovo ako ga poredimo sa kenanom hasagicem ha haSTEVIE je napisao/la:covjek vrhunski branii jos kad se nadju pametnjakovici pa kazu maltene da mu je lakse igrati kad su ispred njega huth/shawcross - eh pa vidjeli smo u videu kako mu je "lakse"!
za vrijeme cire asmir je jos bio rezerva jamesu u portsmuthuBosniacum Lilium je napisao/la:gdje je bio za vrijeme cirine ere? svi ste mi neki znalci i strunjaci, mujdza,zahirovic,besic, stila dobio vecu minutazu, kod mikada bi medunjanin jos igrao muratovic umjesto medunjanina, miske umjesto pjanica, hasagic umjesto begovica, koji ste vi znalci...hege je napisao/la:samo kod papka susica bi jedan los golman nekog istanbula branio ispred asmira begovica koji je samo jednu klasu ispod world class golmana,ali to bi se moglo brzo promjeniti
Ma ubio ih Liverpool , samo sto imaju sjajnog Asmira na golu , i tim koji se zna braniti
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
tebi je isto biti rezerva (tada reprezentativnom golmanu engleske) ili biti prvotimac kluba turske lige iz donjeg dijela tabele... ti si lik za medaljehege je napisao/la:za vrijeme cire asmir je jos bio rezerva jamesu u portsmuthuBosniacum Lilium je napisao/la:gdje je bio za vrijeme cirine ere? svi ste mi neki znalci i strunjaci, mujdza,zahirovic,besic, stila dobio vecu minutazu, kod mikada bi medunjanin jos igrao muratovic umjesto medunjanina, miske umjesto pjanica, hasagic umjesto begovica, koji ste vi znalci...hege je napisao/la:samo kod papka susica bi jedan los golman nekog istanbula branio ispred asmira begovica koji je samo jednu klasu ispod world class golmana,ali to bi se moglo brzo promjeniti
Mada je kasnije Asmir izbacio i Jamesa iz prve postave , i on suvjereno vladao 
Mislim da bi Begovic mogao napravit transfer u veci klub uskoro. Mozda Tottenham, imaju starog Friedela na golu, a Gomes je otpisan.
I od ovakvih utakmica se postaje golman svjetske klase, a ne u utakmicama protiv Samsunspora i Gaziantepspora.
I od ovakvih utakmica se postaje golman svjetske klase, a ne u utakmicama protiv Samsunspora i Gaziantepspora.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Ma imao ih je jos dosta dobrih ali ovu sam morao zakaciti!!!Bosnier je napisao/la:Daj nek neko postavi sve intervencije Begovica u ovoj utakmici, ovaj klip je nista...
P.S umalo mu Crauch nesheba sve one odbrane izbi mu loptu iz ruku a bila cisto Asmirova ali dobro se zavrsi Suarez ofula prazan gol...
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "
za golmana je najvaznija konstanta nastupa,pa pantilimon je rezerva hartu u cityu pa bi ja radije i hasagica nego njega.Bosniacum Lilium je napisao/la: tebi je isto biti rezerva (tada reprezentativnom golmanu engleske) ili biti prvotimac kluba turske lige iz donjeg dijela tabele... ti si lik za medalje
- Goalgetter
- Kontakt:
Golman svjetske klase, ako nastavi ovako, primjetice ga sigurno jedan veci klub (ako vec i nisu) 
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ma primijecen je on odavno i to od strane Chelsea, koji je ponajvise vrebao sansu da ga dovede.Goalgetter je napisao/la:Golman svjetske klase, ako nastavi ovako, primjetice ga sigurno jedan veci klub (ako vec i nisu)
Da United nije doveo De Geu, siguran sam da bi im Begovic naredno ljeto bio prvi pik.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
ako de gea nastavi kako je krenuo u sezonu, vrlo lako bi man utd i iduce ljeto morao golmana kupovatiOmerbavarac je napisao/la:Ma primijecen je on odavno i to od strane Chelsea, koji je ponajvise vrebao sansu da ga dovede.Goalgetter je napisao/la:Golman svjetske klase, ako nastavi ovako, primjetice ga sigurno jedan veci klub (ako vec i nisu)
Da United nije doveo De Geu, siguran sam da bi im Begovic naredno ljeto bio prvi pik.
- miralem444
- Kontakt:
Bogami ovo sto Asmir radi ,ove njegove odbrane nesmiju proc neuracene,ja sam ubijedjen sledece sezone BEGA naseg gledamo il u chelsea-u,liverpoolu,arsenalu ,il u nekom velikom timu evrope ...Bravo Asmire macko na golu lik ima reflex ko macka..Omerbavarac je napisao/la:Ma primijecen je on odavno i to od strane Chelsea, koji je ponajvise vrebao sansu da ga dovede.Goalgetter je napisao/la:Golman svjetske klase, ako nastavi ovako, primjetice ga sigurno jedan veci klub (ako vec i nisu)
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.
Odlicnog mi golmana imamo u reprezentaciji - neprocjenivo. 
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- Donnie Darko
- Kontakt:
Dajte ba, mogo bi i Hasagic igrati za veci klub u vecoj ligi, ali ne zeli.
On i Hasagic k'o nebo i zemlja.Ovaj je klasa za Kenu kojem hvala za sve ucinjeno 
AMAR OSIM!
Tamam cojk upozno miliciju po turskoj sad da se seli e pa nije uredu toDonnie Darko je napisao/la:Dajte ba, mogo bi i Hasagic igrati za veci klub u vecoj ligi, ali ne zeli.
Thomas Müller - Fußballgott
Kakav Hasagic on ovo ni na PES-u ne bi odbranio
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
FK Sarajevo
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray