HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
Re: HŠK Zrinjski
jedan je jedni u snu i na javi Mostarski Zrinjski crven bjel i plavi...nikad to ime izbrisat' se nece zivjet ce u nama dok Neretva tece....
Vrlo zanimljiv igrač igrat će protiv Širokog u nadolazećem duelu sa bečkom Austriom. Navijači Zrinjskog sigurnoga još pamte po golu rukom iz ljeta 2008.,
kada je usmjerio prolazak Brage u nastavak natjecanja u Kupu UEFA. Ronald Linz je sada član bečke Austrije, no i dalje je jednako odlučan postići gol.
Morao je Linz naučiti i drugi jezik, jer ga je do sada karijera nosila preko Njemačke, Austrije, Portugala, Švicarske i Turske. Imao je za to vrijeme prilike
obići Europu, a zanimljivo – ovo mu je drugi puta da dolazi u Hercegovinu.
- Da, igrao sam protiv Zrinjskog i postigao gol u Portugalu za pobjedu 1:0, rekao je, preskočivši onaj dio “s rukom”, te dodao: To je otprilike to čega
se sjećam. To i da je atmosfera u Mostaru bila jako dobra na tribinama, rekao nam je ovaj 28-godišnji napadač koji igra vrlo važnu ulogu u taboru Austrijanaca.
kada je usmjerio prolazak Brage u nastavak natjecanja u Kupu UEFA. Ronald Linz je sada član bečke Austrije, no i dalje je jednako odlučan postići gol.
Morao je Linz naučiti i drugi jezik, jer ga je do sada karijera nosila preko Njemačke, Austrije, Portugala, Švicarske i Turske. Imao je za to vrijeme prilike
obići Europu, a zanimljivo – ovo mu je drugi puta da dolazi u Hercegovinu.
- Da, igrao sam protiv Zrinjskog i postigao gol u Portugalu za pobjedu 1:0, rekao je, preskočivši onaj dio “s rukom”, te dodao: To je otprilike to čega
se sjećam. To i da je atmosfera u Mostaru bila jako dobra na tribinama, rekao nam je ovaj 28-godišnji napadač koji igra vrlo važnu ulogu u taboru Austrijanaca.
Video ekipe Tobola s gostovanja u Mostaru!
http://www.fc-tobol.kz/rus/news/381/
http://www.fc-tobol.kz/rus/news/381/
HSK Zrinjski Mostar
Zrinjski - Tre Penne 1.03 9.00 20.00
Jesmo favoriti nema sta!
Inace klubovi iz san marina od 30ak utakmica imaju samo 2 nerjesene utakmice u evropi ostalo sve porazi!

Inace klubovi iz san marina od 30ak utakmica imaju samo 2 nerjesene utakmice u evropi ostalo sve porazi!
HSK Zrinjski Mostar
- sarajlija89
- Kontakt:
ajd fino da mi dovedete juventus u 3. kolu u mostar....toliko 

"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Ima je i Dudelanž dok nije nabasa na vasBabilon je napisao/la:Zrinjski - Tre Penne 1.03 9.00 20.00Jesmo favoriti nema sta!

Zadnja izmjena: Galion, dana/u 12 jul 2010, 22:23, ukupno mijenjano 1 put.
u mostaru ce biti x ko da gledam.. mora se klub malo nahranitiBabilon je napisao/la:Zrinjski - Tre Penne 1.03 9.00 20.00Jesmo favoriti nema sta!

Znas li ti ,doduse malo je off topic koji su konstitutivni jezici u nasoj drzavi,ako znas molim te nabroj mi ih!Samo F.K.S !! je napisao/la:Za promjenu probaj pricati jezik drzave u kojoj zivis BOSANSKI !

HSK Zrinjski Mostar
Jel igrate prvu kuci i hoce li biti prijenos
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
-
2. PRETKOLO EURO LIGAadnanhz je napisao/la:Jel igrate prvu kuci i hoce li biti prijenos
15-07-2010 (četvrtak) ; 20:00 h
Mostar ; Stadion ZRINJSKOG
HŠK ZRINJSKI - SP TRE PENNE
PS:Naravno da nema preijenosa.

ZRINJSKI JE ŽIVOT I VIŠE OD TOGA
nije mi jasno zrinjski nikako ne prenose, siroki su jednom, a zelju ce valjda oba puta.
-
Dobro pitanje,ali što je tu je.Ako eventualno budu tražili prijenos 3. pretkola naša uprava ih treba ****...Borkan je napisao/la:nije mi jasno zrinjski nikako ne prenose, siroki su jednom, a zelju ce valjda oba puta.

Zrinski bi prenosili i sad protiv Kazastanaca u Mostaru, al se termin podudarao sa onom tekmom u Širokom i normalno je da su prije uzeli prenos iz Širokog, jer kako i oni sami kažu s njima imaju redovno dobre odnose.Borkan je napisao/la:nije mi jasno zrinjski nikako ne prenose, siroki su jednom, a zelju ce valjda oba puta.
Što se tiče Želje koliko ja znam prenosit će samo tekmu iz Izraela, a ovu iz Sarajeva bi trebao koliko znam Hayat. E sad vidjet ćemo šta će biti...
U svakom slučaju ja očekujem da prenose narednu tekmu Zrinskog iz Mostara....
je li ti ovdje za.j.ebajes ili nakon ovoliko godina jos ne znas ime dvostrukog osvajaca titule...Strauss je napisao/la:Zrinski bi prenosili i sad protiv Kazastanaca u Mostaru, al se termin podudarao sa onom tekmom u Širokom i normalno je da su prije uzeli prenos iz Širokog, jer kako i oni sami kažu s njima imaju redovno dobre odnose.Borkan je napisao/la:nije mi jasno zrinjski nikako ne prenose, siroki su jednom, a zelju ce valjda oba puta.
Što se tiče Želje koliko ja znam prenosit će samo tekmu iz Izraela, a ovu iz Sarajeva bi trebao koliko znam Hayat. E sad vidjet ćemo šta će biti...
U svakom slučaju ja očekujem da prenose narednu tekmu Zrinskog iz Mostara....

ccc...
ps..jesi to dao nick po onom obiteljskom sladoledu...

Znam ja vrlo dobro kako se zove Mostarski klub sa zapadne strane, al jednostavno sam navikao pisati Zrniski
Al da ne bude da provociram nek bude HŠK Zrinjski = samo mi javi da nisam propustio još koji predznak, šta znam, svaki dan nešta dodajete
EDIT

Al da ne bude da provociram nek bude HŠK Zrinjski = samo mi javi da nisam propustio još koji predznak, šta znam, svaki dan nešta dodajete

EDIT

ne dodajemo,Boze sacuvaj...ovako su ime dali nasi preci...NIKAKO DRUGACIJE....i sve sto trazim od tebe je da to postujes...tek tada mozes ocekivati da ja postujem tebe i tvoje...HŠK Zrinjski Mostar osnovan 1905 u Mostaru(halo 1905,IPAK MALO RESPEKTAStrauss je napisao/la:Znam ja vrlo dobro kako se zove Mostarski klub sa zapadne strane, al jednostavno sam navikao pisati Zrniski![]()
Al da ne bude da provociram nek bude HŠK Zrinjski = samo mi javi da nisam propustio još koji predznak, šta znam, svaki dan nešta dodajete![]()
EDIT

Moze informacija kada Zrinjski igra s ovima iz San Marina?? Ove sedmice ili naredne..?
Zrinjski igra protiv predstavnika San Marina u cetvrtak(prekosutra) u 20:00 stadion Zrinjskog BB....
u petak u podne izvlacenje parova za 3.pretkolo....
u petak u podne izvlacenje parova za 3.pretkolo....
zelim vam rutinski prolaz u 3 pretkolo uz najmanje 10 golova u mrezi Tre Penne-a
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili.
Siroki prenose jer siroki svoje utakmice daje fakticki dzabe radi svojih sponzora koji su na tv -u 90 min,znaci besplatno svoje sponzore reklamiraju dok Zrinjski kako sam citao ne pristaje na mizerne iznose,no kao sto Melher danas rece,valjao bi nam sttutgart u 3. pretkolu jer njemci najvise placaju TV -prava!Borkan je napisao/la:nije mi jasno zrinjski nikako ne prenose, siroki su jednom, a zelju ce valjda oba puta.
HSK Zrinjski Mostar
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.