NBA Playoffs & Finals
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,Pasha,kad_kako
- Donnie Darko
- Kontakt:
Re: NBA Playoffs & Finals
I ne igra 40 minuta. Daj Boze da igra jer bez njega smo qrcina. Barem nije soft da preskace.Oikamid je napisao/la:Tu.Clutch je napisao/la:Gdje si bio da komentarises proslu tekmu? Normalno da je najbolji centar lige, ubjedljivo.Oikamid je napisao/la:Šamar svakome ko mi kaže da je Embiid najbolji centar poslije ove serije. Dedo od 34 godine te limitira na pet šuteva i šest skokova za tri četvrtine, daj mrš.
Igra s povredom koljena citav playoff, a citam od ovih novinara da i dalje ima problema sa gripom, i na licu mu se vidi da nije dobar. Al i takav je podijelio 8 asistencija, igra elitnu odbranu i +18 je u utakmici koja je izjednacena.
Jedna dobra od četiri, sorry. Ako ima problema s povredom neka sjede na klupu, ne mora igrati 40 minuta
Igra dobru utakmicu ne znam sta ti gledas. Asistencije ima jer ga cekaju dvojica trojica stalno. Donosi dobre odluke, to je bitnije od licne statistike. Proslu je imao i poene pa Toronto vidio da nema fajde “pustiti” ga da radi svoje, maksimalno su agresivni s njim.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Ali ove pi.cke u Torontu ne smiju ni sutati.
Kakvi debili...
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
L'arbitro e l'alibi dei perdenti.
Kako raptorsi znaju bit bezidejni, nevjerovatno
"Krene Ronaldo u kontranapad a Nesta i ja sami u odbrani" Siniša Mihajlović
El Fenomeno <3
"Never underestimate a heart of a champion" LBJ
El Fenomeno <3
"Never underestimate a heart of a champion" LBJ
Žao mi robota, sa kakvim smlatama igra. Možda DDR i nije toliko loš after all. 
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
Oikamid, nadam se da si sad mogao vidjeti zasto ne zabija. Trojica oko njega, al odlican pas za Harrisa. Ne smijes to masiti ****
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Clutch je napisao/la:I ne igra 40 minuta. Daj Boze da igra jer bez njega smo qrcina. Barem nije soft da preskace.Oikamid je napisao/la:Tu.Clutch je napisao/la: Gdje si bio da komentarises proslu tekmu? Normalno da je najbolji centar lige, ubjedljivo.
Igra s povredom koljena citav playoff, a citam od ovih novinara da i dalje ima problema sa gripom, i na licu mu se vidi da nije dobar. Al i takav je podijelio 8 asistencija, igra elitnu odbranu i +18 je u utakmici koja je izjednacena.
Jedna dobra od četiri, sorry. Ako ima problema s povredom neka sjede na klupu, ne mora igrati 40 minuta
Igra dobru utakmicu ne znam sta ti gledas. Asistencije ima jer ga cekaju dvojica trojica stalno. Donosi dobre odluke, to je bitnije od licne statistike. Proslu je imao i poene pa Toronto vidio da nema fajde “pustiti” ga da radi svoje, maksimalno su agresivni s njim.
brt
/s
Ja nzm sta ti gledas, nije bas sve u poenima, Embid ima ogroman dobprinos ovu tekmu i uticaj na rezultat, ne forsira sut, al zato razigrqva i igra odlicno odbranuOikamid je napisao/la:Šamar svakome ko mi kaže da je Embiid najbolji centar poslije ove serije. Dedo od 34 godine te limitira na pet šuteva i šest skokova za tri četvrtine, daj mrš.
Ovo je bilo namjerno od Ennisa...
Bravo Serge.
Bravo Serge.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
I to je ovo poboljsana verzija TOR koja ima Greena,Gasola i 10x boljeg Siakama.S-Y-L-A-R je napisao/la:Žao mi robota, sa kakvim smlatama igra. Možda DDR i nije toliko loš after all.
- BernardBarnjak
- Kontakt:

Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Pa da ne dira loptu u napadu s ovakvom.obranom ima veliku vrijednost..Embid jel..
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Scott ima previse minuta.Ne gradi,pa primis trojku,onda kretenski pas,pa sad i faul.
Da je on gleda Malonea i Stocktonea uzivo a tada se nije ni rodia..
Daj sinko glup si hahhahah
Daj sinko glup si hahhahah
Nurse nije uzeo TO od pocetka poluvremena.
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Nurse daj nam Lina 
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Zasto to Kawhi? 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.