ali to nije vrhunac, jutros da upalim komp izbaci ono start windows normally i haj ja start windows normally, i izbaci crni ekran i znak windowsa i ispod windows starting. i haj, kontam dobro je, ali pazite ovo, stoji pa brat bratu 20 minuta tako, i nece da se upali ba. tako ja 2-3 puta ali nikako. pomagaj narode hitno je.
Pomoc u vezi PC-a
Moderator/ica: insider
Re: "Pomoc u vezi PC-a"
ljudii pomagajte ako boga znate, vec mi se prije desavalo da poslije stand by mis ne reaguje, ali jucer otvorim neki film i full screen, kontam haj reagovace mis kad se vratim. poslije pola sata, mis ne reaguje a chrome koji mi je bio otvoren not responding. nista ne mogu otvoriti i haj kasno, sta cu, i rucno ugasim.
ali to nije vrhunac, jutros da upalim komp izbaci ono start windows normally i haj ja start windows normally, i izbaci crni ekran i znak windowsa i ispod windows starting. i haj, kontam dobro je, ali pazite ovo, stoji pa brat bratu 20 minuta tako, i nece da se upali ba. tako ja 2-3 puta ali nikako. pomagaj narode hitno je.

Odlazi Safete.
Startaj ga u SAFE MODE i provjeri
evo instrukcije
http://pcsupport.about.com/od/fixthepro ... modexp.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
evo instrukcije
http://pcsupport.about.com/od/fixthepro ... modexp.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
ovaj put nije uopste izbacilo windows starting. pritisnem F8 i ispod pise loading files, i poslije nekog vremena otvori windows boot manager.
windows has encountered a problem communicating with a device connected to your computer.
this error can be caused by unplugging a removable storage device such as an external usb drive while the device is in use, or by faulty hardware such as a hard drive or cd-rom drive that is failing. make sure any removable device is properly connected and then restart your computer.
zna li neko sta bi moglo biti u pitanju ?
windows has encountered a problem communicating with a device connected to your computer.
this error can be caused by unplugging a removable storage device such as an external usb drive while the device is in use, or by faulty hardware such as a hard drive or cd-rom drive that is failing. make sure any removable device is properly connected and then restart your computer.
zna li neko sta bi moglo biti u pitanju ?
Odlazi Safete.
de ištekaj pa uštekaj HDD, haman da mi baca sumnju da je nešto do njega, dok ne učitava..al pažljiv budi 
Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Vidi moze li ti ovo ista pomoci
http://answers.microsoft.com/en-us/wind ... bfafd29f10" onclick="window.open(this.href);return false;
http://answers.microsoft.com/en-us/wind ... bfafd29f10" onclick="window.open(this.href);return false;
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Recimo na bilo kojoj stranici, u zadnje vrijeme na youtubeu kad otvorim video pored se ukazaju reklame te mi tako uštapoavaju rad videa. Da li se to može ukloniti?
Na pojedinim stranicama prilikom klika izbacuje dodatne prozore(uglavnom reklame)koji me ne zanimaju.
Da li se to može obustaviti?
Na pojedinim stranicama prilikom klika izbacuje dodatne prozore(uglavnom reklame)koji me ne zanimaju.
Da li se to može obustaviti?
Adblocker dodaj u browser (samo u googlu ukucaj adblock pa ime browsera i otvoris prvi link i imas opciju dodaj)
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Ima li ko da hoce da kupi Acer Aspire 5741G, Core i5 procesor, 5GB Ram-a, 1GB graficka(GT 320m)??
- Unknown Genius
- Kontakt:
Može preporuka za neki wireless router, ove iz telekoma nikad dočekati? Ne razumijem se u to gotovo nikako, ali meni je bitno samo da mogu u krugu nekih stotinjak metara hvatati signal. 
Moje ime ovdje od sad znači pravda.
- Evolution87
- Kontakt:
neki dobar program koji skida i instalira drajvere?
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Ne koristim te programe inace, ali izgleda su ovi OK, imaju dobar review. Procitaj malo, mozda je to za tebe.Evolution87 je napisao/la:neki dobar program koji skida i instalira drajvere?
http://download.cnet.com/SlimDrivers-Fr ... 79940.html
http://download.cnet.com/DriverMax/3000 ... 72602.html
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...
- Evolution87
- Kontakt:
hvalaMurga je napisao/la:Ne koristim te programe inace, ali izgleda su ovi OK, imaju dobar review. Procitaj malo, mozda je to za tebe.Evolution87 je napisao/la:neki dobar program koji skida i instalira drajvere?
http://download.cnet.com/SlimDrivers-Fr ... 79940.html
http://download.cnet.com/DriverMax/3000 ... 72602.html
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
Nema na cemu, mozda mozes reci ostalima kasnije valja l' cemu ako ih isprobas ili nadjes nesto bolje.
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...
Nešto neće da mi učita USB na kompu. Kako bi to mogao riješiti, il do čega bi moglo biti?
FK Pjetlovi
imam mali problem na fb,naime,iz nekog razloga ne mogu obrisati e mail adrese,ima ih više,u gornjem desnom ćošku,tamo gdje se prijavljuje na fb,kad ih potamnim tad ta slova nisu poplavila nego posivila,šta raditi?
staviš miš na adresu koju hoćeš obrisat , i onda shift+delete ..filip13 je napisao/la:imam mali problem na fb,naime,iz nekog razloga ne mogu obrisati e mail adrese,ima ih više,u gornjem desnom ćošku,tamo gdje se prijavljuje na fb,kad ih potamnim tad ta slova nisu poplavila nego posivila,šta raditi?
viKK je napisao/la:staviš miš na adresu koju hoćeš obrisat , i onda shift+delete ..filip13 je napisao/la:imam mali problem na fb,naime,iz nekog razloga ne mogu obrisati e mail adrese,ima ih više,u gornjem desnom ćošku,tamo gdje se prijavljuje na fb,kad ih potamnim tad ta slova nisu poplavila nego posivila,šta raditi?
neće na taj način,ali urađeno je,hvala
Kako da setupam wireles?
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Nađi proizvođača rutera, i nađi univerzalni IP, msm univerzalni je 100% za sve rutere, ali pazi. mora ti ruter biti prikopčan kablom na računar da bi ovo mogao izvršiti. Nakon što prikopčaš kabel, utipkaj taj IP u chrome ili mozillu i tako naštimavaš
Mislim da ćeš se u korisničkom interfejsu lako snaći. Sretno
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.