Reprezentativci (fudbal)
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Re: Reprezentativci (fudbal)
evo ako hocete da gledate Misketov debi za Galatasaray protiv Gaziantepspora, pocinje u 20:30
http://myp2p.eu/broadcast.php?matchid=87658&part=sports
Galatasaray
Ufuk, Ali Turan, Servet, Neill, İnsua, Ayhan, Mustafa Sarp, Misimovic, Elano, Kewell, Baros
a na ovom drugom linku u isto vrijeme bi trebao biti prenos Genclerbirligi vc. Istanbul BB, to jest Zec vs. Keno
http://myp2p.eu/broadcast.php?matchid=87835&part=sports
Galatasaray
Ufuk, Ali Turan, Servet, Neill, İnsua, Ayhan, Mustafa Sarp, Misimovic, Elano, Kewell, Baros
a na ovom drugom linku u isto vrijeme bi trebao biti prenos Genclerbirligi vc. Istanbul BB, to jest Zec vs. Keno
Hvala lijepa, gospon ''uspavana ljepotica''.calcio je napisao/la:evo ako hocete da gledate Misketov debi za Galatasaray protiv Gaziantepspora, pocinje u 20:30
Galatasaray

Uzgred receno i Begovic-son bi trebao u devetku tacno da startuje sa Stoke-om.Ako ne odbije braniti.

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- calcio
- Kontakt:
harishp je napisao/la:Hvala lijepa, gospon ''uspavana ljepotica''.calcio je napisao/la:evo ako hocete da gledate Misketov debi za Galatasaray protiv Gaziantepspora, pocinje u 20:30
Galatasaray
http://myp2p.eu/broadcast.php?matchid=87835&part=sports![]()
Uzgred receno i Begovic-son bi trebao u devetku tacno da startuje sa Stoke-om.Ako ne odbije braniti.

- calcio
- Kontakt:
Beg ipak na klupi, Sörensen brani
Jos frajo pod inekcijama.I fakticki jos nije zalijecio onu povredu.
Stoke ce 99% zajedno sa cekicarima u drugu ligu.
Taraba su zesca,ove sezone.
Stoke ce 99% zajedno sa cekicarima u drugu ligu.
Taraba su zesca,ove sezone.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Krajnje je vrijeme da javnost i mediji izvrse munjevit pritisak na fs i selektora da pozove konacno mlade igrace poput Darija Dumica o kojem sam upravo procitao clanak i nekolicinu ostalih momaka koji haraju u mladim selekcijama drugih zemalja. Imamo jedino Spahu i Nadarevica kao prave stopere, ali i pitanju njih se skoro upalio alarm, jer oni imaju po tri banke i njihovo je jos 2-3 godina i Allahimanet. Pape je sad pozvo iz mlade repke 4-5 igraca ali osim Sehica smatram da oni nisu kalibar i puni kapacitet za A tim. Da nismo izvrsili strahovit pritisak na vijece ministara i fs prije godine izgubili bi i Pjanica... Imamo 6-7 izuzetno kvalitetnih igraca ali to nije dovoljno, ovoj reprezentaciji treba najmanje jos 6-7 mladih igraca koji ce za 1,2 ili 3 godine polako preuzimati kormilo i uklapati se sa Dzekom, Misketom, Salihovicem, Pjanicem i ostalim momcima.
Iskreno se izvinjavam malo me zeza tastatura, ... Dakle, prije 2 godine zamalo smo izgubili Pjanica, trenutno Spaha i Nadarevic imaju po 3 banke i njihovo je jos koja godina i cao. Neophodnost dovodjenja svijeze krvi i to upravo iz inostranstva je vise nego izrazena. Pogledajte da nasu igru nose 95% igraci koji su stasali i karijeru zapoceli u inostranstvu. Oni koji su krenuli iz blata zvanog premier liga samo mozemo izdvojiti Dzeku, Nadarevica, Hasagica, i u buducnosti Zeca... Dakle, na prste ih mozemo pobrojat. I krajnje je vrijeme da mesetarski i mafijaski lobiji prestanu krojiti kapu selektorskog spiska igraca u mladim selekcijama.
ma Nadarević je već za klupe, samo da imamo imalo pouzdanijeg štopera da nas ovaj više ne upropaštava svojom igrom. A za Šehića se donekle slažem mada je po meni Burić bolji golman ali tu je to negdjecobratz je napisao/la:Krajnje je vrijeme da javnost i mediji izvrse munjevit pritisak na fs i selektora da pozove konacno mlade igrace poput Darija Dumica o kojem sam upravo procitao clanak i nekolicinu ostalih momaka koji haraju u mladim selekcijama drugih zemalja. Imamo jedino Spahu i Nadarevica kao prave stopere, ali i pitanju njih se skoro upalio alarm, jer oni imaju po tri banke i njihovo je jos 2-3 godina i Allahimanet. Pape je sad pozvo iz mlade repke 4-5 igraca ali osim Sehica smatram da oni nisu kalibar i puni kapacitet za A tim. Da nismo izvrsili strahovit pritisak na vijece ministara i fs prije godine izgubili bi i Pjanica... Imamo 6-7 izuzetno kvalitetnih igraca ali to nije dovoljno, ovoj reprezentaciji treba najmanje jos 6-7 mladih igraca koji ce za 1,2 ili 3 godine polako preuzimati kormilo i uklapati se sa Dzekom, Misketom, Salihovicem, Pjanicem i ostalim momcima.

It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
Sto se tice stopera ima onaj mladi iz HSV-a sto za u - 21 repku igra, da me ubijes ne znam kako se zovebrazzo je napisao/la:ma Nadarević je već za klupe, samo da imamo imalo pouzdanijeg štopera da nas ovaj više ne upropaštava svojom igrom. A za Šehića se donekle slažem mada je po meni Burić bolji golman ali tu je to negdjecobratz je napisao/la:Krajnje je vrijeme da javnost i mediji izvrse munjevit pritisak na fs i selektora da pozove konacno mlade igrace poput Darija Dumica o kojem sam upravo procitao clanak i nekolicinu ostalih momaka koji haraju u mladim selekcijama drugih zemalja. Imamo jedino Spahu i Nadarevica kao prave stopere, ali i pitanju njih se skoro upalio alarm, jer oni imaju po tri banke i njihovo je jos 2-3 godina i Allahimanet. Pape je sad pozvo iz mlade repke 4-5 igraca ali osim Sehica smatram da oni nisu kalibar i puni kapacitet za A tim. Da nismo izvrsili strahovit pritisak na vijece ministara i fs prije godine izgubili bi i Pjanica... Imamo 6-7 izuzetno kvalitetnih igraca ali to nije dovoljno, ovoj reprezentaciji treba najmanje jos 6-7 mladih igraca koji ce za 1,2 ili 3 godine polako preuzimati kormilo i uklapati se sa Dzekom, Misketom, Salihovicem, Pjanicem i ostalim momcima.

"Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju."
Nadarevic je ispao iz tima u Turskoj i nikako ne igra ima vec dugo vremena.....Njegov miki maus klubcic se nalazi na dnu tabele...
Al nije nista novo da je Nadarevic rupetina i precjenjen igrac.
- Los*Blancos
- Kontakt:
Ma Nadarevic je rupetina...Edo_77 je napisao/la:Nadarevic je ispao iz tima u Turskoj i nikako ne igra ima vec dugo vremena.....Njegov miki maus klubcic se nalazi na dnu tabele...

El mejor club del siglo XX
wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu
mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..
wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu
mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..
haj to ali za njega govoriti da je na rubu prelaska prvo u Udinese pa onda u Blackburn i još Ćiro govori prije par godina za njega da je jedan od najboljih štopera HNL-a i da on nema cijene.Los*Blancos je napisao/la:Ma Nadarevic je rupetina...Edo_77 je napisao/la:Nadarevic je ispao iz tima u Turskoj i nikako ne igra ima vec dugo vremena.....Njegov miki maus klubcic se nalazi na dnu tabele...

It was turned around so that right looked wrong
Vala da nije bilo te "rupetine" naprimali bi se naši golmani golova...
I mogao je preći u Bundesligu komotno, ali sin Ismir mu je krenuo u školu i nije htio da se sad seli, a ima i sasvim solidna primanja u Turskoj. Jbg, familijaran čovjek.
I mogao je preći u Bundesligu komotno, ali sin Ismir mu je krenuo u školu i nije htio da se sad seli, a ima i sasvim solidna primanja u Turskoj. Jbg, familijaran čovjek.
100% sportski i krajnje opušten potpis
Naprimali su se bogme....Kriv je za golove u sve i jednoj tekmi osim Gane i Luksemburga, od poslednjih 6.
- Los*Blancos
- Kontakt:
Edo_77 je napisao/la:Naprimali su se bogme....Kriv je za golove u sve i jednoj tekmi osim Gane i Luksemburga, od poslednjih 6.

El mejor club del siglo XX
Ove sezone 18-godišnji štoper nastupa za U-19 i rezervni tim Brondbyja.
Danska liga nije nesto jaka a Dario jos igra za U19 ili rezervni tim. Nista posebno. Mozda ga zvati da igra za U19 BiH a i to je upitno.
Mali Besic je vec nesto drugo. Sa 17 godina igrao (proslog ljeta) u HSV na priprema protiv Juventusa i slicnih i jos decko rastura.
Bunoza igra u Wisli i od njega moze nesto biti. Takodjer Toni Sunjic ako se usteli i pokaze u Belgiji.
Danska liga nije nesto jaka a Dario jos igra za U19 ili rezervni tim. Nista posebno. Mozda ga zvati da igra za U19 BiH a i to je upitno.
Mali Besic je vec nesto drugo. Sa 17 godina igrao (proslog ljeta) u HSV na priprema protiv Juventusa i slicnih i jos decko rastura.
Bunoza igra u Wisli i od njega moze nesto biti. Takodjer Toni Sunjic ako se usteli i pokaze u Belgiji.
Muhamed Bešić se zove, gledo sam ga sad u dresu mlade repke, dobar ce igrac biti, al nije jos za A tima, ipak je neiskusan, nema utakmica jakih u nogama, neka njega jos u mladima, ima on jos fore da se dokaze i pokaze.guber_90 je napisao/la: ]
Sto se tice stopera ima onaj mladi iz HSV-a sto za u - 21 repku igra, da me ubijes ne znam kako se zove, uglavnom mali ima 18 godina i predobar je, postavit ga sa spahom u odbranu i ako grijesi nek zna cojk da ima 18 godina i da grijesi radi tog, a ne sto je trom ko nadarevic.
Kad skontam nesto pametnije napisat cu
Dje si ti bolan Jeger majstoru.Jesil se to ozenio,pa niti se javljas niti dolazis.Lovac je napisao/la:Muhamed Bešić se zove, gledo sam ga sad u dresu mlade repke, dobar ce igrac biti, al nije jos za A tima, ipak je neiskusan, nema utakmica jakih u nogama, neka njega jos u mladima, ima on jos fore da se dokaze i pokaze.guber_90 je napisao/la: ]
Sto se tice stopera ima onaj mladi iz HSV-a sto za u - 21 repku igra, da me ubijes ne znam kako se zove, uglavnom mali ima 18 godina i predobar je, postavit ga sa spahom u odbranu i ako grijesi nek zna cojk da ima 18 godina i da grijesi radi tog, a ne sto je trom ko nadarevic.

-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
A ko ova bandera u odbrani bolja od njegLovac je napisao/la:Muhamed Bešić se zove, gledo sam ga sad u dresu mlade repke, dobar ce igrac biti, al nije jos za A tima, ipak je neiskusan, nema utakmica jakih u nogama, neka njega jos u mladima, ima on jos fore da se dokaze i pokaze.guber_90 je napisao/la: ]

"Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju."
Ma jelte, da izvrse munjevit pritisak da pozove nekoga o kojem si ti upravo procitao clanak u novinama. Ali bas munjevit pritisak...a ti ces onda traziti da taj Dumic nas odvede na EP. I jos "nekolicina momaka koji haraju u mladim selekcijama drugih zemalja". Ama stvarno. Nemoj mi reci...Dje to haraju, za koje klubove igraju. Joj da mi je furcata. Cuj munjevit pritisak izvrsiti da su pozove nekakav Dumic o kojem je on upravo procitao clanak. I to po svemu napisanom on misli da se pozove u A reprezentaciju.Krajnje je vrijeme da javnost i mediji izvrse munjevit pritisak na fs i selektora da pozove konacno mlade igrace poput Darija Dumica o kojem sam upravo procitao clanak i nekolicinu ostalih momaka koji haraju u mladim selekcijama drugih zemalja.
Imamo jedino Spahu i Nadarevica kao prave stopere, ali i pitanju njih se skoro upalio alarm, jer oni imaju po tri banke i njihovo je jos 2-3 godina i Allahimanet.
Imas da ustanes i proucis bismilu ili se prekrstis, od volje ti, kad spominjes Safeta i Spahu. Sta ce biti za dvije godine vidjecemo.
.Pape je sad pozvo iz mlade repke 4-5 igraca ali osim Sehica smatram da oni nisu kalibar i puni kapacitet za A tim
Jok eto tvoj Dumic je kapacitet, kakvi ovi...nije u njima u novinama izaso clanak
Pjanic bi cekao koliko treba jer je imao opciju ili za nas ili Luxemburg, a nije valjda lud da igra za reprezentaciju koju svako kanta...Ipak, zasluga navijaca da se ubrza proces je velika, mozda si i ti uputio koji apel na nekom forumu sto ti ne daje pravo da pises budalastinje kakva je ovaj post.Da nismo izvrsili strahovit pritisak na vijece ministara i fs prije godine izgubili bi i Pjanica...
Ne treba ovoj reprezentaciji dobrih igraca za 1,2 ili 3 godine, treba odmah - ali gdje su? Je li mislis da su tu ako o njima procitamo clanak u novinama? Kada se pokazu, normalno da ih treba pozvati. Pod pokazu prvenstveno mislim da postanu standardni te ponajbolji igraci timova u kojima igraju u PROFESIONALNOJ konkurenciji pa tek da se vidi da li nam treba takav igrac. Bice novih Ibrahimovica? Pa neka bude million sta sad, treba bacati grah da bi pogodili koji ce od 18 000 mladih bosanaca postati igraci tipa Ibre. Nema toga strucnjaka koji ce i sa 10% sigurnosti reci za momke od 16-17 godina hoce li postati iznad prosjecni fudbaleri ili ce se izgubiti kada stignu u seniorsku konkurenciju...Na prste se mogu izbrojati oni za koje se jos u ranim godinama vidjelo da ce da haraju...Messi, Ronaldo, Ronaldinjo.....cak se i onaj Djovani izgubio a predvidjeli mu da bude novi Pele. Prema tome, dok se to ne dogodi jezik za zube i sledeci put kad dodjes ovdje kazi kako si vidio moguceg BiH reprezentativca...momka oko kojeg se vrti igra njegovog tima, upavo je ustopao odnosno stavio u mali dzep Etoa, Drogbu... e onda reci da izvrsimo pritisakImamo 6-7 izuzetno kvalitetnih igraca ali to nije dovoljno, ovoj reprezentaciji treba najmanje jos 6-7 mladih igraca koji ce za 1,2 ili 3 godine polako preuzimati kormilo i uklapati se sa Dzekom, Misketom, Salihovicem, Pjanicem i ostalim momcima.
CUJ, ON UPRAVO PROCITAO CLANAK...i pravo na forum, da izvrsi munjevit pritisak - jelte?
Bosno mojaaaa - divna, mila, lijepa, gizdavaaaa!!!!!!!
U tebi jeeeee Safet Susic, majstor fudbalaaaaaa!!!!!!!
U tebi jeeeee Safet Susic, majstor fudbalaaaaaa!!!!!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.