FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
2000 maraka je bila premija po golu Jedinstvu..Krpa je trebao 4 milje uzet poslije te tekme al igraci su to naravno dijelili izmedju sebe..dok je Oma kapiten tako ce i dalje da bude..cak su i one nagrade pojedincima za dobar angazman na treningu sto je Ciro davao jednako dijelili...
a vjerujem da ukoliko pobijede nikome nece izostati nagrada
a vjerujem da ukoliko pobijede nikome nece izostati nagrada
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Siguran sam da su slične, možda i veće premije za golove bile i protiv Travnika, dal' mimo ovih 5.000 ili su trojici strijelaca išli malo veći dijelovi kolača, uglavnom, bitno je da su motivisani i na takav način, mislim da je glupo da se neko od nas žali opet, i da nešto prebacuje, da nije u redu ovo, da će igrači biti sebični, bla bla...Azmir sigurno zna šta radi sa svojim parama, i umjesto da nas raduje što nam igrači konačno imaju i premije i plate u vidu KM-ova (a ne ćumur, piliće itd.), opet se neko žali "ne treba tako, de ti ovako". 
Edit: Na 16:55 pregled Travnik - Sloboda, malo sadržajniji od onog na BHT-u, i vidi se gol Mujića lijepo, ne kasni kamera k'o na onom snimku, pa ako nekoga zanima...
[youtube][/youtube]

Edit: Na 16:55 pregled Travnik - Sloboda, malo sadržajniji od onog na BHT-u, i vidi se gol Mujića lijepo, ne kasni kamera k'o na onom snimku, pa ako nekoga zanima...
[youtube][/youtube]
Zadnja izmjena: wobly92, dana/u 06 avg 2014, 13:58, ukupno mijenjano 1 put.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
samo nadam se da ce Denis ostati dosljedan onom sto je rekao te ugasiti svaku euforiju i pripremiti ih da grizu kao da im stvarno Real Madrid dolazi
, jer nevjerovatno koliko je ovo nama bitna tekma i koliko su ovdje bitna 3 boda...
maksimalno ozbiljno i puni angazman na terenu

maksimalno ozbiljno i puni angazman na terenu
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
-
- Kontakt:
jel pocela prodaja ulaznica ?
mogli bi se oparit navala Slobode i odbrana Celika 

Redžepi potpisao jednogodišnji ugovor za Olimpic 

Momak zivi u Sarajevu, jeftinije je njima nego nama sigurno.Tuzlak04 je napisao/la:Redžepi potpisao jednogodišnji ugovor za Olimpic
Sad je vjerovatno i on malo spustio svoja potrazivanja, uglavnom sretno momku.
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
Kiša je prestala daaaaaavno,sunce se kao pomalo probija.Kako čujem na TV-u put prema Doboju je OSPOSOBLJEN tako da ako ne bude nekih većih padavina do subote,robijaši neće imati problema za dolazak 

Pobjeda je bolja od orgazma!
Jest bilo dobro ovaj dan, ostaće u sjećanju defintivno. Da bi ovako ponovit 2-3 puta ove jeseni, mada kad bi ugrabili tri poena sad kući, i bod izvukli od Olimpica grmilo bi.Gorki je napisao/la:![]()
[youtube][/youtube]
- L'Avvocato
- Kontakt:
Gorki je napisao/la:![]()
[youtube][/youtube]

E zbog ovoga vrijedi i pratiti naše lige ... navijači ih čine deset puta boljim.
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
Ibiševića uskoro sa reprezentacijom BiH očekuju novi izazovi, od koji jedan itekako emotivan. Vedad će po prvi put u omiljenom dresu zaigrati na Tušnju, na travnjaku na kojem je imao svoje prve susrete sa "bubamarom".
"Biće interesantno, sasvim sigurno. Tu sam počeo, kao klinac sam dohvaćao lopte tokom utakmica Zmaja od Bosne. Biće vjerovatno emocija."
"Biće interesantno, sasvim sigurno. Tu sam počeo, kao klinac sam dohvaćao lopte tokom utakmica Zmaja od Bosne. Biće vjerovatno emocija."
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
-
- Moderator
- Kontakt:
Mislim večeras će se prodavati karte na premijeri filma..Benjo_AFC86 je napisao/la:Kad će karte biti puštene u preprodaju?
Pobjeda je bolja od orgazma!
Gorki je napisao/la:![]()
[youtube][/youtube]

Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
-
- Interni moderator
- Kontakt:
sad sa premijere filma...sta rec....svaka cast svima koji su ugradili i najmanji segment sebe u ovaj veliki poduhvat....pun kaleidoskop...mali korak za covjecanstvo ali veliki za nas

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
- nesvrstani
- Kontakt:
staragarda je napisao/la:sad sa premijere filma...sta rec....svaka cast svima koji su ugradili i najmanji segment sebe u ovaj veliki poduhvat....pun kaleidoskop...mali korak za covjecanstvo ali veliki za nas![]()
ima li ovih dana jos prikazivanja ili na youtube ili bilo kako da se pogleda

JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA...
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
bilo ns u 8 i 9, bice u domu mladih jos, a bice i na ytnesvrstani je napisao/la:staragarda je napisao/la:sad sa premijere filma...sta rec....svaka cast svima koji su ugradili i najmanji segment sebe u ovaj veliki poduhvat....pun kaleidoskop...mali korak za covjecanstvo ali veliki za nas![]()
ima li ovih dana jos prikazivanja ili na youtube ili bilo kako da se pogleda

S obzirom na budzet, da je prvijenac i da je dokumentarni nije lose ispalo.. ali odlicna stvar da se unese malo pozitive u pricu o navijacima i da se razbiju stereotipi. Nadam se da ce momci odraditi jos stvari
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
Mi Robijaši dolazimo kako god, ako ne budemo mogli preko Doboja, idemo preko Sarajeva, uglavnom biće nasGorki je napisao/la:Kiša je prestala daaaaaavno,sunce se kao pomalo probija.Kako čujem na TV-u put prema Doboju je OSPOSOBLJEN tako da ako ne bude nekih većih padavina do subote,robijaši neće imati problema za dolazak

Život nema smisla ako teče bez tebe, mi smo ponos Zenice, Čelik ti si nama sve!
Trenutno korisnika/ca: antisisoja1919 i 11 gostiju.