Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,Donnie Darko
- Consigliere
- Kontakt:
Re: Real Madrid C.F.
O kako cu se radovati svakom Pipitinom golu za Napoli, upravo na ovom topicu! 
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Ma nema sta.
Dosao je za 12 miliona , odrastao u covjeka pred nasim ocima.
120 golova nije malo , neki posebni vazni ;
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Prodat za 40 miliona.
Zivio ti nama , Gonzalo Higuainu.
Dosao je za 12 miliona , odrastao u covjeka pred nasim ocima.
120 golova nije malo , neki posebni vazni ;
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Prodat za 40 miliona.
Zivio ti nama , Gonzalo Higuainu.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Raul_64 je napisao/la:Zivio ti nama , Gonzalo Higuainu.
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
- Nail for Real
- Kontakt:
Ne bi trebalo da ima prevelik pritisak u Napoliju, ipak je u Madridu tesko biti napadac. Sve najbolje njemu.LenBias je napisao/la:ahil i peta u vidu bitnih utakmicaRaul_64 je napisao/la:Nakon 30 godina , novi D10S u Napoliu
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Novi D10S.
Ne vjerujem još uvijek da su uradili ovo...I službeno smo najebali.
[youtube][/youtube]
Ne vjerujem još uvijek da su uradili ovo...I službeno smo najebali.
[youtube][/youtube]
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- Consigliere
- Kontakt:
I kad nekog pitas zasto navodi se taj promasaj protiv Lyona, kao da je promasio u finalu LP u 94. minuti
Eno, i Robben je prosle sezone fulao sve sto je mogao, pa Bayernu donese Ligu Prvaka prakticno solo akcijom.
Eno, i Robben je prosle sezone fulao sve sto je mogao, pa Bayernu donese Ligu Prvaka prakticno solo akcijom.
To je dobro i za Madrid i za Pipitu,jedino što je trebao otići prošle godine.Uvijek sam ga poštovao ali on i Madrid su dali jedno drugom što su imali.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Kretenizam.Consigliere je napisao/la:I kad nekog pitas zasto navodi se taj promasaj protiv Lyona, kao da je promasio u finalu LP u 94. minuti![]()
Zadnji put sam ovako bio pogođen kad je Raul otišao,ali ono Raul je tada bio star pa me brzo prošlo.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Hebiga, nadam se da ce se vratiti u Madrid za par godina i ostati do kraja karijere.
Jednostavno igrac kojeg nije doveo Perez, jedan od malo takvih u Realu, nije mogao izdrzati.
Pellegrini je pokazao da normalnim sistemom Higuain moze dosta pruziti. Te sezone je bio rame uz rame sa Ronaldom po golovima...
Mourinhova taktika i zrtvovanje svega zbog Ronalda ga je shebala.
Nakon Raula i Robinha treci najdrazi igrac kojeg sam bas gotivio i volio na neki nacin, sretno Pipa.
Jednostavno igrac kojeg nije doveo Perez, jedan od malo takvih u Realu, nije mogao izdrzati.
Pellegrini je pokazao da normalnim sistemom Higuain moze dosta pruziti. Te sezone je bio rame uz rame sa Ronaldom po golovima...
Mourinhova taktika i zrtvovanje svega zbog Ronalda ga je shebala.
Nakon Raula i Robinha treci najdrazi igrac kojeg sam bas gotivio i volio na neki nacin, sretno Pipa.
Mrsko mi sad trazit postove iz prosle sezone gdje su ga pljuvali svi redom.I sad kada je otiso: "bio je najbolji".
Ovo je najbolji rasplet i za argentinca i za Real.
Sretno ti Pipita,zajebi Cavanija.
Ovo je najbolji rasplet i za argentinca i za Real.
Sretno ti Pipita,zajebi Cavanija.
Zajebaće i Maradonu.
Nabijem Pereza.
Nabijem Pereza.
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Ako misliš na mene, jer sam ja stavio taj promašaj, samo sam rekao da ću ga pamtiti po tom, jer smo zbog tog promašaja ispali i koštao me mnogo živaca. Imao je on još takvih promašaja dosta, ali taj ću jedini pamtiti, kao što je i imao i dosta lijepih trenutaka koji su već gore pomenuti. Brojka od 122 gola govori sama za sebe a tek mu je 25.Consigliere je napisao/la:I kad nekog pitas zasto navodi se taj promasaj protiv Lyona, kao da je promasio u finalu LP u 94. minuti![]()
Pipita je bio pravi Madridista odličan napadač, i hvala mu za sve što je učinio ali da žalim zbog njegovog odlaska ne, ma da i da je ostao ne bih imao ništa protiv. Neće biti lako naslijediti Cavanija, ali ako bude zdrav, nazabijaće se on golova itekako. Neka mu je sa srećom i hvala mu za sve
P.S. Dolazak Balea ili Suareza je sada neminovnost.
Zadnja izmjena: Amar Dzeko, dana/u 24 jul 2013, 17:46, ukupno mijenjano 1 put.
Ronaldo - Isco - Bale
Steta,momak kojij e rastao uz klub bio najbolji strijelac kluba u sezoni,bio pravi tandem uz Raula-a,nek mu je sa srecom ja sam ga vazda hvalio jer on je sigurno top5 napadaca,da nije bilo povrede ledja sada nebi doslo do ovog al boze moj sad dovesti Suareza i prelazni rok 10/10.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Legendu kluba ćemo zamijeniti ovimemir18 je napisao/la:Steta,momak kojij e rastao uz klub bio najbolji strijelac kluba u sezoni,bio pravi tandem uz Raula-a,nek mu je sa srecom ja sam ga vazda hvalio jer on je sigurno top5 napadaca,da nije bilo povrede ledja sada nebi doslo do ovog al boze moj sad dovesti Suareza i prelazni rok 10/10.

Tipično.
Nabijem Pereza.
top 5 napadaca cega? svoje ulice?
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Sta ces tako doslo,Suarez je tu negdje sa Higuainom vrlo su slicni (po igri naravno).Kad su vec Falcao i Cavani otislima Ibra ima preveliku platu nepreostaje nam nista drugo jer je momak izjavio da nema nista protiv da igra u Madridu,a ovo grizanje u kakvom klubu igra dobro je da nekolje.LBJ MVP je napisao/la:Legendu kluba ćemo zamijeniti ovimemir18 je napisao/la:Steta,momak kojij e rastao uz klub bio najbolji strijelac kluba u sezoni,bio pravi tandem uz Raula-a,nek mu je sa srecom ja sam ga vazda hvalio jer on je sigurno top5 napadaca,da nije bilo povrede ledja sada nebi doslo do ovog al boze moj sad dovesti Suareza i prelazni rok 10/10.
Tipično.![]()
Nabijem Pereza.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
Prije 3-4 godine sigurno,u prvoj sezoni kada je Ronaldo dosao imao je samo 2 gola manje od njega, u iducoj nista losiji i onda dodje povreda ledja (tj nasi doktori ga unistise),nakon toga ona prosla sezona gdje su on Ronaldo i Benz oborili mnoge rekorde,neposteno je da ljudi gledaju samo promasaje a imao je mnogo ljepsni momenata od isti.LenBias je napisao/la:top 5 napadaca cega? svoje ulice?
radi se o tome da on nije ni u top 15 napadaca
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
- Consigliere
- Kontakt:
Ova situacija ne podsjetila na jos jednu LEGENDU koja je morala ici da se napravi mjesto zvijezdi Owenu i slicnima
Naravno, ispadanje od Monaca je bila Bozija i ljudska pravda.

Naravno, ispadanje od Monaca je bila Bozija i ljudska pravda.

Ne.LenBias je napisao/la:radi se o tome da on nije ni u top 15 napadaca
Radi se o tome da ti pojma nemaš.
Nabijem Pereza.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.