Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis
- ronniesullivan
- Kontakt:
Re: Arsenal
Nista jelde od onog Brazlica nesto sa B pocinje nisam siguran? 
''Other clubs never came into my thoughts once I knew Arsenal wanted to sign me.'' Denis Bergkamp.''
svasta nesta na b pocinje, a od onog brazilca nista
- ronniesullivan
- Kontakt:
Bertnard ja mislim da se tako zove, konto sam da je potpiso nista izgleda samo Sanogo za sada bice abd jos nesta.Profesor je napisao/la:svasta nesta na b pocinje, a od onog brazilca nista
''Other clubs never came into my thoughts once I knew Arsenal wanted to sign me.'' Denis Bergkamp.''
fina trava, ali sve se to mora otplatiti - imajte to uvijek na umu
....zato francusi Vođa, americki Gazda i engleski navijaci odvajaju od usta

Kondogbija napušta Sevilju?
Unaj Emeri nije uveren da Sevilja može zadržati Džofrija Kondogbiju i naredne sezone u timu.
Kondogbija se prošle godine pridružio Sevilji, a sjajnim igrama je privukao pažnju velikih klubova kao što su Arsenal i Real Madrid.
Ipak, još uvek niko nije ponudio 10 miliona evra za ovog igrača, koliko iznosi klauzula u njegovom ugovoru.
"Želimo da ostane u klubu, ali okolnosti su takve da će najverovatnije otići", rekao je Emeri.
"Mi nećemo tražiti kupca. Nemamo potrebu da ga prodajemo", dodao je on.
ajmo wengeru reagiraj ako nećeš Fellainija dovoditi,ovaj Kondogbija bi isto bio dobar izbor,a cijena prava sitnica
Unaj Emeri nije uveren da Sevilja može zadržati Džofrija Kondogbiju i naredne sezone u timu.
Kondogbija se prošle godine pridružio Sevilji, a sjajnim igrama je privukao pažnju velikih klubova kao što su Arsenal i Real Madrid.
Ipak, još uvek niko nije ponudio 10 miliona evra za ovog igrača, koliko iznosi klauzula u njegovom ugovoru.
"Želimo da ostane u klubu, ali okolnosti su takve da će najverovatnije otići", rekao je Emeri.
"Mi nećemo tražiti kupca. Nemamo potrebu da ga prodajemo", dodao je on.
Arsene Wenger is ready to make a move for highly sought after Ajax playmaker Christian Eriksen .
Boss appears to be losing out to Shakhtar Donetsk in the race to sign Brazilian youngster Bernard and has turned his intention to Danish international Eriksen.
Nadjoh na fb, a dobro bi nam i on dosao
Boss appears to be losing out to Shakhtar Donetsk in the race to sign Brazilian youngster Bernard and has turned his intention to Danish international Eriksen.
Nadjoh na fb, a dobro bi nam i on dosao
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
— Tony Adams.
opet tračevi počeli

valjda ne lažeš Wengeru, valjda ne lažešBut we work very hard, not only on the case you name(Suarez), but on other different cases."
Vođa zna.
Pa Wengere majku ti postujem potrosi neku kintu pa kud puklo,.
Monreal počinje u ponedjeljak s laganim treninzima 
Najljepsa trava na svijetu.nedim1993 je napisao/la:![]()
Sta je ovo ..
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
http://www.arsenal.com/news/news-archiv ... e-deadline" onclick="window.open(this.href);return false;

1946
Znam da sam se i prosle sezone ibretio kako su odradili travnjak, ali sada mi izgleda jos bolje.nedim1993 je napisao/la:pročita da su i dobili nagradu za to![]()
ja konto igrica u prvi mah
Nevjerovatno jbt ..
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
- frankqqqqq
- Kontakt:
Arsene je nekoliko puta govorio kako je teren veoma bitan za njegovu pass igru i zato svake godine poklanja veliku pažnju istome, što vidimo iz priloženog. Trava je prekucala, još kad bi je Sule uzrovo bilo bi još bolje
i pored činjenice da smo čovjeka zaduženog za travu prodali realu. ne znam da l' je to tačna informacija al sam negdje pročitao hahaha
Vođa zna.
Ma naso Wenger novog talenta medju bastovanimanedim1993 je napisao/la:i pored činjenice da smo čovjeka zaduženog za travu prodali realu. ne znam da l' je to tačna informacija al sam negdje pročitao hahaha
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
- frankqqqqq
- Kontakt:
" onclick="window.open(this.href);return false; eo čak i snimak, kako prelijepo izgleda Emirates 
itervju dokazuje da je suarez veoma blizu arsenala, ma sta prdili skauzeri on je nas :dancewengadance:
kad dizemo prvi cup u nedelju? emirejc kup je postao toliko ozbiljan i rijedak, reklo bi se unikatan, da se ne igra svake godine! institucija i dominacija emirejc prostrut ko dzamija za bajram
kad dizemo prvi cup u nedelju? emirejc kup je postao toliko ozbiljan i rijedak, reklo bi se unikatan, da se ne igra svake godine! institucija i dominacija emirejc prostrut ko dzamija za bajram
-
BigBigBang
- Kontakt:
A ima jedna interesantna stvar vezana za teren na Emiratesu, prije 2-3 godine Real Madrid je kupio glavnog lika sto je zaduzenj za odrzavanje trave na Emiratesu u zelji da na Bernabeu imaju isti teren. uglavnom bile su zajebancije po internetu kako osim najboljih igraca bogati klubovi otimaju i najbolje osoblje Arsenala ali sada je jasno da teren na Emiratesu ipak zavisi od vec uspostavljenog sistema odrzavanja i milion drugih faktora (izlozenost suncu, visina tribina itd...)a ne od lika koji je glavni za odrzavanje.nedim1993 je napisao/la:pročita da su i dobili nagradu za to![]()
ja konto igrica u prvi mah
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.