Prema informacijama koje smo dobili danas iz CD Shopa Mido, kao jednog od redovnih distributera karata, nezapamćeno interesovanje vlada za utakmicu FK Sloboda - NK Čelik: "Ne pamtim kada se ovoliko ljudi interesovalo za ulaznice" kaže Mido. Podsjećamo ulaznice će se prodavati po jedinstvenoj cijeni od 5 KM i za Zapadnu i za Sjevernu tribinu...
laze ba mido ..vece je interesovanje bilo u RK Omegi...cura se smorila objasnjavajuci da ce se tek sutra pustit karte u prodaju...znaci,preekuccavvvvaaamoooooooo
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Koliko je samo nama falila tribbina sve ove godine..mislim kad kazem tribina to ne mislim na ljude nego tri inu gdje se mozemo smjestiti raditi stvari koji svi drugi mogu na svojoj tribini..nikak e uslove nismo imali narodu se gadilo dolazit na tribinu gdje ne mozes organizovat nista..sad kad jmas svi dolaze ..sad smo medju najacim u drzavi ako ne I najaci po posjeti sigurno a I stvarima na tribini koje radimo sigurno smo tu...mi smo veliki plus za ovu PL sto se tice tribine a I fudbala svakako
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
Masterr27 je napisao/la:Pozdrav ,gdje mogu kupiti karte za mec Sloboda - Celik ,sutra sam u tz ,pa da znam? Hvala.
U TZ Omega (preko puta Mejdana) i u centru čaršije (kod sata).
Ljudi ništa se ne sikirajte bit će karata, bilo bi super kad ih ne bi bilo pa makar i ja ostao van stadiona samo da vrijeme bude ok a trebalo bi? Jel utakmica u 16:30 ili 17h?
Masterr27 je napisao/la:Pozdrav ,gdje mogu kupiti karte za mec Sloboda - Celik ,sutra sam u tz ,pa da znam? Hvala.
Ljudi ništa se ne sikirajte bit će karata, bilo bi super kad ih ne bi bilo pa makar i ja ostao van stadiona samo da vrijeme bude ok a trebalo bi? Jel utakmica u 16:30 ili 17h?
E hvala drug ,taman usput a utakmica je koliko sam ja upoznat u 17h!?
"Zivot se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"!
Do idućeg utorka ni oblačka . Za subotu, ludnica u gradu. . .
Utakmica je u 17 . . .
Cuj price ne moze se sjetit ovakve pomame a Jedinstvo ? ma bice karti u to ne sumnjam ove prve kupuju zapadnjaci
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
brazzo je napisao/la:Cuj price ne moze se sjetit ovakve pomame a Jedinstvo ? ma bice karti u to ne sumnjam ove prve kupuju zapadnjaci
Tad se još i mogla kupiti karta na stadionu sat prije utakmice. A protiv Igmana* koliko se sjećam 2 sata prije utakmice umalo da ostanem bez karte. Ostalo svega nekoliko za zapad.
Zadnja izmjena: NKMramor, dana/u 08 avg 2014, 00:17, ukupno mijenjano 1 put.
brazzo je napisao/la:Cuj price ne moze se sjetit ovakve pomame a Jedinstvo ? ma bice karti u to ne sumnjam ove prve kupuju zapadnjaci
Tad se još i mogla kupiti karta na stadionu sat prije utakmice. A protiv Iskre koliko se sjećam 2 sata prije utakmice umalo da ostanem bez karte. Ostalo svega nekoliko za zapad.
Hej ljudi TV orenos u Chicagu ce se pratiti svakako..ima I tu da gori..treba do indiane otic baklji uzet u Chicagu nema uzet ovdje au zabranjene A prodaju I upotrebu ..inaju one male alI **** to
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'