Gledajte to ovako ako nedodje napadac sa Benzom smo propali jedino da ga Jese ili Morata izbace iz prve sto je nemoguce tako da moramo dovesti napadaca a Suarez je igracaina samo nije dobar u glavi,a taj bi problem Carlo rijesio jer nemozes porediti autoritet Rogersa i velikog Italijana, u Urugvaju nikad slicno nije uradio jer tamo ima utoritet koji ce ga drzati hladne glave,,,LBJ MVP je napisao/la:Pa ako dođe Suarez nešto poput toga će se desiti.Consigliere je napisao/la:Cetvrfinale Lige prvaka slijedece godine, ispadamo golom Higuaina u zadnjoj minuti, publika mu aplaudira nakon pocetnog soka, Napoli ide dalje... Suarez nije nastupio zbog suspenzije od 5 utakmica, ugrizao sudiju za qurac u pobjedi 5:0 nad Dinamom u Zagrebu.
Platio bi za taj scenario!
Nabijem Pereza.
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Pa pokušao ugrist Chiellinija neki danemir18 je napisao/la:Gledajte to ovako ako nedodje napadac sa Benzom smo propali jedino da ga Jese ili Morata izbace iz prve sto je nemoguce tako da moramo dovesti napadaca a Suarez je igracaina samo nije dobar u glavi,a taj bi problem Carlo rijesio jer nemozes porediti autoritet Rogersa i velikog Italijana, u Urugvaju nikad slicno nije uradio jer tamo ima utoritet koji ce ga drzati hladne glave,,,LBJ MVP je napisao/la:Pa ako dođe Suarez nešto poput toga će se desiti.Consigliere je napisao/la:Cetvrfinale Lige prvaka slijedece godine, ispadamo golom Higuaina u zadnjoj minuti, publika mu aplaudira nakon pocetnog soka, Napoli ide dalje... Suarez nije nastupio zbog suspenzije od 5 utakmica, ugrizao sudiju za qurac u pobjedi 5:0 nad Dinamom u Zagrebu.
Platio bi za taj scenario!
Nabijem Pereza.
Mi smo propali kako god,zajebana je karma.
Nabijem Pereza.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- anonymousHD
- Kontakt:
Odlaskom najvećeg flopa u klubu mi propali. Podhitno se idi leći. **** te njegov madridismo kad je **** na terenu.
Najbolji transfer prelaznog roka! Bravo upravo!
Najbolji transfer prelaznog roka! Bravo upravo!
Ma samo je bilo pitanje trenutka kada ce ga Pero prodati jer on ga nije ni doveo i iz sezone u sezou su ga htjeli prodati al niko nije nudio dovoljno sad su nasli musteriju uzeli fine pare mozemo se ti i ja ljutit koliko hocemo na Perhana al ta ces nepitamo se mi nista tu,Benzemu nemogu nikako,mislio sam da ce biti nesto od njega al suvisno je komentarisati Pipita je ostavljao srce na terenu dok ovaj kurvar nije sposoban da potrci..
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
- Consigliere
- Kontakt:
Sve Madridiste a raduju se odlasku Legende! Nezabiljezeno! Nije nu cudo da imamo image plasticnih navijaca.
Jos ga i vrijedjaju nazivajuci ga flopom, a ni sami ne mogu objasniti zasto.
122 gola u Svetom dresu!
Zbogom Legendo, pravi fanovi su uvijek uz tebe!

Jos ga i vrijedjaju nazivajuci ga flopom, a ni sami ne mogu objasniti zasto.
122 gola u Svetom dresu!
Zbogom Legendo, pravi fanovi su uvijek uz tebe!
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
[youtube][/youtube]
Sam zelio otici.
Pero mu obezbjedio 6 miliona godisnje i Ligu prvaka.
Veliki Perez.
Sam zelio otici.
Pero mu obezbjedio 6 miliona godisnje i Ligu prvaka.
Veliki Perez.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
real madridu je svanulo sto je panj gonzalo otisao
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
- anonymousHD
- Kontakt:
Grande Perez, viva Perez!!!
Nadji moj takav ja cu ti krc popusitDzoni je napisao/la:Mrsko mi sad trazit postove iz prosle sezone gdje su ga pljuvali svi redom.I sad kada je otiso: "bio je najbolji".
Ovo je najbolji rasplet i za argentinca i za Real.
Sretno ti Pipita,zajebi Cavanija.
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
Ja samo ne znam je li ovi navijaju za igraca ili klub?
Prodat Higuaina za 40 milona, je vise nego odlican posao.
Prodat Higuaina za 40 milona, je vise nego odlican posao.
Postovanje treba zaraditi.
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Noćas vezni red Illara-Ozil-Isco
Zna neko koji TV kanali prenose tekmu?
Zna neko koji TV kanali prenose tekmu?
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
L_blancos je napisao/la:Hebiga, nadam se da ce se vratiti u Madrid za par godina i ostati do kraja karijere.
Jednostavno igrac kojeg nije doveo Perez, jedan od malo takvih u Realu, nije mogao izdrzati.
Pellegrini je pokazao da normalnim sistemom Higuain moze dosta pruziti. Te sezone je bio rame uz rame sa Ronaldom po golovima...
Mourinhova taktika i zrtvovanje svega zbog Ronalda ga je shebala.
Nakon Raula i Robinha treci najdrazi igrac kojeg sam bas gotivio i volio na neki nacin, sretno Pipa.
Perez je bio strpljiv sa njim 3 godine ga je cekao,steta sto ga nije prosle godine prodao
sretno njemu u Napoliju valjda ce tamo proradit
- anonymousHD
- Kontakt:
Očigledno navijaju za igrača, otišo je i meni Raul pa toliko nisam kuko. Igrači, dolaze odlaze, klub je večan.
Mrsko mi sad trazit,a i nije ti neka nagrada.L_blancos je napisao/la:Nadji moj takav ja cu ti krc popusitDzoni je napisao/la:Mrsko mi sad trazit postove iz prosle sezone gdje su ga pljuvali svi redom.I sad kada je otiso: "bio je najbolji".
Ovo je najbolji rasplet i za argentinca i za Real.
Sretno ti Pipita,zajebi Cavanija.
vidim.ovdje živo i zanimljivo...
oplakuje se odlazak Igvaina (možda se samo šale, ma sigurno se šale)
onda nude se seksualne usluge homoseksualne prirode
bacaju glupe statistike...
Super.... odavno nisam bio... vidim ništa se nije promijenilo...
oplakuje se odlazak Igvaina (možda se samo šale, ma sigurno se šale)
onda nude se seksualne usluge homoseksualne prirode
bacaju glupe statistike...
Super.... odavno nisam bio... vidim ništa se nije promijenilo...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- Consigliere
- Kontakt:
Je li iko gledao ovo veceras?
Fit Tony: I keep my friends close...
http://www.realmadridbalkan.org/viewtop ... &start=240" onclick="window.open(this.href);return false;
Gledali smo.
Gledali smo.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Di Maria imao samo 22 izgubljene lopte.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ili za Perukad_kako je napisao/la:Ja samo ne znam je li ovi navijaju za igraca ili klub?![]()
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- RealMoudrid
- Kontakt:
AhahahahahahaaRaul_64 je napisao/la:Di Maria imao samo 22 izgubljene lopte.
2012/2013
Real Madrid - Barcelona 2:1
Barcelona - Real Madrid 1:3
Barcelona - Real Madrid 2:2
Real Madrid - Barcelona 1:1
Barcelona - Real Madrid 3:2
Barcelona - Real Madrid 1:3
Barcelona - Real Madrid 2:2
Real Madrid - Barcelona 1:1
Barcelona - Real Madrid 3:2
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.