FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Robijaši će biti smješteni na D tribini (koja će vjerovatno biti ograđena)

Pobjeda je bolja od orgazma!
- miladije87
- Kontakt:
Brate na ovome se puno ustedi vjeruj i evropski klubovi tako rade, ustede dosta para na ovomesamke12345 je napisao/la:mogla je i u boji bit

Hiljade duša najluđih samo tebi odanih ! FUKARE TUZLA 1987
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
kupljena karta, sutra ispod 9000 ništa ne priznajem 

-
- Kontakt:
uzeo je brat deset komada..reko sam da podjeli nekim mojim prijateljima....svi ko jedan drugovi,svi ko jedan 

i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87
- SaLL/ihovic
- Kontakt:
Zna li neko slucajno da li žene plaćaju kartu ..do sada su svaku utakmicu palaćale osim kada je bio 8 mart ali ovdje piše da je za njih besplatno pa me malo zbunjuje to " onclick="window.open(this.href);return false;
SLOBODA do groba .
Iz pepela se dižemo, historiju pišemo.❶❾❽❼
Iz pepela se dižemo, historiju pišemo.❶❾❽❼
Re: $: FK Sloboda Tuzla
A jbm ti zivot mi se ogadi... huja me strasna hvata cuj BH telecom sjever za 0km promijenili naziv. Pa radije nas nemojte prenosit naredne 3 sezone nikako nego da skrnave bilo koji dio Tusnja. Lesinari dbd bankrotirali i dbd vas Mtel pojeo 

It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Idu karte ko halva....tako se klubu pomaze
....5 kerma puta 6,7 hiljada i eto ti 35 000 kerma po utakmici....topit ce se dug ko maslac a onda ide devastiranje i evropske tekme

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
-
- Kontakt:
moramo...kada se potpise reprogram,rjesi dug sa igracima,kada bude sve crno na bijelo...bice evropa...precjednik je obeco uloziti...ali prvo dug regulisati akb..staragarda je napisao/la:Idu karte ko halva....tako se klubu pomaze....5 kerma puta 6,7 hiljada i eto ti 35 000 kerma po utakmici....topit ce se dug ko maslac a onda ide devastiranje i evropske tekme
onda juris

i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87
brazzo je napisao/la:A jbm ti zivot mi se ogadi... huja me strasna hvata cuj BH telecom sjever za 0km promijenili naziv. Pa radije nas nemojte prenosit naredne 3 sezone nikako nego da skrnave bilo koji dio Tusnja. Lesinari dbd bankrotirali i dbd vas Mtel pojeo
nije Azmir budala sigurno je tu neki kesh uzeo

SLANA GARDA PONOS JE GRADA
Ma ne vjerujem, izaslo bi se u javnost ili bi procurila vijest. Ovako za lafo tv prava od silnih 56000km mijenjat naziv tribine ili ndb stadiona. Pa bolje da nas TK prenosi nego ovi tv amateri i profi lopine..
It was turned around so that right looked wrong
-
- Kontakt:
ma nije GIGANT lud dati besplatno da se zove bh telecom.. sigurno se neki dug "prebija" preko togabrazzo je napisao/la:Ma ne vjerujem, izaslo bi se u javnost ili bi procurila vijest. Ovako za lafo tv prava od silnih 56000km mijenjat naziv tribine ili ndb stadiona. Pa bolje da nas TK prenosi nego ovi tv amateri i profi lopine..

Sloboda1919 je napisao/la:ma nije GIGANT lud dati besplatno da se zove bh telecom.. sigurno se neki dug "prebija" preko togabrazzo je napisao/la:Ma ne vjerujem, izaslo bi se u javnost ili bi procurila vijest. Ovako za lafo tv prava od silnih 56000km mijenjat naziv tribine ili ndb stadiona. Pa bolje da nas TK prenosi nego ovi tv amateri i profi lopine..:):)
sad nam i stadion trpi ove gluposti zbog dugova

- SaltCityAttack
- Kontakt:
Neka se citav stadion zove BIH Telecom ako ce nam oni davat pare za to koga boli qurac
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Umjesto da se tribina zove po nekom od legendi Slobode, zbog siće dobije ime "BH Telecom". Od početka mi je ovo sponzorstvo lige bilo sumnjivo, a sada je i dokazano da sil*ju sve timove u ligi.solar1987 je napisao/la: sad nam i stadion trpi ove gluposti zbog dugova![]()

- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
26.000 maraka se njima duzno, daj boze da je u sklopu otpisa tog duga...mada sumnjam, mislim da je to jedan od zahtjeva telekoma za to sponzorstvo..iako po meni imamo jako lose uslove ugovora
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
-
- Moderator
- Kontakt:
Da l' će biti sutra oko 13:00 karti na trgu il u Omegi, il na dan tekme samo tamo pred sjeverom? 

OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
Benjo_AFC86 je napisao/la:Da l' će biti sutra oko 13:00 karti na trgu il u Omegi, il na dan tekme samo tamo pred sjeverom?
Naravno da ce bit,jedan dio karti oni ostave da se pusta ispred stadiona

Aj ne budite smiješni, jel bolje da mi plaćamo kotizaciju, sudije i delegate ili da nam se tribina zove bh telecom i da za to dobijemo 56 000 KM uz 2-3 prijenosa na TV-u ?
Čemu frka, neće postaviti veliki natpis pa da to bude sramotno, a ako vam smeta što će pisati na karti tako i što će se (možda) nekad u TV prijenosu spomenuti taj naziv tribine, onda ste stvarno picajzle.
Tek smo se vratili, drugačije je sponzorima bilo sa Ćirom, na nama je da održimo onu brojnost, pa onda Uprava može zahtijevati neke bolje uslove.
Čemu frka, neće postaviti veliki natpis pa da to bude sramotno, a ako vam smeta što će pisati na karti tako i što će se (možda) nekad u TV prijenosu spomenuti taj naziv tribine, onda ste stvarno picajzle.
Tek smo se vratili, drugačije je sponzorima bilo sa Ćirom, na nama je da održimo onu brojnost, pa onda Uprava može zahtijevati neke bolje uslove.
Baš me interesuje hoće li naši sutra istrčati u novim dresovima.Danas je potpisan novi ugovor sa pivarom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.