Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: Edin Džeko
džeko je odigrao vrlo dobro poluvrijeme, međutim ne znam zašto govorite kako negredo nije na nivou? odigrao je skoro pa isto kao i edin. obojica su imali tačna dodavanja, prijem lopte uglavnom na nivou, dobro su se povezivali sa veznim redom, ne znam kako to zaključujete da negredo nije na nivou? obojica su imali nekih šansi koje nisu iskoristili, dođe na isto.
Ja sam vidio na par mjesta gdje je Negredo imao dobru priliku i spetljao se totalno. Sad za sad mi nekako izgleda nesiguran ali mozda je do mene.viKK je napisao/la:džeko je odigrao vrlo dobro poluvrijeme, međutim ne znam zašto govorite kako negredo nije na nivou? odigrao je skoro pa isto kao i edin. obojica su imali tačna dodavanja, prijem lopte uglavnom na nivou, dobro su se povezivali sa veznim redom, ne znam kako to zaključujete da negredo nije na nivou? obojica su imali nekih šansi koje nisu iskoristili, dođe na isto.
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Džeko da zna primiti i namjestiti loptu bio bi svjetska klasa, ovako ostaje limitiran igrač.
Budi ti vec jednom malo realan i napisi, kad i Negredo igra za qrac. Tip osim sto setka sam samcat u vrhu napada ,nije nista uradio, za razliku od Dzeke, koji se vraca i u vlastitih 16 metara.viKK je napisao/la:džeko je odigrao vrlo dobro poluvrijeme, međutim ne znam zašto govorite kako negredo nije na nivou? odigrao je skoro pa isto kao i edin. obojica su imali tačna dodavanja, prijem lopte uglavnom na nivou, dobro su se povezivali sa veznim redom, ne znam kako to zaključujete da negredo nije na nivou? obojica su imali nekih šansi koje nisu iskoristili, dođe na isto.
Negredo i nema sansi, jer se tip uopste ne krece, dok Dzeko dolazi u sanse jer ga ima svugdje.
Neka Dzeko ovako nastavi i zabice gol, steta sto ne primi kako treba Kolarov pas, bio bi u strasno dobroj poziciji.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- Romanista10
- Kontakt:
Dzeko i Negredo su suradjivali jako dobro u napadu. Navas prema ocekivanjima. Imao je tri odlicne prilike gdje nije dodao Dzeki. Prva oko 12 min Dzeko 2,3 m of gola Navas puca na gol. 20 min Dzeko 5m od gola na blizoj stativi Navas dodaje udaljenijem igracu izmedju mora obrambenih igraca. I isto ona 3 prilika opet Dzeko blizi igrac a Navas dodaje udaljenijem Nasriju na volej.
Navas je dodao jednu loptu kad je Dzeko imao igraca na sebi. Dzeko snazno sutira ljevom pola metra od gola.
Inace poslije 35 min je Dzeko pao kondicijski sto je samo njegova krivica. U 40 min mu Kolarov daje loptu na tacni a Dzeko jako lose reaguje i gubi loptu.
Pellegrini ce ili na poluvremenu ili realnije oko 60 min zamjeniti Dzeku sa Milnerom. Jedina mu je sansa da zabije gol u ovih 15 min.
Navas je dodao jednu loptu kad je Dzeko imao igraca na sebi. Dzeko snazno sutira ljevom pola metra od gola.
Inace poslije 35 min je Dzeko pao kondicijski sto je samo njegova krivica. U 40 min mu Kolarov daje loptu na tacni a Dzeko jako lose reaguje i gubi loptu.
Pellegrini ce ili na poluvremenu ili realnije oko 60 min zamjeniti Dzeku sa Milnerom. Jedina mu je sansa da zabije gol u ovih 15 min.
Zadnja izmjena: Romanista10, dana/u 01 jan 2014, 14:48, ukupno mijenjano 2 puta.
Jedan los dodir i odmah nista ne valja.Urbinato je napisao/la:Džeko da zna primiti i namjestiti loptu bio bi svjetska klasa, ovako ostaje limitiran igrač.
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
- DonCorleone
- Kontakt:
Dzeko vrlo dobar danas, komentator na Sky Sports kaze da je najbolji igrac Citya prvih 45 minuta.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
losa tekma tempo los svi su jos nenaspavani i iscrpljeni .. jedini svijz u city je hart
Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!
Jah strucnjace rici der nam. Jok eto ti znas primati loptu i namjestati.Urbinato je napisao/la:Džeko da zna primiti i namjestiti loptu bio bi svjetska klasa, ovako ostaje limitiran igrač.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
ja na terenu nisam vidio da je negredo igrao za qrac da budem iskren i realan. džeko je osvajao više lopti u zraku i primao je dobro duge lopte. negredo je više sudjelovao u kombinacijama sa veznim redom, dok bi se džeko tada uvlačio u 16-rac. u odbrani je džeko dolazio na kornerima i tada je bio izuzetno dobar, jer se tada uglavnom i zadržavao u odbrani.. negredo se više kretao prema nazad kada bi swansea gradio napade dok je edin ostajao u napadu. obojica su imali većinom tačna dodavanja, džeko je ja mislim imao samo jedno pogrešno kada je htio uposliti negreda. što se tiče profulanih šansi, džeko je imao onaj loš prijem, šut na početku i ono kada mu je izblokiran dobar šut lijevom.. negredo je imao onu šansu kad se spetljao totalno na početku..emir79 je napisao/la:Budi ti vec jednom malo realan i napisi, kad i Negredo igra za qrac. Tip osim sto setka sam samcat u vrhu napada ,nije nista uradio, za razliku od Dzeke, koji se vraca i u vlastitih 16 metara.viKK je napisao/la:džeko je odigrao vrlo dobro poluvrijeme, međutim ne znam zašto govorite kako negredo nije na nivou? odigrao je skoro pa isto kao i edin. obojica su imali tačna dodavanja, prijem lopte uglavnom na nivou, dobro su se povezivali sa veznim redom, ne znam kako to zaključujete da negredo nije na nivou? obojica su imali nekih šansi koje nisu iskoristili, dođe na isto.
Negredo i nema sansi, jer se tip uopste ne krece, dok Dzeko dolazi u sanse jer ga ima svugdje.
Neka Dzeko ovako nastavi i zabice gol, steta sto ne primi kako treba Kolarov pas, bio bi u strasno dobroj poziciji.
džeko samo nek nastavi ovako i biće golova.
- Romanista10
- Kontakt:
Bice ****. Pellegrini ce ga zamjenit u 60 min a Negreda OPET nece. U tome je problem.Isto kao protiv Fullhama.viKK je napisao/la:ja na terenu nisam vidio da je negredo igrao za qrac da budem iskren i realan. džeko je osvajao više lopti u zraku i primao je dobro duge lopte. negredo je više sudjelovao u kombinacijama sa veznim redom, dok bi se džeko tada uvlačio u 16-rac. u odbrani je džeko dolazio na kornerima i tada je bio izuzetno dobar, jer se tada uglavnom i zadržavao u odbrani.. negredo se više kretao prema nazad kada bi swansea gradio napade dok je edin ostajao u napadu. obojica su imali većinom tačna dodavanja, džeko je ja mislim imao samo jedno pogrešno kada je htio uposliti negreda. što se tiče profulanih šansi, džeko je imao onaj loš prijem, šut na početku i ono kada mu je izblokiran dobar šut lijevom.. negredo je imao onu šansu kad se spetljao totalno na početku..emir79 je napisao/la:Budi ti vec jednom malo realan i napisi, kad i Negredo igra za qrac. Tip osim sto setka sam samcat u vrhu napada ,nije nista uradio, za razliku od Dzeke, koji se vraca i u vlastitih 16 metara.viKK je napisao/la:džeko je odigrao vrlo dobro poluvrijeme, međutim ne znam zašto govorite kako negredo nije na nivou? odigrao je skoro pa isto kao i edin. obojica su imali tačna dodavanja, prijem lopte uglavnom na nivou, dobro su se povezivali sa veznim redom, ne znam kako to zaključujete da negredo nije na nivou? obojica su imali nekih šansi koje nisu iskoristili, dođe na isto.
džeko samo nek nastavi ovako i biće golova.
ovaj kolarov je neviđena krampa.
Boni dvije slike i rodni list i kod Pereza
Milner treba uci..
gol turea za 2:1 i edinova predasistencija. ;D
ko je izašao, a?Romanista10 je napisao/la: Bice ****. Pellegrini ce ga zamjenit u 60 min a Negreda OPET nece. U tome je problem.Isto kao protiv Fullhama.
uvijek sam govorio da je pellegrini pošten trener, a neki su izgleda toliko tvrdoglavi.
Smrdi ovo ko septićka!!!! Ja mislim da supak pelegrini kupuje edina sa ovim ostajanjem do kraja utakmice...
Edviin je napisao/la:Smrdi ovo ko septićka!!!! Ja mislim da supak pelegrini kupuje edina sa ovim ostajanjem do kraja utakmice...
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 16 gostiju.