FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

schweinsteiger
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la schweinsteiger » 21 maj 2014, 15:59

Kroos neka ide i njegovim odlaskom uopste ne nastaje neka rupa u vezi,kao da zaboravljate Thiaga.
Mene sto brine jeste da bi Muller mogao otici u United.
Ne znam da li se sjecate,ali Muller je nakon odlaska Gaala izjavio za bayernovu oficijelnu stranicu,znaci nije laz,da ce se jednog dana osobno zahvaliti Gaalu za sve sto je uradio za njega.
Sjecamo se svi kako ga je Gaal forsirao i izvlacio maksimum i iz njega i iz Robbena.
Nadam se da ce ostati samo na Kroosu,za Mullera se malo bojim,jer ga LvG gotivi,a nema sigurno mjesto u prvih 11,ostali nema sanse da idu.

Sent from my Samsung Galaxy SIII using tapatalk.
#miasanmia

bajern100
Kontakt:

Post Postao/la bajern100 » 22 maj 2014, 10:10

da li neko pouzdano može reći da nas ovaj izdajnik napušta...

BavaracZenica
Kontakt:

Post Postao/la BavaracZenica » 22 maj 2014, 10:17

Sto se Mullera tice, sigurno da ce on mozda htjeti oduziti Gaalu, al to sigurno nije jedan od nacina da se predje u Manchester, eno nek mu zena spremi kolaca domacih pite pa nek odnese nek se oduzi, zna se kak se uzvraca usluga :P

Sto se Kroosa tice, mislim da bi on mogao ipak biti taj koji ce otic, ako vec neko mora otic izmedju njih dvojice neka ode Kroos .. puno se pise o tome i spekulise, sad do njega je !!

Et citam da se interesujemo uveliko za te stopere pa se na listi ukljucio i Diego Godin, ja sam ga pratio covjek jeste strasan igrac, al mislim da se ne bi bas uklopio urugvajac kod nas, iako je borac, a pogotovo ne Garay koga hoce iz Benficee.. cc kakav crni Garay propao u Realu, njega ni pod razno.. bolje i taj Godin, mogli su se interesovat za Diega Lugana cccc :crazy: :crazy:
FC Bayern !!!!!

phily
Kontakt:

Post Postao/la phily » 22 maj 2014, 10:25

Čuj za Kroosa 20 mil. funti, onda ga radje pusiti sljedeće sezone dzabe da ide, a zar Garay nije potpisao za Zenit il tako nesto.....
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17

#CarloOut

Braveheart23
Kontakt:

Post Postao/la Braveheart23 » 22 maj 2014, 13:00

Ode mi komsija u United, ne mogu da vjerujem :(

autogol
Kontakt:

Post Postao/la autogol » 22 maj 2014, 13:14

Kroos mi je drag momak i ostat ce mi u lijepom sjecanju,ali ja ga ne vidim u ovom Bayernu koji Pep vodi,pogotovo ne na DMF-u,tako da bih iskreno volio da ode negdje gdje ce biti ponovo onaj stari,jer mi je dosadilo gledati da trci 90 min. u prazno.

bavaracmujo
Kontakt:

Post Postao/la bavaracmujo » 22 maj 2014, 13:18

Ovo za krosa izgleda bas istina, haj neka mu je sretno a mislim da nije bitno jel 20 il malo vise miliona za njega bajo je gigant neznaci nista koji milion gore dolje, sad pored stopera ocekivat jos veznjaka nekog, tipa koke il neko drugi!

edo07
Kontakt:

Post Postao/la edo07 » 22 maj 2014, 13:22

Bilo bi posteno i s njegove strane da vec jednom izjasni sta zeli..ako hoce da ide sretno mu...samo da neodugovlaci, nek se izjasni na vrijeme kako bi uprava mogla da reaguje angazovanjem novog veznjaka mada iskreno i nije potrebno..a sto se tice Garaya tog lika ne bih nikako volio da vidim u Bayernu...moja zelja bi bio Mehdi Benatia ali tesko da ce ga Roma pustiti...

bavaracmujo
Kontakt:

Post Postao/la bavaracmujo » 22 maj 2014, 13:24

Ovo za krosa izgleda bas istina, haj neka mu je sretno a mislim da nije bitno jel 20 il malo vise miliona za njega bajo je gigant neznaci nista koji milion gore dolje, sad pored stopera ocekivat jos veznjaka nekog, tipa koke il neko drugi!

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 22 maj 2014, 14:06

Ne zelim povjerovati da Kroos odlazi :nene:
On je jedan od stubova na kojim se gradi super-mocni Bayern,njegovim odlaskom nacinjena bi nepopravljiva steta..
Vjerujem da ce prevladati razum,i da cemo gledat' Tonia u svetom dresu i u narednim sezonama.
Zadnja izmjena: anelbavarac, dana/u 22 maj 2014, 14:08, ukupno mijenjano 1 put.

BadrHari
Kontakt:

Post Postao/la BadrHari » 22 maj 2014, 14:06

Kroos je najbolja moguca alternativa za Schweiniea, njegov odlazak bi bio katastrofalan po nas.
Zasto traziti neke veznjake, ( kad Pep mora birati uzeti ce neke minijaturne Špance koji nam ne trebaju ), ako vec imamo Kroosa.
Vece su sanse da Lahm ode nego Muller da ne pokaze vjernost Bayernu, ali bojim se da bi odlaskom Tonia izgubili mnogo toga.
Da nije vec kod nas, svrsavali bi na njegove partije i zamisljali ga kod nas, pravili kombinacije i tako to..

Ako hoce da ide, nek ide.
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.

Klare

Post Postao/la Klare » 22 maj 2014, 14:22

Iće on sigurno, jer da nije mislio već bi produžio. ;)

Dobro, treba ga i shvatiti, ostrvo je to, svaki dan je nevjerovatna atmosfera,
i sigurno da mnoge privlači nešto takvo, kao i vjerovatno više novca, kao i želja za novim izazovom...,
razloga je mnogo.

Nama tu neće više trebati, niti ćemo biti slabiji,recimo Hojba je već sada bolji igrač od Tonija? :?

Je li tako Hari? :mrgreen:

Ne ozbiljno mišljenja sam da njegovim odlaskom ništa nećemo izgubiti, osim malo na širini, ali i to se lako sredi sa već pomenutim igračem u usponu Hojbom.

Sigurno da će Gvardo u novoj godini na njega puno više računati.

Lam, Martin, Rode, Švajn, Tijago, Hojba, malo li je, malo li je. ;)
Daleko najbolji šestar na svijetu. :cool:

Dakle samo nam stoper triba.

Braveheart23
Kontakt:

Post Postao/la Braveheart23 » 22 maj 2014, 14:30

Klare je napisao/la:Iće on sigurno, jer da nije mislio već bi produžio. ;)

i sigurno da mnoge privlači nešto takvo, kao i vjerovatno više novca, kao i želja za novim izazovom...,
razloga je mnogo.

Nama tu neće više trebati, niti ćemo biti slabiji,recimo Hojba je već sada bolji igrač od Tonija? :?

Ne ozbiljno mišljenja sam da njegovim odlaskom ništa nećemo izgubiti, osim malo na širini, ali i to se lako sredi sa već pomenutim igračem u usponu Hojbom.

Daleko najbolji šestar na svijetu. :cool:

Ma jest vise placeno, al je veci standard, skupe kirije i tako to :P

Ma ja bi volio da ostane, sad je strasan igrac... a sta ce biti jos za dvije godine dok jos iskustva pokupi.

BadrHari
Kontakt:

Post Postao/la BadrHari » 22 maj 2014, 14:37

Klare je napisao/la:Je li tako Hari? :mrgreen:
slika
Zadnja izmjena: BadrHari, dana/u 22 maj 2014, 14:39, ukupno mijenjano 1 put.
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.

rikimo
Kontakt:

Post Postao/la rikimo » 22 maj 2014, 14:37

Ako covjek zeli da ide i ne pristaje na ponude, treba ga prodati. Dvadesetak miliona nije za baciti.

Samo Bvb sama sebi ni za sto izbije te pare iz ruka.

Sent from my LG-E610 using Tapatalk

EPL
Kontakt:

Post Postao/la EPL » 22 maj 2014, 14:53

Klare je napisao/la:Iće on sigurno, jer da nije mislio već bi produžio. ;)

razloga je mnogo.

Daleko najbolji šestar na svijetu.
:cool:

Dođe Modric i Xabi i izdominiraju sve to.. malo objektivnosti...
SIR ALEX FERGUSON NAJVECI U HISTORIJI FUDBALA!

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 22 maj 2014, 14:57

http://www.bild.de/sport/fussball/toni- ... .bild.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Kroos nije nenadoknadiv zaostatak ali bi vjerovatno bio jedan od vecih gubitaka s obzirom da je izrastao u super igraca.
Mozda ne odgovara Pepovom stilu ali mi onda nije jasno kako je uspio skupiti toliki broj utakmica u nogama? :|

Ako zeli da ide, sretan mu put a Bayern ce se vec nekako snaci i bez njega. :salut:

Sto se pojacanja tice, fokus je na stoperima.
Imena koja se spominju su Luiz, Garay, Benatia, Laporte i zadnja informacija kaze sa smo bacili oko na Godina.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

farinelli123
Kontakt:

Post Postao/la farinelli123 » 22 maj 2014, 15:17

Mislim da Kroos ostaje u Minhenu, iako se na pojedinim portalima javljaju natpisi kako je vec ukljucio hemijsku i napisao ime na ugovoru Mancestera.

Zasto Van Gal nece Svajnstajgera? On bi vise doprineo bledilu ekipe sa Old Traforda. Bio bi u prvim redovima sa Vejnom.

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 22 maj 2014, 15:21

Nadam se da postoje sanse da Kros ode a da Guardiola krene po Fabregasa, osobno bi pozdravio taj potez katalonskog ublehasa.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

farinelli123
Kontakt:

Post Postao/la farinelli123 » 22 maj 2014, 15:27

Bio bih u neku ruku ravnosusan ako bi Toni napustio Bajern, ali mislim da kod Pepa igra mnogo povuceno pa zbog toga ne moze da dodje do izrazaja, nema onog Kroosa kakvog znamo. On ne moze bogzna koliko da doprinese kad igra onog deep lying playmakera , nema onih razornih udaraca sa ivice sesnaesterca.

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.