Ah da, Fukare inace igraju u PL... Pozdrav za Jadove i bujurm u Tuzlu na slavljeRokoko87 je napisao/la:Ako na temi PL komentarišemo eventualni rasplet događaja u kojem su dvije ekipe u mogućnosti da izađu kao pobjednici, kako da ne spomenemo Slobodu?SlobodaTuzla1919 je napisao/la:Oj ne vjerujem![]()
de bolan ljudi neka malo
![]()
Sloboda i Fukare su im glavna tema
![]()
![]()
Ah, pa ja sam zaboravio da niste navikli, izvini.
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_
-
SlobodaTuzla1919
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
Očekivano. Čestitke na bodu. Selam iz Mostara.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
-
boomerang5
- Kontakt:
Ljudi de me prosvijetlite ...ne znam gdje da provjerim. Zar nije bilo 6 kartona na utakmici ? 
- JohnCleese
- Kontakt:
Ako je ovo Zrinjski koji ce docekati Slobodu u zadnjem kolu sa + 1, +2 ili +3 onda su sanse za titulu podjednake i to samo zbog toga sto ce Zrinjski biti na domacem terenu.
U slucaju da pred zadnje kolo budu bodovno poravnati ili razlika bude +1, +2 ili +3 za Slobodu onda je Sloboda 90% prvak, jer Sloboda trenutno igra kvalitetniji fudbal od Zrinjskog, izgleda mnogo potentnije na terenu
U slucaju da pred zadnje kolo budu bodovno poravnati ili razlika bude +1, +2 ili +3 za Slobodu onda je Sloboda 90% prvak, jer Sloboda trenutno igra kvalitetniji fudbal od Zrinjskog, izgleda mnogo potentnije na terenu
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Sve je kupio Zrinjski, Sloboda je mnogo boljaBesic je napisao/la:Zrinjski vs Sloboda , Sarajevo , Željo , ŠB - 12
Sloboda vs Zrinjski , Sarajevo , Željo , ŠB - 5
Sarajevo vs Zrinjski , Sloboda , Željo , ŠB - 7
Željo vs Zrinjski , Sloboda , Sarajevo , ŠB - 14
ŠB vs Zrinjski , Sarajevo , Sloboda , Željo - 9
Imas se pravo nadati, ali opet samo nadatiJohnCleese je napisao/la:Ako je ovo Zrinjski koji ce docekati Slobodu u zadnjem kolu sa + 1, +2 ili +3 onda su sanse za titulu podjednake i to samo zbog toga sto ce Zrinjski biti na domacem terenu.
? &
ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
Bravo mi.Besic je napisao/la:Zrinjski vs Sloboda , Sarajevo , Željo , ŠB - 12
Sloboda vs Zrinjski , Sarajevo , Željo , ŠB - 5
Sarajevo vs Zrinjski , Sloboda , Željo , ŠB - 7
Željo vs Zrinjski , Sloboda , Sarajevo , ŠB - 14
ŠB vs Zrinjski , Sarajevo , Sloboda , Željo - 9
Još jednom da pohvalim UM !
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !
Mladost-Travnik , ovu utakmicu treba pomno pratiti , jer Travnik sa eventualnom pobjedom se vraća u igru za opstanak 
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
- JohnCleese
- Kontakt:
Drug ovaj "sampionski Zrinjski" ce razbiti četa postenog Ibre RahimicaPrijedor je napisao/la:Imas se pravo nadati, ali opet samo nadatiJohnCleese je napisao/la:Ako je ovo Zrinjski koji ce docekati Slobodu u zadnjem kolu sa + 1, +2 ili +3 onda su sanse za titulu podjednake i to samo zbog toga sto ce Zrinjski biti na domacem terenu.
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Ma dobro drug odlucice visa neka sila ja se malo salim... Obe ekipe igraju super ne vidim favorita ali niz od 45 utakmica bez poraza cisto sumnjam da mozete uzeti tamo... Bod i nekako ali sva tri tesko... Puno srece pozzJohnCleese je napisao/la:Drug ovaj "sampionski Zrinjski" ce razbiti četa postenog Ibre RahimicaPrijedor je napisao/la:Imas se pravo nadati, ali opet samo nadatiJohnCleese je napisao/la:Ako je ovo Zrinjski koji ce docekati Slobodu u zadnjem kolu sa + 1, +2 ili +3 onda su sanse za titulu podjednake i to samo zbog toga sto ce Zrinjski biti na domacem terenu.
? &
Sloboda je mnogo bolja ekipa od Zrinjskog. Inače čestitam im na bodu koji nisu zaslužili, ali fudbal je takav. I čestitka Ultrasima na dolasku u onolikom broju. Svaka čast.
I da iskoristim priliku da se najjebem majke Nedžadu Koldži i poželim što dužu bolest i težu smrt.
I da iskoristim priliku da se najjebem majke Nedžadu Koldži i poželim što dužu bolest i težu smrt.
Zadnja izmjena: newborn, dana/u 29 apr 2016, 23:55, ukupno mijenjano 1 put.
SAMO JEDNU NEDJELJU DA TI GUŽVAM POSTELJU
Realno sloboda je vise pokazala od zrinje,pomeli nas i zelju u kupu al bukvalno,i ostale utakmice su pokazali ljepsi fudbal,al jbg ovi takticki igraju i provlace se,al ako se gleda tabela sve je u njihovim rukama i tesko da ce ispustit prednost,i zato mislim da su prvaci 90%volio bi da to bude sloboda al tesko ibogami

grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
- hskzmostar
- Kontakt:
Sloboda je Barca ,Zrinja je A.Madrid!newborn je napisao/la:Sloboda je mnogo bolja ekipa od Zrinjskog. Inače čestitam im na bodu koji nisu zaslužili, ali fudbal je takav. I čestitka Ultrasima na dolasku u onolikom broju. Svaka čast.
Slazem se da je Sloboda u kup takmicenju vise pokazala ali u prvenstvu Sloboda zasad ima 1 bod protiv Sarajeva i Zelje a pitari im jos dolaze koji se unatoc porazu od Zelje dizu,Zrinjski igra na rezultat i mi smo nezadovoljni sto to nije leprsavo ali jbg Marinovic sve rekorde rusi sto klubske sto premijerligaske,tvrda momcad koja ima glavu i rep,tesko prima golove sto je dobro za zadnju utakmicu ako Slobodi bude trebala pobjeda imam osjecaj da bi utakmica desetljeca mogla bit!
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic
Ma samo nek bude posteno sudjenje u zadnjem kolu, nek su svi zdravi i spremni u obje ekipe, i ako bude pobjeda Zrinjskog ili remi, samo vam se moze pruziti ruka i to je to. 
Nad tobom sunce najljepše sja
Mogao bi zrinjski ove sezone prestići njanjajevo po broju titula u ligi 
- hskzmostar
- Kontakt:
Pa Zrinjski ima vec vise titula u zajednickoj ligi ako racunamo od kada su prikljuceni klubovi iz RS-a!kyrgios je napisao/la:Mogao bi zrinjski ove sezone prestići njanjajevo po broju titula u ligi
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
hskzmostar je napisao/la:Pa Zrinjski ima vec vise titula u zajednickoj ligi ako racunamo od kada su prikljuceni klubovi iz RS-a!kyrgios je napisao/la:Mogao bi zrinjski ove sezone prestići njanjajevo po broju titula u ligi
Vi
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (3): 2004–05, 2008–09, 2013–14
Oni
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (3): 1998–1999, 2006–07, 2014–15
Realno, ako si gledao utakmicu, ne možeš biti zadovoljan nikako. Zrinjski, lider na tabeli da ima samo jednu ozbiljnu priliku, i to onaj šut Arežine koji je otišao dva metra pored gola.hskzmostar je napisao/la:Sloboda je Barca ,Zrinja je A.Madrid!newborn je napisao/la:Sloboda je mnogo bolja ekipa od Zrinjskog. Inače čestitam im na bodu koji nisu zaslužili, ali fudbal je takav. I čestitka Ultrasima na dolasku u onolikom broju. Svaka čast.![]()
Slazem se da je Sloboda u kup takmicenju vise pokazala ali u prvenstvu Sloboda zasad ima 1 bod protiv Sarajeva i Zelje a pitari im jos dolaze koji se unatoc porazu od Zelje dizu,Zrinjski igra na rezultat i mi smo nezadovoljni sto to nije leprsavo ali jbg Marinovic sve rekorde rusi sto klubske sto premijerligaske,tvrda momcad koja ima glavu i rep,tesko prima golove sto je dobro za zadnju utakmicu ako Slobodi bude trebala pobjeda imam osjecaj da bi utakmica desetljeca mogla bit!
Marinovića pratim već par godina i znam da je "bunkeraš" tip trenera, ali sa ovakvim sastavom mora dosta bolje igrati, jer je ovo blijedo i neubjedljivo totalno.
SAMO JEDNU NEDJELJU DA TI GUŽVAM POSTELJU
Zrinjski vrlo lako može biti prvak prije zadnjeg kola i nikako mi nije jasno zašto se spominje ta utakmica. Sarajevo slavi u Tuzli i Zrinjski je prvak u predzadnjem kolu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Al u q Sarajevo slaviVirtu4l je napisao/la:Zrinjski vrlo lako može biti prvak prije zadnjeg kola i nikako mi nije jasno zašto se spominje ta utakmica. Sarajevo slavi u Tuzli i Zrinjski je prvak u predzadnjem kolu.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.