Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

SlobodaTuzla1919
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la SlobodaTuzla1919 » 29 apr 2016, 23:09

Rokoko87 je napisao/la:
SlobodaTuzla1919 je napisao/la:Oj ne vjerujem :urnebes: :urnebes: de bolan ljudi neka malo :urnebes: :urnebes: Sloboda i Fukare su im glavna tema :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Ako na temi PL komentarišemo eventualni rasplet događaja u kojem su dvije ekipe u mogućnosti da izađu kao pobjednici, kako da ne spomenemo Slobodu?
Ah, pa ja sam zaboravio da niste navikli, izvini. :D
Ah da, Fukare inace igraju u PL... Pozdrav za Jadove i bujurm u Tuzlu na slavlje :wave: :thumbup:
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!

High

Post Postao/la High » 29 apr 2016, 23:10

Očekivano. Čestitke na bodu. Selam iz Mostara.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

boomerang5
Kontakt:

Post Postao/la boomerang5 » 29 apr 2016, 23:10

Ljudi de me prosvijetlite ...ne znam gdje da provjerim. Zar nije bilo 6 kartona na utakmici ? :D

JohnCleese
Kontakt:

Post Postao/la JohnCleese » 29 apr 2016, 23:14

Ako je ovo Zrinjski koji ce docekati Slobodu u zadnjem kolu sa + 1, +2 ili +3 onda su sanse za titulu podjednake i to samo zbog toga sto ce Zrinjski biti na domacem terenu.
U slucaju da pred zadnje kolo budu bodovno poravnati ili razlika bude +1, +2 ili +3 za Slobodu onda je Sloboda 90% prvak, jer Sloboda trenutno igra kvalitetniji fudbal od Zrinjskog, izgleda mnogo potentnije na terenu
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.

Svabo je to...

Zed98
Kontakt:

Post Postao/la Zed98 » 29 apr 2016, 23:18

Besic je napisao/la:Zrinjski vs Sloboda , Sarajevo , Željo , ŠB - 12
Sloboda vs Zrinjski , Sarajevo , Željo , ŠB - 5
Sarajevo vs Zrinjski , Sloboda , Željo , ŠB - 7
Željo vs Zrinjski , Sloboda , Sarajevo , ŠB - 14
ŠB vs Zrinjski , Sarajevo , Sloboda , Željo - 9
Sve je kupio Zrinjski, Sloboda je mnogo bolja :urnebes: :urnebes:

Prijedor
Kontakt:

Post Postao/la Prijedor » 29 apr 2016, 23:28

JohnCleese je napisao/la:Ako je ovo Zrinjski koji ce docekati Slobodu u zadnjem kolu sa + 1, +2 ili +3 onda su sanse za titulu podjednake i to samo zbog toga sto ce Zrinjski biti na domacem terenu.
U slucaju da pred zadnje kolo budu bodovno poravnati ili razlika bude +1, +2 ili +3 za Slobodu onda je Sloboda 90% prvak, jer Sloboda trenutno igra kvalitetniji fudbal od Zrinjskog, izgleda mnogo potentnije na terenu
Imas se pravo nadati, ali opet samo nadati :lol:
? &

ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII

PipiDugaCarapa
Kontakt:

Post Postao/la PipiDugaCarapa » 29 apr 2016, 23:32

Besic je napisao/la:Zrinjski vs Sloboda , Sarajevo , Željo , ŠB - 12
Sloboda vs Zrinjski , Sarajevo , Željo , ŠB - 5
Sarajevo vs Zrinjski , Sloboda , Željo , ŠB - 7
Željo vs Zrinjski , Sloboda , Sarajevo , ŠB - 14
ŠB vs Zrinjski , Sarajevo , Sloboda , Željo - 9
Bravo mi. :) :salut:
Još jednom da pohvalim UM !
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !

Suki46
Kontakt:

Post Postao/la Suki46 » 29 apr 2016, 23:33

Mladost-Travnik , ovu utakmicu treba pomno pratiti , jer Travnik sa eventualnom pobjedom se vraća u igru za opstanak ;)
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3

JohnCleese
Kontakt:

Post Postao/la JohnCleese » 29 apr 2016, 23:39

Prijedor je napisao/la:
JohnCleese je napisao/la:Ako je ovo Zrinjski koji ce docekati Slobodu u zadnjem kolu sa + 1, +2 ili +3 onda su sanse za titulu podjednake i to samo zbog toga sto ce Zrinjski biti na domacem terenu.
Drug ovaj "sampionski Zrinjski" ce razbiti četa postenog Ibre Rahimica
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.

Svabo je to...

Prijedor
Kontakt:

Post Postao/la Prijedor » 29 apr 2016, 23:46

JohnCleese je napisao/la:
Prijedor je napisao/la:
Drug ovaj "sampionski Zrinjski" ce razbiti četa postenog Ibre Rahimica
Ma dobro drug odlucice visa neka sila ja se malo salim... Obe ekipe igraju super ne vidim favorita ali niz od 45 utakmica bez poraza cisto sumnjam da mozete uzeti tamo... Bod i nekako ali sva tri tesko... Puno srece pozz
? &

ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII

newborn
Kontakt:

Post Postao/la newborn » 29 apr 2016, 23:53

Sloboda je mnogo bolja ekipa od Zrinjskog. Inače čestitam im na bodu koji nisu zaslužili, ali fudbal je takav. I čestitka Ultrasima na dolasku u onolikom broju. Svaka čast.

I da iskoristim priliku da se najjebem majke Nedžadu Koldži i poželim što dužu bolest i težu smrt.
Zadnja izmjena: newborn, dana/u 29 apr 2016, 23:55, ukupno mijenjano 1 put.
SAMO JEDNU NEDJELJU DA TI GUŽVAM POSTELJU

RedEvil
Kontakt:

Post Postao/la RedEvil » 29 apr 2016, 23:53

Realno sloboda je vise pokazala od zrinje,pomeli nas i zelju u kupu al bukvalno,i ostale utakmice su pokazali ljepsi fudbal,al jbg ovi takticki igraju i provlace se,al ako se gleda tabela sve je u njihovim rukama i tesko da ce ispustit prednost,i zato mislim da su prvaci 90%volio bi da to bude sloboda al tesko ibogami :salut: :thumbup:
grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji

hskzmostar
Kontakt:

Post Postao/la hskzmostar » 30 apr 2016, 00:00

newborn je napisao/la:Sloboda je mnogo bolja ekipa od Zrinjskog. Inače čestitam im na bodu koji nisu zaslužili, ali fudbal je takav. I čestitka Ultrasima na dolasku u onolikom broju. Svaka čast.
Sloboda je Barca ,Zrinja je A.Madrid! :D
Slazem se da je Sloboda u kup takmicenju vise pokazala ali u prvenstvu Sloboda zasad ima 1 bod protiv Sarajeva i Zelje a pitari im jos dolaze koji se unatoc porazu od Zelje dizu,Zrinjski igra na rezultat i mi smo nezadovoljni sto to nije leprsavo ali jbg Marinovic sve rekorde rusi sto klubske sto premijerligaske,tvrda momcad koja ima glavu i rep,tesko prima golove sto je dobro za zadnju utakmicu ako Slobodi bude trebala pobjeda imam osjecaj da bi utakmica desetljeca mogla bit!
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 30 apr 2016, 00:01

Ma samo nek bude posteno sudjenje u zadnjem kolu, nek su svi zdravi i spremni u obje ekipe, i ako bude pobjeda Zrinjskog ili remi, samo vam se moze pruziti ruka i to je to. ;)
Nad tobom sunce najljepše sja

kyrgios
Kontakt:

Post Postao/la kyrgios » 30 apr 2016, 00:01

Mogao bi zrinjski ove sezone prestići njanjajevo po broju titula u ligi :lol:

hskzmostar
Kontakt:

Post Postao/la hskzmostar » 30 apr 2016, 00:04

kyrgios je napisao/la:Mogao bi zrinjski ove sezone prestići njanjajevo po broju titula u ligi :lol:
Pa Zrinjski ima vec vise titula u zajednickoj ligi ako racunamo od kada su prikljuceni klubovi iz RS-a!
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic

kyrgios
Kontakt:

Post Postao/la kyrgios » 30 apr 2016, 00:06

hskzmostar je napisao/la:
kyrgios je napisao/la:Mogao bi zrinjski ove sezone prestići njanjajevo po broju titula u ligi :lol:
Pa Zrinjski ima vec vise titula u zajednickoj ligi ako racunamo od kada su prikljuceni klubovi iz RS-a!

Vi

Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (3): 2004–05, 2008–09, 2013–14

Oni

Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (3): 1998–1999, 2006–07, 2014–15

newborn
Kontakt:

Post Postao/la newborn » 30 apr 2016, 00:07

hskzmostar je napisao/la:
newborn je napisao/la:Sloboda je mnogo bolja ekipa od Zrinjskog. Inače čestitam im na bodu koji nisu zaslužili, ali fudbal je takav. I čestitka Ultrasima na dolasku u onolikom broju. Svaka čast.
Sloboda je Barca ,Zrinja je A.Madrid! :D
Slazem se da je Sloboda u kup takmicenju vise pokazala ali u prvenstvu Sloboda zasad ima 1 bod protiv Sarajeva i Zelje a pitari im jos dolaze koji se unatoc porazu od Zelje dizu,Zrinjski igra na rezultat i mi smo nezadovoljni sto to nije leprsavo ali jbg Marinovic sve rekorde rusi sto klubske sto premijerligaske,tvrda momcad koja ima glavu i rep,tesko prima golove sto je dobro za zadnju utakmicu ako Slobodi bude trebala pobjeda imam osjecaj da bi utakmica desetljeca mogla bit!
Realno, ako si gledao utakmicu, ne možeš biti zadovoljan nikako. Zrinjski, lider na tabeli da ima samo jednu ozbiljnu priliku, i to onaj šut Arežine koji je otišao dva metra pored gola.
Marinovića pratim već par godina i znam da je "bunkeraš" tip trenera, ali sa ovakvim sastavom mora dosta bolje igrati, jer je ovo blijedo i neubjedljivo totalno.

I da iskoristim priliku da se najjebem majke Nedžadu Koldži i poželim što dužu bolest i težu smrt.
SAMO JEDNU NEDJELJU DA TI GUŽVAM POSTELJU

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 30 apr 2016, 00:08

Zrinjski vrlo lako može biti prvak prije zadnjeg kola i nikako mi nije jasno zašto se spominje ta utakmica. Sarajevo slavi u Tuzli i Zrinjski je prvak u predzadnjem kolu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 30 apr 2016, 00:09

Virtu4l je napisao/la:Zrinjski vrlo lako može biti prvak prije zadnjeg kola i nikako mi nije jasno zašto se spominje ta utakmica. Sarajevo slavi u Tuzli i Zrinjski je prvak u predzadnjem kolu.
Al u q Sarajevo slavi :mrgreen:
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.