Tribina D, bicete blize namaluster je napisao/la:Braco na kojoj smo tribini mi smješteni??

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Tribina D, bicete blize namaluster je napisao/la:Braco na kojoj smo tribini mi smješteni??
BiLy je napisao/la:Napucajte nas sutra, da ne možemo sebi doći, mi svakako nemamo ambicija sve nam je svejedno
Smijem se u život kladiti da će ukoliko Sloboda nastavi ovim tempom uzimanja bodova, na svakoj utakmici biti bar 6000.staragarda je napisao/la:posto mi je posao takav da sam u stalnom kontaktu sa sirokim narodnim masamanevjerovatno koliki broj ljudi je ili uzeo kartu ili ce sutra nekad prije tekme
...znaci od cc 200 ,300 ljudi SVI ce na tekmu i to metodom slucajnog uzorka je bilo provedeno pitanje
![]()
...pa ne dolazi real,majka mu stara
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kakvih 500 covjece, da je normalno stanje pa hajd, bilo bi nas bruka, jos + nemamo ni organizovan prevoz .luster je napisao/la:Drug vaši se makar bore za klub naši su manekeni svi i da ne igramo braco sa vama vjeruj ne bi nas došlo 20 30 ali sada će bit makar 500 abd nek bolji pobjedi sutra a najviše x odgovara
Thranduil je napisao/la:Karte sutra uzeti na Tušnju, kod Mide kaže došlo nešto malo i rasprodalo se.
U koliko se otvara inače biletarnica na stadionu da uzmem ranije i izbjegnem gužvu prije same utakmice
wobly92 je napisao/la:Thranduil je napisao/la:Karte sutra uzeti na Tušnju, kod Mide kaže došlo nešto malo i rasprodalo se.
U koliko se otvara inače biletarnica na stadionu da uzmem ranije i izbjegnem gužvu prije same utakmice
Na karti piše da se kapije u 3 otvaraju (ako sam dobro shvatio), pa eto, tad će valjda i biletarnice. Al stvarno mislim da nema razloga za paniku, ne vjerujem da će nestati karti, ne znam da je neko dosad ostao izvan stadiona, i kad je vladala euforija u drugom dijelu prošle sezone, dolazio sam pola sata-sat pred utakmicu i karti je uvijek bilo.
Thranduil je napisao/la: Mislim da li će raditi ujutro biletarnica, pa da kad krenem na kafu usput uzmem, bolje mi je to nego doći u 3-4 pa biti u gužvi... ulaznica će naravno biti to nije problem
žedru, evo bit' će ovdjenJoy je napisao/la:Hoce bit kakav stream, nek neko napravi ako je mogucnosti
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.