Ne brini se nista nego moli Boga da Sloboda osvoji kup i u zadnjem kolu uzivaj u utakmici izmedju 2 najjace ekipe u drzavi.Virtu4l je napisao/la:Zrinjski vrlo lako može biti prvak prije zadnjeg kola i nikako mi nije jasno zašto se spominje ta utakmica. Sarajevo slavi u Tuzli i Zrinjski je prvak u predzadnjem kolu.
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Nad tobom sunce najljepše sja
- hskzmostar
- Kontakt:
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic
Pa realno, to bi bio najveći tačdaun u istoriji lige, da im ga Sarajevo zabiberi u sred Tuzle.Besic je napisao/la:Al u q Sarajevo slaviVirtu4l je napisao/la:Zrinjski vrlo lako može biti prvak prije zadnjeg kola i nikako mi nije jasno zašto se spominje ta utakmica. Sarajevo slavi u Tuzli i Zrinjski je prvak u predzadnjem kolu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Znaš koliko nas boli qrac hoćete li vi futavci po prvi put u historiji osvojiti kakvu šerpu? Treći ide direktno u evropu, a mi ćemo biti treći.pinoglavi je napisao/la:Ne brini se nista nego moli Boga da Sloboda osvoji kup i u zadnjem kolu uzivaj u utakmici izmedju 2 najjace ekipe u drzavi.Virtu4l je napisao/la:Zrinjski vrlo lako može biti prvak prije zadnjeg kola i nikako mi nije jasno zašto se spominje ta utakmica. Sarajevo slavi u Tuzli i Zrinjski je prvak u predzadnjem kolu.
I da iskoristim priliku da se najjebem majke Nedžadu Koldži i poželim što dužu bolest i težu smrt.
SAMO JEDNU NEDJELJU DA TI GUŽVAM POSTELJU
Optimisticno, nema sta. Vecina navijaca tvog kluba se ne slaze s tim da vas boli qurac ko ce osvojiti kup.newborn je napisao/la: Znaš koliko nas boli qrac hoćete li vi futavci po prvi put u historiji osvojiti kakvu šerpu? Treći ide direktno u evropu, a mi ćemo biti treći.
Nad tobom sunce najljepše sja
A mozda nas Sloboda i stipu,Hus nas,sto da ne

grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
Pa kad dobijemo.Slobodu u TZ shebemo im titulu,a Zeljo moradne prodat klupe po snizennoj cijeni. Radniku da igraju evropu
Samo Sarajevo
Svoj ti poso.pinoglavi je napisao/la:Optimisticno, nema sta. Vecina navijaca tvog kluba se ne slaze s tim da vas boli qurac ko ce osvojiti kup.newborn je napisao/la: Znaš koliko nas boli qrac hoćete li vi futavci po prvi put u historiji osvojiti kakvu šerpu? Treći ide direktno u evropu, a mi ćemo biti treći.
I da iskoristim priliku da se najjebem majke Nedžadu Koldži i poželim što dužu bolest i težu smrt. A da se ne bi uvrijetili, takođe i čelnicima SDŽ, isto želim.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Fudbal se ne igra 15 godina.hskzmostar je napisao/la:Pa Zrinjski ima vec vise titula u zajednickoj ligi ako racunamo od kada su prikljuceni klubovi iz RS-a!kyrgios je napisao/la:Mogao bi zrinjski ove sezone prestići njanjajevo po broju titula u ligi
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
siroki sutra ak dobije to je to,treci se zna jer ce dobit ostale lagano. a sarajevu i zelji valja teska srca navijat za slobodu u kupu
,iako po meni sarajevo ce morat navijat prije nego zeljo jer ce 4. zavrsiti ,imaju bolji raspored ,zeljo ce kiksat i sljedece kolo u njima uvijek neugodnoj zenici i tu ce izgubit bitku za 4. mjesto.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
VIDEO/ FOTO: FK Željezničar – HŠK Zrinjski 0-0
http://1921.ba/video-foto-fk-zeljeznica ... i-0-0-1992
http://1921.ba/video-foto-fk-zeljeznica ... i-0-0-1992
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito
Nama je dosta i x u Zenici ako Slovoda uzme Sarajeva,ali mislim da nece Sloboda uzet Sarajeva zato nam trebaju sve pobjedebarca_87 je napisao/la:siroki sutra ak dobije to je to,treci se zna jer ce dobit ostale lagano. a sarajevu i zelji valja teska srca navijat za slobodu u kupu,iako po meni sarajevo ce morat navijat prije nego zeljo jer ce 4. zavrsiti ,imaju bolji raspored ,zeljo ce kiksat i sljedece kolo u njima uvijek neugodnoj zenici i tu ce izgubit bitku za 4. mjesto.
zeljkan danas vise sretno nego spretno uzeo bod zrinjskom
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
Sta da se radi, ispucali se protiv vas.Rinuka je napisao/la:zeljkan danas vise sretno nego spretno uzeo bod zrinjskom
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !
Ispade Olimpik, sad samo protiv jufki sigurnih šest bodovaPipiDugaCarapa je napisao/la:Sta da se radi, ispucali se protiv vas.Rinuka je napisao/la:zeljkan danas vise sretno nego spretno uzeo bod zrinjskom
ne seri bgt kako te nije stid ,jedini koji su bod otkinuli su oni i to vise sretnoRinuka je napisao/la:zeljkan danas vise sretno nego spretno uzeo bod zrinjskom
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ma i nemamo bas, moramo u Tuzlu a tu cemo vjerovatno zijaniti. Teze je igrati protiv Slobode nego protiv Celika i to dosta teze a Zeljeznicar je jaci od Sarajeva tako da..barca_87 je napisao/la:siroki sutra ak dobije to je to,treci se zna jer ce dobit ostale lagano. a sarajevu i zelji valja teska srca navijat za slobodu u kupu,iako po meni sarajevo ce morat navijat prije nego zeljo jer ce 4. zavrsiti ,imaju bolji raspored ,zeljo ce kiksat i sljedece kolo u njima uvijek neugodnoj zenici i tu ce izgubit bitku za 4. mjesto.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
sto jakupovic danas nije igro? Jel u pitanju neka povreda ili sabljina takticka zamisao 
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Hvala Zelji na ovom bodu,jako nam puno znaci.Tek stigosmo iz Sarajeva,policija korektna,malo nepotrebnog vozikanja po gradu,al tako valjda mora bit.Grbavica zakucana,europska atmosfera,nas podosta,jedina zamjerka na onog vaseg debila sto je doso do nase tribine,te verbalno provocirao,sreca nije previse dozivljen od nas.Utakmica li-la,moglo je otic na svaciju stranu,mislim da je nerijeseno najrealnije.
Sampioni HSKZ
Sampioni HSKZ
to im je trenerHum94 je napisao/la:Hvala Zelji na ovom bodu,jako nam puno znaci.Tek stigosmo iz Sarajeva,policija korektna,malo nepotrebnog vozikanja po gradu,al tako valjda mora bit.Grbavica zakucana,europska atmosfera,nas podosta,jedina zamjerka na onog vaseg debila sto je doso do nase tribine,te verbalno provocirao,sreca nije previse dozivljen od nas.Utakmica li-la,moglo je otic na svaciju stranu,mislim da je nerijeseno najrealnije.
Sampioni HSKZ
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.