LudLo 4 je napisao/la:
@alacios nisam ja nominovan,pokusao sam kao samostalni kandidat al' ne ide,tamo moras imati neke koalicije,veze,stele a ja nisam od tog posla
HAhahahahha,al' tamo ni koalicije ne pale,sad sam provjeravo..od nas kukurista samo se LBJ drzi
Jeste gledali film Donnie Darko? Znam da ga je barem jedan clan gledao. Odlican film, nevjerovatno da je tako malo zaradio u box officeu. Ali amerikanci su svakako vrsta za sebe. Gledao ga na fakultetu (za analizu), inace ti filmovi budu za samoubistva, ali ovaj je za 10.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Cartman je napisao/la:Jeste gledali film Donnie Darko? Znam da ga je barem jedan clan gledao. Odlican film, nevjerovatno da je tako malo zaradio u box officeu. Ali amerikanci su svakako vrsta za sebe. Gledao ga na fakultetu (za analizu), inace ti filmovi budu za samoubistva, ali ovaj je za 10.
Više puta ga gledao.Prvi put čak nisam ni skonto kraj,drugi put sam gledao da skontam,a treći jer je super film
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Cartman je napisao/la:Jeste gledali film Donnie Darko? Znam da ga je barem jedan clan gledao. Odlican film, nevjerovatno da je tako malo zaradio u box officeu. Ali amerikanci su svakako vrsta za sebe. Gledao ga na fakultetu (za analizu), inace ti filmovi budu za samoubistva, ali ovaj je za 10.
Više puta ga gledao.Prvi put čak nisam ni skonto kraj,drugi put sam gledao da skontam,a treći jer je super film
Ma nisam ni ja, tek kad sam procitao objasnjenje na internetu sam pravo skuzio. I onda je drugi put bolji kao sto kazes. Kreativno napravljen, nema sta.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester