FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Imaš na bht prenos uživo
- Pasha_car_aga
- Kontakt:
Moze li mi iko tacno reci kad se biletarnica otvara?
Hvala.
Hvala.
kapije se otvaraju u 15h, što znači da će biletarnice još ranije, ja bih jarane u 12h otišao, pa ako ne bude, čekao bih dok ne bude 

- Pasha_car_aga
- Kontakt:
Tako ce i biti, upravo kontam da lagano krenem, ne mogu sebi dozvoliti da ostanem bez utakmice, cekam je mjesecima 

1:0 i ja zadovoljan
najbolje bi bilo 3 za 3 sa njima dogovorit i lagano

najbolje bi bilo 3 za 3 sa njima dogovorit i lagano

SLANA GARDA PONOS JE GRADA
Ako neko ima informaciju za biletarnicu (da je otvoren za prodaju karata), nek javi.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Najbolja opcija je bgm da se osiguramo, dugove imamo i u Evropu ne mozemo. Znaci na proljece da uzmemo para od nekih za bodove (diskret o)solar1987 je napisao/la:1:0 i ja zadovoljan
najbolje bi bilo 3 za 3 sa njima dogovorit i lagano![]()

Dobra kvota na vas, ovo mi izgleda ko zicer dana. Celik grozan ove sezone. Kakvo je stanje sa povredama? Fali li neki bitan igrac?
Zemljo tisućljetna na vjernost Ti se kunem!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ne fali nam niko, Secerovic i Saric su registrovani. Protiv Travnika nisu bili u semama za sastav..bulbasor je napisao/la:Dobra kvota na vas, ovo mi izgleda ko zicer dana. Celik grozan ove sezone. Kakvo je stanje sa povredama? Fali li neki bitan igrac?
Jesu usrali s kartama pravo, zašto nisu otvorili biletarnice ranije kao protiv Igmana npr. nego u 15h pa onda landaraj oko stadiona do utakmice + će bit gužva za kupit kartu a upeklo ovo sunce...
Karte su pustene u prodajuThranduil je napisao/la:Jesu usrali s kartama pravo, zašto nisu otvorili biletarnice ranije kao protiv Igmana npr. nego u 15h pa onda landaraj oko stadiona do utakmice + će bit gužva za kupit kartu a upeklo ovo sunce...
Šarić danas zabija 

- tuzlak1987
- Kontakt:
Dsta novih faca danas u ekipi za prvu dkmacu utakmicu, taman sam se bio navikao na Krpica, Redzepija, Hadzica i ostale.
Danas ce biti ono kao za Sacirija, izlazi Jusufbasic. Pola tribine govori vidi Sacirija haha
Danas ce biti ono kao za Sacirija, izlazi Jusufbasic. Pola tribine govori vidi Sacirija haha
matijash je napisao/la:Karte su pustene u prodajuThranduil je napisao/la:Jesu usrali s kartama pravo, zašto nisu otvorili biletarnice ranije kao protiv Igmana npr. nego u 15h pa onda landaraj oko stadiona do utakmice + će bit gužva za kupit kartu a upeklo ovo sunce...
Gdje na stadionu jel?
Još malo pa nestalo... Za sjever ulaznice već sve kupljene...

Samo kažem ono što su i meni rekli na stadionu, sjevera nema na biletarnici, možda je ostalo nešto u gradu, ali teško, zapada je bilo nešto malo, po mojoj procjeni oko 100-150 ulaznoca, više ne... 

Ja sam kupio karte u biletarnici sad u 14 h. Karte se prodaju i ne čekajte 15 h. Zapad trenutno ima, a za sjever ne znam
Ja se obezbjedio jucer. Ocekivao sam ovakvu pomamu za kartama. Jos samo da se doceka taj pocetni zvizduk 

Jedan grad, jedna ljubav!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.