Dobro, malo je falilo i Mulalicu da to uradiRinuka je napisao/la: to im je trener
@Hum94 - on je ekonom i komesar za sigurnost
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Dobro, malo je falilo i Mulalicu da to uradiRinuka je napisao/la: to im je trener
Dobra vala..Rinuka je napisao/la:to im je trenerHum94 je napisao/la:Hvala Zelji na ovom bodu,jako nam puno znaci.Tek stigosmo iz Sarajeva,policija korektna,malo nepotrebnog vozikanja po gradu,al tako valjda mora bit.Grbavica zakucana,europska atmosfera,nas podosta,jedina zamjerka na onog vaseg debila sto je doso do nase tribine,te verbalno provocirao,sreca nije previse dozivljen od nas.Utakmica li-la,moglo je otic na svaciju stranu,mislim da je nerijeseno najrealnije.
Sampioni HSKZ
Rinuka je napisao/la:to im je trenerHum94 je napisao/la:Hvala Zelji na ovom bodu,jako nam puno znaci.Tek stigosmo iz Sarajeva,policija korektna,malo nepotrebnog vozikanja po gradu,al tako valjda mora bit.Grbavica zakucana,europska atmosfera,nas podosta,jedina zamjerka na onog vaseg debila sto je doso do nase tribine,te verbalno provocirao,sreca nije previse dozivljen od nas.Utakmica li-la,moglo je otic na svaciju stranu,mislim da je nerijeseno najrealnije.
Sampioni HSKZ
Virtu4l je napisao/la:Pa realno, to bi bio najveći tačdaun u istoriji lige, da im ga Sarajevo zabiberi u sred Tuzle.Besic je napisao/la:Al u q Sarajevo slaviVirtu4l je napisao/la:Zrinjski vrlo lako može biti prvak prije zadnjeg kola i nikako mi nije jasno zašto se spominje ta utakmica. Sarajevo slavi u Tuzli i Zrinjski je prvak u predzadnjem kolu.
MoreLakoste je napisao/la:Sarajevo ce da igra za Zrinjski u Tuzli.
sto vas Dino naruzi?Hum94 je napisao/la:Hvala Zelji na ovom bodu,jako nam puno znaci.Tek stigosmo iz Sarajeva,policija korektna,malo nepotrebnog vozikanja po gradu,al tako valjda mora bit.Grbavica zakucana,europska atmosfera,nas podosta,jedina zamjerka na onog vaseg debila sto je doso do nase tribine,te verbalno provocirao,sreca nije previse dozivljen od nas.Utakmica li-la,moglo je otic na svaciju stranu,mislim da je nerijeseno najrealnije.
Sampioni HSKZ
vlakanje je napisao/la:ima Peka obicaj da se uskurci kada je specijala oko njega
Tom debilu se zahvalite sto ste ostali do kraja utakmiceHum94 je napisao/la:Hvala Zelji na ovom bodu,jako nam puno znaci.Tek stigosmo iz Sarajeva,policija korektna,malo nepotrebnog vozikanja po gradu,al tako valjda mora bit.Grbavica zakucana,europska atmosfera,nas podosta,jedina zamjerka na onog vaseg debila sto je doso do nase tribine,te verbalno provocirao,sreca nije previse dozivljen od nas.Utakmica li-la,moglo je otic na svaciju stranu,mislim da je nerijeseno najrealnije.
Sampioni HSKZ
Dabome, da ne bi za pitare?!Lakoste je napisao/la:Sarajevo ce da igra za Zrinjski u Tuzli.
Ne zaslužuju...PitarBordo je napisao/la:Nadam se da će danas isti sudački tretman dobiti i Sarajevo i Lištica. Barem toliko zaslužuju sva tri kluba u borbi za treće mjesto.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.