FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- ZELJO MOJA
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Samo da vas pitam dali je istina da ce neki igrac torpeda danas zavrsiti sa Osimom na janjetini , cini mi se da su pojedinim visle svaki dan pocele dosadjivat........o imenu uskoro
-
- Kontakt:
Ako znaš ime, de preko pp reci.ZELJO MOJA je napisao/la:Samo da vas pitam dali je istina da ce neki igrac torpeda danas zavrsiti sa Osimom na janjetini , cini mi se da su pojedinim visle svaki dan pocele dosadjivat........o imenu uskoro
U mom svijetu važe moja pravila
i neka mi samo neko kaze,on je Zeljino dijete i treba ga forsirati.treba im noge polomiti.nase najvece zlo su "Zeljina djeca".zivjela ruralna podrucja!!!MU'MIN T.M. je napisao/la:Osim uoči zimskog prijelaznog roka: Cocalić i Kerla nam se ne smiju ponoviti
Trener Željezničara razgovarat će s igračima kojima ističu ugovori
Fudbaleri Željezničara su i nakon povratka s prijateljske utakmice protiv Olimpije u Ljubljani nastavili trenirati, a na odmor će krenuti u utorak.
Menadžer i trener kluba Amar Osim razgovarat će u pauzi s igračima kojima ugovori ističu naljeto te s onima koji bi trebali stići na Grbavicu. Za sada je izvjesno jedino da je Semir Kerla otišao u grčki Panseraikos, ali klub od tog transfera neće zaraditi ništa, jer mu je istekao ugovor.
- Nažalost, ponovo nam se dogodio slučaj kao s Edinom Cocalićem, koji je otišao za mnogo manje novca nego što smo, kao klub, zaslužili da dobijemo, dok za Kerlu nećemo dobiti ništa, jer je odbio produžiti ugovor koji smo mu ponudili prije nekoliko mjeseci.
To je veoma loš primjer, koji ćemo pokušati spriječiti u budućnosti. Željezničar se dobrim dijelom finansira od prodaje igrača - govori Osim.
Strateg bh. šampiona ne krije svoje zamjerke na ponašanje spomenutih igrača.
- Smatram da je klub bio korektan, da su igrači mnogo napredovali dok su bili u Želji. No, na sve su načine pokušali izbjeći da i klub zaradi novac. Gledali su samo sebe, a na nama je da to pokušamo spriječiti. Uvjeren sam da bi mnogo više vrijedili da su bili pod ugovorom s Željom i da bi otišli u ozbiljnije klubove. No, šta je, tu je, neka ih sreća prati.
Samir Bekrić je pravi primjer kako se ponaša jedan korektan igrač. Zaradio je odličan novac, ali je učinio sve da i Željezničar dobije solidno obeštećenje. Ponavljam, učinit ćemo sve što je u našoj mogućnosti da nam se ne ponavljaju slučajevi Kerle i Cocalića - kaže Osim.
Međugorje pa Pula
Pripreme za proljetni dio sezone Željezničar će početi sredinom januara, a prvi dio obavit će u Međugorju. Za kraj januara planiran je odlazak u Pulu, gdje je ekipa bila i na prošlim zimskim pripremama.
Einigkeit und Recht und Freiheit
zeljina djeca su sva korektna osim Cocalica i ko ti je Bogati reko da je Kerla Zeljino dijete prvo se malo raspitaj pa onda nesto pisi veze ti nemas...domorocki je napisao/la:i neka mi samo neko kaze,on je Zeljino dijete i treba ga forsirati.treba im noge polomiti.nase najvece zlo su "Zeljina djeca".zivjela ruralna podrucja!!!MU'MIN T.M. je napisao/la:Osim uoči zimskog prijelaznog roka: Cocalić i Kerla nam se ne smiju ponoviti
Fudbaleri Željezničara su i nakon povratka s prijateljske utakmice protiv Olimpije u Ljubljani nastavili trenirati, a na odmor će krenuti u utorak.
Menadžer i trener kluba Amar Osim razgovarat će u pauzi s igračima kojima ugovori ističu naljeto te s onima koji bi trebali stići na Grbavicu. Za sada je izvjesno jedino da je Semir Kerla otišao u grčki Panseraikos, ali klub od tog transfera neće zaraditi ništa, jer mu je istekao ugovor.
- Nažalost, ponovo nam se dogodio slučaj kao s Edinom Cocalićem, koji je otišao za mnogo manje novca nego što smo, kao klub, zaslužili da dobijemo, dok za Kerlu nećemo dobiti ništa, jer je odbio produžiti ugovor koji smo mu ponudili prije nekoliko mjeseci.
To je veoma loš primjer, koji ćemo pokušati spriječiti u budućnosti. Željezničar se dobrim dijelom finansira od prodaje igrača - govori Osim.
- Smatram da je klub bio korektan, da su igrači mnogo napredovali dok su bili u Želji. No, na sve su načine pokušali izbjeći da i klub zaradi novac. Gledali su samo sebe, a na nama je da to pokušamo spriječiti. Uvjeren sam da bi mnogo više vrijedili da su bili pod ugovorom s Željom i da bi otišli u ozbiljnije klubove. No, šta je, tu je, neka ih sreća prati.
Samir Bekrić je pravi primjer kako se ponaša jedan korektan igrač. Zaradio je odličan novac, ali je učinio sve da i Željezničar dobije solidno obeštećenje. Ponavljam, učinit ćemo sve što je u našoj mogućnosti da nam se ne ponavljaju slučajevi Kerle i Cocalića - kaže Osim.
Međugorje pa Pula
Pripreme za proljetni dio sezone Željezničar će početi sredinom januara, a prvi dio obavit će u Međugorju. Za kraj januara planiran je odlazak u Pulu, gdje je ekipa bila i na prošlim zimskim pripremama.
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...
Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Samir Bekrić doista treba da bude uzor svim igračima.Uvijek je davao svoj maksimum i na kraju kod transfera je ispao i više nego korektan.SAMIR BEKRIĆ :arrow:UZOR.
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31
šta ima.Hamo je napisao/la:Samir Bekrić doista treba da bude uzor svim igračima.Uvijek je davao svoj maksimum i na kraju kod transfera je ispao i više nego korektan.SAMIR BEKRIĆ :arrow:UZOR.

ali nema para,sve se rastalilo....
ZELJO MOJA je napisao/la:Samo da vas pitam dali je istina da ce neki igrac torpeda danas zavrsiti sa Osimom na janjetini , cini mi se da su pojedinim visle svaki dan pocele dosadjivat........o imenu uskoro
I ja sam nesto nacuo u vezi ovog

Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
-
- Kontakt:
Ime, ime bar preko pp ?BLU SKY je napisao/la:ZELJO MOJA je napisao/la:Samo da vas pitam dali je istina da ce neki igrac torpeda danas zavrsiti sa Osimom na janjetini , cini mi se da su pojedinim visle svaki dan pocele dosadjivat........o imenu uskoro
I ja sam nesto nacuo u vezi ovog
U mom svijetu važe moja pravila
Jamak u Želji, gotovo sve. E sad neznam koji smajli da stavim ovaj
ili ovaj 

-
- Kontakt:
Neko povede i Purica, svakako mu je propalo u Slavijunime_tm87 je napisao/la:Jamak u Želji, gotovo sve. E sad neznam koji smajli da stavim ovajili ovaj
Puric vjerovatno u inostranstvo ide, 90% ,eto ...Admiral_TM87 je napisao/la:Neko povede i Purica, svakako mu je propalo u Slavijunime_tm87 je napisao/la:Jamak u Želji, gotovo sve. E sad neznam koji smajli da stavim ovajili ovaj
Gdje vam je onaj LIK s kojim sam se svadjo kad on tvrdi da ce zeljo dobiti pare za kerlu....haj javi se klocko...a vi ne brisite vise nase postove....info za vas (pogodak isto ko za kerlu) na sudu ste sa vasom legendom starovlahom...tuzbeni zahtjev 50 000 KM
- MU'MIN T.M.
- Kontakt:
da prođe pripreme s nama i onda je ok.nime_tm87 je napisao/la:Jamak u Želji, gotovo sve. E sad neznam koji smajli da stavim ovajili ovaj
KOŠEVO..god '98,89 min...''Zubanoviiiić, eksplodiralo je Koševo'' (S.T.). DUPLA = 2012
"Dvije stvari neiskorištene su od većine ljudi:ZDRAVLJE I SLOBODNO VRIJEME"
"Dvije stvari neiskorištene su od većine ljudi:ZDRAVLJE I SLOBODNO VRIJEME"
Ne znam sta je problem to za Starovlaha,pa to je stara vijest,nisi otkrio toplu vodu,to je apsolutno jasna stvar,ranija uprava koja je dovela Starovlaha,prvo sto nije isplatila covjeku nista,drugo ,otjerali su ga kao psa,i on samo trazi svoj dio...oduvijek se znalo da je Starovlah rekao kako ce preko suda traziti pare...i dobice ih bez problema i on ce uvijek ostati zeljina legenda,ova uprava nema veze sa nepravdom koja je napravljena prema njemu,to ce se rijesiti u korist Starovlaha,a ova uprava ce bez problema dati pare...a za Kerlu isto nisi nesto prepametno predvidio,kada igracu istekne ugovor,on moze otici bez obestecenja...vjeruj da u Zelji nije nastala panika sto nam je otisao jedan igracFCS-FCS je napisao/la:Gdje vam je onaj LIK s kojim sam se svadjo kad on tvrdi da ce zeljo dobiti pare za kerlu....haj javi se klocko...a vi ne brisite vise nase postove....info za vas (pogodak isto ko za kerlu) na sudu ste sa vasom legendom starovlahom...tuzbeni zahtjev 50 000 KM

http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !
PU, PU, PU!!!ZELJO MOJA je napisao/la:Samo da vas pitam dali je istina da ce neki igrac torpeda danas zavrsiti sa Osimom na janjetini , cini mi se da su pojedinim visle svaki dan pocele dosadjivat........o imenu uskoro
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
klocu balavi,vidjeces sta ce biti sa Sehom!domorocki je napisao/la:i neka mi samo neko kaze,on je Zeljino dijete i treba ga forsirati.treba im noge polomiti.nase najvece zlo su "Zeljina djeca".zivjela ruralna podrucja!!!MU'MIN T.M. je napisao/la:Osim uoči zimskog prijelaznog roka: Cocalić i Kerla nam se ne smiju ponoviti
Međugorje pa Pula
Einigkeit und Recht und Freiheit
-
- Kontakt:
Arogantni je napisao/la:zeljina djeca su sva korektna osim Cocalica i ko ti je Bogati reko da je Kerla Zeljino dijete prvo se malo raspitaj pa onda nesto pisi veze ti nemas...domorocki je napisao/la:i neka mi samo neko kaze,on je Zeljino dijete i treba ga forsirati.treba im noge polomiti.nase najvece zlo su "Zeljina djeca".zivjela ruralna podrucja!!!MU'MIN T.M. je napisao/la:Osim uoči zimskog prijelaznog roka: Cocalić i Kerla nam se ne smiju ponoviti
Međugorje pa Pula
Cocalić je doveden iz Bubamare a Kerla iz Radnika...
dajte sta se raspravljate sa djetetom,bezveze kvrite temu,ne moze se nista procitat od nebuloza
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
-
- Kontakt:
Prvo Hasagic je zadaca za cijelu premier ligu, znaci visina obestecenja kao vasih 10 igraca, drugi po visini transfer je Semir Stilic... pa da ne nabrajam dalje, samo sto se kod nas u klubu ne iznose detalji u javnost.FCS-FCS je napisao/la:sta to zboris papcicu ...boli istina aaaaaPirke_TM87 je napisao/la:Majmune raspitaj se sto se u Sarajevo nisu vratili Nedim Hiros i Admir Rascic a vi ste ih obojcu najavljivali kao povratnike i velika pojacanja, a pogotovo ovog drugog seljacinu, koji je kod vas navijaca sarajeva vec imao zagarantovano mjesto u startnih 11! Raspitaj se papane sto nisu dosli u Sarajevo pa se onda javi da komentarisemo Kerlu. Kerla nije jedini koji je otisao iz Zelje za 0 km, i to nije ni privi ni posljednji slucaj ni u Zelji ni u Sarajevu da ce igraci cekati najbolji momenat da se ispale, a ovo im je bolesno prljava taktika jer opet se isti ti igraci vrate nakon nekoliko godina, a uprava kluba i strucni stab to mogu zaboraviti ali NAVIJACI nikada! Prvi ja, recimo OCIMA NEBI MOGAO VIDJETI COCALICA u ZELJI, a nebi ni ovog seljacinu iz Kerlu koji je krenuo Cocalicevim putevima slave, a vidjet cemo kako ce se provesti i gdje ce zavrsiti. Druga stvar koliko ste vi od Skore dobili ? I dan danas dizete Avdica u zvijezde, lizete mu muda a lik vam je pobjegao u pola prvenstva iz Sarajeva u Kinu, i tada ste kao nesto bili kivni na njega, ogorceni , da bi se lik vratio kada vise ni k.u.r.c.u nevalja i opet vam je el fenomeno. Jarane takvih slucajeva tipa Kerla ce biti dok godj e stanje u nasem fudbalu kakvo je sada, dok god se ne uvede zakon o sportu i dok god se igraci budu ponasali bahato i bezobrazno. Znam ja za dosta igraca kojima su vrata ZELJE zatvorena, a prerasli su ovu ligu bas iz tog nekog bahatog i neprofesionalnog, odnosno nekolegijalnog ponasanja i klasicne sebicnosti. Zeljo ima stopera koliko hoces i opet kada je Kerla vec otisao imamo jacu zadnju liniju nego i jedan tim u ligi a u to ces se uvjeriti na proljece. PozdravFCS-FCS je napisao/la:Gdje vam je onaj LIK s kojim sam se svadjo kad on tvrdi da ce zeljo dobiti pare za kerlu....haj javi se klocko...a vi ne brisite vise nase postove....info za vas (pogodak isto ko za kerlu) na sudu ste sa vasom legendom starovlahom...tuzbeni zahtjev 50 000 KM
hasagic , kerla...hajmo sjeti se ima ih jos sigurno 4-5
hasagic ovoono milion obsetecenja T A K I
ma jok samo vi i vasa istina
eto ti hiros boteje on...igrac za 10
Da nisi poceo sa onim na pocetku..i ja bih bio OK
Nemoj sad nista protiv Hirosa ni Rascica jer ne zas pozadinu svega toga. Istom tom Rascicu se duguje oko 75 000 eura, a za Hirosa ne znam tacno i jos uvijek se ganjaju po sudovima a nama nesto govoris za neke nule. Jarane Kerla nije ni prvi ni posljednji sto je tako uradio. I iz Sarajeva ti ja mogu nabrojati koliko hoces fudbalera za koje se zna da su otisli bez marke odstete i gdje su danas. Kada se popravi situacija, mozda se zaradi. A ja cu ti samo jednu stvar reci " Zeljo ce zaraditi samo na igracima kojima je Osim menadjer i koje bude on prodavao a takvih u ekipi ima sada sigurno 5 -6 u startnih 11 " Pozdrav
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Burberry46, Hrasno15, perodeformero, ristagrad i 43 gosta.