Čuj što nama šuplju prosipaBianconeri1988 je napisao/la:Ne znam, nisam čitao u detalje, samo pogledao, sutra ću to kad budem besposlen, pričam s nekim ženskim na msn-u
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Novu godinu ću provesti uz po ko zna koji put repriziranu ' Vizu za budućnost' .
- legenda reala
- Kontakt:
Enis i RileOTNYS_YNWA je napisao/la:Novu godinu ću provesti uz po ko zna koji put repriziranu ' Vizu za budućnost' .
Sudova mačka
Pa kad Enis ,Denna imitira ,Laži me laži
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Kad' Nero petarde baca... Ali definitivno najjače Kara-Oke Rileta i Enisa. 
- Bianconeri1988
- Kontakt:
LBJ, patim ih sa ovim logičkim igricama
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Jel tu bude onaj neka me prate tisuće tamburaaaaaaaaaaalegenda reala je napisao/la:Enis i RileOTNYS_YNWA je napisao/la:Novu godinu ću provesti uz po ko zna koji put repriziranu ' Vizu za budućnost' .![]()
![]()
Sudova mačka![]()
Pa kad Enis ,Denna imitira ,Laži me laži![]()
@Bjelančevino de koju
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- legenda reala
- Kontakt:
Nikad se više nisam ismijao ko tad i kad je Enis sa Anom vodio izbor za pjesmu EurovizijeOTNYS_YNWA je napisao/la:Kad' Nero petarde baca... Ali definitivno najjače Kara-Oke Rileta i Enisa.
Jimi šta je ovo ,sve ti žene komentarišu ,prepusti nam koju
Zadnja izmjena: legenda reala, dana/u 13 dec 2011, 02:02, ukupno mijenjano 1 put.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Pada kisa, kisa pa se stisa stisa, vjetar piri piri, pa se smiri smiri smiri.
Laku noc mala raja
Laku noc mala raja
“You talkin’ to me?”
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Samo ona do koje mi je stalo nije uz mene.legenda reala je napisao/la:Nikad se više nisam ismijao ko tad i kad je Enis sa Anom vodio izbor za pjesmu EurovizijeOTNYS_YNWA je napisao/la:Kad' Nero petarde baca... Ali definitivno najjače Kara-Oke Rileta i Enisa.![]()
![]()
Jimi šta je ovo ,sve ti žene komentarišu ,prepusti nam koju![]()
Ne dam!!
- majestic24
- Kontakt:
Ja ove godine planiram kod kuce s zenom provesti. Mozda dodju neki rodjaci,ali nista puno i bez ikakve zabave i slicnog.
Imam 2-3 kante vatrometa,to cu mozda ispucati i to je to

Imam 2-3 kante vatrometa,to cu mozda ispucati i to je to
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
- Bianconeri1988
- Kontakt:
LBJ, one imaju braću tvojih godina, bez uvrede
Ja Novu godinu ne planiram slaviti, obećao sam bratu, jer mi je prošle godine zamjerio, zbog onog s bivšom djevojkom...
Ja Novu godinu ne planiram slaviti, obećao sam bratu, jer mi je prošle godine zamjerio, zbog onog s bivšom djevojkom...
Ž '21!
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Nisam kući slavio novu ima 5-6 godina sigurno.. Ali eto, bi'će ove godine, neću nigdje. 
Prošlu novu godinu se ubio ko stoka, ustao ujutro i bilo mi krivo .. Ničeg se sjećao nisam.. Kažu mi da sam se drp'o sa nakom droljicom i pušio joint. Fuj.
Prošlu novu godinu se ubio ko stoka, ustao ujutro i bilo mi krivo .. Ničeg se sjećao nisam.. Kažu mi da sam se drp'o sa nakom droljicom i pušio joint. Fuj.
Zadnja izmjena: OTNYS_YNWA, dana/u 13 dec 2011, 02:06, ukupno mijenjano 1 put.
Bianconeri1988 je napisao/la:LBJ, one imaju braću tvojih godina, bez uvrede![]()
![]()
![]()
Još nisu odlučili kakva je svirka za Novu ispred BBI?
Prošle godine sam se sledio, ali Bombaj Stampa, ZB, Erogene zone... malo su podgrijali atmosferu.
Prošle godine sam se sledio, ali Bombaj Stampa, ZB, Erogene zone... malo su podgrijali atmosferu.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
- legenda reala
- Kontakt:
Ona FrancuskinjaOTNYS_YNWA je napisao/la:
Samo ona do koje mi je stalo nije uz mene.![]()
![]()
Ne dam!!
Smrtovnica joj je samo bio izgovor
Ali evo ih već 7-8 saznalo da si slobodan pa se javljaju
E luko lukavi
Sad ćeš bod dobiti na kanti tamo ,zbog lukavstva
Zadnja izmjena: legenda reala, dana/u 13 dec 2011, 02:09, ukupno mijenjano 1 put.
Sve više razmišljam da i ne slavim Novu godinu.
A što se tiče Vize za Budućnost
,definitivno serija koja je ostavila dubok trag među svima nama.Još pogotovo prije za Novu godinu dok nije bilo neta (barem kod mene),to je bilo nešto prejako.
A što se tiče Vize za Budućnost
http://fkbuducnostbanovici.****/
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao,samo sam morao skočiti dole,nastaviću tačno tamo gdje sam stao,izroniće stari za one što ga vole.
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao,samo sam morao skočiti dole,nastaviću tačno tamo gdje sam stao,izroniće stari za one što ga vole.
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Ne pitam ih to, nisam pedofilLBJ MVP je napisao/la:A imajul sestre mojih godina
Ž '21!
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Ma nije to, djevojka se samo ne želi zaljubiti.. Ima taj neki problem u glavi koji ja, kao stručan psiholog, ne mogu riješiti. Je*iga, nesretna ljubav, ali Bože moj.. Život ide dalje. 
A za braću pitaš,zanimljivoBianconeri1988 je napisao/la:Ne pitam ih to, nisam pedofilLBJ MVP je napisao/la:A imajul sestre mojih godina
![]()
![]()
Ja sam konto ić ove godine.Baš me zanima ko li će sviratinsider je napisao/la:Još nisu odlučili kakva je svirka za Novu ispred BBI?
Sve prave ljubavi su tužneOTNYS_YNWA je napisao/la:Ma nije to, djevojka se samo ne želi zaljubiti.. Ima taj neki problem u glavi koji ja, kao stručan psiholog, ne mogu riješiti. Je*iga, nesretna ljubav, ali Bože moj.. Život ide dalje.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 8 gostiju.