HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
-
- Kontakt:
Re: HŠK Zrinjski
a bas glupo jbt sto nece prenosit zrinjski 

ljudi dosta sa glupim raspravama, ovo treba biti fudbalski/nogometni forum a ne izljevi nacionalističkih, šovinističkih i ostalih gluposti, ako će Zrinjski proći dalje i igrati sa Liverpoolom što se mene tiče mogu govoriti i bugarskim, na terenu je jedino lopta mjerili znanja, i na kraju prihvatite Zrinjski takvim kakvim jest i da se više ne zamaramo glupostima, nego sretno sutra i imate najboljeg trenera u ligi, čast Osimu ali ovaj čovjek ima teže uslove i bolje radi sa mladim igračima, koliko preaim ovu ligu a pratim je dugo , on je prvi vaš trener koju sustavno gura mlade igrače, još jednom sretno sutra i da prodate Šunjića u ligu 5, pozdrav
tako je care..ja sam to za trenera govorio pa mi se smijali manijaci i usput bili toliko drski i bezobrazni da su cak napravili trans na kojem je pisalo SIR amar osim,a dobro se zna da smo mi ti koji su prvi dali tu titulu nasem treneru...ne moze svaka furda biti SIR,a pogotovo onaj psihic amar...pozdrav ronaldo i hvala na zeljama zivioronaldo9 je napisao/la:ljudi dosta sa glupim raspravama, ovo treba biti fudbalski/nogometni forum a ne izljevi nacionalističkih, šovinističkih i ostalih gluposti, ako će Zrinjski proći dalje i igrati sa Liverpoolom što se mene tiče mogu govoriti i bugarskim, na terenu je jedino lopta mjerili znanja, i na kraju prihvatite Zrinjski takvim kakvim jest i da se više ne zamaramo glupostima, nego sretno sutra i imate najboljeg trenera u ligi, čast Osimu ali ovaj čovjek ima teže uslove i bolje radi sa mladim igračima, koliko preaim ovu ligu a pratim je dugo , on je prvi vaš trener koju sustavno gura mlade igrače, još jednom sretno sutra i da prodate Šunjića u ligu 5, pozdrav
Dobar je i Osim, ali ovaj čovjek je baš legenda, jer je stvarno gospodin i nikad negovori negativno o protivnicima, a koliko sam upratio ipak je on dao šansu Aničiću i Šunjiću, a vidim ima i ovaj mali Pehar, imam prijatelja dole koji kaže da ima i neki Puljić i čini mi se Milečević ili tako nešto i kaže za njih da djeca razvaljuju, drago mi je da konačno u našim klubovima igraju mladi igrači na ne neki metuzalemi od 4o godina, i dovodite taj Liverpool da konačno možemo gledati uživo neki veliki klubHUM je napisao/la:tako je care..ja sam to za trenera govorio pa mi se smijali manijaci i usput bili toliko drski i bezobrazni da su cak napravili trans na kojem je pisalo SIR amar osim,a dobro se zna da smo mi ti koji su prvi dali tu titulu nasem treneru...ne moze svaka furda biti SIR,a pogotovo onaj psihic amar...pozdrav ronaldo i hvala na zeljama zivioronaldo9 je napisao/la:ljudi dosta sa glupim raspravama, ovo treba biti fudbalski/nogometni forum a ne izljevi nacionalističkih, šovinističkih i ostalih gluposti, ako će Zrinjski proći dalje i igrati sa Liverpoolom što se mene tiče mogu govoriti i bugarskim, na terenu je jedino lopta mjerili znanja, i na kraju prihvatite Zrinjski takvim kakvim jest i da se više ne zamaramo glupostima, nego sretno sutra i imate najboljeg trenera u ligi, čast Osimu ali ovaj čovjek ima teže uslove i bolje radi sa mladim igračima, koliko preaim ovu ligu a pratim je dugo , on je prvi vaš trener koju sustavno gura mlade igrače, još jednom sretno sutra i da prodate Šunjića u ligu 5, pozdrav
Sve najbolje i puno srece u Evropi kao i u narednom prvenstvu,sportski rivalitet vazda vrijedjanje i mrznja nikada.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.
življenja i ponašanja.
-
- Kontakt:
Puno srece udjite hladne glave sutra i znaj te da vise nema slabih ekipa !
- KB-TM87
- Kontakt:
Momci, neka vam je danas sa srećom, napunite stadion a i mrežu Tre Penne-a ! 

Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
pa veceras pola igraca nece izac sa terena,nemoguca je vrucina...ccccc
Sretno večeras, nadam se petardi u mreži Tre Pennea, ali ne mislim na ove od navijača 

sretno veceras
ozbiljan pristup
rezultat ce doci
kvalitetniji ste
samo to i pokazite na terenu
sretno jos jednom

ozbiljan pristup
rezultat ce doci
kvalitetniji ste
samo to i pokazite na terenu
sretno jos jednom

Semper Fidelis
- ЛАЗАРЕВО 2 - БЛ
Kako se god okrene najbolje ste prošli u ovom žrijebu ali jbg bili ste nosioci, mislim da će to biti rutinsko odrađivanje posla ipak su ovi totalni amateri, vi ste primjer koji treba sljediti, relativno dobri rezultati u Evropi pa onda nosioci i na kraju lagan protivnik. Sa srećom! 

Прва & јутарња " " & ја " $, " " те ? " свега ? ? о ", %... % ?!!! $ ' ' " ? не ' " $ &...
-
- Kontakt:
Daj boze da oni prodju ko zeljo
Sretno !

Sretno !
svaka cast i hvala.... sreca nije vruce u mostaru...ccc kamen se topi je.bo majku ko ovo veceras prezivi zivjece 100 godina...jutros u 8 sati 33 supnja...sad je preko 40? 2 - ? je napisao/la:Kako se god okrene najbolje ste prošli u ovom žrijebu ali jbg bili ste nosioci, mislim da će to biti rutinsko odrađivanje posla ipak su ovi totalni amateri, vi ste primjer koji treba sljediti, relativno dobri rezultati u Evropi pa onda nosioci i na kraju lagan protivnik. Sa srećom!
ima li se slucajno negdje pogledati klip navijanja Ultrasa sa revans utakmice evropske lige u Mostaru izmedju Zrinjskog i Tobola... unaprijed hvala
sve informacije vezano za klub i za Ultrase imas na zrinjski.infosancho21 je napisao/la:ima li se slucajno negdje pogledati klip navijanja Ultrasa sa revans utakmice evropske lige u Mostaru izmedju Zrinjskog i Tobola... unaprijed hvala
- Bily Piton
- Kontakt:
U Rudar Prijedor je došao neki mladi Ivan Rezdovšek iz Zrinjskog.Možete mi reći nešto više o tom igraču?Jel čemu?
PFC Forever!!!
Ponosan što sam Srbin!
Jedan je CLEO 9 !!!
Ponosan što sam Srbin!
Jedan je CLEO 9 !!!
znam ja prijatelju da tu ima sve vezano za Zrinjski, ali ja kako vidim tu su vecinom samo slike i po neki klip sa neke utakmice, ako ti znas da imaju svi klipovi navijanja mozes li mi poslati link... hvalaHUM je napisao/la:sve informacije vezano za klub i za Ultrase imas na zrinjski.infosancho21 je napisao/la:ima li se slucajno negdje pogledati klip navijanja Ultrasa sa revans utakmice evropske lige u Mostaru izmedju Zrinjskog i Tobola... unaprijed hvala
sretno veceras abd izvucete povoljan rezultat
a sta bi za prenos haman ziva zbrka oko toga hoce,nece,mozda
a sta bi za prenos haman ziva zbrka oko toga hoce,nece,mozda

It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
41 stupanj u Mostaru... pakao živi... zar će do večeras malo zahladit inače nitko neće moć potrčat 

Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.