Arsenal - Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal - Chat
Jbmti sve kwko primamo gol. Ovo VAR ne provjerava?
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
Ma mozemo mi analizirati i pametovati do sutra, izmisljati nesto pozitivno. Arsenal je isti kakav je i bio sve ove godine, nehljebari promasuju 200% tne prilike, trener ne izbacuje najboljih 11. Popusicemo i ovu kao i uvijek, od 2015 nemamo pobjede u gostima protiv big 6.
- Marsal
- Kontakt:
Isto mi se učinilo, kao čist prekršajbega_afc je napisao/la:Kakav je ovo bio faul Van Dajka i nema vara? Pa koji je ovo qrac?

Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Pa nema VARa da je Salah bilo bi globalno provjeravanje jel firgošu fali dlaka sa glave
Ma i šta seremo Sokratis držao Dijka za dres, mogli su samo penal da dobiju još
Ma i šta seremo Sokratis držao Dijka za dres, mogli su samo penal da dobiju još
Zadnja izmjena: AA23, dana/u 24 avg 2019, 19:15, ukupno mijenjano 1 put.
Naši igrači nikad ne skaču kod prekida. Sve neko guranje pa moli Boga da protivnik ne zahvati
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Mogao je VAR biti samo da uprati Sokratisa.AA23 je napisao/la:Pa nema VARa da je Salah bilo bi globalno provjeravanje jel firgošu fali dlaka sa glave
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
I ja sad gledam. Faul u napadu cistMarsal je napisao/la:Isto mi se učinilo, kao čist prekršajbega_afc je napisao/la:Kakav je ovo bio faul Van Dajka i nema vara? Pa koji je ovo qrac?

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Ma zagrlio ga s leđa, smiješno fakat. Koji qrac uvodiš yebenu kameru, a maloprije nakav crveni karton provjeravaš. U pizdu materinu.Marsal je napisao/la:Isto mi se učinilo, kao čist prekršajbega_afc je napisao/la:Kakav je ovo bio faul Van Dajka i nema vara? Pa koji je ovo qrac?
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Vidio sam bolje sad, Sokratis je mogao skriviti penal odmah ondje i vjerovatno je i bioOsim13 je napisao/la:Mogao je VAR biti samo da uprati Sokratisa.AA23 je napisao/la:Pa nema VARa da je Salah bilo bi globalno provjeravanje jel firgošu fali dlaka sa glave
Xhaka moron izbije loptu u korner a sam stoji i poslije toga gol ofc
Ma vukao je i Virgil Guzu al mislim da bi se izborio nekako da mu Sokratis nije postavio ruku iznad glave jbgAA23 je napisao/la:Vidio sam bolje sad, Sokratis je mogao skriviti penal odmah ondje i vjerovatno je i bioOsim13 je napisao/la:Mogao je VAR biti samo da uprati Sokratisa.AA23 je napisao/la:Pa nema VARa da je Salah bilo bi globalno provjeravanje jel firgošu fali dlaka sa glave
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Kako neutralisati sve prednosti sopstvenih igrača by Emery
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Auba i Pepe glavni krivci. Morali su spakovati dva komada!
Lacazette u drugom odmah, yebo te Aubameyang kojeg nema 45 minuta, ne postoji, kakav Ozil ovaj je Kasper za Ozila
Pepe dobar, fino drzi na sebi igrace i zna igrati ledjima, bice dobar samo ovo sto igramo je za Bogu plakat, brani se brani, upijaj presing i moli Allaha da ne prodje lopta, al zato primis gol iz kornera jer ti ne mozes da se branis uopste
Sredina ne postoji, Xhaka je najveci qrac koji je prohodao tepihom Emirata, picka li mu materina
Pepe dobar, fino drzi na sebi igrace i zna igrati ledjima, bice dobar samo ovo sto igramo je za Bogu plakat, brani se brani, upijaj presing i moli Allaha da ne prodje lopta, al zato primis gol iz kornera jer ti ne mozes da se branis uopste
Sredina ne postoji, Xhaka je najveci qrac koji je prohodao tepihom Emirata, picka li mu materina
Sredina terena (Emerijeva retardiranost) + Auba i Pepe kriminalna zavrsnica i dobijes 0:1. Ovo je mogla biti rutinska prednost na poluvremenu, Liverpool nista posebno ne igra. Yebem vas smotane

Pepe je sve sam napravio u ovoj utakmici što smo imali tako što su mu nabijane lopte i on nešto pokušavao. Teško je kriviti momka ovdje za nešto.VGS je napisao/la:Sredina terena (Emerijeva retardiranost) + Auba i Pepe kriminalna zavrsnica i dobijes 0:1. Ovo je mogla biti rutinska prednost na poluvremenu, Liverpool nista posebno ne igra. Yebem vas smotane![]()
![]()
![]()
![]()
Ova postavka je sramota. Ovo čovjek sa mozgom ne bi postavio na teren protiv Liverpoola
To i jeste najbolnije od svega. Imaš dvije perfektne prilike i ti mašiš. Toga u derbiju nema, mašiš=pušiš.
moze li link od streama ????
Ma klasika, mi inače sa Emeryem nemamo nikakvu igru naprijed, i pitaj se Bože što Ozil igra ko qrac cijelu zadnju sezonu
Kakav je naš plan uopšte kod Emerya? Svakom se protivniku prilagodjavati ili forsirati naš tempo, a koji je naš tempo uopšte?
Probijanje bekova i ako Laca i Auba daju eto to je to, Ramsey ako bi pojeo sam utakmicu ili neka briljantna partija Ozila
Yebeš me odmah ako sam vidio i trunku neke taktike ili organizovanog napada kod Emerya, a sredina mrtva kao i uvijek, još gora nego Wengerova, ovaj je bar Santija imao koji je znao riješavati utakmice sam u sredini, pa čak i Žiru..
Kakav je naš plan uopšte kod Emerya? Svakom se protivniku prilagodjavati ili forsirati naš tempo, a koji je naš tempo uopšte?
Probijanje bekova i ako Laca i Auba daju eto to je to, Ramsey ako bi pojeo sam utakmicu ili neka briljantna partija Ozila
Yebeš me odmah ako sam vidio i trunku neke taktike ili organizovanog napada kod Emerya, a sredina mrtva kao i uvijek, još gora nego Wengerova, ovaj je bar Santija imao koji je znao riješavati utakmice sam u sredini, pa čak i Žiru..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.