2019-20 NBA Preseason
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: 2019-20 NBA Preseason
Bilo bi dobro da ode u Hou uz pickove za CPa al nešto ne vjerujem. Bio bi Hou dosta bolji sa njim
"Krene Ronaldo u kontranapad a Nesta i ja sami u odbrani" Siniša Mihajlović
El Fenomeno <3
"Never underestimate a heart of a champion" LBJ
El Fenomeno <3
"Never underestimate a heart of a champion" LBJ
S konja na magarca.alemsa je napisao/la:Jel ja ovo nasluti WB u Hou![]()
Zamisli dobijemo WB za CP, nea dalje
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
Rocketsi bi s Russom i Hardenom bili ekipa koja je definicija svega ruznog i pogresnog u kosarci. Djeci bi trebalo njihove utakmice pustat da vide kako ne treba igrat kosarku.
ZasluženoLillard je napisao/la:Golden State Warriors‘ Joe Lacob says the franchise intends to retire Andre Iguodala’s No. 9 jersey, in statement thanking Iguodala
Smiješna franšiza
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Hoće li retireati i Livingstonov broj?
Čuj smiješna franšizaLillard je napisao/la:Golden State Warriors‘ Joe Lacob says the franchise intends to retire Andre Iguodala’s No. 9 jersey, in statement thanking Iguodala
Smiješna franšiza
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
harden bi samoubistvo izvrsio kad bi russ dosao... jedva pobjegao od njegaalemsa je napisao/la:Jel ja ovo nasluti WB u Hou![]()
Zamisli dobijemo WB za CP, nea dalje
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
- camparinho
- Kontakt:
A bolan Aleme dragi yebem mu nebesa, jel to stvarno zelis da gledas kako WB coskari dok Harden zadavi loptu 20 od 24 sekunde i obratno? Daj nemoj me, radije mi iskopaj oci nego to da gledam. Neam ja nista protiv Westbrooka dobar je fakat, igracina stavise, ali mojne ga u Houston dosta mi je Hardenovog heroballa i nemogucnost pogadjanja u clutchu. Sad jos jedan takav da dodjealemsa je napisao/la:Sto bi ti ogadio, pa nije Russ scrub
Plus je dobar jaran s Bradom
Ovi pisu "Hou likely suitor for WB", haj da vidimo
Clutch city be safe rage hard!
WB klupa Hardenu
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Smijesni potezi uprave Goldena nego sta, ofirno takticko ponasanje
dva sumnjiva slucaja u medijima oko povreda i odmah brojevi tih igraca idu u mirovinu
za 2-3 godine i D'Angelo postaje legenda Warriorsa
dva sumnjiva slucaja u medijima oko povreda i odmah brojevi tih igraca idu u mirovinu
za 2-3 godine i D'Angelo postaje legenda Warriorsa
- Donnie Darko
- Kontakt:
Gospoda.Clutch je napisao/la:ZasluženoLillard je napisao/la:Golden State Warriors‘ Joe Lacob says the franchise intends to retire Andre Iguodala’s No. 9 jersey, in statement thanking Iguodala
Smiješna franšiza
Ne psuj nebesacamparinho je napisao/la:A bolan Aleme dragi yebem mu nebesa, jel to stvarno zelis da gledas kako WB coskari dok Harden zadavi loptu 20 od 24 sekunde i obratno? Daj nemoj me, radije mi iskopaj oci nego to da gledam. Neam ja nista protiv Westbrooka dobar je fakat, igracina stavise, ali mojne ga u Houston dosta mi je Hardenovog heroballa i nemogucnost pogadjanja u clutchu. Sad jos jedan takav da dodjealemsa je napisao/la:Sto bi ti ogadio, pa nije Russ scrub
Plus je dobar jaran s Bradom
Ovi pisu "Hou likely suitor for WB", haj da vidimo
Sto? Rakete su ekipa koja trce,Russ ti daje novu dimenziju. Ali i mimo toga, realnost sto si mogao dobit za CP je 2 losa ugovora, da to zamjenis sa Russom je beton. Predpostavljajuci da CP ide u tom trade, nea logike da placaju 3 PGs 120 miliona koliko vec.
Rakete bile 26. ekipa lige po paceu ove sezone.
Zbog Bradinog isoEpidaurus je napisao/la:Rakete bile 26. ekipa lige po paceu ove sezone.
S Russom to ide drugacije, i Brada bi igrao manje protiv set odbrane
Bas bi volio da Russ ode u Houston. Joj zamislite taj backcourt WB-Harden

- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Majke mi,ti nikako ne gledas nista drugo osim svoje ekipe.alemsa je napisao/la: Ne psuj nebesa![]()
Sto? Rakete su ekipa koja trce,Russ ti daje novu dimenziju. Ali i mimo toga, realnost sto si mogao dobit za CP je 2 losa ugovora, da to zamjenis sa Russom je beton. Predpostavljajuci da CP ide u tom trade, nea logike da placaju 3 PGs 120 miliona koliko vec.
Daj mi objasni par stvari,molim te.Zivo me zanima.
Zasto bi OKC,koji ima najveci tax bill u ligi,prihvatio razmjenu Russ/CP3?
Sta oni tim dobijaju?Sta im vi uopste mozete dati osim bezveznih pikova?
Haj ziv bio odgovori na ovo,da shvatim tu tvoju logiku.
Bilo bi svakako zanimljivo vidjet 2 najstaticnija offball igraca i istovremeno dva najveca ballhoga u ligi zajedno.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Moro bi nam alem mjenjat avatar ako se razmjena desi
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
to je vec neka druga stvarKK_Bosna je napisao/la:nurkic jeste napredovao, ali jos uvijek nije u prajmu... a kad on bude na vrhuncu dame i cj ce vec pasti... ovo je nba, tu se desavaju nevjerovatne i nelogicne stvari, nisam bas siguran da ne bi nurkica dali kad bi im se otvorila prilika da dovedu recimo georgea kad bi on odlucio zabiti jos jednom noz u ledja "prijatelju"
al ako pricamo o usporedbi nurkic-whiteside, nurkic je trenutno bolji igrac, bez obzira sto nije u prajmu... na sve to, decko ima strasan odnos s dameom i cj mccollumom, dobar je za svlacionicu, extra ugovor, voli portland (grad), oregon, to su bitne stvari
A ako dodaju WB uz Hardena i CP. Onda przi 4 beka i Tuckera na C, nek gori sveBosniaBoston je napisao/la:Moro bi nam alem mjenjat avatar ako se razmjena desi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.