Novi selektor reprezentacije BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Celtic
Kontakt:

Re: Novi selektor reprezentacije BiH

Post Postao/la Celtic » 30 dec 2020, 12:05

Kako se Zlatan borio za naš dres i kako je gin'o na terenu, kad bi bar 2 - 3 igrača sada igrala kao on to jest ovako požrtovano i hrabro, mi sad ne bi ovdje uopšte imali potrebe raspravljati o novom selektoru : ) :bih:

visegrad8392
Kontakt:

Post Postao/la visegrad8392 » 30 dec 2020, 12:10

DuljevinhoHaraldo je napisao/la:
30 dec 2020, 12:04
Bajramovića bi već imalo smisla izabrati.
potpis

Drape
Kontakt:

Post Postao/la Drape » 30 dec 2020, 12:22

Zlatanove izjave su za istražiti kako je došao do trenerske diplome i diplome o završenoj osnovnoj školi: " Ne bih nikad ni krivio selektora. Uvijek su krivi igrači koji stoje na terenu."

DrFilgud
Kontakt:

Post Postao/la DrFilgud » 30 dec 2020, 12:28

visegrad8392 je napisao/la:
30 dec 2020, 11:14

Prvi kandidat za novog selektora je bugarski trener Ivajlo Petev. Javnost priželjkuje Sergeja Barbareza, no čini se da će izostanak njegovog trenerskog iskustva i nedavno pismo BH Fanaticosa u kojem mu uskraćuju podršku biti prevelik argument za protivnike njegovog izbora u FS BiH.

BH Fanaticosi su uskratili podršku i Ivajlu Petevu, a bugarskog trenera na klupi reprezentacije BiH ne želi gotovo nijedan navijač.
Nije istina da BHF uskraćuju podršku Barbarezu, samo ne žele izabrati stranu iz razloga koje su naveli.

Maestro
Kontakt:

Post Postao/la Maestro » 30 dec 2020, 13:27

Celtic je napisao/la:
30 dec 2020, 12:05

Kako se Zlatan borio za naš dres i kako je gin'o na terenu, kad bi bar 2 - 3 igrača sada igrala kao on to jest ovako požrtovano i hrabro, mi sad ne bi ovdje uopšte imali potrebe raspravljati o novom selektoru : ) :bih:
Bilino Polje kad si mogao utrpati vise ljudi nego sto je karata bilo. :mrgreen:
I kada nije bilo facebook i instagram mobitela.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.

Tuta Petrov

DrFilgud
Kontakt:

Post Postao/la DrFilgud » 30 dec 2020, 13:48

Maestro je napisao/la:
30 dec 2020, 13:27
Celtic je napisao/la:
30 dec 2020, 12:05

Bilino Polje kad si mogao utrpati vise ljudi nego sto je karata bilo. :mrgreen:
I kada nije bilo facebook i instagram mobitela.
Kad vidiš ovo, kako se neko može usprotivit dolasku Barbareza? Kad su se veliki stratezi koji su nas vodili, pokazali ko mali ljudi.
Na klupi konačno treba bit neko ko je prolio barem kap znoja za BiH, a ne neki polovni plaćenici.

SERGEJ!

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 30 dec 2020, 14:17

Taj clanak na "repka ba" u vezi s Bajramovicem je urnek kako clanak ne treba da izgleda...totalno nakaradno, ali hajd.
...
Meni je interesantna jedna stvar. Ko je kontaktirao Zlatana 5 do 12 i koji je smisao da ga se kontaktira ako nece biti 1.izbor i ako ce se na glasanju, bar prema pricama, naci dva imena (Petev i Barbarez) ili samo jedno od njih?!
Ako na glasanju nekim slucajem budu kao prve opcije Muslin ili Bajramović, onda komisija (Miske i Spaha) i onaj ko ih je izabrao (Vico, ?) gube svaki smisao i tu bi neko morao odgovarati (tako bi bilo u normalnim savezima, ne i kod nas).
U svakom slucaju nista novo kod nas, totalno rasulo.
Ipak nije uzalud sniman "Lud, zbunjen, nenormalan".

retromoos
Kontakt:

Post Postao/la retromoos » 30 dec 2020, 14:30

Ako je to jedini nacin da se selektor konacno dobije, podrska Bajramovicu. Inace, kompletan savez zajedno sa onim Dodikovim kriminalcem treba pohapsiti

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 30 dec 2020, 14:36

hurem je napisao/la:
30 dec 2020, 14:17
Taj clanak na "repka ba" u vezi s Bajramovicem je urnek kako clanak ne treba da izgleda...totalno nakaradno, ali hajd.
...
Meni je interesantna jedna stvar. Ko je kontaktirao Zlatana 5 do 12 i koji je smisao da ga se kontaktira ako nece biti 1.izbor i ako ce se na glasanju, bar prema pricama, naci dva imena (Petev i Barbarez) ili samo jedno od njih?!
Ako na glasanju nekim slucajem budu kao prve opcije Muslin ili Bajramović, onda komisija (Miske i Spaha) i onaj ko ih je izabrao (Vico, ?) gube svaki smisao i tu bi neko morao odgovarati (tako bi bilo u normalnim savezima, ne i kod nas).
U svakom slucaju nista novo kod nas, totalno rasulo.
Ipak nije uzalud sniman "Lud, zbunjen, nenormalan".
+1

Samo zamazivanje oci javnosti, selektor ce 99% biti Petev. Plus sto nasi mediji od svake kandidature, razgovora ili kontakta odmah prave ekskluzivu da je to nas sljedeci selektor.

DrFilgud
Kontakt:

Post Postao/la DrFilgud » 30 dec 2020, 14:41

Meni ovo djelu je ko da se ne zna ko pije, ko plaća.
Čini se da su isturili su Peteva i Barbareza, a nijedan nema podršku. Petev radi raje, Barbarez radi saveza (?).
Tu su već uobičajeni kandidati Amar, Husref... ali su to loše opcije koje neće bit prihvaćene, a i što bi.
Pustio se probni balon za Muslina, međutim sami su sebi presjekli tu granu realnim kriterijem dugoročnog rješenja.
Sad se pušta probni balon za Bajramovića, što bi možda moglo bit rješenje koje bi umirilo sve zavađene strane.
Misketova i Spahina uloga je mutna, očigledno je svaki imo svog favorita i radio iza leđa ovom drugom.

Moglo bi se reći da je Petev bio favorit, ali će to već sad teško proć kod navijača. Bila bi to greška.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 30 dec 2020, 14:48

DrFilgud je napisao/la:
30 dec 2020, 14:41
Sad se pušta probni balon za Bajramovića, što bi možda moglo bit rješenje koje bi umirilo sve zavađene strane.
U ovoj situaciji trenutnoj, kao sto kazes moguce rjesenje. Meni licno Zlatan je jedan od najdrazih igraca sto su nosili dres repke, ali vise bih ga volio viditi u strucnom stabu, nego kao selekotra, ne mogu sa velikom sigurnoscu reci da je dobro rjesenje za selektora. Radi vec dugi niz godina kao pomocnik i sigurno je stekao dobro iskustvo, ali za A-Selektora, ne znam. Ali u ovoj situaciji u kakvoj se sad nalazimo, bila bi prihvatljiva opcija za mene. A i ispunjava one tzv. kriterije sto je postavio savez - ali svi smo svjesni da su sanse jako malene za takvo nesto.

1921boy
Kontakt:

Post Postao/la 1921boy » 30 dec 2020, 14:51

DrFilgud je napisao/la:
30 dec 2020, 14:41
Meni ovo djelu je ko da se ne zna ko pije, ko plaća.
Čini se da su isturili su Peteva i Barbareza, a nijedan nema podršku. Petev radi raje, Barbarez radi saveza (?).
Tu su već uobičajeni kandidati Amar, Husref... ali su to loše opcije koje neće bit prihvaćene, a i što bi.
Pustio se probni balon za Muslina, međutim sami su sebi presjekli tu granu realnim kriterijem dugoročnog rješenja.
Misketova i Spahina uloga je mutna, očigledno je svaki imo svog favorita i radio iza leđa ovom drugom.

Moglo bi se reći da je Petev bio favorit, ali će to već sad teško proć kod navijača. Bila bi to greška.
Ako će se gledati budućnost i očekivati neki napredak selektor mora imati odriješene ruke i podršku navijača a da pritom dobro poznaje kako treba igrati i ginuti za reprezentaciju

To jedino po meni znaju Barbarez i Bajramović

Ako će se srozati ugled koji je već dovoljno da se ispred legendi izabere neki tamo Bugarin koji će nakon 3 utakmice biti otjeran radi bojkota igrača a i navijača
Brko iz druge galaksije!!!

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 30 dec 2020, 15:27

Ja nekako mislim da srecu treba pozeliti Petevu. Ne bi me cudilo da bude jednoglasno izabran.

1921boy
Kontakt:

Post Postao/la 1921boy » 30 dec 2020, 15:31

admin je napisao/la:
30 dec 2020, 15:27
Ja nekako mislim da srecu treba pozeliti Petevu. Ne bi me cudilo da bude jednoglasno izabran.
Ma bezveze opipavanje terena samo,ovaj lik će biti selektor 1/1

Sviuodbranu
Kontakt:

Post Postao/la Sviuodbranu » 30 dec 2020, 15:34

Ukoliko nece angazovati stranca koji je svjetsko ime trenersko, ne treba nam ni usmrdjeli bugarin kojem neko spasava dupe ovom promocijom.
Bajramovic, Barbarez, Hadzibegic, Vinko, trenera tog kalibra koliko hoces, ako nece biti zvucno ime neka bude neko nas domaci i neka zavrse s tim.
"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".

Machak
Kontakt:

Post Postao/la Machak » 30 dec 2020, 15:35

Mogu da rade sta hoce, nije njima fudbal i boljitak u malom mozgu.
Mjau !

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 30 dec 2020, 15:35

Koliko ima naivnih ljudi na ovom forumu :D :rol:
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

DrFilgud
Kontakt:

Post Postao/la DrFilgud » 30 dec 2020, 15:43

admin je napisao/la:
Petev već ima izrazito loš rejting među navijačima. Par neizbiježnih loših rezultata, par neizbiježnih menadžerskih poziva i eto ti haosa.
Izbor Peteva bi se mogo protumačit ko svjesna razgradnja reprezentacije, s obzirom da za kormilo staje Dodikov mali.
Bilo bi glupo da novi predsjednik u startu sebi suzi manevarski prostor i navuče bijes, tamo gdje su emocije najizraženije.
Zadnja izmjena: DrFilgud, dana/u 30 dec 2020, 15:44, ukupno mijenjano 1 put.

1921boy
Kontakt:

Post Postao/la 1921boy » 30 dec 2020, 15:44

Za uzor i postavku formacije uzima Atl.Madrid,RB Leipzig i RB Salzburg.

Od 9:15 govori o reprezentaciji i o igračima sastavu
Zadnja izmjena: 1921boy, dana/u 30 dec 2020, 15:52, ukupno mijenjano 2 puta.

1921boy
Kontakt:

Post Postao/la 1921boy » 30 dec 2020, 15:47

DrFilgud je napisao/la:
30 dec 2020, 15:43
admin je napisao/la:
Petev već ima izrazito loš rejting među navijačima. Par neizbiježnih loših rezultata, par neizbiježnih menadžerskih poziva i eto ti haosa.
Izbor Peteva bi se mogo protumačit ko svjesna razgradnja reprezentacije, s obzirom da za kormilo staje Dodikov mali.
Bilo bi glupo da novi predsjednik u startu sebi suzi manevarski prostor i navuče bijes, tamo gdje su emocije najizraženije.
Ako ima cilj da nešto unaprijedi Petev neće biti selektor (uzet će nekog od naših legendi da se malo smiri javnost oko ovih sranja )
Ako hoće da razjebe i ovo malo što je ostalo i da rastuti savez onda će odabrati ovog - postaviti svoje ljude poput zadnjeg uvlakača Misimovića

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”