NK Čelik Zenica

Moderator/ica: GracanicaAA

kirat410
Kontakt:

Re: Re: NK Čelik Zenica

Post Postao/la kirat410 » 03 avg 2022, 22:10

Čelik je ime i brend u kojoj god ligi da igra. To najbolje vidis kad ti dođe neka ekipa na Bilino. Igrali smo protiv kantonalaca, pa onda malo "boljih" ekipa iz Centra pa evo i ove prijateljske. Ljudi kao da se pogube kad izađu na teren, danas i Gradina. Solidna su ekipa u Prvoj federalnoj a danas uopste nisu ličili na to. Nisu 2 šanse normalne napravili. Zamisli još da na tekme protiv Moševca, Koline dođe po hiljadu i po, dvije hiljade ljudi. Bilino polje i navijači su naše najveće oružje pored ove ekipe koju imamo

Truhlo
Kontakt:

Post Postao/la Truhlo » 03 avg 2022, 22:37

Pitari minimalno 6 utakmica na Bilinom, pogurat ce nas ovaj novac zestoko, pravo dobar iskorak ce se napraviti sa ciscenjem dugova.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.

zamorano
Kontakt:

Post Postao/la zamorano » 03 avg 2022, 23:10

Čelik sjajan...Dobra igra,ima šlifa,Gradina pa solidna mada sam očekivao i više od federalca! Moram pohvaliti Šehiča ne toliko igrom koliko je smršao! Sad i liči na igrača!Publika stara zapadovska,500 ljudi ali ne izdaju nikad! Raje s JUGA baš i nebi previše danas! Žene opet besplatno ulaze s punim kesama čipsa,košpi i krompiruše! Pojedu,isprzne,podrignu,prdnu i kuča! Samo djeci do 15 godina ulaz dozvoliti besplatan jer to je budučnošt i baza navijača a ne glupe ženturače! Sve u svemu ova djeca u Čeliku,stručni štab i posebno momci u upravi zaslužuju i veči i bolju posjetu! Al et i to valjda jednom krene od strane nas NAVIJAČA!!!
::::SAMO ČELIK::::

RoB_Do_BaGrO
Kontakt:

Post Postao/la RoB_Do_BaGrO » 03 avg 2022, 23:26

Samo da pozdravim @laudrop-a sto je sve stigo obic za celicni zid.Svaka cast.
Sve ove godine ja sam uz tebe ČZ45

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 04 avg 2022, 00:18

Samo da se zahvalim kompletnom osoblju NK Čelik, od čovjeka koji nas je ugostio na ulazu pa dalje sve do navijača koji su danas podržali Čelik aplauzima na svakoj mogućoj situaciji, kako to i priliči velikom klubu i pravim navijačima.

Iskreno se nadam da se ne radi o nekim povredama težim kod vaših igrača, malo ste baksuzni po tom pitanju, ali biće to dobro. Sretno momci.

PS: S obzirom da pratim sve detaljno oko klubova, vrijedi istaći koliko je lijepo danas vidjeti ovakav Čelik i organizaciju i vođenje stranice i marketinga pa koja god to liga bila.. bolje nego za bilo koju sezonu provedenu u Premijer ligi ranije.. svaka čast svima koji rade za dobrobit Čelika u protekla 24 mjeseca.
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 04 avg 2022, 03:36

zamorano je napisao/la:
03 avg 2022, 23:10
Čelik sjajan...Dobra igra,ima šlifa,Gradina pa solidna mada sam očekivao i više od federalca! Moram pohvaliti Šehiča ne toliko igrom koliko je smršao! Sad i liči na igrača!Publika stara zapadovska,500 ljudi ali ne izdaju nikad! Raje s JUGA baš i nebi previše danas! Žene opet besplatno ulaze s punim kesama čipsa,košpi i krompiruše! Pojedu,isprzne,podrignu,prdnu i kuča! Samo djeci do 15 godina ulaz dozvoliti besplatan jer to je budučnošt i baza navijača a ne glupe ženturače! Sve u svemu ova djeca u Čeliku,stručni štab i posebno momci u upravi zaslužuju i veči i bolju posjetu! Al et i to valjda jednom krene od strane nas NAVIJAČA!!!
Ahhahahahahah kakav si ti ludjak :tokralju:

Ženturače sa krompirušom :urnebes: :urnebes:

Čeliku da dodje na BP sada i premijeligas tipa Leotar, Posusje, Sloboda i ta buranija iz PL a ne federalci isto bi bilo 1-0 2-0...
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 04 avg 2022, 08:47

Truhlo je napisao/la:
03 avg 2022, 22:37
Pitari minimalno 6 utakmica na Bilinom, pogurat ce nas ovaj novac zestoko, pravo dobar iskorak ce se napraviti sa ciscenjem dugova.
Ako pogledamo kako radovi idu u Mostaru i BL,nije nemoguce da cemo i vise od 6.

Zna li se koliko vam otp.placamo po utakmici?
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

dinodino2019
Kontakt:

Re: NK Čelik Zenica

Post Postao/la dinodino2019 » 04 avg 2022, 08:48

23 utskmice posljednje 21 pobjeda jedan remi i jedan poraz, mislim da momci zasluzuju puno vecu podrsku
Živim za dan kada će KF otići iz našeg grada

Pasha
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Pasha » 04 avg 2022, 08:59

Mislim da Zamorano poistiha pati što i on nije ženskog spola, pa da ne plaća ulaz.

Al koliko sam čuo. Od ove sezone, razlog za njegovu patnju bit će ukinut...
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!

Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!

Pasha
Moderator
Kontakt:

Re: Čelični zid

Post Postao/la Pasha » 04 avg 2022, 09:06

Koliko sam upratio, ukupno smo dali četiri prijedloga.

Dao sam kao opcije, nickove predlagača, pa prije glasanja, malo pogledajte šta je prijedlog.

PonosniSmogovci
Kontakt:

Post Postao/la PonosniSmogovci » 04 avg 2022, 10:15

NajvecaRadosti je napisao/la:
04 avg 2022, 08:47
Truhlo je napisao/la:

Koliko god da je zahvalni smo. U historiji će ostati upisano da je FK Sarajevo puno pomoglo u oporavku i vraćanju Čelika više od grada iz kojeg Čelik dolazi. Malo je žalosno ali istinito. Prvo s onim evropskim utakmicama pa sad ovo.

redbull93
Kontakt:

Post Postao/la redbull93 » 04 avg 2022, 11:11

Uzimamo sigurno preko 100k KM, jos ce i kup utakmice biti vjerovatno. Kad vidim tempo radova na drugim terenima, onda ova polusezona citava. Nama sigurno da ce dobro doci, u to nema sumnje.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!

Celicni
Kontakt:

Post Postao/la Celicni » 04 avg 2022, 12:00

Pasha je napisao/la:
04 avg 2022, 09:06

Dao sam kao opcije, nickove predlagača, pa prije glasanja, malo pogledajte šta je prijedlog.
Trebao si staviti prijedloge a ne nickove nebitan je nick i ko je dao prijedlog znat ce se na kraju ko je, ovako mora svako da traži po forumu ko je kakav dao prijedlog nečitko je

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 04 avg 2022, 12:07

Koji su prijedlozi, ne znam nijedan osim Steelmanovog
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

almir2018
Kontakt:

Post Postao/la almir2018 » 04 avg 2022, 12:07

Sve zavisi koliko ce igrati Sarajevo kod nas utakmica ali kako traju radovi na svim terenima msm da ce oni citavu polusezonu ovdje igrati a meni kako su rekli Sarajlije oko 15 milja po tekmi dobijamo za rentanje stadiona sigurno ce to preko 100 milja na kraju izaci sto je odlicno za nas.

Pasha
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Pasha » 04 avg 2022, 12:47

Celicni je napisao/la:
04 avg 2022, 12:00
Pasha je napisao/la:
04 avg 2022, 09:06

Trebao si staviti prijedloge a ne nickove nebitan je nick i ko je dao prijedlog znat ce se na kraju ko je, ovako mora svako da traži po forumu ko je kakav dao prijedlog nečitko je
Pa recimo ovaj laudropov prijedlog je jako teško prenijeti u jedan red...

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 04 avg 2022, 12:55

PonosniSmogovci je napisao/la:
04 avg 2022, 10:15
Truhlo je napisao/la:

Koliko god da je zahvalni smo. U historiji će ostati upisano da je FK Sarajevo puno pomoglo u oporavku i vraćanju Čelika više od grada iz kojeg Čelik dolazi. Malo je žalosno ali istinito. Prvo s onim evropskim utakmicama pa sad ovo.
Ma nema na cemu,uvijek :salut: :salut:
Ne bi ni dolazili da nemate najbolji stadion u drzavi :thumbup:
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

FRLegioen
Kontakt:

Post Postao/la FRLegioen » 04 avg 2022, 14:19

04 avg 2022, 12:55
PonosniSmogovci je napisao/la:
04 avg 2022, 10:15

Ma nema na cemu,uvijek :salut: :salut:
Ne bi ni dolazili da nemate najbolji stadion u drzavi :thumbup:
Celik i Sarajevo su uvijek imali dobru saradnju sto se tice uprave klubova.Navijaci manje -vise , ali bilo je i tu svijetlih primjera(Celik- OFK Beograd odlucujuca tekma za opstanak 1970- ih godina kad je doslo mnogo pitara da nas podrze da izborimo opstanak ili ova nasa akcija darivanja krvi za nastradale pitare kod Zepca)

gigun

Post Postao/la gigun » 04 avg 2022, 14:20

Zuhar je kad siromahu i mušica uleti u zicugu. :kafa:

BatistutA19
Kontakt:

Re: NK Čelik Zenica

Post Postao/la BatistutA19 » 04 avg 2022, 14:31

Ma sto se tice Sarajeva njima respekt zauvjek dat treba i uvjek gajit dobre prijateljske odnose necu reci bratske mozda je puno a navijaci trebaju imat neko postovanje jedni prema drugom i kad god se sastanemo svako za svoje nek navija i pjesmom svako svojoj kuci bez nekog straha da ce neko bit napadnut.Sto neko napisa vise je FK Sarajevo pomogllo nego grad Zenica.Mogli su oni zaobic Zenicu da su htjeli itekako nebitan teren nego je to postovanje i neka pomoc , i svaka im cast i zelim im duplu krunu..

Nama sezona uskoro pocinje stvarno sam prezadovoljan Celikom ,Gradina je rang vise od nas i bili su peti a sinoc je bilo kao da smo mi rang iznad njih ,samo krenit ozbiljno jako od prvog kola i vjerujem da ce mo uci u Fl i korak do PL.
OVO CIJI JE SVE PLAN BIO OD KANTONA,SA DJECOM AL BUKVALNO DJECOM ,TIM LJUDIMA KAPA DO PODA.I OVA DJECA UZ PAR CILJANIH POJACANJA MOGU UC U PL I SA TRENEROM ODLICNIM

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.