Nije volio taj stil JV-a ali trebao je uraditi album sa JV-cak muzika je bila napravljena samo je ostalo da on otpjeva medjutim znamo sta se desilo kasnie je Jasar uradio 3 albuma i razvalio estradu . Vjerujem da bi i Ipce isto .
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Pjesma posvecena Ipcetu koju je uradio sa JV!
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
Jedan od najpopularnijih pjevaca tokom 90-tih ali kak ose pojavilo ovo sranje zvano turb folk ,ta popularnost je opala .Medjutim ko voli prave pjesme uvijek ce ga rado slusati
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Svidja mi se tvoj muzicki repertoar. Stare pjesme, koje i nisu toliki hitovi, ali vrlo vrijedne i kvalitetne...i ja to volim
Nisam znao kada je tacno Halidov koncert, obradovao si me datumom hehe.Inace, meni je definitivno najbolji koncert na kojem sam bio, njegov koncert iz Zetre, tj. ova dva poslijeratna, pored koncerta "Tri kralja"...extra je bilo...(cuj extra, jbem ti moderne rijeci )
Sad ima da se Kosevo napuni, jbo i Merlina i sve ostale, mora da gori kao nikada
Jedva cekam aBd
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
Bio je jedan period sredinom devedesetih kad je par istarskih pop-rock muzičara pjevalo na istarskom dijalektu, pa je to prozvano "ča-val" po uzoru na novi val. Najpoznatiji predstavnici ča-vala su bili Gustafi, Šajeta, Livio Morosin i Alen Vitasović. Gustafi i Livio i dalje pjevaju na istarskom, ali kvalitet pjesama im je opao u odnosu na period ča-vala, dok su Vitasović i Šajeta otišli u komercijalu. Evo par pjesama iz perioda ča-vala, meni su baš dobre:
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Ova posljednja ne pripada tom periodu, malo je novija...
Nikome nije kao sto je meni,liju mi teske novembarske kise....
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!