Čolić i Knežević nece igrati kako kazu do kraja sezone cao Evropa

VOLIM TE MAMA AL NE KAO VELEŽ
znaci ako mi sutra pobijedimo, to je zato sto smo kupili utakmicu? ne dolazi u obzir da nekim cudnim slucajem budemo bolji?Red je napisao/la: Ako izgube od Zeljeznicara sljedecu nikad ga ja vise ne otisao i navijao na utakmicu dok pojedinci misle da je ovo njihov privatni klub.
da si ti meni ziv i zdrav,utakmica je prodata.koja je to samo glupost uoci susreta suspendovati dvojicu ponajboljih igraca,jos se fol kajtaz i skaljic zale za ozljede,.zlaya_tm87 je napisao/la:znaci ako mi sutra pobijedimo, to je zato sto smo kupili utakmicu? ne dolazi u obzir da nekim cudnim slucajem budemo bolji?Red je napisao/la: Ako izgube od Zeljeznicara sljedecu nikad ga ja vise ne otisao i navijao na utakmicu dok pojedinci misle da je ovo njihov privatni klub.
A inace ste bolji jel? smesan si djecace smesanRed or Dead je napisao/la:da si ti meni ziv i zdrav,utakmica je prodata.koja je to samo glupost uoci susreta suspendovati dvojicu ponajboljih igraca,jos se fol kajtaz i skaljic zale za ozljede,.zlaya_tm87 je napisao/la:znaci ako mi sutra pobijedimo, to je zato sto smo kupili utakmicu? ne dolazi u obzir da nekim cudnim slucajem budemo bolji?Red je napisao/la: Ako izgube od Zeljeznicara sljedecu nikad ga ja vise ne otisao i navijao na utakmicu dok pojedinci misle da je ovo njihov privatni klub.
3 - 5 - 8. Skela - gratisŽeljovac je napisao/la:Koliko koštaju karte za Vrapčiće po tribinama?(Red Army, najveća i preko puta Red Army)
bili smo i mi ove sezone bolji od vas na grbavici pa kakve fajdezlaya_tm87 je napisao/la:ako mene pitas, da, bolji smo barem duplo...
Hvala ti. Bila mi je dilema koja vam je skuplja, ona najduža ili ta iza gola. Znači to vam je ložavfc1922 je napisao/la:3 - 5 - 8. Skela - gratisŽeljovac je napisao/la:Koliko koštaju karte za Vrapčiće po tribinama?(Red Army, najveća i preko puta Red Army)![]()
Daj ba Zeljovac sta si se prepao, parkiraj kod Mimsa, pa mozes sa mnom......ako ti je vatra.Željovac je napisao/la:Hvala ti. Bila mi je dilema koja vam je skuplja, ona najduža ili ta iza gola. Znači to vam je ložavfc1922 je napisao/la:3 - 5 - 8. Skela - gratisŽeljovac je napisao/la:Koliko koštaju karte za Vrapčiće po tribinama?(Red Army, najveća i preko puta Red Army)![]()
![]()
Kad vas već maltretiram, ima li parking solidne veličine tamo na "domaćoj" strani. Znam da ima tamo na ulazu za skelu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.