Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- nextterrain
- Kontakt:
Re: Serie A
Kratkoročno možda je korak unazad u karijeri, ali prije će Milan osvojiti LP nego Juventus, i to će biti činjenica 
- Romagnoli13
- Kontakt:
Spremni za oktobarski skudeto.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- Romagnoli13
- Kontakt:
Ja bih bio zadovoljan i da dođe Kalinić.Te da dovedu Benassia ili Snacheza koji se spominju kao zamjena za Bertaloccia, a tu je i Ghezzal kao opcija za rotaciju.Denno je napisao/la:Jaka ekipa, al ludilo bi bilo da potpisete jos i Aubameyanga.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Dobra ekipa za 5-6 mjesta 
Na papiru ekipa za treće mjesto, Roma je gubitkom nekih igrača po meni inferiornija, ali i oni kao i Inter tek trebaju da dovode.
Ali i Juve je 2011 bio van svih opcija pa je uzeo titulu bez poraza sa desetak novih igrača, baš kao što je sad slučaj s Milanom. Istina, ovaj Juventus je mnogo bolji od Milana tad, a i Napoli je baš jak, zadržao sve igrače i dodao za sada dvojicu za širinu.
Ali i Juve je 2011 bio van svih opcija pa je uzeo titulu bez poraza sa desetak novih igrača, baš kao što je sad slučaj s Milanom. Istina, ovaj Juventus je mnogo bolji od Milana tad, a i Napoli je baš jak, zadržao sve igrače i dodao za sada dvojicu za širinu.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Gotovo. Bonni je prodat'.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Nek' je sa srećom, osim protiv nas
Otišli su Vialli, Ravanelli, Ferrara, Torrichelli, Vieri, Zidane, Sousa, Deschamps, Di Livio, Thuram, Ibra.. ali je Juve ostao i bio veći od svakog igrača.
Hvala na svemu, good bye charlie
Otišli su Vialli, Ravanelli, Ferrara, Torrichelli, Vieri, Zidane, Sousa, Deschamps, Di Livio, Thuram, Ibra.. ali je Juve ostao i bio veći od svakog igrača.
Hvala na svemu, good bye charlie
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
raspade se Juve, hvala bogu
Zamisli ove godine nakon jedne utakmice Juventusa i Lazia tebe bude na forumu.Chinaglia je napisao/la:raspade se Juve, hvala bogu
Zapravo mislim da ćemo biti jači. Na moju radost se defanzivni dio tima stavlja u drugi plan i dovode ofanzivci. Sve ono na što se kukalo godinama, defanzivni mentalitet, 3-5-2, sve ode, a dovode se krila i igra ofanzivno.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Ko i svake godine....valjda cemo se jednom nekad i raspast...Chinaglia je napisao/la:raspade se Juve, hvala bogu
- Romagnoli13
- Kontakt:
Ne raspada se Juve, već jedini klub koji ih može zaustaviti se budi.
nema povratka velike Serie A dok Lazio ne preuzme neki konzorcijum, milijarder il slicno :kafa:Romagnoli13 je napisao/la:Ne raspada se Juve, već jedini klub koji ih može zaustaviti se budi.
Znaci u Milanu su pravi kinezi na vlasti dok kod Intera su lazni, tuga bozija ali doce bolji dani za plavo crne abd
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sto da ga raskucite ko kranjotijeveChinaglia je napisao/la:nema povratka velike Serie A dok Lazio ne preuzme neki konzorcijum, milijarder il slicnoRomagnoli13 je napisao/la:Ne raspada se Juve, već jedini klub koji ih može zaustaviti se budi.
zbog toga treba neko koga je tesko raskucit, kao ove Milanove japancejelle je napisao/la:Sto da ga raskucite ko kranjotijeve :urnebes:Chinaglia je napisao/la:nema povratka velike Serie A dok Lazio ne preuzme neki konzorcijum, milijarder il slicno :kafa:Romagnoli13 je napisao/la:Ne raspada se Juve, već jedini klub koji ih može zaustaviti se budi.
Mi smo kao adidas sa 4 crte 
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Dobar posao uradise lazni Kinezi sa 50M budzeta
Romagnoli13 je napisao/la:Dobar posao uradise lazni Kinezi sa 50M budzeta

- Romagnoli13
- Kontakt:
Chinaglia je napisao/la:Romagnoli13 je napisao/la:Dobar posao uradise lazni Kinezi sa 50M budzeta