Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

Romanista10
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la Romanista10 » 03 jan 2014, 10:55

viKK je napisao/la:
pa kakve to sad ima veze? njima nije džeko najbitniji, kao što je tebi. njima(treneru,upravi kluba) je najbitniji klub i uspjeh kluba, kao i igračima. negredo se pokazao kao dobar za ekipu i to je to. mislim da je krajnje glupo i nezahvalno govoriti na taj način o treneru jer on ne radi ništa nepravedno ako drži boljeg napadača u igri. a još ne znam hoće li ga držati u prvih 11(negreda) .. šta ako džeko zabije dva het trika u sljedeće dvije utakmice, a negredo odigra najgore? sve se uvijek može okrenuti, samo što ti ne gledaš stvari na taj način.
Nije tako. Da je u prvih 20-ak utakmica. Da je obojici po desetak utakmica i Negredo se pokazao kao bolji partner prvoj spici Agueru, onda bi to bilo OK. A ovako je Dzeku zamjenio poslije losih 45 min trece utakmice, halo ??. Sta ti nije jasno. Prije toga je Dzeko bio, igrac turnira u Hong kongu. Igrac utakmice protiv Milana. I igrac utakmice protiv Newcastlea. To trener nije uradio slucajno, ni blizu. Mancini je uvijek dosad dao Dzeki 10-ak utakmice na pocetku sezone, da se dokaze, ovaj NE.
Sve si sam sebi odgovorio. Dzeku jedino spasava da zabije het trik, sto je jako tesko ako moras. A Negredu je dao 15 utakmica da u miru igra ( sa Aguerom da ojaca tandem i vrhunskim srednjim redom ), sto je potpuno druga prica. To se ne radi u prvom dijelu sezone ako imas vise dobrih napadaca na koje "ozbiljno" racunas. Sve jasno !!
Zadnja izmjena: Romanista10, dana/u 03 jan 2014, 11:06, ukupno mijenjano 1 put.

Elmander
Kontakt:

Post Postao/la Elmander » 03 jan 2014, 11:05

Po engleskim medijima City dovodi na posudbu Berbatova, a Džeko ide na posudbu u Fulham.

Romanista10
Kontakt:

Post Postao/la Romanista10 » 03 jan 2014, 11:09

Elmander je napisao/la:Po engleskim medijima City dovodi na posudbu Berbatova, a Džeko ide na posudbu u Fulham.
Ovdje "The Guardian" citira snimljene Mourinhove rijeci. Inace Mourinho je vise puta izjavio ove sezone ( 10 tak, novine, televizija ) da je City prvi favorit prvenstva( sto i jeste ) zbog sirine kadra posebno napadaca. Ovdje je to Mourinho samo jos jednom ponovio. Znaci The Guardian je objavio jako jako vjerovatno istinit citat Mourinha.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 03 jan 2014, 11:10

Jao pegle, majko mila. :?
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

adisice
Kontakt:

Post Postao/la adisice » 03 jan 2014, 11:12

Romanista10 druže bez uvrede šta tebi dođe Džeko? :lol: Nema potrebe toliko ga braniti i iznosit dokaze,za tebe a i za mene je i još 90% istinskih Bosanaca i Hercegovaca legenda bh.fudbala a za ostale ko ih yebe.Uvijek će biti hejtera
http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 03 jan 2014, 11:39

Romanista10 je napisao/la:
bagrcavi je napisao/la:Nikada mi neće biti jasno kako ljudi znaju ima li Edin ponude od TOP klubova, ili bilo kakvih klubova, ili nema ni jedne ponude i niko ga neće? Samo nek' mi to neko objasni ako nije problem.
Koji **** se ti javljas. Kako to znas ko ga hoce covjece boziji. Prije manje od dvije godine imao predugovor sa Bayernom. Klubovi dogovorili odstetu 25 mil. Dzeko se predomislio Bayern uzeo Mandzukica. Bilo na svim relevantnim medijima. Imas slike Dzeke i agenta mu u Munchenu, na **** bilo.
Daj linkove tih relevantih medija ukoliko uopšte postoje.

Kakav predugovor sa Bayernom, o čemu pričaš. ???

Niti je Bayern imao bilo kakav predugovor sa Edinom niti je agent dotičnog bio u Minhenu.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 03 jan 2014, 11:48

viKK je napisao/la:
pa kakve to sad ima veze? njima nije džeko najbitniji, kao što je tebi. njima(treneru,upravi kluba) je najbitniji klub i uspjeh kluba, kao i igračima. negredo se pokazao kao dobar za ekipu i to je to. mislim da je krajnje glupo i nezahvalno govoriti na taj način o treneru jer on ne radi ništa nepravedno ako drži boljeg napadača u igri. a još ne znam hoće li ga držati u prvih 11(negreda) .. šta ako džeko zabije dva het trika u sljedeće dvije utakmice, a negredo odigra najgore? sve se uvijek može okrenuti, samo što ti ne gledaš stvari na taj način.
Nije tako. Da je u prvih 20-ak utakmica. Da je obojici po desetak utakmica i Negredo se pokazao kao bolji partner prvoj spici Agueru, onda bi to bilo OK. A ovako je Dzeku zamjenio poslije losih 45 min trece utakmice, halo ??. Sta ti nije jasno. Prije toga je Dzeko bio, igrac turnira u Hong kongu. Igrac utakmice protiv Milana. I igrac utakmice protiv Newcastlea. To trener nije uradio slucajno, ni blizu. Mancini je uvijek dosad dao Dzeki 10-ak utakmice na pocetku sezone, da se dokaze, ovaj NE.
Sve si sam sebi odgovorio. Dzeku jedino spasava da zabije het trik, sto je jako tesko ako moras. A Negredu je dao 15 utakmica da u miru igra ( sa Aguerom da ojaca tandem i vrhunskim srednjim redom ), sto je potpuno druga prica. To se ne radi u prvom dijelu sezone ako imas vise dobrih napadaca na koje "ozbiljno" racunas. Sve jasno !!
džeku spašava hat trick jer on inače sa aguerom ne zna igrati. negredo je bio bolji za ekipu, džeko nije, takve su bile okolnosti i to je to. aguero je uz pomoć negreda zabio puno golova, i ako će ta postava pobjeđivati sve ekipe redom nema razloga da džeko dobija velike minute. konstantno govoriš da je džeko izvađen jednu utakmicu nepravedno, pa yebo ga ja, ako je profesionalac valjda može to podnijeti.. stalno mu zamjeraš to, a zanemaruješ da je to uzrokovalo stvaranju tandema negredo-aguero koji savršeno funkcioniše.

Romanista10
Kontakt:

Post Postao/la Romanista10 » 03 jan 2014, 11:51

Saurman je napisao/la:
bagrcavi je napisao/la:Nikada mi neće biti jasno kako ljudi znaju ima li Edin ponude od TOP klubova, ili bilo kakvih klubova, ili nema ni jedne ponude i niko ga neće? Samo nek' mi to neko objasni ako nije problem.
Koji **** se ti javljas. Kako to znas ko ga hoce covjece boziji. Prije manje od dvije godine imao predugovor sa Bayernom. Klubovi dogovorili odstetu 25 mil. Dzeko se predomislio Bayern uzeo Mandzukica. Bilo na svim relevantnim medijima. Imas slike Dzeke i agenta mu u Munchenu, na **** bilo.
Daj linkove tih relevantih medija ukoliko uopšte postoje.

Kakav predugovor sa Bayernom, o čemu pričaš. ???

Niti je Bayern imao bilo kakav predugovor sa Edinom niti je agent dotičnog bio u Minhenu.
Mada je to vec proslost i nikada Dzeko nece vise zaigrat u Bayernu ili slicnom klubu. Kad napusti City bit ce to klub pola stepenice slabiji. Evo par linkova a ima ih koliko hoces. Kad nesto objavi BIlde.de i ****, to ti je 95 % istina a pogotovo za Bayern. Dzeko htio 125.000EUR/sedmicno. Mandza pristao na 60.000EUR/sedmicno.
http://www.goal.com/en/news/11/transfer ... alks-stall
http://www.dailymail.co.uk/sport/footba ... doubt.html
http://www.bild.de/sport/fussball/bayer ... .bild.html
http://www.bild.de/sport/fussball/bayer ... .bild.html
http://www.****.de/de/fussball/fussba ... 65789.html ( VIDEO )
http://sportsport.ba/ino_fudbal/bayern- ... nhen/81372

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 03 jan 2014, 11:55

Čim sam vidio natpis Daily Mail sve mi je jasno.

Ovu izmišljotinu su ostali mediji upravo preuzeli sa ovog žutila od portala.

Romanista10
Kontakt:

Post Postao/la Romanista10 » 03 jan 2014, 12:00

Saurman je napisao/la:Čim sam vidio natpis Daily Mail sve mi je jasno.

Ovu izmišljotinu su ostali mediji upravo preuzeli sa ovog žutila od portala.
SPORT 1 covjece. Naslov Videa. News: Bayern with Dzeko agree
BILDE.DE

Danima su izvjestavali da je dogovor blizu. Daily Mail i goal.com je preuzeo od ****, Bilde.de. Pogledaj video, ( ****) ako razumijes njemacki jezik.
Bayern agree with Dzeko - Martinez preferred candidate
The record holder is after **** information before the commitment of the striker. Javi Martinez is also high on the list. By Matthias Becker and Christian Ortlepp
Munich - The transfer Offensive Bayern gets going.
After **** information, the record holder with striker Edin Dzeko of Manchester City should already be united. Now the Bavarians have some still on a transfer fee for the Bosnian attacker with City. The market value Dzekos that with VfL Wolfsburg became German champion in 2009, is estimated at about 20 million euros. A sum that could be the Bavarians make sure thanks to the Champions League revenue of 60 million euros
Klubovi su se vec dogovorili. Cekali su se Dzekini osobni uvjeti.
**** i BIld.de kad je u pitanju Bayern nikada ne grijese.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 03 jan 2014, 12:08

Romanista10 je napisao/la: Klubovi su se vec dogovorili. Cekali su se Dzekini osobni uvjeti.

Klubovi se nisu dogovorili jer City je tražio preveliku odštetu.

Bayern had been linked with a move for Manchester City striker Edin Dzeko, but Goal.com understands that negotiations over the Bosnia and Herzegovina international's signature have died down due to the Premier League champions demanding a €30 million fee for his service

Romanista10
Kontakt:

Post Postao/la Romanista10 » 03 jan 2014, 12:12

Saurman je napisao/la:
Romanista10 je napisao/la: Klubovi su se vec dogovorili. Cekali su se Dzekini osobni uvjeti.

Klubovi se nisu dogovorili jer City je tražio preveliku odštetu.

Bayern had been linked with a move for Manchester City striker Edin Dzeko, but Goal.com understands that negotiations over the Bosnia and Herzegovina international's signature have died down due to the Premier League champions demanding a €30 million fee for his service
Pa **** i bild.de su bog i batina u njemackoj. Svi goal.com i ostali su preuzimali od njih. Jedino je moguce da je Dzeko postigao dogovor sa Bayernom a City ih zajebao. Dogovor je bio postignut 100% sa najmanje jednom od strana. Nebi to objavili bild.de i sport.1 na vijestima, da nije 100% provjereno.
Nikada to necu prezaliti. Sada bi Dzeko bio medju TOP 5 napadaca svijeta. A Robben i Ribery bi ga pitali loptama. Fantazija !! ( Mandzo cak ni sada nije napadac Dzekine kvalitete, sposobnosti )
Franck Ribery ( ****.de)
"Ukoliko se Džeko priključi našem klubu, bit će mi drago. On je fantastičan igrač, vrhunski napadač koji bi bio odličan za Bayern", kazao je Ribery. :( :( ( a sad ga jebu sa Karling kupovima )
Početna cijena za Dzeku bit će 30 miliona eura. U Bayernu se nadaju kako će čelni ljudi tima sa Etihada na kraju pristati prodati Džeku za manje novca.
( Bili Bayern trazio ikad Negreda, bi ****. Sa 28 presao u prvi jaci klub, desna noga mu sluzi samo za stajanje ).

slika

Idimidodjimi
Kontakt:

Post Postao/la Idimidodjimi » 03 jan 2014, 12:29

RvPersie se dobro zakamuflirao i sad nakon onog bana, od ko zna koliko dana, djeluje pod novim profilom Romanista10.

:lol:

identicna prica u lika stalno..... , treba preci u neki klub u januaru pod hitno, nayebi se matere treneru, informacije iz guardiana, daily maila itd,itd.

Samo nisam upratio ovako na brzaka jel i sad Navas i drustvo mrze Dzeku i ne dodaju mu lopte u prostor :lol:

Dobar dobar..... :mrgreen:
Zadnja izmjena: Idimidodjimi, dana/u 03 jan 2014, 12:32, ukupno mijenjano 1 put.
Kad bi cure znale koliko kosta kamion,ne bi ni pogledale bmw!

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 03 jan 2014, 12:31

dosta toga stoji, al NEPRAVEDNO zapostavljen? (mada niej zapostaljen vec je treci izbor)

pa gledas ga ove zadnje dvije tekme i ja bi ga nek je nas nepravedno nogom u guzicu par puta nabio il vratio u juniore da mjesec dana trenira obradu lopte...trenutno su Negredo i Aguero DALEKO ispred njega nazalost, na momente me podsjeca na onog lika na rekreaciji sto svi znaju da nema pojma i da ce sje.at 5 od 6 pasova al et moras da mu dodajes jer je sam i da se ne naljuti a samo trazis priliku da mu ne dodas jer sje.a akciju..

a opet tu je i ono sto Sitiju 6 miliona godisnje za Dzeku nije nikakav problem..tako da ni Pelegrini ni uprava nemaju razloga da ga prodaju, para imaju a gdje bi nasli takvog backup napadaca koji nema problem s tim sto sjedi na klupi.
iako je u krizi ima i on svojih bljesaka i golova za koje bi Siti dao i vise od 6 miliona godisnje
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 03 jan 2014, 12:59

Ovdje postoji odredjeni procenat forumasa koji vjerovatno dr*aju na Dzeku i nemaju drugog posla osim presipati iz supljeg u prazno.
Ok, volim i ja Dzeku, zelim mu sve najbolje, da nadje novi klub u kojem ce se preporoditi, ali dajte ljudi, ohanite malo.

Kako vec neko rece, zaboli Pellegrinija taki kako se neko zove i da li je bosanac/spanac/englez/pi*ka materina, covjek iskljucivo gleda na formu igraca i uspjesnost tima. Mozete se do sutra buniti zasto Dzeko ne igra, ali nije lud da mjenja pobjednicku kombinaciju.
To sto ga ne zeli pustiti u januaru, ko bi mu zamjerio ? Ima se, moze se. Nijedan trener u njegovoj poziciji ne bi pustio odlicnog back up napadaca koji grije klupu i ne buni se.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

AzRimiRzA
Kontakt:

Post Postao/la AzRimiRzA » 03 jan 2014, 13:40

Sto se ovdje raspravlja stranicama sta je se desilo prije godinu, dvije. Bilo proslo, idemo dalje. A postove od romaniste samo preskocim, cim vidim ko je, jel si care pomalo dosadan. Da ti nisi onaj nas sa blumuna koji se bruka tamo nemoguce...

Rosicky
Kontakt:

Post Postao/la Rosicky » 03 jan 2014, 13:57

Čuj ovo ogroman interes Arsenala je bio :lol:

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 03 jan 2014, 14:25

ultrasstyle_tz je napisao/la:na momente me podsjeca na onog lika na rekreaciji sto svi znaju da nema pojma i da ce sje.at 5 od 6 pasova al et moras da mu dodajes jer je sam i da se ne naljuti a samo trazis priliku da mu ne dodas jer sje.a akciju..
upravo tako, nažalost.

kokakolas
Kontakt:

Post Postao/la kokakolas » 03 jan 2014, 15:15

Ni sjena igrača iz Bundeslige. Ali eto, zadužio nas je Edin golemo i zato ima moju podršku.
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."

Don't raise your voice, improve your argument.

gost
Kontakt:

Post Postao/la gost » 03 jan 2014, 15:46

adisice je napisao/la:Romanista10 druže bez uvrede šta tebi dođe Džeko? :lol: Nema potrebe toliko ga braniti i iznosit dokaze,za tebe a i za mene je i još 90% istinskih Bosanaca i Hercegovaca legenda bh.fudbala a za ostale ko ih yebe.Uvijek će biti hejtera
Lijepo si ovo rekao. Stvarno nekad tako piše, da se možeš samo sjetiti one, ne brani me babo života ti...

Al i takav, opet je romanista ili kako već se prije zvao, pozitivniji lik od ove bulumente pljuvača što se ovdje nakotila...

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Goalgetter i 31 gost.