Nije tako. Da je u prvih 20-ak utakmica. Da je obojici po desetak utakmica i Negredo se pokazao kao bolji partner prvoj spici Agueru, onda bi to bilo OK. A ovako je Dzeku zamjenio poslije losih 45 min trece utakmice, halo ??. Sta ti nije jasno. Prije toga je Dzeko bio, igrac turnira u Hong kongu. Igrac utakmice protiv Milana. I igrac utakmice protiv Newcastlea. To trener nije uradio slucajno, ni blizu. Mancini je uvijek dosad dao Dzeki 10-ak utakmice na pocetku sezone, da se dokaze, ovaj NE.viKK je napisao/la:
pa kakve to sad ima veze? njima nije džeko najbitniji, kao što je tebi. njima(treneru,upravi kluba) je najbitniji klub i uspjeh kluba, kao i igračima. negredo se pokazao kao dobar za ekipu i to je to. mislim da je krajnje glupo i nezahvalno govoriti na taj način o treneru jer on ne radi ništa nepravedno ako drži boljeg napadača u igri. a još ne znam hoće li ga držati u prvih 11(negreda) .. šta ako džeko zabije dva het trika u sljedeće dvije utakmice, a negredo odigra najgore? sve se uvijek može okrenuti, samo što ti ne gledaš stvari na taj način.
Sve si sam sebi odgovorio. Dzeku jedino spasava da zabije het trik, sto je jako tesko ako moras. A Negredu je dao 15 utakmica da u miru igra ( sa Aguerom da ojaca tandem i vrhunskim srednjim redom ), sto je potpuno druga prica. To se ne radi u prvom dijelu sezone ako imas vise dobrih napadaca na koje "ozbiljno" racunas. Sve jasno !!