Safet Sušić - Pape

Hendo
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la Hendo » 11 okt 2014, 10:14

Odlicna postavka, odlicna igra pogtovo u drzgom poluvremenu. Steta za Medunjanina i njegovu priliku ili barem jedan Pjanicev slobodni .
Kocka je bačena

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Re: Odg: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la hilmo » 11 okt 2014, 10:17

ramiral je napisao/la:Ni ja se ne slažem sa Sušićevom politikom i kritikujem neka poteze ali priželjkivati da izgubimo da bi neko otišao sa bilo koje pozicije pa i selektorske je ogavno. Dno dna od licemjerstva.

I onda pričaju o patriotizmu. Nabijem ja taj ''patriotizam na racku.

Ako griješi i ko god da pravi greške, neće da ih prizna treba kritikovati i ukazivati na ono što ne valja, očito je da Safet još ''luta'' ali prizivati poraz reprezentacije za koju bi ''život dali'' je ružno.

Nisu se meni ni Ajnadžić ni Delić u ratu sviđali (salonci, ublehaši, partijski miševi) pa sam trebao priželjkivati da naši borci izgube Podsjelovo ili Đokin toranj (uz ljudske žrtve) pa da ih generalštab smijeni?
+1

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

miki_92
Kontakt:

Re: Odg: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la miki_92 » 11 okt 2014, 10:22

hilmo je napisao/la:
ramiral je napisao/la:Ni ja se ne slažem sa Sušićevom politikom i kritikujem neka poteze ali priželjkivati da izgubimo da bi neko otišao sa bilo koje pozicije pa i selektorske je ogavno. Dno dna od licemjerstva.

Ako griješi i ko god da pravi greške, neće da ih prizna treba kritikovati i ukazivati na ono što ne valja, očito je da Safet još ''luta'' ali prizivati poraz reprezentacije za koju bi ''život dali'' je ružno.

Nisu se meni ni Ajnadžić ni Delić u ratu sviđali (salonci, ublehaši, partijski miševi) pa sam trebao priželjkivati da naši borci izgube Podsjelovo ili Đokin toranj (uz ljudske žrtve) pa da ih generalštab smijeni?
+1

eto do cega smo dosli, da rat poredimo sa onim sto se dogadja na fudbalskim terenima :tokralju:
akcija kodnog imena "Justifying the Unjustifiable" se nastavlja
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."

Ibizevic
Kontakt:

Post Postao/la Ibizevic » 11 okt 2014, 10:36

Čak smo osvojili bod iz dvije utakmice protiv ekipa koje su najslabije poslije Andore. Bravo Pape :!:

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 11 okt 2014, 10:53

Da se razumijemo , za mene Susic nije nikakav trener , jos protiv Francuske na Kosevu sam zauzeo taj stav i drzim ga se i dan danas . Medjutim nije ono sinoc toliko lose izgledalo , stoji da smo izgubili 5 bodova iz dvije takoreci lakse utakmice , ali sama igra sinoc je bar licila na nesto . Imali smo dobre sanse koje nismo iskoristili , cak je za mene najbolja nasa ono proigravanje Tina kroz peterac koje nasi spicevi nisu ispratili . Takodje Tin nije lose odigrao koliko neki nazor zele da pokazu , iaoke je bio zreo za izmjenu u 70 , ali opet to je greska Papetova . Mislim da je Pape svoju dozu srece , a i mi svi iskoristio protiv Slovacke u drugoj utakmici i da sada na vidjelo isplivavaju sve njegove mane , jer od repke koja je mogla svakome utrpati par golova mi se patimo da napravimo sansu . Konstatne i nelogicne rotacije u ekipi , nepostojece taktike , nepozivanje igraca , tvrdoglavost u neznanju nece kostati Papeta nego nasu reprezentaciju , ali da smo sinoc bili kriticni , nismo brate , ruku na srce ...
Pozdrav i Pape idi , fakat je vakat ...
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 11 okt 2014, 10:53

Vels je nikakva ekipa. Imaju jednog igrača (ne računam povrijeđenog Ramseya) i morali smo ih dobiti. Jednostavno, ekipa koja ne "natambura" reprezentaciju Velsa nije ekipa.

Je l' ko vidio Tina u posljednjih 15-ak minuta utakmice? Momak je jedva disao, nije bio u mogućnosti otkriti se da dođe po loptu, a o nekoj produktivnosti da i ne pričam. Zašto ga Pape nije izveo? To nas je moglo koštati do bola. Mogli smo već sada tražiti kakvu pozivnicu za Euro 2016. :mrgreen:

Oni koji su zadovoljni bodom kontra Velsa (Nermin Šabić i Pape) su komotno mogli mediti ljudima u predizbornim kampanjama. Al' haj' - de ti to objasni ljudima.

Nadam se da nas Belgija neće dobiti i da ćemo uknjižiti tri boda. No, pogledamo li Papeta i njegovo forsiranje nekih stvari, nameće se samo jedan zaključak - poraz u Zenici.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

The_Target
Kontakt:

Post Postao/la The_Target » 11 okt 2014, 10:58

E moj pape, sta bi sinoc hahahaha
Papetoljupci ...nista ... no comment ili smisljaju argumente zasto nismo pobijedili Balea i superjaki Kipar ( kuci )
Rođeni brato

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 11 okt 2014, 10:59

Igra sa dva napadaca.

Koliko su suteva na gol imali napadaci sinoc?

hogarstrasni

Post Postao/la hogarstrasni » 11 okt 2014, 11:11

Treba Susicu produziti ugovor !
Nismo izgubili od Velsa , u gostima , to je uspjeh.
Dvije utakmice, jedan bod :thumbup:
SAFET SUSIC, PROPAST BH REPREZENTACIJE - BOJKOT !!!

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 11 okt 2014, 11:18

Pozivi igraca, taktika, formacija i izmjene se ne postavljaju sa ciljem i prioritetom plasmana na EP u Francuskoj. Nasa igra se postavlja sa prioritetom da zaigraju sto vise igraca koji su povezani sa poganom familijom Susic.

Umjesto stopera iz Italije nama stopera igra DM iz Austrijske lige i Germanije Sportagenture. Umjesto Mujdze koji je jucer silovao Wales, igrao nam je protiv Kipra Vrsajevic iz HNLa i Hajduka, da se proda u 2. englesku ligu. Tino Susic smeta Medunjaninu i Pjanicu, nemamo krila, ne rasirujemo igru. No on mora igrati 90 minuta, umjesto Hajrovica ili Visce, kao sto je morao ici na SP, upisati nastupe protiv Nigerije i Iraana jer nam je tu bio prijeko potreban.

Susicu, ubij se!
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

pirotehnik
Kontakt:

Post Postao/la pirotehnik » 11 okt 2014, 11:24

Slazem se da Pape nije iznad repke, ali ovo je ipak najgluplji post sto sam procitao na ovom forumu.. svaka ti dala. :rol:

Gdje ces rat usporediti s ovim cirkusom?
Tog jutra, na sam dan vječitog derbija, probudio sam se mnogo ranije nego obično...

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 11 okt 2014, 11:28

i sta kaze genije :urnebes: :urnebes:
rin tin tin 90 minuta igra iako vec od 70.momak ne moze do daha da dodze :tokralju: :tokralju:
jbt,sad mi se pocelo prikazivat da on igru repke namjesta prema poziciji svog rin tin tina :urnebes: :tokralju:
j.e.b.o vas repka i EP..daj da djecu iz agenture prodamo :urnebes: :urnebes: :rol:
tacno mi vise nije ni krivo...sad je smijesno :D
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Vandelanoite
Kontakt:

Post Postao/la Vandelanoite » 11 okt 2014, 11:34

1 bod protiv Kipra i Velsa da mi je to neko rekao poslije Kaunasa pljuno bi ga u facu.

MESSI - NAJBOLJI IGRAČ SVIH VREMENA.
Emir Spahić!

MES QUE UN CLUB!

rishaaa
Kontakt:

Post Postao/la rishaaa » 11 okt 2014, 11:46

Jedina istina u našoj repki je da smo s Bešićem dobili : desnog bočnog,lijevog bočnog,stopera,defanzivnog veznog,lijevo i desno krilo! Čovjek ne može razočarati ni na jednoj poziciji :cool:

slika
Sarajevo, Mostar, Tuzla, Goražde
Višegrad i Foča s tugom osviće
junak do junaka, sada stoje svi
na braniku Bosne znaj te dušmani!!!

Sluzbenik
Kontakt:

Post Postao/la Sluzbenik » 11 okt 2014, 12:23

Svi smo slozni da je kvalitet repke i igraca daleko iznad kvaliteta Papeta, medjutim malo je nelogicno da se vecinom hvale igraci koji su nastupali u sinocnjoj utakmici a Papetu samo kritike i pljuvanja...mislim da je on izabrao onih 11 i slozio ih kako jeste, male zamjerke su na kasnu izmjenu i ostanak svih 90 min Tina, ali ostalo je dobro izgledalo, tako da nam malo objektivnosti svima nebi skodilo...dobra atmosfera pred Belgiju pozeljna u ova dva dana

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 11 okt 2014, 12:29

Sluzbenik je napisao/la:Svi smo slozni da je kvalitet repke i igraca daleko iznad kvaliteta Papeta, medjutim malo je nelogicno da se vecinom hvale igraci koji su nastupali u sinocnjoj utakmici a Papetu samo kritike i pljuvanja...mislim da je on izabrao onih 11 i slozio ih kako jeste, male zamjerke su na kasnu izmjenu i ostanak svih 90 min Tina, ali ostalo je dobro izgledalo, tako da nam malo objektivnosti svima nebi skodilo...dobra atmosfera pred Belgiju pozeljna u ova dva dana
Naravno da to nije istina. Svaki amater bi bolje poslozio ekipu i uputio poziv Zukanovicu. Ovaj uputi poziv Vranjesu, pa kaze da ga nemoze korisiti, jer nije igrao utakmicu. :crazy: Nema potrebe za relativiranjem. Susic je stoka.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 11 okt 2014, 12:29

Hajde eto, prije Svjetskog, izvlacilo se na to, ali covjek ima rezultat. Dobro imao ga je, sta sad ima? Jedan bod, nakon tekmi protiv Cipra i Walesa, a trebali smo imati 6. Sta sad?

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 11 okt 2014, 12:31

Goalgetter je napisao/la:Hajde eto, prije Svjetskog, izvlacilo se na to, ali covjek ima rezultat. Dobro imao ga je, sta sad ima? Jedan bod, nakon tekmi protiv Cipra i Walesa, a trebali smo imati 6. Sta sad?
Pa sad jos ima...provaljene placenike koji pisu uvjek te iste postove i brane sta god da ovaj kriminalac p*sere. :mrgreen:

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 11 okt 2014, 12:33

Principatus je napisao/la:
Goalgetter je napisao/la:Hajde eto, prije Svjetskog, izvlacilo se na to, ali covjek ima rezultat. Dobro imao ga je, sta sad ima? Jedan bod, nakon tekmi protiv Cipra i Walesa, a trebali smo imati 6. Sta sad?
Pa sad jos ima...provaljene placenike koji pisu uvjek te iste postove i brane sta god da ovaj kriminalac p*sere. :mrgreen:
Eh, a treba i nekad polizati ono sto p*seres. I ja sam se dosta puta zajebao oko nekih stvari, pohvalio sam i dosta puta Safeta kad je on to stvarno zasluzio (primjer Grcka kod kuce), ali sada kad nam odavno vec sve niz brdo ide, ljudi i dalje izmisljaju neke smjesne argumente da ga odbrane.

Hase10
Kontakt:

Post Postao/la Hase10 » 11 okt 2014, 12:33

Ako nepobjedimo Belgiju u ponedeljak, Safetu treba dati otkaz!
G BUSSA BUSS

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.